Zaloguj się

View Full Version : Reaktywacja?

mrjabba
28-02-2008, 17:35
Ludzie! kto pamięta "Projekt"? Chętnym mogę przypomnieć, reszcie mogę wyjaśnić... niech tylko pojawią się oznaki zainteresowania!

Do reaktywacji skłoniła mnie PW jednego z użytkowników- Veto. W każdym bądź razie- zapraszam chętnych!

924054- gg

Panie Mejger:D

I tak nie mam co robić. Niech chociaż sklnie mnie za ten post kilka analfabetów, będę wiedział, na kogo mieć oko:D

Chętni:
Veto
Wiceps
Dede L
Tettmeier
Angel (jak zawsze...:D)
Layer
Mehsunes Dragon
Elvan
Grote
Zaraki Kenpachi
ByOuT
Rafalek pogromca
Maly down
PacxKnight

Czekam na was na gg!

Osoby, które dopisały się po rozpoczęciu:
*Makaveli*

Mejger
28-02-2008, 17:45
Phi,
haha,
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=1514
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=19381

kthxbye.
Nie życze powodzenia.

Bald Drah
28-02-2008, 18:09
Chętnie bym chciał być w takiej grupie i jestem za karaniem takich osó które maja takich błeduf .. powyrzej 5 jak muj bondz karzdy :)

Błędy specjalnie chetnie zgłoszę sie do tej grupy ale co my zrobimy? Nic!

Dede L.
29-02-2008, 21:47
Ja, ja, ja, ja, ja i znowu ja.

Fajnie walczyć z analfabetyzmem xdd

Khuramek
29-02-2008, 22:11
I ja też zgłaszam sie.Jak to napisał DeDe fajnie walczyć z analfabetyzmem.
Tylko co mamy ustawić sobie w opisie Anty Analfabeci śa Online czy jak?

Wicepsik
29-02-2008, 22:25
Ja, ja, ja, ja, ja i znowu ja.

Fajnie walczyć z analfabetyzmem xdd

Haha! Nie analfabetyzm tylko lenistwo http://emotka.net/emots/pliki/v_smiech.gif

mrjabba (28-02-2008 18:18)
No i zdałeś!

Jestem fajny! http://emotka.net/emots/pliki/v_smiech.gif

.Bart.
29-02-2008, 22:37
Ja sie oczywiście zgłoszę ; >

Mam nadzieje, że chociaż trochę zdziałamy

Pozdr0!

Drako=o
29-02-2008, 23:26
jabba jestes tak przyjebanym kolesiem ze naprawde nie kapuje CIe

strasznie innych poprawiasz bo robia bledy, wez sie od nich odpierdol czlowieku bo to co ty robisz to juz jakas mania jest normalnie, nie kapuje Cie

chcesz poprawiac innych to zapierdalaj na jakies fora dla ludzi 'doskonalych' gdzie kazdy pisze poprawnie i nie robi bledow a nie wpierdalaj sie z Twoimi pseudo pomyslami bo polowa forum uwaza ze jestes zalosny;/

nie wiem co ty chcesz tym osiagnac

PS. Twoj podpis

kazdy ma swoje zycie i zyje nim jak chce, chuj Cie obchodzi co on bedzie robil w przyszlosci wiec nie poprawiaj innych jak bys byl doskonaly

mrjabba
01-03-2008, 09:31
Drako....

I przez takich jak ty ten "Projekt" kiedyś powstał....

Nauczycielowi (który, nawiasem mówiąc, chce Ci tylko pomóc) też powiesz: "Panie, odpierdol się, bo chójem od Ciebie zalatuje"? Raczej nie!
Ja Ci niczego nie każę... Ja chcę tylko nauczyć niektórych choć trochę kultury i ortografii. Ty na pewno nie masz powyżej 13 lat- bo młodzież powyżej tego wieku potrafią zrozumieć, że tibia to gówno.

I przy okazji- zapraszam wszystkich na gg! W normalnych porach!!
924054

Tettmeier
01-03-2008, 09:52
mrjabba 9:48:23
Brawo, zdałeś
No to się cieszę. Będę walczył dalej z analfabetyzmem chociaż czasami popełniam błędy, ale jak ktoś zwróci mi uwagę staram się je poprawiać. Tak sobie ostatnio myślałem, że to przez te moje super opowiadania ^^. Pozdro ~

Layer
01-03-2008, 10:04
Tak, ja również chciałbym się przyłączyć. Choćby z tego powodu że zależy mi na Ortografii, i chciałbym wypaść jak najlepiej. Jeżeli możesz Jabba, to mnie dopisz. Jeżeli nie, to trudno. Chcę się uczyć na błędach, bo jak Tettmeier też popełniam błędy.

Edit.

MrJabba 10:23:53
Zdałeś

Elvan
01-03-2008, 10:20
Pfff ... rozumiem, że ja nawet nie muszę się pytać?
I tak się nie dostanę.

