PDA

View Full Version : Krótsze wakacje i inny kalendarz szkolny?

Kuzaj
21-02-2008, 17:23
Jak widać tutaj (http://www.dziennik.pl/wydarzenia/article126907/Uczniowie_beda_mieli_krotsze_wakacje.html) nasz rząd szykuje dla nas kolejną niespodziankę. Wakacje od 20~czerwca do 15 sierpnia, zamiast ferii zimowych ferie jesienne i chyba wiosenne. No cóż. Jak dla mnie idiotyczny pomysł, może i to ułatwi pracę nauczycielom ale o nas też mogli pomyśleć. (Mówie tu o uczniach[nie wszyscy])

Co o tym sądzicie?

Speed'y Fireman
21-02-2008, 17:27
Wez zal jaka ***** patologia my nie jacys pojebani Niemcy.
Oni zawsza maja zrabane pomysly xd

Scooby Knight
21-02-2008, 18:36
O zalll

Poje@bało ich totalnie :///

wakacje do 15 sierpnia ?
25 dni wakacji to jakieś 2 i pół tygodnia prawie jak ferie zal

Tettmeier
21-02-2008, 18:42
Żal, zabiorą wolne dni jak będzie fajna pogoda i ciepło, a dadzą nam wolne jak będzie deszczowo i zimno. Nie rozumiem ich trochę..

jołek
21-02-2008, 18:56
no ja slyszalem o tym w radiu wlasnie i napisalem na shoutboxie rekacja prawie taka sama:D:D glupota do uja co bez jaj niech zrobia nam miech wakacji i w soboty do szkoly a w niedziele poprawki prac klasowych pisac i co jeszcze -.-

.Bart.
21-02-2008, 18:57
Oni chyba naprawdę `muszom kupić se new musk-,-` chcą jeszcze bardziej skrócić wakacje pewnie dlatego, że któregoś z tych `pomysłodawców` bili koledzy w szkole XD

To było dobre :D

Pozdr0!

Master Code
21-02-2008, 18:58
Pojebalo ich? qurwa juz niczego lepszego nie mogli wymyslec? Zabieraja nam najbardziej sloneczne dni ? przeciez wiekszosc z was ma +15 lat i w wakacje chlapnie nie raz browarka....wlasnie qurwa najlepsze chwile zycia mam w szkole spedziec? chorzy qurwa jebac polske zawsze wiedzialem ze za granica w sql jest lepiej wole qurwa chodzic do angli gdzie chodza w garniaku na lekcje ale chociaz maja wakacje JA PIERDOLE !!

PIERDOLIC CALY POLSKI RZAD MAM ICH QURWA DOSC PSUJA DZIECINSTWO NAM JAK SKURWYSYN NAPEWNO ICH BILI W SQL TAK JAK PAN UP POWIEDZIAL -.-

Viki
21-02-2008, 20:40
Chyba im ***** cos spadlo na glowe _._ Na *** mi ferie jesienia? Zeby sie chlapac w blocie i moknac na deszczu?_._ I tak te 2 miesiace sa niczym w porownaniu do 10 miesiecy szkoly... No ale juz tak sie przyzwyczailismy.. OMG kocham Polske _._

Bullioner
21-02-2008, 20:48
Jak widać tutaj (http://www.dziennik.pl/wydarzenia/article126907/Uczniowie_beda_mieli_krotsze_wakacje.html) nasz rząd szykuje dla nas kolejną niespodziankę. Wakacje od 20~czerwca do 15 sierpnia, zamiast ferii zimowych ferie jesienne i chyba wiosenne. No cóż. Jak dla mnie idiotyczny pomysł, może i to ułatwi pracę nauczycielom ale o nas też mogli pomyśleć. (Mówie tu o uczniach[nie wszyscy])

Co o tym sądzicie?

No ***** ! Oni są pojebani ! Zobaczcie że takie gówno to tylko w ' Polsce ' się dzieje. Ten kraj to jest jeden wielki śmiech a tym śmiechem kieruję 'karzeł'. Myślę że tego nie wprowadzą bo młodzież się zbuntuje. POLACY DO BOJU!!111

Nixon
21-02-2008, 20:51
Kolejny bezsensowny pomysł naszego kochanego rządu.

Niedawno 'Zero Tolerancji'
Co jeszcze? Może program o nazwie 'Tortury'?
Zamiast uwag wbijanie drzazg pod paznokcie?

Love 2.0
21-02-2008, 21:11
***** ich naprawdę pojebało, ale ja wiem co zrobię, jeżeli takie coś wprowadzą. Była mowa, ze do szkoły około 15 sierpnia. Ja będę miał w to wjebane i 1 września będe chodził. Niech się pierdolą.

xD Lukki xD
21-02-2008, 21:14
@up
WoW! Jak tyś na to wpadł!?
@topic
Mi też się ten pomysł nie podoba :( Co jeśli całe wakacje będą chłodne, a te 2 tygodnie co nam chcą upierdolic będą gorące. Lepiej niech będzie tak jak jest, a nie mieszac znów zaczynają. Po co komu przerwa 2 tyg na jesień... wtedy pogoda jest zjebana i nic w taką nie robic tylko na kompie siedziec -.-

fR33
21-02-2008, 21:20
To nie są pomysły naszego rządu lecz nauczycieli. Snooby. Większość piszę jakies pierdolone głupoty mimo tego, że chuja wie. To, że padają różne propozycje o niczym nie świadczy. Więc nie wiem skąd te lamenty snoobki. ; O

Oni zawsza maja zrabane pomysly xd
Czytając twoją wypowiedź można pomyśleć - "pojebani Polacy". Nie wnikam w to.

