View Full Version : Wszystko o Counter Strike 1.6 <---Tutaj
Witam
Założyłem ten temat aby wszyscy ludzie którzy grają w cudowną grę o nazwie Counter Strike 1.6 mogli się tu wypowiadać i zadawać pytania, przedstawiać swoje problemy i wogle wszystko
STEAM ROX
Mam nadzieję że wszyscy użytkownicy forum jak i ja będą starali się pomagać
Mehsunes Dagon
24-01-2008, 21:23
Elo ja gram i mam taki śmieszny dziwny "problem".
Gram na bardzo różnych serwerach(FFa, TP, 4Fun, HS_only) i mnie coś dziwi.
Gram na serwerze Only_HS, dziwi mnie gdy po 10 min gry mam staty 15:3 :O !
A teraz gram na serwerze FFa/TP i mnie dziwi bo LAmie !
Mógłby mi ktoś powiedzieć why ?
Ps.Powiedział byś chociaż czy chodzi Ci o steam czy o nonsteam ...
@Humu-un
Czego zabraniasz się tu wypowiadać, twoje forum ? -.-
Huj nas obchodzi "tfoja karjera" w cs, huj nas obchodzi twój zamiar kupna nowego steam i ty nas nie ucz grać bo po twoim poście to właśnie wnioskuje, bo możesz być na tym forum nawet i najgorszy ...
I czytaj uważnie, nie napisałeś, że jestem lama, tylko, że czasem lamie -.-
A na only_hs nigdy ...
Jak chcesz podaj mi ip na pw, zagramy i nie kozacz tak plx ...
Bo nie znosze dzieci, które tylko umieją wyzywać >:
Dzieci-Chodzi o poziom inteligencji ...
No ja męczę w cs 1.6 :)
Najczęściej na Fragmania.pl
Najlepsze serwery, mały ping
FF@, HS, DeatMetch :) Można mnie tam spodkać pod nickiem Will eQ^
Swoja kariere w csa zaczelem bodajze w roku 2002, wtedy bylem jeszcze malym trolem ktory nie wiedzial zabardzo oco kaman. Cudowana przygoda z Gierka trwala okolo 5,6 lat kiedy to zrobilem sobie krotka przerwe na odetchniecie i pogranie w d2... kiedy napoczatku 2008 roku chcialem ponownie wrocic do gry napotkal mnie problem z zalogowaniem :), Hack :[[ grrr.. Zastanawaim sie nad ponownym kupnem cs, jest to wydatek 50 zl a gra sie zajebiscie... PROSZE O JEDNO NON-STEAM NIE WYPOWIADAJCIE SIE W TYM TOPICKU !!
Ps@ do dwuch nademna, zagrajcie jakies CW zapoznajcie sie z jakimis fajnymi ziomkami przez Ventrilo, dopiero wtedy gra nabiera prawdziwej aury, nie trujcie mi dupy o zasranych Warcraftach czy o jakis pojebanyc*DEatMetchach
Willow@
Mozesz i grales, ale jezeli nawijasz mi o DeatMeatch, to az mi sie zygac chce.
Mehsunes Dagon@
Widac ze jestes noobem, ktory nie ma bladego pojecia o grze. Czlowiek ktory chwali sie ze jest lama musi miec cos nie tak z glowa, Sprawdzisz w najblizszym czasie czy jestem najgorszy, nie martw sie.
Ps@ od dzisiaj jestes dlamnie zwyklym scierwem :)
Otóż chce zagrać w cs na necie. Może jest dla was śmieszne ale nic tam nie kapuje!. Gram w cs pierwszy raz. Może Mi Ktoś pomóc?
Np. co trzeba przyciskać, server itp.
Humn ? Ty do mnie mówisz o klanach/mixach/sparach :< Człowieku tyle ile ja tego nagrałem to Ty w życiu nie widziałeś takiej liczby. W cs gram od około 7 lat, pamiętam te wersje beta, potem 1.5 i w koncu 1.6 na którym gram do dzisiaj. Zal.
Love 2.0
27-01-2008, 18:34
Cudowna gra... chujowa... nie wiem co w tym widzicie... Według mnie to takie same jak MuOnline. Pierw zajebiste i maniaczysz a potem staje się chujowe...
@Mehu
Pewnie na servie z Only_hs grasz z jakimiś botami xd
@Topic
Podawajcie ip servów na których gracie.
http://www.wiaderko.com/
Strona dla początkujących jest tam dużo tematów które mogą wam pomóc.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.