View Full Version : ?mieszni Ludzi i ich obyczaje :D
Cześć i czołem <lol> xD
Wiec w temacie chodzi o to, abyście opowiedzieli o ludziach z waszej miejscowości,
ja zacznę
Bebłot
Jeszcze jak mieszkałem w koninie na chorzniu, Był taki koleś, Mówiliśmy na niego "Bebłot" Gadał duzo i nie wyraźnie, co wyszedłem trzepać dywan, to on wychodził i mi mówił "nie dość że po nim chodzisz, to jeszcze go bijesz"
Wyzywał mnie że wyrzucam ogryzki przez okno a sam opierdalał działki ludziom :D
Plebs :D
Terecha
Ma 20 lat a skonczyła 4 klasy podstawówki...
chodzi po osiedlu bez celu i zaczepia wszystkich i pyta sie czy jest ładnie ubrana (Brudne Dresy od węgla itp.)
Była w ciąży z ojcem xD
Ojciec jeździ starą Jawą i zbiera śmieci xD
Tre Cool
01-02-2008, 15:36
Jest u nas taki 10 latek - cygan. Pije, pali itd. Brecha jak po 3 piwach padl eHUEeuweuhEHsUHeWewe :>
Jeszcze taki down (dosłownie) ślini się strasznie :<
U nas taki syf w mieście, nic ciekawego się nie dzieje :<
Jak sie coś przypomni/stanie - edit. :>
Zuma (1) - Typiara jest brzydka jak noc, albo dwie, a zarywa do najładniejszych chłopaków. Jeździmy za nią rowerami i krzyczymy "Kasie umów się ze mną" :D, jeden koleś od niej po ryju dostał... - 17 lat
Zuma (2) - Brat pani up. W ogóle taki dziwny xdd. Była u nas Gosia Andrzejewicz [w mieście] podczas festynu, i stałem przed nim na koncercie, a on tak ustami ruszał i lekko śpiewał "Mam już dość"... - 24 lata
Ira - Pani Basia. Jeździ z takim wózkiem na śmieci i zbiera różne shity, wózek zawsze pełny. xd
U nas to tyle żuli/debili w mieście, że nie da rady wymienić all.
Hokeistaaa
01-02-2008, 18:53
Zocha z pod Kościoła- ma 40 lat podchodzimy od niej z kolegami i ją nagrywamy mówimy że będzie w televizji itp. Ale za to nie opuściła żądnej Mszy św.
Kamilos- ma 6 lat ;S i nagrywamy go. Powiedz jak tata mówi na mame?- Ty hustawko jebana.
Harry Potter- Ma 17 lat i chodzi z małymi dziećmi po 5-10 lat i uczy ich o Harrym Potterze, idą do lasu zbierają kije i HP mówi że ma różdżkę ;S
Tumanbuga
01-02-2008, 19:16
@up co do hp to ty sam masz 10 lat , małe dziecko :D
Ma 17 lat i chodzi z małymi dziećmi po 5-10 lat
Data urodzenia:
January 4, 1998
@topic
Kociuba - kolesiowa ma moze z 70 lat gania po smietnikach
Andrzejek- kolo 16 lat chodzi do 1 gim specjalnej (rox) , boi sie mnie i kolegow i wogole wszystkich ,( my po 13 lat) , koleś do tego jak go ktos zaczepia widzi facetke wydziera sie "pana!! pana!! oni mnie bija" a jak faceta "pani , pani , aa oni mnie bija " itd. jeszcze zawsze mowi "a chcesz wpierdol, najebie ci" a potem spierdala ^^]
daszaki- kolesie chodza po smieciach itd. , andrzejek i kociuba sie wliczaja do nich , ksywa wziela sie ze mieszkaja na ul . daszynskiego :P
U nas jest dużo takich żuli/leszczy.
Budrys-Stary koleś. W lato na urodzinach kumpla wyszliśmy na dwór i zadzwoniliśmy do niego (mieszka w bloku) przez domofon i jak wyjrzał przez okno to zrywaliśmy trawe a on ma taką opsesje na tym punkcie, że tego nienawidzi ;P
Plewka-Stara baba (okolo 60-70). Ma zawsze otwarte drzwi od chaty (mieszka w bloku). Okna ma zastawione jakimiś pudłami, steropianami...
