Zaloguj się

View Full Version : Ufo !

Psujek
10-01-2008, 18:37
Witam !

Mam do was pytanie .
Wieżycie w istoty poza ziemskie? Czyli w ufoludków?

Ja wieże ponieważ myśląc logicznie , nie możliwe jest aby w całym Wszechświecie była tylko jedna cywilizacja . Ziemska .
Na pewno są jakieś inne istoty.

Wyobrażacie sobie jaki Kosmos jest wielki?;> Chyba nie .

Co wy o tym sądzicie . Swoją odpowiedź prosze uzasadnić .

Stronke Paranormalne.pl mam już od bardzo dawna . Wejdzcie w dział rok 2012 .
I jest temat "jak przezyć" czy coś w tym stylu . Koleś troszke ubarwił . Ale powtarza się też że będzie Fala Tsunami o wysokości 3km . Zgodze się z 100% .
I ludzie będą zamieszkiwać góry .

Ja wierzę.
Nie mogę sobie wyobrazić tego że bylibyśmy sami . Wszechświat jest wielki, a nawet wydaje sie być nieskończenie duży a my mielibyśmy być w nim sami ? lol ?

Zgadzam się w 100% .

#Edit

Jak ktoś prosił :

UFO - Unidentified Flying Object , z polskiego - Niezidetyfikowany obiekt latający.

MasterQ
10-01-2008, 18:49
Nie mam konkretnego zdania na ten temat.Na innych forach powstawały takie same tematy no i większość nie wierzyła ;p Zobaczymy jak będzie na APO.
Pozdrawiam, MasterQ.

Mohammed
10-01-2008, 18:51
Ja wierzę w ufo.
Ponad 9 lat temu gdy byłem z rodziną w Szczeszynie (taka wieś) nad jeziorem pod wieczór po godzinie 20 przeleciał nad nami taki duży statek przypominający kształtem talerz nad drzewami nigdy w życiu czegoś podobnego nie widziałem wszędzie ciemno a nagle to tak rozjaśniło całą wieś pamiętam ile osób się zebrała na trawniku ponad 100 osób jak nie lepiej i właśnie od tego czasu zacząłem wierzyć w istoty pozaziemskie możecie nie wierzyć w to co tu napisałem ponieważ sam niedowierzam..

@Down
Mówiłem pajacu jak naprawde było nie chcesz wierzyć ? nie wierz.
Mam wyłożoną kiełbase na Ciebie i nie interesuje mnie Twoje upośledzone zdanie na ten temat wyjdź z tego forum ponieważ się na nie nie nadajesz ;]. ANALfabeto

Pempek1
10-01-2008, 18:58
Ja wierzę w ufo.
Ponad 9 lat temu gdy byłem z rodziną w Szczeszynie (taka wieś) nad jeziorem pod wieczór po godzinie 20 przeleciał nad nami taki duży statek przypominający kształtem talerz nad drzewami nigdy w życiu czegoś podobnego nie widziałem wszędzie ciemno a nagle to tak rozjaśniło całą wieś pamiętam ile osób się zebrała na trawniku ponad 100 osób jak nie lepiej i właśnie od tego czasu zacząłem wierzyć w istoty pozaziemskie możecie nie wierzyć w to co tu napisałem ponieważ sam niedowierzam..
LoL mahomed daj se siana do głowy a nie Latające spotki:0 Takie bajki to możesz opowiadac Młodym ludzią :)ja nie wieże w UFO LUTKI ANI TALEŻE LATAJĄCE :]

SiMiNa MaSaKraToS
10-01-2008, 19:05
Ja wierze... Nie wiadomo. Może jest inny układ słoneczny ;o. Może są inne formy życia w Kosmocie. A Co z Czarną dziurą? Możę jak się w nią wleci, to do innego układu się przenieść da ;o. Nic wie wiadomo xd

Phoenix 3.0
10-01-2008, 19:57
@Up

Nie chcialbys tak wleciec xd

@topic

Ja naczytalem sie tyle o tym UFO ze nikt mi juz nie wmowi ze "oni" nie istnieja...

