Zaloguj się

View Full Version : [Wywiad] Nusultan Tudialkbai

^KodeX^
11-02-2008, 05:29
Ja
Nusultan

Siema Nusultan, Czy mogę przeprowadzić z tobą wywiad ?

Siema, pewnie że możesz. Zawsze o tym marzyłem. :D

Wiec na początek powiedz nam: Jak masz na imię, Ile masz lat, i skąd pochodzisz, a i czy mnie kochasz jeszcze.

Mam na imię Józef :D Mało osób w to wierzy, ale co ja na to poradzę. skończę 17 lat za miesiąc ;) Jestem z Ełku i nadal Cie kocham <3 Chcę z Tobą dzielić jedno łózko XD

Teraz co nieco powiedz o swojej postaci, Który masz lvl, mlvl, i czy jesteś 1 ownerem ! W dzisiejszych czasach to bardzo ważne !

Postać założyłem w grudniu 2006, ale grac dopiero zacząłem chwile po wprowadzeniu megamanasow. Jestem pierwszym ownerem, nie rozumiem kupowania/sprzedawania postaci, chociaż czasem sam mam ochotę swoja sprzedac :D Lvl ponad 1000, mlvl 41. Mogłoby być lepiej żeby nie te pijackie RS. :D

Teraz powiedz nam coś o swoich postaciach w RL Tibii, ile ich było, które lvle osiągnąłeś ?

Miałem kilka ;d Mam gdzieś jeszcze passwordy chociaż polowa już oddana :P Pierwsza postać byl to paladyn na celescie: Lancador The Bolts. Osiągnąłem nim 60 dista i 25+ lvl po czym zostawiłem go sobie do łowienia rybek i zrobiłem knighta o nicku: Nusultan'ek. Skille 75/75 35 lvl. Padłem na afk na slime i przestałem grac :D Uhmakerem na samym wbijaniu soula z kumplem wbiliśmy 40 lvl xd oczywiście na caveboot ;] na RL Tibi tylko na botach sie gra. Palka robiłem bez bootow ofc, bo wtedy jeszcze nie wiedziałem co to bot :D

Wróćmy teraz do Apo, powiedz nam co myślisz o nowym Update, Magic islands, Nowe czary dla postaci magicznych.

W sumie nie zwiedziłem do konca nowych wysp. Jedyne co dobre to te kingi nowe i queeny :P Balans profesji w końcu został skonczony moim zdaniem. Teraz nie ma lepszej/gorszej. Kazda ma swoje wady ;] chociaż sorcer z drutem nadal jakoś odstają w tym pvp :/

A Co myślisz o Odejściu Exoda i zdegradowaniu Graydona i Coguara ze swoich pozycji

W sumie znielubiłem Exoda za jego głupi żart z tym Temple. Grrrr, stałem tam 2 dni. A zabranie tutora Graydonowi i GM'a Coguarowi to największy błąd Mortiisa, ale to jego ots :) Graydon zawsze mi pomógł ;] Coguara mało znalem jako gm, lepiej jako normalnego playera ;d z reszta w tym dachu na sky Coguar tez macał palce!! Grrr!!

A może pogrywasz w inne gry?

Grałem kiedyś w diablo 2, bylem mistrzem pokemon na GBA<lol>, przeszedłem kazda wersje Tony Hawka ;] od wakacji 2007 gram także w CS.

Hmm, a może masz jakieś osiągnięcia w życiu realnym którymi mógł byś się pochwalić?

Jeżdżę na desce :D bylem na paru zawodach i w jednych zająłem trzecie miejsce;] w gimnazjum pływałem tez na zawodach i mam parę medali ;d

A Masz może Jakąś kobietę ? Coś : > (Dobrze wiem że masz ale warto zapytać xD)

Tak mam, przecież cały ots o tym wie ;d Tylko żałuje ze tak daleko mieszka. No ale jakims cudem juz sie spotkaliśmy 3 razy ;) Ale chwile z nią ;* szybko mijają :(

Powiedz nam, Kto jest na ots twoim najlepszym przyjacielem, który cię wspiera, pomaga, i w ogóle jest taki zajebisty jak ja?

W sumie jest pelno takich ludzi ktorzy zawsze pomoga ale nie zawsze sa ;d MichaPall,KodeX Shakur Shooter, Wrigley, oraz wszyscy rl. Ale moim best frendem jest Arcon :* W sumie to juz moj braciszek:D

No to teraz pytanie od Arcona, Kiedy do niego wpadniesz xD

Przecież nie mogę do niego przyjeżdżać co tydzień bo zbankrutuje ;d Poza tym brakuje mi już kasy na gumki o smaku ogórkowym, bo Arcon tylko takie lubi. obiecał ze przetestujemy pomidorowe :D A no i wpadnę jak będę miał coś $$ + wolnego czasu (fakin' school).

Zbliżamy się do końca wywiadu, ale to jeszcze nie jest koniec ! Musisz odpowiedzieć na Kilka kretyńskich pytań
1. Czy kupisz Dzisiejszą Gazetę z Testem IQ ?

Nie nie kupie. Na h*j mi to. :D I TAK JESTEM GUPI JAK BÓT O.O

2. Podoba Ci się Bożenka z Klanu? Czy bardziej wolisz Rysia?

Wole Macka. Spodobał mi sie gdy usłyszałem jego miksa "co sie stało" ;o

3. Czy podobają Ci się bimbałki Rihanny? (Mi bardzo)

Co to rihana? XD Wole bimbalki kogoś innego ;*

4. I zarazem ostatnie i najbardziej kretyńskie pytanie jakie mogło sie trafić gdzie kolwiek, Jak Oceniasz Prezydenture George Walker Busha?