Kiedyś z kumplami się śmialiśmy i ona chyba myślała ze to z niej i rzucała w nas kasztanami <hahaha> :D
I jeszcze jest dużo żuli ;]
Ferdek- Żul który zbiera śmieci. Mówi teksty typu "Wy dzieci jesteście grzeczne wy będziecie aniołkami".
Kolejarz: Pije piwo. Raz go Mjejska zabrała całego orzyganego za kradzież pierogów:D. Mówi teksty "Ja was wszystkich woziłem kurna". Gościu pracował na stacji PKP przy pociągach.
W zasadzie nie ma tego dużo. Narazie podam wam jeden przykład. O !
Brak Ksywy. Po prostu żadna do niego nie pasuje - Zawsze podchodzimy z kumplami pod jego blok i krzyczymy "ŁAP TEGO KOTA ! TRZEBA MU NAJ***Ć !". Wtedy wkracza on. A raczej jego ręka. Mianowicie, wystawia rękę przez okno i leje na nas szklankę wody. ZAWSZE ! ;)
Hokeistaaa
01-02-2008, 20:24
@Tumanbuga
0o, 10 lat ;S, tak se ustawiłem czopie -.-
Pokazujesz swój poziom inteligencji.
WSJP-Wielki Słownik Języka Polskiego
Radzę w to pierwsze zainwestować, a nie w pacca ;P
Coś mi się wydaje, że jeżeli ktoś zbiera śmieci, jest to znak, że jest biedny...
Nie wiem co jest w tym takiego śmiesznego...
To, że ktoś wyśmiewa się z takich ludzi, świadczy o tym, że albo nie potrafi wyrazić współczucia albo jest dzieciakiem.
#Topic
Jak przypomnę sobie kogoś śmiesznego, napiszę.
Shikamaru
01-02-2008, 21:01
Terecha
Ma 20 lat a skonczyła 4 klasy podstawówki...
chodzi po osiedlu bez celu i zaczepia wszystkich i pyta sie czy jest ładnie ubrana (Brudne Dresy od węgla itp.)
<b>Była w ciąży z ojcem xD</b>
Ojciec jeździ starą Jawą i zbiera śmieci xD
jesteś kolego żałosny, jeśli uważasz to za śmieszne. żałosny. nic więcej, chodząca kupa żalu.
a przykład który dał Hokeistaaa:Kamilos- ma 6 lat ;S i nagrywamy go. Powiedz jak tata mówi na mame?- Ty hustawko jebana.
też jest godny pożałowania.
ogółem mówiąc naśmiewacie się z ludzi, którym w życiu źle się powodzi. chętnie bym posadził Was na ich miejscu, wtedy bym się z Was śmiał, byłoby śmieszne, no nie?:D hahaha, ale śmieszne, nie?
Hokeistaaa
01-02-2008, 21:07
Dobra, po co to komentujesz wogóle?
Nie podoba się - Bye Bye.
Tumanbuga
01-02-2008, 21:09
@Tumanbuga
0o, 10 lat ;S, tak se ustawiłem czopie -.-
Pokazujesz swój poziom inteligencji.
WSJP-Wielki Słownik Języka Polskiego
Radzę w to pierwsze zainwestować, a nie w pacca ;P
Nie zawsze używam polskich znaków do twojej wiadomości , a czop to miałeś mieć na imie
Pozdro
@topic
Przypomniało mi sie raz co była dostawa napojów do sklepu a tam taki jakby balkonik na towar byl z 1m miał i nikogo nie było tam akurat gdy dowiezli jakiś sok , napój czy coś tam :D . I wtedy wkroczyli daszaki i zabrali to ciesząc sie z łupu :P.
Shikamaru
01-02-2008, 21:12
Dobra, po co to komentujesz wogóle?
Nie podoba się - Bye Bye.
komentuje bo mi żal Was, a zabronisz mi? wiesz, tutaj nie tylko dupe lizać będą, nie wszyscy tak robią.
No to:
-BRONEK!!!! Nasz woźny. Qmpel do niego na przerwie: O, BRONEK!!!! Jescze jak do znajomego tego samego co darł sie do bronka, rzucał doń snieżkami. A Bronek- Jak ci zaraz przypier*ole, to będziesz srać uszami!!
