View Full Version : Krótsze wakacje i inny kalendarz szkolny?
Jak widać tutaj (http://www.dziennik.pl/wydarzenia/article126907/Uczniowie_beda_mieli_krotsze_wakacje.html) nasz rząd szykuje dla nas kolejną niespodziankę. Wakacje od 20~czerwca do 15 sierpnia, zamiast ferii zimowych ferie jesienne i chyba wiosenne. No cóż. Jak dla mnie idiotyczny pomysł, może i to ułatwi pracę nauczycielom ale o nas też mogli pomyśleć. (Mówie tu o uczniach[nie wszyscy])
Co o tym sądzicie?
Speed'y Fireman
21-02-2008, 17:27
Wez zal jaka ***** patologia my nie jacys pojebani Niemcy.
Oni zawsza maja zrabane pomysly xd
Scooby Knight
21-02-2008, 18:36
O zalll
Poje@bało ich totalnie :///
wakacje do 15 sierpnia ?
25 dni wakacji to jakieś 2 i pół tygodnia prawie jak ferie zal
Tettmeier
21-02-2008, 18:42
Żal, zabiorą wolne dni jak będzie fajna pogoda i ciepło, a dadzą nam wolne jak będzie deszczowo i zimno. Nie rozumiem ich trochę..
no ja slyszalem o tym w radiu wlasnie i napisalem na shoutboxie rekacja prawie taka sama:D:D glupota do uja co bez jaj niech zrobia nam miech wakacji i w soboty do szkoly a w niedziele poprawki prac klasowych pisac i co jeszcze -.-
Oni chyba naprawdę `muszom kupić se new musk-,-` chcą jeszcze bardziej skrócić wakacje pewnie dlatego, że któregoś z tych `pomysłodawców` bili koledzy w szkole XD
To było dobre :D
Pozdr0!
Master Code
21-02-2008, 18:58
Pojebalo ich? qurwa juz niczego lepszego nie mogli wymyslec? Zabieraja nam najbardziej sloneczne dni ? przeciez wiekszosc z was ma +15 lat i w wakacje chlapnie nie raz browarka....wlasnie qurwa najlepsze chwile zycia mam w szkole spedziec? chorzy qurwa jebac polske zawsze wiedzialem ze za granica w sql jest lepiej wole qurwa chodzic do angli gdzie chodza w garniaku na lekcje ale chociaz maja wakacje JA PIERDOLE !!
PIERDOLIC CALY POLSKI RZAD MAM ICH QURWA DOSC PSUJA DZIECINSTWO NAM JAK SKURWYSYN NAPEWNO ICH BILI W SQL TAK JAK PAN UP POWIEDZIAL -.-
Chyba im ***** cos spadlo na glowe _._ Na *** mi ferie jesienia? Zeby sie chlapac w blocie i moknac na deszczu?_._ I tak te 2 miesiace sa niczym w porownaniu do 10 miesiecy szkoly... No ale juz tak sie przyzwyczailismy.. OMG kocham Polske _._
Bullioner
21-02-2008, 20:48
Jak widać tutaj (http://www.dziennik.pl/wydarzenia/article126907/Uczniowie_beda_mieli_krotsze_wakacje.html) nasz rząd szykuje dla nas kolejną niespodziankę. Wakacje od 20~czerwca do 15 sierpnia, zamiast ferii zimowych ferie jesienne i chyba wiosenne. No cóż. Jak dla mnie idiotyczny pomysł, może i to ułatwi pracę nauczycielom ale o nas też mogli pomyśleć. (Mówie tu o uczniach[nie wszyscy])
Co o tym sądzicie?
No ***** ! Oni są pojebani ! Zobaczcie że takie gówno to tylko w ' Polsce ' się dzieje. Ten kraj to jest jeden wielki śmiech a tym śmiechem kieruję 'karzeł'. Myślę że tego nie wprowadzą bo młodzież się zbuntuje. POLACY DO BOJU!!111
Kolejny bezsensowny pomysł naszego kochanego rządu.
Niedawno 'Zero Tolerancji'
Co jeszcze? Może program o nazwie 'Tortury'?
Zamiast uwag wbijanie drzazg pod paznokcie?
Love 2.0
21-02-2008, 21:11
***** ich naprawdę pojebało, ale ja wiem co zrobię, jeżeli takie coś wprowadzą. Była mowa, ze do szkoły około 15 sierpnia. Ja będę miał w to wjebane i 1 września będe chodził. Niech się pierdolą.
xD Lukki xD
21-02-2008, 21:14
@up
WoW! Jak tyś na to wpadł!?
@topic
Mi też się ten pomysł nie podoba :( Co jeśli całe wakacje będą chłodne, a te 2 tygodnie co nam chcą upierdolic będą gorące. Lepiej niech będzie tak jak jest, a nie mieszac znów zaczynają. Po co komu przerwa 2 tyg na jesień... wtedy pogoda jest zjebana i nic w taką nie robic tylko na kompie siedziec -.-
To nie są pomysły naszego rządu lecz nauczycieli. Snooby. Większość piszę jakies pierdolone głupoty mimo tego, że chuja wie. To, że padają różne propozycje o niczym nie świadczy. Więc nie wiem skąd te lamenty snoobki. ; O
Oni zawsza maja zrabane pomysly xd
Czytając twoją wypowiedź można pomyśleć - "pojebani Polacy". Nie wnikam w to.
