Clemenza
27-01-2008, 12:22
Siemanko
Mam problem , mianowicie :) Wymienilem procka i płyte głowną , no i grafike ;]
z Athlona 1ghz na Athlona 2,6 . A grafika z Radeona na GeForca :))
No i odkąd to wymieniłem , je!@#!@ mi sie komputer ;P :)
Tzn.
Siedze na gadu , odpalam winampa i przeglądarke ... Chodzi chwile i bach . Resetuje sie sma komputer ;/
A drugi problem to gram w CSa i wyskakuje mi jakiś bląd dziwny , ale to wina windowsa ... Albo Gram w Football Manager 2008 i gram gram i nagle bum wywala do Windowsa bez zadnego błędu ?
Prosilbym o pomoc/rady :))
@Edit
CS Steam i FM 08 pirat , ale przed wymianą sprzętu normalnie grałem :))
Jak gram w CSa wyskakuje taki bląd : Microsoft Visual C++ Runtime Library Runtime Error
A co do gadu to całego kompa resetuje :))
Wszystko jest podoczepiane itp :) Wiem że ten błąd z CSa to wina Windowsa i dzisiaj reinstaluje :) Bo mam oryginalną wersje XP Home Edition , ale to podobno jedna z najgorszych ;] Więc dzisiaj instaluje XP SP 2 :)
Mam problem , mianowicie :) Wymienilem procka i płyte głowną , no i grafike ;]
z Athlona 1ghz na Athlona 2,6 . A grafika z Radeona na GeForca :))
No i odkąd to wymieniłem , je!@#!@ mi sie komputer ;P :)
Tzn.
Siedze na gadu , odpalam winampa i przeglądarke ... Chodzi chwile i bach . Resetuje sie sma komputer ;/
A drugi problem to gram w CSa i wyskakuje mi jakiś bląd dziwny , ale to wina windowsa ... Albo Gram w Football Manager 2008 i gram gram i nagle bum wywala do Windowsa bez zadnego błędu ?
Prosilbym o pomoc/rady :))
@Edit
CS Steam i FM 08 pirat , ale przed wymianą sprzętu normalnie grałem :))
Jak gram w CSa wyskakuje taki bląd : Microsoft Visual C++ Runtime Library Runtime Error
A co do gadu to całego kompa resetuje :))
Wszystko jest podoczepiane itp :) Wiem że ten błąd z CSa to wina Windowsa i dzisiaj reinstaluje :) Bo mam oryginalną wersje XP Home Edition , ale to podobno jedna z najgorszych ;] Więc dzisiaj instaluje XP SP 2 :)