-Stachu. Konserwator. Sam nawet nieśmieszny, ale z Bronkiem...
a) Stachu stał na rusztowaniu(coś na sali gimnastycznej robili), a Bronek rzucał do niego piłką do kosza:D.
b)Kuzyn mi to mówił(pozdro 4 Grzeg). Ktoś tam rozwalił klamkę, to oni do konserwatora. A Stachu siedzą z Bronkiem i mają pół litra na stole.
-Julian. Chłopok ma chyba od 15 do 17 lat. Chodzi do pierwszj gimnazjum. Od początku roku ani razu w SQL nie był.
-STASIU! NIe no, nawet mi o tym przypale nie mówcie. Co on robi- na przykład na religii(wierzący jestem) mówiliśmy jak sobie ludzie wyobrażają miłość. Ktoś tam powiedział- sex, a ten po 1 minucie wstał i zaczął podskakiwać i darł się: sex, sex, sex. Ale to nic. Na tej samej religii wstał, dał ręce na dupę i wypiął jądra. No tak do przodu. I siostra:
-Staszek, co ty to robisz??
-Tak robiły teletubisie!!
Nie no...
Jeżeli umieracie, to was dobije. Siedzę sobie z kumplem kulturalnie. Była religia(nie rozumiem jak można śmiać sie z tej nauki). Przed nami siedzą takie dwie upatrzone przez stasia. Jedna no ujdzie(wygląd), a druga brzydka. I ten debil chciał im pokazać ****. Chciał, jeżeli nawet nie pokazał.Jeżeli dalej macie mało, to wziął żel do włosów zapakowany w pudełko od kaset używanych z 10 lat temu.
Kamil S.(nie piszę nazwisk). Znajomy idzie do kibla a ten się onanizuje(trzepie dla niekumatych). Cała szatnia sie z niego śmiała.
Kiedyś przed matmą. Spokojny dzień. Swakoń nie wraca z kibla już ponad 5 min. Ja sie go pytam, co robił i ten mi pokazał taki ruch, jak się onanizuje.
Było, żeby dać zwyczaje. Więc:
Bronek,Stachu- picie w szkole, klnięcie do uczniów:
Julian- domyślcie się:
Stasiu- robienie z siebie głupka, by się popisać żeby go lubili. Ale im bardziej się popisuje, tym bardziej go nie lubią:
Kamil- erotoman.
Trochę się rozpisałem.
Bez pozdrowień.
Sev
SZABLAAAA
Gosc okolo 27 lat, roznego rodzaju odzywki go juz nie pacaja wiec postanowil przerzucic sie na klejek itp :)... Gosc po roku wdychania tego gowna ma takie wkrty ze bije sie z powietrzem, robi pompki na srodku miasta, wieczorem kiedy jest juz ciemno chodzi w okularach Przeciwslonecznych
Shikamaru@
Zawsze znajdzie sie poczotkujacy ktory nie zalapie tresci danego watku, Wyjdz noobie jebany i nie wracaj ... Nie bd wchodzil z toba w nie potrzebna sprzeczke, powiem ci jedynie tyle, za natym forum osoby z twoim pojebanym podejsciem bd dyskryminowane zawsze przez takich Forumowiczow jak ja czy Kodex :)... Dam ci mala rade, nie uczesnicz w tematach na ktorych wypowiadaja sie inteligentni, i zabawowi forumowicze, nabijaj posty na Ss'kach, kiedy wbijesz 150 pogadamy ... A co tyczy sie mojego wieku, zobacz ile mam lat ... puzniej pierdol o piaskownicy " Dzieciaku "
Shikamaru
02-02-2008, 11:33
SZABLAAAA
Shikamaru@
Zawsze znajdzie sie poczotkujacy ktory nie zalapie tresci danego watku, Wyjdz noobie jebany i nie wracaj ...
wiesz, w przeciwieństwie do Ciebie, ja jestem wyżej jeśli chodzi o wykształcenie i charakter, i nie mówię Ci noobie jebany nawet jak Cię nie znam. Więc dziecko kochane, idź się pobawić na podwórku i nie przezywaj, a jak już chcesz obrazić, wymyśl coś ciętego:) bo mi Cię bardzo żal, biedactwo małe<głaszcze>
ps. załapałem bardzo dobrze treść wątku, ale śmianie się z jakiegoś zabawnego wydarzenia, zachowania a zniewaga, wyśmiewanie się z czyjegoś nieszczęścia to subtelna różnica. Wybacz, prościej nie umiem napisać.