Busst
10-01-2008, 20:06
A ja powiem tak, jest to możliwe, aczkolwiek nie musi tak być.
Chciałbym kiedyś zobaczyć coś na niebie, tak jak pokazywali czasami w tv, że coś niezidentyfikowanego leciało po niebie, a nagle zniknęło.
Kto wie, może nie tylko na ziemi żyją istoty żywe... ;>

Ucho666
10-01-2008, 20:25
Ja nie wierze w nic co nie jest udowodnione. Czyli odpowiedz jest prosta ;)

Elvan
10-01-2008, 21:00
Ja tam wierzę w UFO. Czasem sobie wejdę na www.paranormalne.pl
Naprawdę polecam tę stronę. Wdziałem temat, że koleś miał niepodważalne dowody na istnienie istot pozaziemskich. Miał fotografię wykonaną cholernie starym aparatem. Naukowcy stwierdzili, że przerobienie takiej fotografii jest bliskie 0 (słownie: zeru) !

ninja roukenon
10-01-2008, 21:35
O kurcze a ta stronka www.paranormalne.pl to interesująca jest nawet pokazali filmik jak jakiś ziomek jechal na skuterze i jakis obiekt zawsił w powietrzu i świecił jak cholera i potem znikł. pozatym UFO może istniec bo tych planet i innych to miliardy miliardów istnieje więc może w kosmosie sie pojawiły jakieś nOObki ;] .Pamietam jak byłem mały to cos widzialem wyglądało jak rakieta ale niewiem dokładnie co to było ale napewno nie samolot.

McsKuba 2.0
10-01-2008, 21:54
Tak kosmici istnieja -.- Nawet na APO są w postaci n00bków proszących o "Fri Itemz" ktorzy chca zawładnac swiatem :D Tak widzialem tą strone para cos tam ... teraz wieże w UFO xD

Humu-un
10-01-2008, 22:01
Moim zdanime naogladales sie zaduzo " Ligi Sprawiedliwych, " Ben 10 " Itp :)... Ale podzielam twoja uwaga, mysle tak samo !...

Clemenza
10-01-2008, 22:10
Ja wierzę w ufo.

@Down
Mam wyłożoną kiełbase na Ciebie i nie interesuje mnie Twoje upośledzone zdanie na ten temat wyjdź z tego forum ponieważ się na nie nie nadajesz ;]. ANALfabeto

A w tej bajce były smoki ? :))

Wierzyc w twoje słowa to jest totalna porażka :)) Wrzucasz nie swoje fotki na forum + udajesz cwaniaka :)) brawo ;]

@topic

Wierze ... Ostatnimi czasy pisano o tym w Fakcie i dali , bynajmniej moim zdaniem dośc wiarygodne zdjęcie ,, spodka '' :))

Sillmarilien
11-01-2008, 16:09
Ja wierzę.
Nie mogę sobie wyobrazić tego że bylibyśmy sami . Wszechświat jest wielki, a nawet wydaje sie być nieskończenie duży a my mielibyśmy być w nim sami ? lol ?

kajojek
11-01-2008, 17:32
Ja nie wierze w cos takiego dopuki jakiegos Ufoludka nie zobacze.
Widzialem czasami cos przypominajacego statek kosmiczny ale w to nie wierze.Widzialem tez duzo tego w necie i w tv."niby" jakies ufo gdzies tam wyladowalo i zostawilo slad ale nie wierze w to :p

Xardas
11-01-2008, 17:36
fala tsunami 3km :confused::confused:
takie kity to możesz wciskać babci:D

Psujek
11-01-2008, 17:51
Z Twoim myśleniem jest coś nie tak ale mniejsza z tym.

Wyobraź sobie ze w pewnym momencie stopniowo ziemia coraz wolnij się kręci . Potem staje w miejscu . I w pewnym momencie zaczyna się kręcić w drugą strone . Wiesz jakie fale to by wywołało? Nie zdajesz sobie nawet sprawy .

Więc nie pieprsz mi tu że wciskam Kity. To wszystko spowodowane było by topnieniem lodowców .

*Maltazar*
11-01-2008, 17:52
Tak wierze!!! kiedys mnie porwali!@!@$`121!!!@!11!!!!1!1!

Zrobili mi pranie muzgu1!!1!!!!!1

aj teraz jestam upożledzona!!! aaaA XDDD

Tak na serio:

Nigdy nie widziałem i nie wierze ;P nie wiem czemu ale jakoś nie wierzę, nie ma prawdziwych dowodów że tak jest.

