View Full Version : Loot
Testowo zwiększyliśmy wypadanie przedmiotów z potworów o 5%.
Orson_Pall
04-03-2008, 18:44
5% eh... mało i tak, raczej nic nie da, i zmiana jest niewyczuwalna >znaki<
@EDIT: First?xD oneoneonejedenjedenjeden
Nareszcie Mortiis wysłuchał naszych próśb :)
Dzieki ci wielkie :D
5% eh... mało i tak, raczej nic nie da, i zmiana jest niewyczuwalna >znaki<
@EDIT: First?xD oneoneonejedenjedenjeden
I tu się mylisz.
5% to dużo...
@topic
Z jednej strony dobrze, z drugiej źle.
Mam nadzieje że to nie we wszytskich potworach, zgodze się z małymi potworkami takie jak Hero, ale nie np bally albo kingi bo z nich loot jest dobry nawet ^^ zwiększyć lot z słabych potworów a z mocniejszym zostawić...
Conqueror KoSa
04-03-2008, 19:26
Mam nadzieje że to nie we wszytskich potworach, zgodze się z małymi potworkami takie jak Hero, ale nie np bally albo kingi bo z nich loot jest dobry nawet ^^ zwiększyć lot z słabych potworów a z mocniejszym zostawić...
Właśnie moim zdaniem z Bally słabo leci i dobrze ze powiekszono loot.... ;]
Gpiotras
04-03-2008, 19:34
Wreszcie Mortiis wysłuchal naszych próśb Nabijanie postów sie opłaciło
Drut Krzysioo
04-03-2008, 19:35
Bardzo dobry pomysł!
W całosci popieram tę decyzję.
Własnie zauważyłem że z kingów lepszy loot ;s.
Zupełnie niepotrzebna zmiana. Jak komuś brakuje kasy to niech idzie na Moster skeletony, bo tam od zawsze można zarobić kupe kasy ;s
Wow Mortiis, ale wiecie zawsze te 5% xD. Macie większego loota i cieszycie się? I pewnie tak słabo leci loot ale zawsze to te 5%! :D
*Makaveli*
04-03-2008, 19:52
Mortiis ! No w końcu, Loot poprzednio na prawdę był tragiczny, Teraz jest klasa ;)
I teraz nie pierdolić że mortiis nic nie robi ;) !
Na prawdę dobre posunięcie
Ludzie nie cieszcie sie tak. Przeciez pisze ze to tylko testowo i nie wiadomo czy to wszystko w ogóle wypali. Ale jakby przeszlo to to 5% zawsze cos :)
pitek knight
04-03-2008, 21:36
Mortiss zostaw ta zmiane poniewaz pomoze to bardzo lov lvl zwiekszyliscie cene runek i manasow a loot zmniejszyliscie Oby to zostało :D
Jak dla mnie zmiany są niezauważalne...
Jednak to dobre posuniecie Mortiis, coś jak "kiełbasa wyborcza"...
Ale uważaj z tym, dasz palca to urwą ci całą rękę.
Vexus'ek
04-03-2008, 22:24
Wydaje mi sie ze to dobre posuniecie, bo z takich Wise Man'ow lub Glackow nic nie leci...
Wyprobuje jutro to zwiekszenie loota i wybiore sie na Wieski :P :P
PzDr dla Mortiiego ;] Zawsze to jest to 5% xD xD
Moim zdanie dobrze. Może szybciej uzbieram na Pandemonium Armor Quest :o 5kcc -.- . Oby tak zostało.
No, no. Zaje... yy toznaczy super :D:D:D
(60 znaaaaaaaakóóóóóów)
Fajnie że zwiększono loota bardzo raduje mnie ta decyzje wkońcu to OTS powinno być łatwiej ....:D
No wreszcie :D Loot do tej pory byl zalosny.... mam nadzieje ze te skromne 5% pomoze troszke szybciej sie dorobic :D
Yest Lypa
05-03-2008, 09:14
O boze ! nooby maja po xxxx k cc a ty zwiekszasz loot ?
powinienes to zrobic ale w druga strone i tak ludzie maja za duzo kasy...
#up
jeśli masz tyle kasy to sie ciesz...
#topic
Testowo zwiększyliśmy wypadanie przedmiotów z potworów o 5%.
ale jeśli jest to testowe zwiększenie loota to na ile jest on zwiększony ?? Mortiis odpowiedz :D chyba że tak zostanie na stałe już... :p
Mehsunes Dagon
05-03-2008, 09:54
@up
Testowo, czyli jeśli będzie wszystko po myśli Mortiisa to tak zostawi, jeśli nie to cofnie powiększenie loota. >:
@topic
Bardzo często teraz lecą z kinga takie itemki jak:Golden Legs, Magic Plate Armor, Dragon Scale Mail, Mastermind Shield, ale za to RZADZIEJ lecą te lepsze itemki typu:Dragon Scale Legs, Golden Boots, Golden Helmet, itp ...
Zajebiśce teraz leci. ;d
3lvl(2h) - 410cc na ms (2 respy x3)
THX :D
Psujekbanned
05-03-2008, 10:33
Nawet dobrze ale .... no czy ja wiem ;]
Bede więcej zarabiał !!!
