Zaloguj się

View Full Version : Wyspa PVP

Mortiis
28-02-2008, 01:27
Informujemy o fakcie iż zasady panujące na wyspie PVP uległy pewnym zmianom. Od tej chwili nie będzie można wejść na wyspę jeżeli będą na niej znajdowali się zawodnicy obu drużyn. Nie będzie też można wyjść z wyspy, jeżeli będą znajdowali się na niej zawodnicy z przeciwnej drużyny.

W dzisiejszych modyfikacjach została jeszcze dodana informacja o poziomie (lvl) gracza obok jego wypowiedzi na kanałach publicznych.

Neterox
28-02-2008, 01:36
Heh fajnie,przynajmniej nie bedzie tak ze jak glidie sie maja bic i jak jedna bedzie miala spora przewage to nie uciekna do tp ;) fajnie ze lvl wyswietla kolo wypowiedzi,tego mi wlasnie brakowalo ;p

Vonozaurus
28-02-2008, 01:59
Wreszcie... Hehe. Udało Ci się :). Bardzo dobrze, że są lvl'e na publicznych kanałach ^^

Virgin of Lifee
28-02-2008, 06:08
Superrrrrrr tego mi wlasnie brakowalao [lvl] :D Szkoda ze tylko na publiczych... ;(

Maciek Diablik II
28-02-2008, 12:15
Zarabisty pomysl z tymi levelami ;} co do wyspy taki sobie xD Gz mostis pomyslu xD

Don Gibon
28-02-2008, 12:50
jestem ZA! bardzo dobrze zaplanowane i jeszcze lepiej zaktualizowane :D

xD Lukki xD
28-02-2008, 12:51
Było mi miło byc przy testowaniu wyspy i zobaczyc że testy wypadają pozytywnie. Teraz nikt nie może Ci uciec z pvp jak się bijesz! To jest dobrym wyjściem.
Poziomy przy nicku są także dobry pomysłem brakuje tylko tego na default :)

Psujekbanned
28-02-2008, 13:23
I bardzo dobrze.

Teraz jak ktoś idzie SOLO , to bedzie SOLo ,a nie ... Kolegów wołają...

Nareszcie BYSIOR dowie się co to solo !

Lu$$hHooOOooFfy Cineq :*
28-02-2008, 13:39
Dobrze, że posłuchałeś się dobrej rady (bo mojej) i wprowadziłeś zmiany. Tylko szkoda tylko, że jeszcze mniej ludzi będzie chciało ze mną 'solo' :<<

Vexus'ek
28-02-2008, 15:25
Mortiis dobrze, ze to zrobiles. Przynajmniej teraz nikt nie bedzie uciekal do TP. Z tym lvl tez mi sie podoba ;]

PzDr oby tak dalej :D :D

Knight Lukas
28-02-2008, 15:36
Nareszcie cos nowego ;p
Teraz solo to solo
A Guild war to guild war (jak padł najwyższy lvl to wszyscy uciekali :P)

A co do tego lv na Game Chat i Trade tez fajne :)

Astronis
28-02-2008, 15:52
@off
Ja mam pytanie jak się dostać na tą wyspę? Szukałem na 4u, ale nic nie znalazłem.
@topic
Gratz pommysłu szczególnie z lvl:)
@down
Lvl nie największy, bo 125, ale mało gram i myslę nad powrotem... aha dzięki za odp.

Sea Ranger
28-02-2008, 17:28
Dobre. Podoba mi się ten pomysł, zwłaszcza z tym lvlem na trade itp. ale jeśli chodzi o pvp island to propnowałbym zrobić coś z tymi 3 kratkami pz przed, ponieważ blokują przejście i sie nie da wejść :/ link do mojego tematu: http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=23531 :D
@Up - Ta wyspa jest na Evul. Od statku musisz iść w lewo, pózniej na dól i powinieneś zobaczyć drzwi i sale z dzwignią :p ale jakbyś nie wiedział ta wyspa jest do bicia się bez skulla, a skoro nie wiesz gdzie to jest to podejrzewam że masz mały lvl.
@Down - ortografia rox?!

Skiba 1999
28-02-2008, 19:19
Noo Fajnie Ale Mortiis Mam pytanko wiemy ze Tygrysa Ty Wyrzuciłeś I Chcemy GO ZNUW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:(:(: (:(:(:(:(:(:(:(:(:mad::mad::mad::mad:

Zieniu07
28-02-2008, 19:50
Mam nadzieje ze przestaniecie gadac ze Mortiss olewa server bo to to juz jakies posuniecie a szczegolnie lvl obok nicka...

Specifidi
28-02-2008, 22:24
Bardzo dobrze teraz chanell jak na rl. I te PVP wielki Gz. Jak jest dym miedzy gildiami np 200 lvl+ a tu nagle wlatuje 700+ i leje all ;/. Teraz jest OK;]

konnan
28-02-2008, 23:09
bardzo dobry krok w przod dla APO i oczywiscie pvp island.bo jak np ostnio szlem ja z knight na pvp to bulli wparowal ;D

doniczekmateo
28-02-2008, 23:56
Nom dobry krok z tym pvp island i lvl i oczywiście było miło testować ten pvp island tylko ci pisałem żebys dorobił kilka kratek z pz bo będzie przynajmiej można będzie kogoś jakoś przesówać żeby nie blokował tych dzwi ale mortiis chyba ogłuchłeś :D

Minoshabaal
29-02-2008, 16:34
Jestem za! Właśnie tego levelu mi brakowało.

P.S.ten lvl mnie ciągnoł do RL serwa

Ots Knight wielki
01-03-2008, 11:59
Mortiis to jest jakiech chore te apo sie chyba je..e znow nie moge sie zalogowac na apo.
Moze znowu bede czekal az sie logne na apo tydzien i znow pacc w dupe.
co sie dzieje ma ktos jeszcze taki problem?

Mori
05-03-2008, 11:52
Mortiis mam lepszy pomysł co do pvp...

mianowicie jak wiadomo gdy robi sie na pvp wojne to większość zamiast się bić to tylko kozaczy i wpycha byle kogo na odpowiednie miejsca i klika wajche...

moja propozycja jest taka aby po kliknięciu wajchy pokazywał sie komunikat od NPC Fighter!:

"Walka rozpocznie sie za
5
4
3
2
1
fight!"

i kto chce to wchodzi w odp pole,
a kto nie chce się bić to nie.

pzdr 6oo

Mortarius
07-03-2008, 19:48
Hah...wróciłem na apo w dobrym momencie xD Wszystko się rozwija.A tym bardziej te nicki na chatach,świetny pomysł..a co do pvp island to wogule.Nie będzie "kurczaków" które będą spierdzielać jak tylko najwyższy lvl padnie ;) Nie będzie też noobków którzy będa się bawic na islandzie.Pozdro.