Szkarlatny leon 2.0
11-01-2008, 18:24
Mogą istnieć i np. my nie wierzymy że oni istnieją i oni nie wierzą że my instniejemy... Przecież cały wszechświat nie jest zbadany i nie będzie zbadany bo to nie możliwe...

Phoenix 3.0
11-01-2008, 18:30
Hmm mowicie ze nie widzieliscie tego uFo to w nie nie wierzycie...to tak samo jest pewnie u was z Bogiem...

Kamil Great
11-01-2008, 18:40
Tak!

Wierze,widziałem pełno fotografii.(mam nawet fotke ciała "obcego" z katastrofy w Roswell) niewiem czy prawdziwa :P W każdym razie być sami ? :P Napewno nie :P
Wierzę ,że nie jesteśmy sami :>

Sillmarilien
11-01-2008, 19:35
fala tsunami 3km
takie kity to możesz wciskać babci

Weź nie pier*** jak nic o tym nie wiesz. Wpisz www.google.pl >przebiegunowanie ziemi >szukaj.
Jak ci sie nie chce to ci powiem co bedzie:
Masakra!
Pole magnetyczne ziemi może straasznie przez to osłabnąć , a nawet i zniknąć.. Promieniowanie słoneczne będzie docierało w dużych ilościach do ziemi...
Ziemia na chwile zatrzyma się , a potem zacznie się kręcić w odwrotnym kierunku. Prawdopodobie zostanie jakieś 20 % ludzkości, a ci co zostaną , będą siedzieć na stokach największych gór świata, chroniąc się przed wodą. A tak pozatym czytałem że wszystkie wulkany mogą wybuchnąć, itp. Dalej nie wierzysz ? Twój problem. Nawet nie będziesz wiedział jak woda zmiecie cie z powierzchni ziemi :D :p

Rizzen
11-01-2008, 20:22
No wiecie różnie to jest ja sądze że istnieją gdyż wszechświat jest wielki ale nie sądze żeby były to takie przerośnięte ITI są to pewno normalne istoty.A tak wogóle z kąd wiadomo że latają w spodkach??Może latają w wielkiej kiełbasie?:D

DeDemon
11-01-2008, 21:53
Póki co największe fale mają 120m... Jak się tworzą?
Gdy w górach poluzuje się nieco materiału skalnego i wpadnie lawiną do zbiornika wodnego, wytworzy ono ogromne podciśnienie co wypchnie wodę, tworząc właśnie taką falę...

Hmm... Sami? Nie wydaje mi się. Biorąc pod uwagę ogromne liczby gwiazd... 200mld gwiazd w naszej galaktyce razy kolejne xmld galaktyk? :) Powiedzmy, że przy co 100 gwieździe są jakieś planety... Wniosek? Liczba gwiazd przy których mogło powstać życie, jest tak ogromna, że na samą logikę... sami nie jesteśmy :).

Czarna dziura? Wiesz co się dzieję jak do niej wpadniesz? Spróbuję ci to uprościć...
Czarna dziura jest to umarła gwiazda posiadająca ogromną siłę grawitacyjną. Nim bliżej znajdziesz się horyzontu zdarzeń (Granica pola grawitacyjnego) Tym bardziej przyspieszasz... Jeśli byłbyś przyciągany, to twoje nogi (jeśli leciałbyś nogami w przód :D) poruszały by się szybciej, niż głowa/ręce. Został byś rozciągnięty a następnie przemieniony w strugę atomów... Nie jest możliwe przebycie czarnej dziury :), Hoolywoodowa fikcja :). Możliwa jest natomiast teleportacja... z tym, że póki co naukowcy umieją jedynie przemieszczać pojedyncze atomy :) ( a przynajmniej starają się), ale to już nie ten temat... :)
Pozdrawiam

Psujek
11-01-2008, 21:54
Weź nie pier*** jak nic o tym nie wiesz. Wpisz www.google.pl >przebiegunowanie ziemi >szukaj.
Jak ci sie nie chce to ci powiem co bedzie:
Masakra!
Pole magnetyczne ziemi może straasznie przez to osłabnąć , a nawet i zniknąć.. Promieniowanie słoneczne będzie docierało w dużych ilościach do ziemi...
Ziemia na chwile zatrzyma się , a potem zacznie się kręcić w odwrotnym kierunku. Prawdopodobie zostanie jakieś 20 % ludzkości, a ci co zostaną , będą siedzieć na stokach największych gór świata, chroniąc się przed wodą. A tak pozatym czytałem że wszystkie wulkany mogą wybuchnąć, itp. Dalej nie wierzysz ? Twój problem. Nawet nie będziesz wiedział jak woda zmiecie cie z powierzchni ziemi :D :p

