PDA

View Full Version : [Wywiad] Citko by psujek.

Psujekbanned
12-02-2008, 18:47
Witam.

Oto krótki wywiad mojego autorstwa , przeprowadzony z Citkiem ;)

psujek: Yo Yo
Citko: Hi
psujek: Moge przeprowadzić z Toba wywiad?;>
Citko: No więc ok :PP
psujek: Na poczatek napisz cos o sobie. Jak sie nazywasz, czym sie interesujesz, gdzie mieszkaszkasz , ile masz lat , wzrost , numer buta oraz Twoja ulubiona potrawa?;>
Citko: Jak się nazywam to nie zdradze:D Ale mam na imię Patryk mam 18 lat za nieco ponad 2 miesiące 19 :) interesuję się muzyką <różnorodną> piłką nożną, siatkówką lubie grać bardzo w bilard na wp z Bartem i Wulfem xD mieszkam w Chodzieży gdzie się ucze no a potrwa pizza rox ale bez szparagów :D
psujek: Wymien kilka Twoich ulubionych utworów muzycznych.;]
Citko: Foggy - Come into my dream
Bez cenzury - Do czego dąże
Agohead Deluxe - Turn the Lights off i dużo, dużo więcej..
psujek: Czy Tibia przeszkadza Ci w nauce?
Citko: Gdyby mi przeszkadzała nie grałbym tak dużo.. wiadomo zdarzyło się zamaniaczyć ale nie miałem problemów np. grać w tibie czy iśc do szkoły..
psujek: No to można powiedzieć że nie jesteś maniakiem ^^
psujek: Grałeś , czy może grasz na RL Tibii?
Citko: Grałem ss są na forum w moim temacie.. Jednak tą postacią już nie gram stworzyłem właśnie nową :P i właśnie się zalogowałem :P 17:17 You see yourself. You have no vocation. :D
psujek: Ile czasu poswiecasz na Tibie?
Citko: Ojj sporo .. ale nie expie ponieważ nie pozwala mi na to internet.. rozmawiam ze znajomymi oraz biję pk :P
psujek: Kogo uwazasz za najlepszego gracza na APO?
Citko: Bart dobre pvp sam wbija lvl nie wydaję kasyy na itemy czy inne postacie, spoko kumpel ^^
Citko: Arcon Shooter jest na równi z Nim :D
psujek: No to teraz pytanie z innej beczki;d;d Masz dziewczyne;>?
Citko: Nie mam : > Stan wolny ^^ xD!
psujek: No dobra ... nie wnikajmy;p
psujek: Które osoby sa Ci najblizsze w Tibii (APO)?
Citko: Arcon Shooter, Tekila, Denemix, Wojownik, Pall Ziolko, Gonzalez de Puente 1 owner Wulfgara von Cookie
psujek: Kto jest Twoim największym wrogiem ?;> Po podpisie na forum mozna stwierdzic ze Neko knight ;]
Citko: Ojj wiele osób mnie nie znosi dlatego, że je bije..
Citko: Neko Knight, Nivelato, Pan Czarek który nie potrzymał ostatnio nawet minuty na pvp ^^
psujek: Jaka jest Twoja ulubiona profesja po mimo tego ze jestes knightem ?
Citko: Grałem tu wczesniej lecz miałem przerwe 4 miesięczną wróciłem i założyłem Knighta, chociaż korci mnie by spróbować sił Paladynem..
Citko: Wczesniej grałem Ms 300 lvl
psujek: Jesteś pierwszym ownerem Citka?
Citko: Pierwszym i ostatnim.
psujek: Co sadzisz o projekcie APO 8,0?
Citko: Bardzo chciałbym by w końcu doszło to do końca.. Chciałbym jakieś urozmaicenie w świecie " APO " nowe PvP w ogóle inna jazda by była i było by o wiele ciekawiej :) Od początku rywalizacja! :D
psujek: Dzięki za wyczerpujące odpowiedzi i Pozdrawiam =*
psujek: Czy może chcesz jeszcze kogoś pozdrowić?
Citko: Takile =* Arcona-Braciszka ^^ Pall Ziolko- Odważny! XD Pianeczke :) Viki ;) Drako, Barta ^^, Bulii, Lisciu, Arhexen, Pacx Knight, Wojownik, Methods Men, Ciebie psujku xD, Liscia, Ass'a, Pallseke, Shakura, Pyzie, cholera sporo ich dobra dla reszty moc buziaków =*****************
Citko: dodaj Denemixa
Citko: Dzięki za wywiad i pozdrawiam^^ :*

http://i31.tinypic.com/j08njk.jpg
.

Scooby Knight
12-02-2008, 20:09
Spox Wywiadzik Psujek :**^^xD

Pzdr

@Game
Chciałeś Zebym Ci bloczył kingi dalej aktualne ?

MasterQ
12-02-2008, 20:21
ładny wywiad, ale gniewam się bo nie dostałem pozdrowień, dlatego 1 ocena w dół!
Można się przyczepić, że trochę krótki ale i tak zajebisty xD 9/10(za to, że nie ma dla mnie pozdrowień :( )

jołek
12-02-2008, 21:12
fajniuchny bez bledow wywiadzik przejrzysty i fajnie sie czyta:D:D pozderka