Może nareszcie coś z Urge poleci ^^
Alkain!!!! uhABUHAbuhBAuaabuhb zal zal zal dobry loot z ots king??? jaki msz lvl i czy wogule expiles na nich 1/2h? niemoge ja expilem 3/4h i mi g helmet polecial i mpa super lot wow w 3/4h na demach bym zgarnol loot za 300cc a nie za 60 cc wogule zasanow sie co piszesz zanim napiszesz
The best
05-03-2008, 14:03
Loot z kingow naprawde byl slaby.Ja zaraz ide na MS wybrobowac te +5%lootu.Mam nadzieje ze cos da:D
ja chcialbym dodac zeby zwiekszyli loot u potworow takich jak hero czy bk tak zeby mozna bylo grac normalnie i z demona zeby mozna bylo zarobic
reszta potworow moga byc do expienia tylko
dobrze ze chociaz o 5% zwiekszyli xD
Hmm... tą decyzje muszę pochwalić.
Wczoraj po godzinie expienia na hero uzbierałem 2 platyny.
Dzisiaj na bk 3 cc- idealnie na aol i uhy:D
W końcu wyszedłem na prostą!
Dark Peter2
05-03-2008, 17:54
Hej! Wspaniale. Od ostatniego obnizenia lootu ani razu mi nie wypadlo z demca MPA xD i tylko 2 pary g legsow :P 5% więcej to zawsze coś ;]
Marcelllo
05-03-2008, 19:14
No chyba cos nie tak jest.... zwykle expilem sobie na queenach tak ze z kasy mialem 200-300cc i mialem ze 2-3bp loota a tu expie sobie ze mam 350cc z kasy a loota niecaly bp z czego najlepszy byl golden helmet, a zazwyczaj jakies lepsze itemki byly (mls, dsl, g buty, g helm, g axe, sl) i zawsze ze 2-3 z tych lepszych...
Wg mnie cos sie popsulo na queenach... Napraw to Mortiis Plissssss
Monster of Devil
05-03-2008, 20:31
Nic Lepszego Nielootuje
Tylko Berbecia :p
Powieksz Jeszcze Troszke
nie wiem mi to powiekszenie loota o 5% jakos sie nie objawilo:( expilem godzine na kingach resp x2 i nic nie polecialo oprocz platynek i chyba 1 aol byl a nic z itemsow
Pogromca Tarina
06-03-2008, 21:28
O boze ! nooby maja po xxxx k cc a ty zwiekszasz loot ?
powinienes to zrobic ale w druga strone i tak ludzie maja za duzo kasy...
Święta racja, taka jest prawda. Ludzie, co wy zrobiliście z tego servera ? Wiecie, co, ja bardzo chciałbym reset postaci, każdy zaczynałby od zera, nie byłoby niesprawiedliwości. Każdy zbierałby nawet denne kilka gp z potworków, a co teraz? Po co wam te xxxxx kcc, boże. To jest takie głupie, co tutaj sie liczy ? Tylko cyfry ![level] NIe trzeba się martwic, czy jest waste, czy nie. Bo na Armi ludzie nawet nie wiedzą, co to waste, nie ma tu klimatu RPG. Teraz zarobic 1 kcc to pestka, idzie 300 lvlek na MS'y i tylko zbiera przez 3 godzinki demon sety i heyah, gotowe. Jednym słowem zdupczyliście server, pozdrawiam.
PS:
Jak grałem na początku Armii, to był elegancki server, taki o jakim marzyłem. Klimat RPG, żadnych free items, no może jakies słaby ekwipunek na start od wyższo-poziomowych graczy. TO był prawdziwy klimat, z ekipą na ots kingi, żeby wylootowac wymarzony Golden Helmet, czy Dragon Scale Legs.
Amen.
Ja to juz nie wiem jak dziala te powiekszenie lootu o 5%... bo ja naprawde nie widze roznicy... Przez 2h expienia na bally loot moj to demon helmet, 2 aol, i ze 4-5cc.
Kaman Veri
07-03-2008, 16:41
Expie Na demonach to szczerze nie widac roznicy na slabych potworach ;-/
Specifidi
07-03-2008, 19:03
Dla mnie nie ma zadnej roznicy... A propo kolegi up /\ to nie patrz tylko na h lvl;/. Popatrz rowniez na low lvl ktore klepia bieda chodz nie do konca;p. Bo ceny item spadaja... Ale coz trzeba sobie jakos radzic...
Anesska96
08-03-2008, 11:04
Tylko jeszcze ciut demonom i bedzie lux :D Ze 2 - 3% demcom ^^
Rivaldo King
08-03-2008, 16:23
Powiekszyli loota ale jest to mało efektywne itemy leca tak jak przed powiekszeniem loota :(
Albo ja mam pecha :p
Dexter Rook Sorcerer
11-03-2008, 13:48
Bardzo dobry ruch.Może to troche zmieni sytuację materialną low LvL.Naprawde dobra rzecz.Gdyby jeszcze udało się coś zrobić z tymi cenami to by było zaje...
syriusz7092
11-03-2008, 18:10
5 % to zawsze coś należy się cieszyć z tego co nam dał Mortis
The Dudesons
13-03-2008, 14:02
Hmm Mortiis nie no postarałeś się :) Dziękujemy bardzo mi się ta sprawa podoba bo jak się idzie na demce to się manasów traci w pieron a nic nie wypada "praktycznie" oprócz gp raz na jakichś czas leci demonka albo devil helmet teraz jest naprawdę świetnie co do mojego lvl hmm nie liczy się on tak bardzo jak doświadczenie z grą wracając do tematu dzięki wielkie Mortiis i tak trzymaj :):)
ja powiem tak ... normalnie sie tego nie odczuwa ale wykupcie PACC... wtedy zobaczycie jak loot elegancko leci , podobno nie ma wplywu to , a na expgardzie to z co drugiego Demon Lorda mi lecialy golden legsy... godzina grania i 2 SC miałem...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.