#Up
Jedynym nieszczęściem tego Forum jesteś ty...
Humu-un nie jest dzieckiem, na pewno jest starszy od ciebie.
A jak sie tobie coś nie podoba to Wyjdź oknem i zamknij drzwi.
Tutaj nie chodzi o to żeby sie z kalek wyśmiewać że np. Ręki nie mają czy coś,
Np. Terecha Jest ułomna, ale nie az tak bardzo zęby dawać sie ojcu Dupczyć, albo żeby za dzieciakami z Kamieniami latać...
Zawsze znajdzie sie poczotkujacy ktory nie zalapie tresci danego watku,
Racja ;)
Pozdro...
#Edit
Ty jesteś żałosna...
#Down
Kolejny którego kiedyś skrytykowałem i teraz próbuje sie, zemścić. Nie martw się...
Nie ruszają mnie teksty "Początkujących" Którzy i tak zaraz zostaną zbanowani
Mwahaha !
Jak złapie, no trudno.. zrobię nowe konto..
Aiwaho666
02-02-2008, 17:25
Kodex a ja myśle że największym żalem tego forum jesteś ty............pierdolony lizuuuuusieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee xDDDDDDDDDDDDDDDD jesteś zerem,pierdolonym frajerem ! W Y P I E R D A L A J ! <Śmiech z KodeXa> hahahaha :>
@up Nie bądź taka pewna bo może i ty załapiesz bana za swoje wyrażanie?suko:).
Hahah banned już płaczesz pewnie :) pozdrawiam środkowym palcem N44BI3
Shikamaru
02-02-2008, 18:17
#Up
Jedynym nieszczęściem tego Forum jesteś ty...
Humu-un nie jest dzieckiem, na pewno jest starszy od ciebie.
A jak sie tobie coś nie podoba to Wyjdź oknem i zamknij drzwi.
Nie ruszają mnie teksty "Początkujących" Którzy i tak zaraz zostaną zbanowani
Mwahaha !
Jak złapie, no trudno.. zrobię nowe konto..
jak na razie to Ty zostałeś zbanowany.
na pewno jest starszy od ciebie.
tu nie chodzi o wiek, tylko o inteligencję którą posiada człowiek, a ja na pewno posiadam więcej, więc nie dyskutuj smarkaczu.
Wyjdź oknem i zamknij drzwi.
hmm... no więc właśnie.
powiem ci jedynie tyle, za natym forum osoby z twoim pojebanym podejsciem bd dyskryminowane zawsze przez takich Forumowiczow jak ja czy Kodex :)...
cóż, nie będę z tego powodu cierpieć, jeśli mam być dyskryminowany przez taką warstwę społeczną jak Wy :D
Dam ci mala rade
Ty i rada? Nie, dzieki.
nie uczesnicz w tematach na ktorych wypowiadaja sie inteligentni, i zabawowi forumowicze, nabijaj posty na Ss'kach, kiedy wbijesz 150 pogadamy ...
ani inteligencją, ani humorem nie grzeszycie. co do postów, udaję że tego nie czytałem. co do lvla, jeśli lvl liczy się dla ciebie jako podstawa do rozmowy z ludźmi, tym bardziej mi Cię żal dziecko kochane.
A co tyczy sie mojego wieku, zobacz ile mam lat ...
jak mówiłem, nie chodzi o wiek, tylko o olej w głowie. mało go masz, mógłbyś przestać grać i się uczyć.
Debilny temat, jak na razie zamykam, aby każdy przeczytał ten post.
Każdy jest niepowtarzalny i ch*j Cię obchodzi, czy ma jakieś zaburzenia psychiczne, czy jest chory, czy ma jakiekolwiek problemy. Zajmij się swoją dupą i jej pilnuj.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.