View Full Version : Zmar? Czesio:/
Zmarł Bartek Kędzierski Reżyser Włatców móch.To on dawął głos czesiowi,wysli to do swoich wszyskich znajomych jako petycja aby odszukano kogoś kto tak samo nasladuje Czesia jak Bartek...
Sory, ale nie chce mieć pecha jutro Skoro już to otworzyłeś w piątek zostaniesz pocałowany przez milosc twojego zycia, a jutro bedzie najlepszy dzien w twoim zyciu , lecz jesli nie wyslesz tego do 20 osob do 12 dzisiaj w nocy bedziesz mial pecha do konca zycia. Tak wiec skopiuj to i przeslij dalej [ bez przesylania do mnie].
Alet Mort
09-02-2008, 13:44
^^ Słyszałem o tym już w środę...
I to nie był Czesio tylko człowiek który podkładał głos pod niego... :p
Szkoda... Wydaje mi się żę zakończy się Saga odcinków WM :(
Wielka szkoda...
A wiadomo na co zmarł...?
Nigdzie nie mogłem się doczytać o tym....
Pozdro~
pitek knight
09-02-2008, 14:52
Slyszalem ze zmarł w wypadku czy cos w tym stylu , zal czlowieka mial nice pomysl z wladcami ciekawe czy beda jeszcze odcinki
Wielki podziw dla tego czlowieka, Przyznam racje potrafil rozbawic kazdego !...
Po 1. Nie nawidzę tej bajki.
Po 2. Nie nawidzę łańcuszków.
Edytuj tego posta bo mnie szlak jasny trafi. To że ktoś zginoł to jest powód do robienia daremnych łańcuszków?! Co przyjdzie po mnie śmierć zielona i setrze jak ser na tarce bo nie wyśle to do 10043 Osób? Pomyśl człowieku. Czyjaś śmierć jest dla ciebie taka radosna że robisz z tego kogoś łańcuszek?!
xD Lukki xD
09-02-2008, 15:42
To prawdopodobnie nie ten Bartosz Kędzierski... więc czesio chyba będzie. I jutro mają w uwadze wystąpic cała ekipa włątcufffffffff xD
Shikamaru
09-02-2008, 15:42
nie lubiłem tej kreskówki, debilna że aż boli.
a łańcuszki są do dupy.
No! Wysyłanie łańcuszków na pewno pomoże rodzinie zmarłego! A co dopiero zapalanie zniczy wirtualnych.... on na pewno wam z nieba dziękuje całym sercem!
A tak na serio:
Pewnie nawet nie zauważycie, jak osoba mieszkająca w tym samym bloku z waszej ulicy zginie... za to żałujecie osoby, którą w życiu nawet na zdjęciu nie widzieliście....
Mohammed
09-02-2008, 16:14
Co to za wałek ? jeżeli nie masz czegoś z pewnego źródła to na chooj to wstawiasz pajacu.
Bax jesteś skończonym kretynem wprowadzającym innych w błąd..
porównajcie sobie te dwa linki i jak kto chce dodatkowo stronę o Kędzierskim na wikipedii:
http://www.esports.pl/?id=post&post_id=1879442757&comments=fullthreads
http://www.milanos.pl/video.php?cat=16&id=3789
Po pierwsze WIEK, różnica w studiach, WYGLĄD itp
Ten zmarły był graczem Q3 a nie TYM Bartoszem Kędzierskim, którego znamy z "Włatców Móch"
A jakiś osioł pewnie czytać nie potrafił i rozesłał to ludziom na GG...
na przyszłość CZYTAJCIE UWAŻNIE i DOBRZE SZUKAJCIE zanim coś napiszecie.
#Up
No co Ty? Łańcuszki "żondzą". Szczególnie te na gg rozsyłane przez lachonki ; P
Jak ja to uwielbiam.
#Topic
Hm. Szukaj jakiegoś dobrego źródła informacji.
Na świecie co chwile ginie jakaś osoba. Giną ludzie młodzi jak i Ci starsi. Jednak czy kogoś to obchodzi?
Otrzymałeś pseudo-informację o śmierci jakiegoś kretyna, który tak naprawdę niczego nie stworzył. Tak, tak. Jego pomysł na WM to .|. imitacja South Park, która nie sięga do pięt SP.
To coś w stylu Dragon Ball bez Songo ; O
Sory, ale nie chce mieć pecha jutro Skoro już to otworzyłeś w piątek zostaniesz pocałowany przez milosc twojego zycia, a jutro bedzie najlepszy dzien w twoim zyciu , lecz jesli nie wyslesz tego do 20 osob do 12 dzisiaj w nocy bedziesz mial pecha do konca zycia. Tak wiec skopiuj to i przeslij dalej [ bez przesylania do mnie].
To było jak dobicie z katany. Oczywiście japońskiej katany.
po1. Tez uwazam,ze lancuszki to poje bane sprawy.
Po2. Kolega powiedzial, zeby to wystawic.
