PDA

View Full Version : (artefakty)Z czym nie mozesz sie rozstac na tibii (artefakty)

~Helian~
29-02-2008, 22:29
Artefakty

w tym nowym temacie chodzi mi oto ze każdy (kto chce) wypowie sie z czym nie moze sie rozstać na APO (armi) :p

Ja na przykład mam palladyna i jak kupilem luk na ROOK! to go mam do dzisiaj..
i chyba nigdy go nie oddam =* ^^ xD
no i oraz te niesamowite 3cc o.0 jeszcze do dzis je mam z "questa" hihi =)

Pozdro =*

mysle ze temat bedzie fajny...

zaporzyczylem Go.. =) z 4um rl tibii :cool:

Khuramek
29-02-2008, 22:33
Ja do tej pory mam pierwsze 100 spearów jakie kupilem do skillowania.
I na pamiatke BP zwyklych rózowych manasiów.
Oraz trzymam w depo pierwszego Power Bolta jakiego zrobilem.

~Helian~
29-02-2008, 22:34
Widze tez pallek ;)

i jak temat sie podoba? :p

a jeszcze cos.... no jak to bylo .. hmm... kutwa.. no... a juz wiem... ZNAKI o.0

BaX
03-03-2008, 14:38
ja mam dalej swoj pierwszy Magic Sword.

Ps @up2

sprzedasz mi ten bp manas kupie za kazdą cene.xd

Arcanix
03-03-2008, 17:43
Ja za nic nie mogę się rozstać z moim Magic Swordem. On już się tyle naciachał, że hej :) I nigdy go nie zmienię na jakiśtam MLS.

@Sallen: Z tymi poduchami to niezły pomysł :P

Mejger
03-03-2008, 17:55
Ech, na rooku miałem '5 Spearów i Linę' z BK którego zabiłem dosłownie 'własnymi pięściami' (czyt. z fista), szczegół że duuuuuuuuużo lf'ów poszło xd

Sallen
03-03-2008, 18:01
Magic Sword!!! :D Pozdro dla niego!! :cool: Zawsze po expieniu , skillowaniu wkładam go do bp z poduszkami żeby mu ciepło i wygodnie było :D Po za tym niemam takiego itema którego tak szanuje jak SoV'a :D
P.S Tak temat się podoba :cool:

Nerki Knight
06-03-2008, 22:31
Ja się nigdy nie rozstanę z moim snejkiem, którego mam na rooku od 2 lvla(aktualnie 124 lvl i dalej go mam w bp xd)

jołek
06-03-2008, 23:28
Ja sie nie moge rozstac ze swoja postacia;ppp No to byla moja first postac na apo i mam ja do dzis nigdy jej na allegro nie sprzedam usune albo nie bede gral albo czasami wejde ale nie allegro:) A i kiedys Gladzio dal mi ciastko i mam je do dzis:D

.Bart.
07-03-2008, 01:13
Hmmm...itemków nie mam bo 3x chacked ale przez ponad półtora roku miałem chatke od początku servera od kiedy powstała wyspa expgard 2005 rok przez półtora roku nikt jej nie miał oprócz Mnie, później potrzebowałem szybko kasy więc sprzedałem ją jakiemuś 200 levelowi który zrobił z domku guild hall, później miałem parę chatek ale ciągle je zmieniałem bo mi się nie podobały :rolleyes: po jakichś trzech miesiącach przez mój pierwszy domek przeszło parunastu ownerów, więc pomyślałem, że ją odzyskam niestety nie odzyskałem jej do dziś bo ten właściciel nie chce jej sprzedać i ma ją do dziś dnia ;}}

Drugą rzeczą są itemki z pierwszej chaty (czyt. śmieci typu food,amulety,śnieżki których chacker nie wziął jak chackował :d)

Trzecią rzeczą jest kilof dzięki któremu dostałem się na DSHQ leży sobie bezpiecznie w depo :P

Czwartą rzeczą są 2 zwykłe Teddy Bear (wtedy to był rare item) i parenaście backpacków Spirite Wandów ;)

Następny item to 34 gruszki i 47 krewetek które mam w depo ponad 2 lata (tego też chacker nie zabrał) :P kiedyś każdy po nie leciał po restarcie servera do zamku na evul ^.^

Kolejny artefakt to mój strój który nosze prawie od początku postaci od 2005 rooku :eek:

Jeszcze jedną rzeczą są 4 bast skirty które wtedy mieli nieliczni :o

Tutaj miałem coś napisać ale w ostatniej chwili wyleciało Mi z głowy, jak Mi sie przypomni dam edit i dopisze.