Niedawno 'Zero Tolerancji'
Co jeszcze? Może program o nazwie 'Tortury'?
Zamiast uwag wbijanie drzazg pod paznokcie?

Haha. Zero tolerancji? Śmiech na sali. Nadal jest mega rozpierdol w gimnazjach. Osoby, które chcą się uczyć chodzą do szkoły ze zjebami, których zajęciem w szkole jest wyrywanie lachonków oraz zapalenie szluga na przerwie.
Trzynastolatek ( duży % tej grupy ) szuka poparcia. Co gorsza znajduje jest w grupie zjebów, ponieważ zaczyna palić itd...
Powinien być stary system edukacji. Osiem lat szkoły podstawowej, a poźniej twój wybór. Chcesz się uczyć bądź nie.

ŻAl!!!! HÓ*E!!!! POJE****~!!~!!@SAAAa!!! KU#@#!!!!!! Ja chce wakacje a nie jakies poj@#@$@$@ ferie wiosenne k****!!!!!! Ja pierd^#$@@!!! Co ten rząd robi k***! Pewnie jakiś sznowu gosc k*** ala giertych to wymyślił!! Na stos z nim KU****!!!!! AHASDDAAAA!!!

Brak pytań.

Sillmarilien
22-02-2008, 08:05
ŻAl!!!! HÓ*E!!!! POJE****~!!~!!@SAAAa!!! KU#@#!!!!!! Ja chce wakacje a nie jakies poj@#@$@$@ ferie wiosenne k****!!!!!! Ja pierd^#$@@!!! Co ten rząd robi k***! Pewnie jakiś sznowu gosc k*** ala giertych to wymyślił!! Na stos z nim KU****!!!!! AHASDDAAAA!!!

P.S
Barszcz jest nawet dobry :)

Mam Babolek
22-02-2008, 12:34
Omg ! Totalna głupota ! -.-'
Już nie mają czego wymyślac ! Po co Nam przerwa jesienna ? żeby siedzieć w domu i patrzeć jak pada ? >.<

Sev
22-02-2008, 16:37
@fr33

Nie ocenia się człowieka po wieku, tylko po mądrości(choć to nie było zbyt mądrze napisane, przyznam).

@Topic:

Pogięło ich. Co jeszcze? Samowystarczalność w budzie(jedzenie stolca{gówna}, picie moczu)?
Jestem na nie. Zabiorą najlepsze dni roku(wesołe, ciepłe), a dadzą jesień(nuda, descz, wiatr). Jeżeli tak będzie, to wyjadę do Burkinafaso i zamieszkam w strefie pustynnych deszczów, siąde na drzewo, pomyślę, co zrobić i wrocę(joke).

marcin12
22-02-2008, 16:44
nie podoba mi sie ten pomysl!!!

w wakacje sie nie nudzimy, to latwo zauwazyc jak szybko one mijają!!! NIE NIE NIE NIE

JaCkAsS
23-02-2008, 22:57
Powiem tak.....Z moich obserwacji wynika, że szkoła nie nauczy nas mądrego myślenia...

Zobaczcie......Wszyscy ci politycy są wykształceni itp. A tak naprawdę logicznego myślenia mają 10 razy mniej ode mnie....Żal mi takich idiotów...
Wykształcony, a ku*wa głupi jak but..

*Makaveli*
23-02-2008, 23:12
#Up
Leper jest wykształcony ? No sorry....

#Topic
No lipa współczuje wam ;D
Ja i tak będę miał 3 mieszki wakacji
wiec mnie to nie rusza.
Ale naprawdę przesadzają wakacje powinny zostać tak jak były do tej pory !

pianka
23-02-2008, 23:14
Jak narazie padła taka propozycja jeszcze nic nie zostało przegłosowane.
Kolejny głupi pomysł jak i mundurki szkolne ,które przestają obowiązywać od 01.09.2008r.
Trzymajmy kciuki może i ten ptojekt upadnie:)

Shikamaru
23-02-2008, 23:16
Powiem tak.....Z moich obserwacji wynika, że szkoła nie nauczy nas mądrego myślenia...

Zobaczcie......Wszyscy ci politycy są wykształceni itp. A tak naprawdę logicznego myślenia mają 10 razy mniej ode mnie....Żal mi takich idiotów...
Wykształcony, a ku*wa głupi jak but..

Ani Kwaśniewski, ani Lepper nie byli ni chuja wykształceni.
Za to Giertych, którego baaardzo nie lubię, jest super wykształcony.

Co do tematu, Katarzyna Hall jest porąbana, i ma porąbane pomysły.

Kotek
24-02-2008, 13:15
O lol buahhashasahs
Czy to jest zart??
Totalne dnoo
Co oni se mysla ze my ajkies cyborgi czy co?

Tre Cool
24-02-2008, 14:39
I tak sie już z tego idiotka wycofała. Więc nie piszcie już tu :O
Niby taka doświadczona, a takie debilne pomysły ma ; //

Shikamaru
24-02-2008, 14:45
oto ludzie PO. nigdy nie lubiłem tej partii.
ale chociaż jestem zwolennikiem PiSu, to ich pomysł z Giertychem też był totalnym dnem.

DAJCIE NAM NORMALNEGO OPIEKUNA!:D:D