Ale mimo wszystko: Ja jestem chętny. Chociaz i tak nie zdam :<

Mehsunes Dagon
01-03-2008, 10:29
mrjabba 10:24:44
Zdałeś

Mi też się udało. :X

Chcę walczyć z tępymi noobami nie dbającymi o ortografie i niszczącymi nasz piękny język ojczysty. -.-

Nawet jeśli macie dysortografie możecie się starać(ja np. mam ...).

To na tyle, mam nadzieję, że ten pomysł wypali. :o

Graydon
01-03-2008, 10:34
Graydon 10:33:00
Zdałeś.

Wiedziałem! Zdałem!:D

Btw. może ten projekt poszerzyć i zacząć bardziej przestrzegać jednego z punktów regulaminu, który głosi o karaniu za nadmiar błędów?

Ja chętnie... Może założę temat, w którym będzie można zgłaszać analfabetów... Hmm:cool:

Kuzaj
01-03-2008, 12:02
To już chyba czwarty raz, i tak Wam się nie uda. Co do twojego pomysłu Graydon, to również nic nie da. Zbanujesz kolesia za ortografię to zrobi nowe konto i będą powstawać tematy typu "Graydon banuje za fri". Następni mogą Ci wmawiać, że mają dysortografie, a inni, że nie lubią Mozilli. Im możesz mówić ale oni i tak będą pisać jak im się będzie podobać. Nie ma sposobu na analfabetyzm, przynajmniej na forum. Takie jest moje zdanie.

@edit
Chciałem jeszcze dodać, że to czwarta próba, a na forum widziałem chyba tylko jak Angel Death upomina analfabetów. Podsumowując, większość (nie wszyscy) z Was wyżej angażuje się w coś a ma to w dupie. Dlatego ja już w to nie wchodzę, chociaż życze sukcesów.

@Tett
Milcz kobieto. Tematy są po to, żeby je komentować. Gówno robisz i myślisz, że jak dasz do podpisu to nędzne zdanie to respect? Też tak kiedyś robiłem ale teraz widzę, że to nie przynosi efektów. W zdaniu pisze "Jestem aktywnym...", a jak już mówiłem tylko Angel Death taki był bo tylko jego upomnienia widziałem. Jak się do czegoś angażujesz to rób to jak trzeba a wiem, że większość z Was ma to głęboko. Ja wiem, że to nic nie da więc się na to nie pisze. Proste.

mrjabba
01-03-2008, 12:08
Kuzaj- czwarty raz, ale 2 razy wypaliło! Choćby na starym forum... Jestem idealistą- wierzę, że jak wiem, że uda mi się coś zmienić, to to zmienię! (Prawa Murphy`ego- radzę poczytać:D)

Tettmeier
01-03-2008, 12:11
#Kuzaj
Daruj sobie te zbędne komentarze, co Cię obchodzi jak my sobie z tym radzimy, z resztą jak nie chcesz do nas dołączyć to po co się tu wypowiadasz? Nic nie wnosisz do tematu -.-..

mrjabba
03-03-2008, 15:06
Pełna mobilizacja!
Alarm!
To nie są ćwiczenia! Powtarzam! To nie są ćwiczenia!!

Projekt rozpoczyna działalność!
Znakiem rozpoznawczym- do opisu "Jestem aktywnym członkiem Ruchu Ochrony Języka ojczystego'!!

Zadanie- wyplenić wszystkich fałszywych dyslektyków, dysortografików i zwykłych trolli z forum!

Środki- Nieograniczone! Do celu po trupach!!

Zadanie specjalne- werbować nowych członków- wszystkich kierować do mnie!

Zaczynamy akcję!

Raporty (z każdych 4 dni działalności, ew. z poszczególnych sukcesów) zgłaszać w tym temacie!

Do boju żołnierze! Za ojczyznę i język ojczysty!!

Patrol
03-03-2008, 19:40
Hmm...
Na starym forum zgłaszałem się dwa, a może nawet i trzy razy.
Na nowym forum jest to trzeci raz. Niestety dopiero zauważyłem ten temat.
Przysięgam wypominać błędy analfabetom i tym, którzy spali na polskim.

Za oficjalnie? :<
W takim razie zwyczajnie się zgłaszam.

Mam Babolek
05-03-2008, 18:30
Po długim namyśle: zgłaszam się !
Dosyć mam już tych analfabetów >.<

marcin12
05-03-2008, 19:33
mrjabba

sprawdzaj kazdego, a nie kumpli przyjmujesz od razu :/

Angel Death dal mi ignore na forum bo powiedzialem co o nim mysle, pewnie nawet nie przeczytal, on stawia spacje przed przecinkiem, czesto na koncu wyrazu zamiast "e", to "ę", czasem zle pisze rozne wyrazy, moze szybko pisac ale to go raczej nie usprawiedliwia, jesli chce pisac poprawnie, to niech tak pisze, a nie raz z bledami a raz dobrze ;/