Są różne teorie ... Nie masz 100 % pewności że ta opisana przez Ciebie jest prawidłowa , ani ja nie mam pewności że ta moją jest właściwa . Czas pokaże co się stanie .

Hokeistaaa
12-01-2008, 08:49
Ja nie wieżę w Ufo, ludzie robią sobie z tego "jaja" dodają zdjęcia na internet w którym dawali jakiś podkła in. przerobili zdjęcie. Moim zdaniem te ufo to jest wymysł. Skąd wiecie że marsjanie mają jakieś małe głowy a nie wielkie. To jest wymysł moim zdaniem. Proszę nie krytykowac tego co napisałem, takie jest moja zdanie.

Plener123
12-01-2008, 15:40
@up jak ludzie mogą sobie "jaja" robić zanim coś napiszesz dobrze sie zastanów co budowali sobie by statki przebierali za ufoludów lol?
Ja osobiscie wierze w istnienie istot pozaziemskich
Pozdrawiam!

Hokeistaaa
12-01-2008, 16:14
To się nazywa fotomontaż, mój kolegoa umie takie cos zrobić, ci ludzie to soą specjaliści ;P

Tony
12-01-2008, 17:46
Ja wierze tylko w duchy a w słyszałem o ludziach którzy widzieli Ufo,ale to jest raczej mało prawdopodobne.

Nixon
12-01-2008, 18:37
@Elvan
Przeciesh Ty mash uffo w lustrze...

@Topic
Wierzę w UFO. Nie możliwe, żeby w nieskończenie wielkim świecie byliśmy tylko my.

@Down
Unidentyfical Flying Object

Ww'O
12-01-2008, 21:09
Hmm tak do autora... wiesz co to skró UFO? nie ma takiego czegoś jak ufoludki -.- jak tak to w 1st posice rozwiaz ten skrot..

NIe nie wierze... dobrze moze kosmos jest duzy ale po za 3 ukłądami nie wiemy nic wiecej -.- moze my jestesmy swiatem kogos swiata??????????????? ehh..

Tre Cool
12-01-2008, 22:31
Ale powtarza się też że będzie Fala Tsunami o wysokości 3km . Zgodze się z 100% .

Tylko z tym się nie zgadzam.
Z reszta w 100% sie zgadzam. xd

Oregon
13-01-2008, 00:22
Ja też wierzę w istoty poza ziemskie, ale nie w takie jakie pokazują w telewizji :D DUŻY ŁEB WIELKIE OCZY!
Jest wiele filmów, ale 99% tych filmów jest przerobionych lub nieprawdziwych...

Polaniecki kolo
13-01-2008, 00:43
A jak myślicie, jak duży jest wrzechświat ? Czy gdzieś się kończy ? A jak tak, to gdzie i czym jest zakończony ;)?

Topic.: Wierzę, ale nie w rasę inteligentą, a raczej w żywe organizmy :)

PS. Ku*** idę spać i usnąć nie będę mógł ze strachu jak weszłem na paranolmalne.pl ;< hueshauesa :D

DeDemon
14-01-2008, 16:42
Wszechświat jest skończony... A przynajmniej póki co... Odległość ta to 12 mld lat drogi materii ( z błędem około 10%) w każdą stronę od czasu wielkiego wybuchu. Nim materia we wszechświecie bardziej się rozszerzy tym będzie on większy...

Twierdzenie, że życie może być tylko tam gdzie temperatura wacha się od -50 do +100 jest śmieszne... życie potrafi wyewoluować (jeśli czasu starczy) do postaci z krzemu i impulsów elektrycznych... Takie "ciało" Może przetrwać nawet na słońcu... Ale sądzę, że na takie tematy to nie pogadam z wieloma z was. 3/4 tych co to przeczytają to dzieciaki które nie mają o tym zielonego pojęcia...

