View Full Version : Problem....
Ej sorki niewiedzialem gdzie ten temat zrobic :/ czy moze ktos powiedziec o co chodzi z APO? nie ktorzy mówią ze padnie za pare miesięcy.... prosze o odpowiedz.
Ja ci pomogę... Widzisz bo na naszym servie jest nieciekawa sytuacja. Ekipa się "posypała" a God jakby zapomniał o nas :<< Ale mam nadzieje, że Mortiis szykuje niespodziankę dla nas ^^
Mam nadzieję, że się nic nie rozpadnie :PPP
Rase Aberi
13-02-2008, 07:37
Ja mam nadzieje że Mortiis przywróci stanowisko Tygrysowi, Graydonowi, Coguarowi. Jeżeli nie i apo bedzie dalej sie rozsypywać ja lece na Harmonie :)
Hokeistaaa
13-02-2008, 08:31
@edit
Wiem, został wywalony, teraz looknełem, i nie gram na apo.Porozrzucam iwngety kolo dp...
@topic
Apo już się syfi dawno... Pytałem się Mortiisa czemu nie mogę się zalogowac, a on powiedział że mam zablokowane ip na zawsze, a nic nie zrobiłem, jednym słowem już się apo noobić zaczyna -.- .
@UP
Twierdzisz że Tygrys nie został wywalony? Chyba śmieszny jesteś! Każdy o tym pisze że Coguar, Tygrys i Graydon zostali Zdegradowani! Człowieku! Czytaj wszystkie posty:
http://forum.toproste.pl/showthread.php?p=195209#post195209
Co do APO. Tak sypie się. Mortiis chyba ma zamiar nabierać nowy Team, ale nie jestem tego pewien. Ta ekipa była znakomita, lecz przyznam, że do Tibii za często się nie logowali. Ale jak przyszło do pomocy, to byli doskonali. Ale APO rozpada się. Z tym się zgodzę.
Moje zdanie jest takie ... Apo napewno nie padnie, jezeli mortiis robi wymiane old na new, Tutorow itp, tzn ze ma w tym jakis cel... Wescie pod uwage to ze Apo moze sie polepszyc a nie pogorszyc ?...
Ludzie nie widzicie że ten server się sypie...Tygrysa wywalają ,Mortiis jakby o servie zapomniał więc ja też uważam że nie długo padnie jak tak pójdzie...Zaczyna on już troche przypominać jakiegoś noob ots'a bo już całkiem mało nowych ludzi zaczyna gre na tym servie jak spotrzy np.na statystyki(nawet nie odświeżane) gdzie są 1400 itp. taka osoba sobie myśli że do niczego tu nie dojdzie co jest prawdą bo nie 2 chara który pomoże jej nabic 300 lvl w nie cały tydzień i do tego te głupie nooby na np.50 lvl które zrobią weszystko by okraść oszukać nawet 5 cc co na new gracz jest fortuną to nie jest te fajne APO co kiedyś gdy Drako mial np. 500 lvl i był najlepszy na servie a na 100 lvl nie chodziło się w softach ,blessedce itp.Kończąć ,server się poprostu rujnuje i jak nie powstanie APO 8.0 to już chyba będzie zero szans na odratowanie serva.
Nic na ten temat nie wiem ;/ Ale szkoda by było zeby ten ots padł..Najlepszy server polski..według mnie na świecie...Ale mortiis moglby tez cos napisac o tej aferze...Wkoncu wydalismy na ten server kupe kasy.Ale to jego decyzjia...moze szuka new gm ;) jakos to bedzie...jak by mortiis chcialby skonczyc z otsem...to by go poprostu wyloczyl i juz. Pozdro :rolleyes:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.