Niedawno 'Zero Tolerancji'
Co jeszcze? Może program o nazwie 'Tortury'?
Zamiast uwag wbijanie drzazg pod paznokcie?
Haha. Zero tolerancji? Śmiech na sali. Nadal jest mega rozpierdol w gimnazjach. Osoby, które chcą się uczyć chodzą do szkoły ze zjebami, których zajęciem w szkole jest wyrywanie lachonków oraz zapalenie szluga na przerwie.
Trzynastolatek ( duży % tej grupy ) szuka poparcia. Co gorsza znajduje jest w grupie zjebów, ponieważ zaczyna palić itd...
Powinien być stary system edukacji. Osiem lat szkoły podstawowej, a poźniej twój wybór. Chcesz się uczyć bądź nie.
ŻAl!!!! HÓ*E!!!! POJE****~!!~!!@SAAAa!!! KU#@#!!!!!! Ja chce wakacje a nie jakies poj@#@$@$@ ferie wiosenne k****!!!!!! Ja pierd^#$@@!!! Co ten rząd robi k***! Pewnie jakiś sznowu gosc k*** ala giertych to wymyślił!! Na stos z nim KU****!!!!! AHASDDAAAA!!!
Brak pytań.
Sillmarilien
22-02-2008, 08:05
ŻAl!!!! HÓ*E!!!! POJE****~!!~!!@SAAAa!!! KU#@#!!!!!! Ja chce wakacje a nie jakies poj@#@$@$@ ferie wiosenne k****!!!!!! Ja pierd^#$@@!!! Co ten rząd robi k***! Pewnie jakiś sznowu gosc k*** ala giertych to wymyślił!! Na stos z nim KU****!!!!! AHASDDAAAA!!!
P.S
Barszcz jest nawet dobry :)
Mam Babolek
22-02-2008, 12:34
Omg ! Totalna głupota ! -.-'
Już nie mają czego wymyślac ! Po co Nam przerwa jesienna ? żeby siedzieć w domu i patrzeć jak pada ? >.<
@fr33
Nie ocenia się człowieka po wieku, tylko po mądrości(choć to nie było zbyt mądrze napisane, przyznam).
@Topic:
Pogięło ich. Co jeszcze? Samowystarczalność w budzie(jedzenie stolca{gówna}, picie moczu)?
Jestem na nie. Zabiorą najlepsze dni roku(wesołe, ciepłe), a dadzą jesień(nuda, descz, wiatr). Jeżeli tak będzie, to wyjadę do Burkinafaso i zamieszkam w strefie pustynnych deszczów, siąde na drzewo, pomyślę, co zrobić i wrocę(joke).
marcin12
22-02-2008, 16:44
nie podoba mi sie ten pomysl!!!
w wakacje sie nie nudzimy, to latwo zauwazyc jak szybko one mijają!!! NIE NIE NIE NIE
Powiem tak.....Z moich obserwacji wynika, że szkoła nie nauczy nas mądrego myślenia...
Zobaczcie......Wszyscy ci politycy są wykształceni itp. A tak naprawdę logicznego myślenia mają 10 razy mniej ode mnie....Żal mi takich idiotów...
Wykształcony, a ku*wa głupi jak but..
*Makaveli*
23-02-2008, 23:12
#Up
Leper jest wykształcony ? No sorry....
#Topic
No lipa współczuje wam ;D
Ja i tak będę miał 3 mieszki wakacji
wiec mnie to nie rusza.
Ale naprawdę przesadzają wakacje powinny zostać tak jak były do tej pory !
Jak narazie padła taka propozycja jeszcze nic nie zostało przegłosowane.
Kolejny głupi pomysł jak i mundurki szkolne ,które przestają obowiązywać od 01.09.2008r.
Trzymajmy kciuki może i ten ptojekt upadnie:)
Shikamaru
23-02-2008, 23:16
Powiem tak.....Z moich obserwacji wynika, że szkoła nie nauczy nas mądrego myślenia...
Zobaczcie......Wszyscy ci politycy są wykształceni itp. A tak naprawdę logicznego myślenia mają 10 razy mniej ode mnie....Żal mi takich idiotów...
Wykształcony, a ku*wa głupi jak but..
Ani Kwaśniewski, ani Lepper nie byli ni chuja wykształceni.
Za to Giertych, którego baaardzo nie lubię, jest super wykształcony.
Co do tematu, Katarzyna Hall jest porąbana, i ma porąbane pomysły.
O lol buahhashasahs
Czy to jest zart??
Totalne dnoo
Co oni se mysla ze my ajkies cyborgi czy co?
Tre Cool
24-02-2008, 14:39
I tak sie już z tego idiotka wycofała. Więc nie piszcie już tu :O
Niby taka doświadczona, a takie debilne pomysły ma ; //
Shikamaru
24-02-2008, 14:45
oto ludzie PO. nigdy nie lubiłem tej partii.
ale chociaż jestem zwolennikiem PiSu, to ich pomysł z Giertychem też był totalnym dnem.
DAJCIE NAM NORMALNEGO OPIEKUNA!:D:D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.