Psujek
16-01-2008, 17:24
PS: Dziwne masz hobby Psujek =D

Interesują mnie rzeczy paranormalne , o końcu świata o UFO i isitotach poza ziemskich.
Moje Hobby nie jest dziwne tylko interesujące ^^.

MargothMówiŻal
16-01-2008, 22:41
fala tsunami 3km :confused::confused:
takie kity to możesz wciskać babci:D

OMG!!! Ale pacan... ty jesteś dowodem na istnienie istot pozaziemskich z grópy niemyślących...

@Topic. Wierzę... sami we wszechświecie? Po***ablo czy co?! Na bank istnieją "Inni ludzie", Ufoki albo coś w tym stylu ;]

EsSaY
16-01-2008, 23:17
Ja wierzę w ufo.

@Down

To wtedy chyba cię podrzucili ^^

@Topic

Wiadomka, że wierzę. Gwiazd jest 400 miliardów (tylko na drodze mlecznej!), a Słońce jest jedną z nich. Dookoła każdej z gwiazd krąży mniej lub więcej planet, które powstały z różnych rodzajów skał i gazów. Myśląc racjonalnie, to niemożliwe jest, żeby nie było takiej planety, na której są podobne warunki do życia, jak na Ziemi.

@Edit

@Elvan
Przeciesh Ty mash uffo w lustrze...

@Topic
Wierzę w UFO. Nie możliwe, żeby w nieskończenie wielkim świecie byliśmy tylko my.

@Down
Unidentyfical Flying Object

No tak, są też kotki, pieski, kangury i wogle xDDD.

SyncMaster
18-01-2008, 15:47
Ja wierze zawsze wierzyłem i nie przestane... Przecież ufo istnieje bo ostatnio odkryto życie na Marsie. Co do Czarnej dziury to wiem że jest ale co jest za nią to chyba nikt nie wie :(

Fisk Dragon Wielki
20-01-2008, 19:48
Głuopie pytanie:mad::mad:

:ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooo

Elite_Arweq
27-06-2008, 22:28
jasne ze istnia znaki... swiat jest Ogromny do k....wy jak tylko 1 cywilizacja moze tu istniec?
Jeszcze potem kolega mnie przekonal jak moial zdjecia jak w popoldunie gral w pilke (robili zdjecia pamiatkowa na wakacjach bili) mgla byla i tam szybko poruszajace sie znaki a tu nagle takie moze fale ogromne i koniec bateri a byla pelna :( to by bylo na necie :p

Pawlos Knight
30-06-2008, 08:05
Wierze. Pamiętam jak 2 lata temu na Wszystkich Świętych byłem z qmplami na cmentarzu i równo o godzinie 00:00 jakiś wielki obiekt w kształcie talerza zaczął błyskac nad nami. Raz bliżej, raz dalej, aż w końcu po prostu znikł. My lekko "zdziwieni" poszliśmy na sam dół cmentarza gdzie było najciemniej żeby zobaczyc czy coś nas nie porwie XD

Viola_Pretty
30-06-2008, 12:32
Ja osobiscie wierze w UFO tyle ze to wcale nie musza byc jakies marsjanki czy inne zielone ludziki moze ta sa czlowieko-podobe istoty ktore opanowaly juz technologie na tyle dobrze zeby sobie podrozowac po kosmosie.
Wiec moja odpowiedz brzmi tak wierze w UFO.

Psujekbanned
30-06-2008, 13:38
Witam !

Mam do was pytanie .
Wieżycie w istoty poza ziemskie? Czyli w ufoludków?

Ja wieże ponieważ myśląc logicznie , nie możliwe jest aby w całym Wszechświecie była tylko jedna cywilizacja . Ziemska .
Na pewno są jakieś inne istoty.

Wyobrażacie sobie jaki Kosmos jest wielki?;> Chyba nie .

Co wy o tym sądzicie . Swoją odpowiedź prosze uzasadnić .

Stronke Paranormalne.pl mam już od bardzo dawna . Wejdzcie w dział rok 2012 .
I jest temat "jak przezyć" czy coś w tym stylu . Koleś troszke ubarwił . Ale powtarza się też że będzie Fala Tsunami o wysokości 3km . Zgodze się z 100% .

Zgadzam się w 100% .