Elvan niby dobrze, ale czasem stawia kropke w jakims zdaniu umieszczonym w nawiasie, mnie uczono ze stawia sie po nawiasie, chyba ze uzyjesz na koncu itp. , np. etc. - w nawiasie

jest jeszcze wiele osob ktore nie znaja zasad interpunkcji, pisza wyraz w srodku zdania z duzej litery ;/ czesto popelniaja bledy

mrjabba potrafisz pisac poprawnie, choc raz zauwazylem ze nie zamknales nawiasu, no ale to taki drobny blad xD

ja sie nie zglaszam, jestem tu raczej przelotnie, bardzo rzadko

pisac poprawnie mysle, ze umiem, a to ze nie uzywam polskich znakow czy nie zawsze stawiam przecinki, o niczym nie swiadczy

ByOuT
05-03-2008, 20:18
@UP (Marcin12)

Tak tak tak. Ty to pisać potrafisz bardzo dobrze xD Twój wyraz "poroztrzelac"
mnie dojebał.. Mówisz o tym, że jak ktoś nie stawia przecinków to jest od razu gorszy z języka polskiego a sam nie dajesz ich i piszesz, że to o niczym nie świadczy? A może i świadczy o tym, że nie znasz podstaw ich stawiania? Wypominasz wielu osobom "e", "ę", ",", "." A sam tych rzeczy nie stawiasz.. Mam tutaj napisać błędy z każdego twojego postu? Zobaczymy czy dalej będziesz mówić "Potrafię pisać poprawnie po polsku".. Pfff

Pozdrawiam,
ByOut

mrjabba
06-03-2008, 16:13
Franeq- w dwóch słownikach sprawdzałem:D "Chuj":D
Ale sam nie wiem jak to jest:D

Elvan
06-03-2008, 17:51
@up
Oczywiście, że "chuj". xD

@marcin12
Wypowiedź adekwatna do wieku (sądzę, że dopisek "12" w nicku, to wiek). RAZ ! Jeden jedyny raz zrobiłem coś takiego : (zdanie zdanie zdanie.).
JEDEN RAZ! I będą mi to wypominać do końca życia. A idź Ty do domu. Mamie powiedz, żeby mówiła do Ciebie bez błędów ortograficznych.

Pandora
06-03-2008, 18:34
Hahahhaa a ja mam dosyć ą ę o - wania ! xD

I Wam nie pomogę ! haha &^%&^%&(%*^%(%%&$%*^(%^&%& !!!!!neone 1!!11!!

Bezemnie ten projekt upadnie i wylądujecie na ulicy i będziecie jeszcze prosić mnie i Mejgera o Ciepły posiłek ale ne ma .... ne ma litośći :P

Nie jestem członkiem "Projektu".

Graydon
06-03-2008, 18:37
Jestem aktywnym członkiem Ruchu Ochrony Języka Ojczystego !

Czy Wy nie wiecie, że wyrazów w środku zdania nie piszemy z dużej litery? Chyba, że jest to nazwa organizacji, jednak nie chodzi o organizację wirtualną. Więc brnijcie w błędne przekonania, jakobyście byli ludźmi tępiącymi błędy na tym forum. Chcecie kogoś pouczać, jednak sami robicie błędy.

mrjabba
06-03-2008, 18:54
ROJO- Ruch Ochrony Języka Ojczystego:D

Tak, jest to nazwa organizacji.
A jak już gdzieś pisałem- wytykamy błędy, ale bardziej jak nauczyciel, niż jak krytyk (który robi to, bo lubi:D). Założeniem Projektu jest przekonanie jak największej ilości użytkowników do poprawnego pisania- ew. korzystania z mozill`i, word`a czy słownika. A inaczej jak upomnieniami się tego zrobić nie da! Niektórzy robią to bardziej taki ostry sposób... ale raczej nikt nie przesadza.
Zresztą- chyba lepiej będzie się czytało wiadomość taką: "Witam, mam pewien problem, PACC mi nie doszedł YXY (YXY- wytłumaczenie sytuacji)" niż taką:
HuJe OgRaTlIśCiE MnIe!!! YZY!! (YZY- bluzgi).

Nieprawdaż, iż aczkolwiek jakobyż niekoniecznie?:D

PacxKnight
06-03-2008, 18:59
mrjabba 18:59:11
Zdałeś

LOL!!! Jak to moshliwe? ;<
A a'propos tego "chója" -
mrjabba 19:03:07
Bo kiedyś w słowniku tak przeczytałem:d

Cóż to za słownik był? -.-

kajojek
06-03-2008, 20:56
No i ja tez sie chcialem zapisac jezeli mozna :p
Czekam na odpowiedz!

Shikamaru
06-03-2008, 22:13
a ja się i tak zapisuje, czy tego Jabba chce czy nie, jestem z Wami, ale działam samodzielnie. Ot co!

Nerki Knight
06-03-2008, 22:29
Też bym chętnie dołączył, jak co to już do ciebie na gg napisałem Jabba.

mrjabba
07-03-2008, 07:16
Shikamaru- jak mógłbym Cię nie chcieć??:D

A do reszty- na gg panowie... na gg! Numer- 924054