I na koniec coś przerażającego :D postać Bart nigdy nie wykonała Soft Boots Quest ^.^ wykonywałem tego questa jako ~6 ekipa na całym serverze co pare sqm były debugi i padliśmy, można było wejść tylko raz...później jak były dwie szanse poszedłem ekipą Ja, jakiś 240 rp i 250ek...oczywiście padliśmy a kingi miały yellow :]]

Pozdrawiam!

Verrier 2.0
08-03-2008, 08:31
Ja się nie mogę rozstac z moją postacią :*. Za żadne pieniądze jej nie sprzedam.

xX Neji Xx
13-03-2008, 15:31
A ja z crystal arrow ktora mam od 15 lvl i ciacha ktore znalazlem xD

KaZ
13-03-2008, 15:55
Ja nie moge sie rozstać z bohami które juz tyle przebiegły ;p chodz teraz z niech malo korzystam to i tak zawsze je mam przy sobie ;p :D

Alkain
14-03-2008, 14:16
Ja mam kilka takich artefaktów ale opowiem o najciekawszym który ma moja siostra ;D.
Jest to broszka jedyny itemek na serwerze ;d wygląda jak broszka w rl tibi na quescie w Kazordoon ;p.
A co do innych artefaktów mam dalej te same softy co wykonałem hmm mystic turban nosze ten sam od początku tak samo jka Blessed i DSl OTS questa ;d.

wiking tor
14-03-2008, 22:31
Ja mam line którą zdobyłem na 3 lvl :P nigdy jej nie wyrzuce a na rooku trzymię osobno w depo moją 1 platynke :P

Norion
14-03-2008, 22:39
Ja nie moge rozstac sie z moim MPA ktore kiedys wyleciało miz demona :)

Fifeq Knight
25-03-2008, 18:05
Ja się nie moge rostać z moim Sca mam do od 15 lvla ;P no i z rooka mam jabłko ;>

Van Destroyer
25-03-2008, 18:18
Ja nie moge sie rozstac z moimi softami mam je od poczatku postaci (czyli prawie 2 lata) i nie zamierzam ich sprzedac, tak samo postac ;P

BaX
26-03-2008, 22:22
Ps. Pamiętam ,ze Master Many albo Pixelo niepamiętam dokładnie sellali Bohy które nosil sam Mortiis kupilem za 700cc wtedy to domek mozna bylo kupic zato^^. I to w city domek. Do dzis je mam to natyle

salata sorc
09-04-2008, 10:30
Ja nie moge sie pozbyc time ringa bo byl kiedys niekonczacy sie i kupilem go za 1cc a jak go zdjalem to ma tylko 10min :( i jakos nie moge wyrzucic xd bo szkoda ;p i kiedys znalazlem taka fajna skrzynie nie wiem po co i tez nie chcem jej wyrzucac xd albo np mam blood herb i tez nie moge sie go pozbyc xd nawet zbieram ich coraz wiecej xd sry za niepisanie ą ę ś ć ź ż ł ó ń bo w szkole na infie kikla kin przed dzwonkiem xd pozdro all :D

Sasuke Uchiha
09-04-2008, 10:43
Ja mam softy jeszcze z 2006 roku xD To mój super ultra artefakt nie sprzedam nawet za 1000cc xD

Bobo
09-04-2008, 15:37
Ja podobnie jak większość z was mam jeszcze moje pierwsze softy i nawet gdybym chciał to bym nie sprzedał (raz, że chodzą po 400 cc, dwa, że nikt by nawet nie kupił -.-)

@down

Poprostu, tak jak można przywiązać się do pluszowego misia

Tre Cool
09-04-2008, 16:01
A ja mam sfoje pierfsze jeden GjePe.

Nie rozumiem, jak można sie do czegoś wirtualnego przywiązywać. Jeszcze w takiej gównianej grze!

Sillmarilien
11-04-2008, 18:26
ja śę nie mogę rozstać ( chociaż i tak już nie gram)
z moim mejdżik swordem !

o ł jea
to jest kul

Crayon
12-04-2008, 13:09
Ja na OTSie nie gram, ale na RL nigdy nie rozstawałem się z moją Pandą Teddy, którego zdobyłem w czasie obchodzenia 10 urodzin Tibii. Zabiłem Hackera, a z niego wyleciał Red Suprise bag. Otworzyłem i zobaczyłem tego miiisiiia <3

Destroyer Pall
13-04-2008, 11:16
hmm

napewno bohy mam je z 1 postaci na apo juz delete ;] czyli maja jakies 2 lub 1,5 roku O,O

a tak hmm nie mam takich rzeczy

PoSŚdRo =*