#Edit

Jak ktoś prosił :

UFO - Unidentified Flying Object , z polskiego - Niezidetyfikowany obiekt latający.

EDIT!
Kto KU#WA odświeża stare tematy!!!!?

#Down
Już sobie to uświadomiłem :D:D

Pelson
01-07-2008, 03:12
"Dowdem ze ufo istnieje jest tylko to ze jeszcze sie z nami nie porozumieli "
ktos to powiedzial ale nie pamietam jak sie zwal

@up
otwarty temat mozesz odswierzyc nawet po 3 latach.
radze poczytac co to jest Forum, i z czym to sie je

Fifeks
01-07-2008, 09:23
Szczerze? nie wiem co o tym myśleć jestem tak jakby pomiędzy...

Po części wierze tyle zdjęć i tego wszystkiego, a po części nie wyobrażam sobie żeby byli gdzieś tam drudzy "ludzie" czy co to tam może być...

Pinkus
01-07-2008, 11:19
Ja tam niewierze ani w ufo ani w swietego mikolaja ani nawet w Boga zasada jest prosta - zobacze to uwierze

Leady Nighter
01-07-2008, 11:30
Wierze w ufo i pozaziemską cywilizację.
Czemu?
Proste doslownie pare lat temu NASA znalazlo całe stado glizd, oraz podobno naprawde odnalezli kosmitów.
Jak?
Odbili jakos sygnalem, nie znam sie na ich technice.

Wrona
01-07-2008, 15:21
Wierze, że musi gdzieś istnieć życie. Prawdopodobnie nie powstało ono na ziemi, lecz przyleciało z kosmosu... Odkrycie zostało udowodnione na meteorycie Murchinson, który spadł w Australii 1969r. Na którym znaleziono kawałki węgla, które miałyby warunki tylko w kosmosie, aby się tak uformować. Wszechświat jest ogromny. Jak to jest możliwe, że powstało ono tylko na jednej planecie ? Gdzieś musi być ciało niebieskie, na której są warunki mieszkalne. Przykładem jest odkryta w 2007 roku planeta Gliese 581 C. Jest (jak na razie) najmniejszą planetą w układzie pozasłonecznym i leży w ekosferze. Jeśli (prawdopodobnie) nadaje się do zamieszkania, to skąd pewność, że nie ma ich więcej ? O UFO spotykanym na ziemi, sądzę, iż w 80% są to statki/samoloty pochodzące z ziemi. Zapewne są to prototypy Amerykańskich maszyn produkowanych w bazach tj. Strefa 51. Plotki głoszą, że są tam "szaraki", które pomagają w budowie etc. Kiedyś czytałem bardzo ciekawy artykuł, na którym opisany był kompleks, z którego rozchodziły się tunele pod prawie całą Ameryką ! Szczerze, to w to zbytnio nie wierzę. Według artykułu, znajdowały się tam maszyny do reprodukowania obcych. Brzmiało to, jak fabuła gry lub filmu. Zamieszczono w nim również zdjęcia, które zostały wykonane potajemnie, wyglądały niesamowicie. Nawiązując do pytania, czy wierzę w ufo, odpowiedź brzmi, tak.
Ps.
Polecam poczytanie na ten temat. Jest on bardzo ciekawy i godny poświęcenia czasu. Na prawdę, warto !

@edit
Haha, teraz zobaczyłem, ile powtórzeń zrobiłem... Już zmieniam.. :P xD

~Johny Knoxville~
15-07-2008, 02:01
Nie będe czytał wszystkich postów, gdyż nie warto.
Lecz powiem wam coś odemnie.
Nie jaka Area 51(strefa51) została zbudowana, i nie ma do niej wejścia, przy samym wjeździe celują do Ciebie ze snajperki(wujek kolegi opowiadał).
Co najciekawsze, ostatnimi czasy wypuścili jednego z pracy, i sam po wywiadzenie nie wiedziałem co mówić...
Wywiad był w BBC.
"Sami przeczytajcie ten szokujący wywiad".
http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://www.zsckr.koscielec.pl/tunelwarea51b.jpg&imgrefurl=http://www.zsckr.koscielec.pl/w%2520bazie.htm&h=302&w=702&sz=26&hl=pl&start=18&um=1&tbnid=aIBaJgJ8KmobsM:&tbnh=60&tbnw=140&prev=/images%3Fq%3Dstrefa%2B51%26um%3D1%26hl%3Dpl%26lr%3 D

