PDA

View Full Version : SzybkiTomek - Zostan mistrzem klawiatury!

Ormin
05-03-2008, 09:59
Hiho ; o
Każdy mój znajomy się dziwi, że za przeproszeniem za****lam po tej klawiaturze jak jaki¶ wariat. Jeden z nich dzisiaj przysłał mi link do SzybkiegoTomka : ). Jest to gra, w ktorej nalezy wpisac jak najszybciej dziesiec slow ( cwiczysz wiec refleks i pisanie :) ), aby wygrac. Dodatkowa sprawa jest, ze gra sie na realne pieniadze, tak wiec by zaczac, nalezy doladowac konto o 9 zl.

Moj stan konta: 50 zl
Wyplata od : 100 zl
Rozmawialem z graczami, ktorzy nieco dluzej w to graja ( i przy okazji daja mi w kosc :P ) - Tak, sa wyplacalni.

Polecam zagrac kazdemu, gdyz stracic cala kase jest tu trudno. Jak kazdy wie 10% to 10%, i wraz z zmniejszeniem sumy odbierze Ci mniej.

Na koniec link do gry:

http://download.szybkitomek.pl/ ( uwaga, jest tutaj Mój ref, jesli chcesz mozesz go usunac, aczkolwiek bylbym wdzieczny aby¶ tego nie robil, gdyz jesli sciagniesz gre z mojego linku, i doladujesz konto, otrzymam dodatkowe 1.50 :P )
[Graydon]: Byłem i zobaczyłem. A regulamin mówi swoje, na temat refów.

Polecam, szczegolnie na poczatku po meczach drż± nogi ; )

Nixon
05-03-2008, 11:16
Grałem w to jaki¶ czas, u kuzyna, na jego klawiaturze.
Nie pisało się najlepiej, ale zdobyłem około 30 zł, potem się znudziło.
Gdybym grał w to u siebie, na pewno byłoby więcej kasy.

Old Boy
05-03-2008, 13:51
Do dupy z tym zarabianiem. Pisze, że trzeba miec 1zł na koncie, ale żeby mieć te 1 zł to musisz wysłać smsa za 9zł. Potem grasz z kim¶ o 10% jego całej kasy więc jak kto¶ ma przykładowo 10zł na koncie i z nim jak się uda wygrasz to dostajesz 1zł, a pozatym wypłata kasy jest od 100zł więc szkoda czasu na to badziewie.

Ormin
05-03-2008, 17:13
@Graydon
Ha, usunal mi refa :< bo zlamalem regulamin :<
Cicho smieje sie ;q
@topic
Mi tam sie to oplaca, bo zarabiam po 20-30zl dziennie :o