Zaloguj się

View Full Version : Co si? dzieje??????

Kikeli
26-01-2008, 11:04
Witam!!!

Od jakiegoś czasu przeglądając rużne zdjęcia filmiki śmekszne itd śmeije się ale mało nie tak jak keidyś(3miechy temu) że walałem się po podłodze z beki płakałem sikałem

PLX HELP

Humu-un
26-01-2008, 16:15
Mozna brac pod uwage dwie mozliwosci, ( Z punktu widzenia medycznego )

1. JESTES POJEBAN*
2. JESTES POJEBAN*

Jezeli tematy, posty pisane przez ciebie bd nadal takie dziwne a zarazem denne dam ci rade... WYJDZ!

Layer powiedzial@
Dla czego wszyscy piszecie to samo? Że jest głupi lub coś w tym stylu? Chodzi tu o dojrzewanie.

Odp@ Nie chodzi tu o dojrzewanie, tylko oto ze gosc ma dziure w mozgu, Jezeli ogadasz np Jackass-ow, to nie wazne ile masz lat, zawsze bedziesz smial sie tak samo ...

Kikeli
26-01-2008, 16:36
@up jak już pojebany jesteś ty myślisz ze zarzuciałeś teks sprzed dwóch tygodni
to jesteś dobry

Tettmeier
26-01-2008, 16:39
Lol. Niezły jesteś koleś O_o. Po prostu teraz filmiki są mniej śmieszne, albo 'nałogowe' śmianie się skończyło. Też tak mam. Raz coś jest mniej śmieszne to się śmieje więcej a jak więcej śmieszne to mniej się śmieje. Na ogół stwierdzam, że to trochę dziwne.

Mehsunes Dagon
26-01-2008, 18:27
Heh fajny z Ciebie porąbaniec(bez urazy), jasne, że filmiki są mniej śmieszne, ale przecież na forum Elvan dł Achmeda, cłe forum się śmiało, są filmiki śmieszne, mało śmieszne, i nieśmieszne:O.

Layer
26-01-2008, 18:58
Dla czego wszyscy piszecie to samo? Że jest głupi lub coś w tym stylu? Chodzi tu o dojrzewanie, im jesteś starszy tym poważniejszy. Logiczne nie? Ci co pisali Jesteś Po******. Wy chyba macie po 10 lat, po co tak go naskakujecie? To Forum jest po to aby zadawać pytania, i odpowiadać na nie. Aby pomagać sobię na wzajem. Druga rzecz. Jeżeli ktoś już napisał do niego "Jesteś Poje****" To po co się powtarzacie?

adrianeq :)
27-01-2008, 12:47
Bheuehue xD Dobre te punkty medyczne :D
Mi się wydaje że to kwesta czasu, zainteresowań :) Sprawdz se co robiłeś 3 miechy temu a co teraz czym sie interesowales