/\
Co najbardziej mnie z niego zdziwiło ?
To, że sam powiedział że z Area 51 rozstajesz sie tak jak z CS'i, czyli do śmierci...
Podobno w jednej sali były zwłoki łuzku szpitalne, i zwisająca łapa UFO....
Nie jestemsy sami we wrzechświecie, to wiadomo...
@Inna sprawa.
Poczytajcie wszystkie interie/onety itp, coraz wiecej o ufo...
I Wiecie co wam powiem ?
Zaczynam się bać....Coraz wiecej wiadomo o UFO, ja tej tematyce poswieciłem 5 h czytania w jeden dzien, all przeczytane to co miało być.

Wy możecie tego nie wiedzieć, lecz w Roswell w 1947 roku teżsie mogło coś stać...
zn, spadł statek kosmiczny itp, po 2x dniach wszyscy świadkowie zabici a wszystko inne zatuszowane....
@ TERAZ COS WAZNEGO WSZYSCY KTORZY CHCA SIE COS DOWIEDZIEC O UFO NIECH NAPISZA NA GG 6335375 LUBIE ODPISYWAC NA TAKIE TEMATYKI...

Kiedyś jak byłem mały, bałem się że ufo mnie zabije bo za dużo wiem...
Teraz jak odkryłem pare rzeczy których odkryć nie powinienem, boje się, że kiedyś mozę mnie tu niebyć.

Bald Drah
15-07-2008, 07:59
Ja wierze w ufo. Możecie mnie wyśmiać ale wiem że tam gdzieś het,het istnieje inna cywilizacja. Sadzę nawet że są mądrzejsi od nas o jakieś 5000 lat(od Polaków to jakieś 5100).

Kiedyś będąc na wakacjach na dużej wysokości latało zielone światełko(ciągle więc to nie mógł być samolot) i nie widziałem co to jest i nie wiem do dziś. Pewnie jakaś sonda, albo satelita ..

Ps- Ty się interesujesz ufo, a ja teorią spiskową :)

Trampek
15-07-2008, 10:59
A ja w to nie wierze...Ktos kiedys mial jakies zwidy i mowi ze ufo..Ludzie mowia ze widzieli zeby podkolorowac i chca byc fajni..xd No ale nikt nie wie jak to naprawde jest :P Mozliwe ze cos sobie tam zyje na marsie i tak samo sie zastanawia czy jest zycie na ziemi ;d

NieBanujMnieBoPowiemMamie
15-07-2008, 11:59
ja tez widzialem spodek !! moze nie w rl ale w tibi.. gra se taki spodek na harmoni i mysli, ze kozak : /..

~Johny Knoxville~
15-07-2008, 13:18
W 47 roku, tak jak już mówiłem spadł spodek w Roswell w NOWYM YORKU. Dowiedziano się, że owy spodek mógłby zniszczyc całą armie USA i świata... Amerykanie myśląc że to już koniec świata stworzyli pewną Strefe (Area 51) i przez około 57 lat do 2004 roku, stworzyli taki sam spodek w razie ataku pozaziemskich istot. Teraz jeżeli zobaczysz pojedynczy UFO pamiętaj że nie musi być to UFO z poza naszej ziemi, lecz może być to testowany Spodek przez armie USA...

marianek
15-07-2008, 23:04
W 47 r. w Roswell rozbił się statek kosmiczny rząd USA twierdzi że był to tylko balon meteorologiczny lecz wysłali tam tyle wojska że nikt w to nie wieży a później w USA zaczęto nagle budować super samoloty jak np. Aurora ,B2 ,Black Manta , F-117 jak chcecie to poczytajcie forum paranormalne jest tam dużo rzeczy na ten temat

http://www.paranormalne.pl/index.php?

Wiele Miałem Kont
19-07-2008, 23:30
Nie wierze w ufo! Dla mnie to nie do pojęcia, chociaż kto wie...

Pontius
20-07-2008, 00:34
Bardzo ciekawa jest ta strona www.paranormalne.pl baaardzooo dużo jest tam ciekawych rzeczy i informacji o UFO i innych :) Moim zdaniem UFO istnieje bo napewno sami we wszechświecie nie jesteśmy ;) i tyle !