ByOuT
19-02-2008, 14:38
Witam. Ostatnimi czasy straszliwie się nudzę, i próbuję swoich sił w różnych programistycznych programach :). Jakieś doświadczenie w nich mam i chciałbym zaprezentować wam moje kolejne dzieło przystosowane do słynnego komunikatora Gadu-Gadu :)
GyGySpammer By ByOuT
Jest to program dzięki któremu możesz zrewanżować się znajomemu, który piszę do Ciebie na Gadu-Gadu wbrew twoim prośbom o zaprzestanie :). Program potrafi rozpocząć SPAM z 12 numerów Gadu-Gadu co powoduje niezły bałagan :)
Instrukcja Obsługi jest dostępna po rozpakowaniu archiwum w pliku tekstowym :)
Link do programu:
http://www.speedyshare.com/593903852.html
Od razu mówię, że program nie jest żadnym keyloggerem, gdyż po prostu nie zależy mi na waszych obelgach w moją stroną o rzekome kradzieże konta :).
Jeżeli jest ktoś uprzejmy prosiłbym o zeskanowanie folderu oraz pliku .exe, gdyż ja aktualnie nie mogę żadnym scannerem online.. (wszędzie pisze, że limity =/)
Program jest udostępniony na 2 forach jedynie przez moją osobę. Program w najbliższym czasie uzyska Licencje Freeware.
Pozdrawiam,
ByOut
@down
Jedynie z 4?:) Możesz z 12 :) wystarczy dać do każdego zaloguj i spamuj :)
Miłego użytkowania życzę =P
GyGySpammer By ByOuT
Jest to program dzięki któremu możesz zrewanżować się znajomemu, który piszę do Ciebie na Gadu-Gadu wbrew twoim prośbom o zaprzestanie :). Program potrafi rozpocząć SPAM z 12 numerów Gadu-Gadu co powoduje niezły bałagan :)
Instrukcja Obsługi jest dostępna po rozpakowaniu archiwum w pliku tekstowym :)
Link do programu:
http://www.speedyshare.com/593903852.html
Od razu mówię, że program nie jest żadnym keyloggerem, gdyż po prostu nie zależy mi na waszych obelgach w moją stroną o rzekome kradzieże konta :).
Jeżeli jest ktoś uprzejmy prosiłbym o zeskanowanie folderu oraz pliku .exe, gdyż ja aktualnie nie mogę żadnym scannerem online.. (wszędzie pisze, że limity =/)
Program jest udostępniony na 2 forach jedynie przez moją osobę. Program w najbliższym czasie uzyska Licencje Freeware.
Pozdrawiam,
ByOut
@down
Jedynie z 4?:) Możesz z 12 :) wystarczy dać do każdego zaloguj i spamuj :)
Miłego użytkowania życzę =P