Nazwisko wyjaśnia jego pochodzenie, imię tez nie za dobrze mi sie kojarzy :D

Teraz seria krótkich pytań i szybkich odpowiedzi

Jakiego koloru masz majty?

BRĄZOWE

Twój ulubiony zespół

Nie ma, słucham każdej muzyki ;]

Lubisz Teletubisie?

Tak

To już koniec wywiadu, Teraz pozdrowienia

Pozdrawiam: mojego Skarba ;* Arcon Shooter, Shakur Shooter, MichaPall, Paladyn Zabijaka, Kinght, Bart, Cineq, Citko, Drako, Karnak, Kostel Zibi, Miskov Knight, Pall Ziolko, Wrigley, Azeff, Pogromca Tarina, Sarumar, Zarexoholik, Bulii, Carlitta, Viki, Pianka, Coguar, Graydon.

JaCkAsS
11-02-2008, 05:37
HAhaa.....Nie no good wywiad, można ładnie piz*nąć śmiechem....Thanks Józiu za pozdro ;*** Ahh i te brązowe majty mhmm ;**

Dobra kończę bo muszę pierwszy posta mieć!! ffaastt!!

Tibianus
11-02-2008, 09:36
GRatz nawet fajny wywiad XD ale oco chodzilo z tymi gumkami arcon to jest on i ty jesstes on to wy pedaly czy co?

Love 2.0
11-02-2008, 19:32
O szal! Tylko ja mogę używać różowego do wywiadów!!! Prawa autorskie!!! PERMA BAN!!!
A tak na serio, to widzę, że KodeX zaczyna zapuszczać się na nie znane tereny.
Dam tobie kilka porad bo sporo wywiadów przeprowadziłem o to kilka z nich:

Nigdy nie dawaj tekstu wywiadów wyśrodkowanego, zawsze do lewej
Przejrzyście jest gdy piszesz (np. w wypadku twojego wywiadu) w takim styly - K: Hejka N:A no sima (Np.)
Nie używaj różowego bo hunted.
Nie żartuje, naprawdę nie używaj!
NA SERIO!!!

A tak oceniam wywiad na jakieś 6.5/10

Lu$$hHooOOooFfy Cineq :*
11-02-2008, 19:39
Up: Z żalem stwierdzam, żebyś spierdalał. Różowy nie tylko pasuje do wywiadów, ale wręcz podkreśla wartość merytoryczną.
Co do wywiadu, ładyny. Ale noobie przy tych rsach o mnie mogłeś wspomnieć bo zawsze cie ratuje.xd No i jak sie napijesz latwo cie manipulować. <Graydon + Cineq> xd

MasterQ
11-02-2008, 19:48
Różowy KoX i wara od niego!

@topic
Piękny wywiad KodeX, gumki ogórkowe rox xd
Ty zboku, o bimbałkach w wywiadzie xd
Daje 10/10 (wiadomo, że błedy ort. przeszły przez ortografia.pl xd)

Sallen
11-02-2008, 20:02
O LoL... Wywiad zajebis** :D Szczałem po nogach jak go czytałem :D
Ogórkowe gumki RoX!! :D <lol2> WIELKIE GieZet!!!!
Czekam na następne wywiady twojego autorstwa :D
PoZdRo...
Oczywiście 10/10 :D

Becio
12-02-2008, 19:21
.::Lu$$hHooOOooFfy - BooOmBbbOwy ::. xD

10/10!

#Love 2.0
Żal :< 1 znak, 2 znak, 3 znak, 4 znak, 5 znak :eek:

Gambo
10-06-2008, 17:42
Dlczego Nusultan juz konczysz z Tibią? Lollllll nie sprzedawaj konta na allegro........................................... ........................................

[Nixon] Słownie Cię upominam! (Co jest wg mnie bez sensu [Kartki rox], ale muszę). Nie odświeżaj tematów!

drako hrabonszcz z drzewa
10-06-2008, 18:49
Dlczego Nusultan juz konczysz z Tibią? Lollllll nie sprzedawaj konta na allegro........................................... ........................................

lol xD
.................................................. ...........

[Nixon] Nabijanie postów. Warn.

Rybka
19-06-2008, 22:04
Nusu ;P
Jakże interesująca osoba ;d
Najlepszy palladyn jakiego poznałem ;d
Z widzenia xd
Wywiad bardzo ciekawy
Fajne pytania ;P
Na Serio bardzo mi się podoba ;d
Oby więcej takich ;d

Yeaul
19-06-2008, 22:25
;o nusu to fajna cipka ;d podoba mi sie;< sell chara niesty;/ xd nigdy nie bocił te bany to free! xD dobrze że mam gg do tego pedała bo fajna cipka;< to jest ;* pozdrawiam twoj pro ivul master

Jan
19-06-2008, 22:48
To był zawsze prze koleś.. Szkoda, że mnie pominął w pozdrowieniach, ale wybaczam (niegdyś grałem Panią Anią) wogóle śmieszny wywiad, ale nalepsze było z Maćkiem z Klanu :> pozdrowionka świetna, śmieszna robótka :))