Po3. Drah master je bany klamco wejdz se na old forum w rl foto i porownaj foty ktore tam dales dotych co tu sa smieciu!.
Po4. Niewiem czy to prawda czyt 2.
ThisIsOnlyOldVerti
09-02-2008, 17:35
On był moim idolem.., rozbawiał mnie do łez, niestety każdy musi kiedyś umrzeć, nawet Mortiis.
Pan na górze:
Otrzymujesz nagrodę Jobla w dziedzinie "Nie czytania i zupełnego olewania treści tematu".
Gratulacje.
Kurde! masz pecha- gość pode mną jest na równi z tobą:D
szkoda... bardzo dobrze wywiązywał się ze swojej pracy... ale zawsze na kogoś jest czas... :/ mam nadzieje że znajdą kogoś kto tak samo dobrze będzie podstawiac głos...
@up
Przecierz Mohammed napisał, że to nie TEN Kędzierski zmarł!
@topic
Też dostałem taki łańcuszek. Na początku uwierzyłem ale potem zobaczyłem w wikipedii i w google i nic. Także to nie on tylko inny Kędzierski...
Tre Cool
09-02-2008, 21:19
Walnięta kreskówka, nie rozumiem ludzi którzy to ogladaja. Ale faceta żal zdeczka
A łańcószki som do doopy, wypad z nimi z foorom... =.=
SyncMaster
09-02-2008, 21:44
To jest nie prawda jeśli by zginoł to by pisało na stronie Włatców Móch ale nic nie pisze. Plotki to są przynajmneij ja tak uważam. Ale mówcie jak chcecie...
No i po co dalej piszecie, że Wam go szkoda jak już wiadomo, że to nie on!? Proszę Was czytajcie ze zrozumieniem, a nie tylko żeby nabić posta.. :<
No i po co dalej piszecie, że Wam go szkoda jak już wiadomo, że to nie on!? Proszę Was czytajcie ze zrozumieniem, a nie tylko żeby nabić posta.. :<
Niema rady te debile tylko pisza, aby napic se "posta". Moze to im pomoze!.
CZYTAJCIE ALL POSTY OKAZALO SIE,ZE TO NIE TEN GOSCIU!
Bartosz zyje nadal, i jak narazie nie ma planow aby odejsc z tego swiata. Dzisiaj ogladalem Uwage " Kulisy Slaw " Wystepowal tam, razem z pozostalymi czlonkami Bajki Animowanej ... Wiec Prosze nie wporawdzac Bax Forumowiczow w bledne informacje!...
pogromcaszczurow II
10-02-2008, 21:27
@Up
Ja też to oglądałem :D:D
@Topic
No kolo ma same 5 ze studiów... Tylko magistra nie ma:p:p
Ma chłopak talent , nie tylko głos , ale i ten pomysł daje dużo kaski :p:p
Pozdro
McsKuba 2.0
10-02-2008, 22:10
Szkoda :( A fajnie się oglądało ... hehe :D Ahh ten Czesio :D No nic, człowiek miał pomysł :p Szkoda że, odcinki WM już sie pewnie skończą :<
Pzdr.
PacxKnight
11-02-2008, 08:40
@up po podpisie "Tanuki Here" można wywnioskować, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem, a ten post to tylko potwierdza...
To prawdopodobnie nie ten Bartosz Kędzierski... więc czesio chyba będzie. I jutro mają w uwadze wystąpic cała ekipa włątcufffffffff xD
prawie sie zejsralem-jak to Anusiak mowi
Ja ogladalem ta uwage wczoraj dzisiaj wchodze na 4um a oni mi wyskakuja ze Bartek nie zyje mowie co jest jaki *****
@EDIT
CZekamy na wersje kinowa ktora bedzie na wiosne czyli juz zaniedlugo szkoda ze Bartkowi czerpia sie juz pomysly na odcinki aa i Bartek gra w WoWa;pp nick Setriu i prof druid:D:D
Masz rację, twierdzę podobnie.
...........................
NAPISZE JESZCZE RAZ A WYRAZNIE.
TO NIE TEN BARTOSZ
KUR W A
NIEPISZCIE JUZ W TYM JE BANYM TEMACIE
I USUNCIE GO-.-
ZROZUMIANO NOOBY?
@UP
Bax ma racje
Czytajcie
http://www.esports.pl/?id=post&post_id=1879442757&comments=fullthreads
Polaniecki kolo
12-02-2008, 14:53
Edytuj tego posta bo mnie szlak jasny trafi. To że ktoś zginoł to jest powód do robienia daremnych łańcuszków?! Co przyjdzie po mnie śmierć zielona i setrze jak ser na tarce bo nie wyśle to do 10043 Osób? Pomyśl człowieku. Czyjaś śmierć jest dla ciebie taka radosna że robisz z tego kogoś łańcuszek?!
Miałem to samo pisać.. I jeszcze ***** napisałeś o jakiejs milosci.. CZLOWIEK ZMARL !! A ty porownujesz to do jakiegos szczescia ? ZAL
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.