PDA

View Full Version : Expienie SoRceM xD

laskowiec
07-03-2008, 15:44
Hmm?? Od czego zaczońć...
Nie będe owijał w bawełne ,nie bede pisał jakie eq itp. no bo poco ??
Może i są jush takie poradniki ale jak czytam te bzdury to śmiać mi sie chce :P
Zauważyliście że każy poradnik piszą max 200 lvl??Więc nie mogą mieć dużego doświadczenia :D Ja jestem doświadczonym graczem miałem pare postaci z dużym lvl między innymi. Knight Sorc Drut :P

Ok koniec smęcenia czas na priorytety

Niechce mi sie pisac jak co i gdzie na ROOKU
Dlatego....

15-30 lvl:Scraby na pustyni w city ale musimy uważać na ich bosa więc radze omijać południowo-zachodnią część
30-50 lvl:Dragi,Golemy,Cyce,Vampiry-możemy się toszke pomęczyc gdyż nie jetseśmy w stanie dac rady z Hero i BK :D
50-70/80 lvl:Teraz dobiero możemy pozwolic sobie na Hero Bk i Dragon lordy
80-120\135 lvl: Demony
135-170 lvl: Hmm gdzie ja wtedy expiłem ?? A jush mam xD No to tak na can mamy super miejsce z demcami i takie wierzyczki z Demon Lordami co piętro pojawiamy się i chowamy waląc ue w DL :D, na samym szczycie mamy 1 orshaabala więc włanczamy utamke i w ten sams sposób jak DL w między czasie możęmy chodzić na gs ale.. może byc troszke cięzko.Nie radze prubować solować orshów MS i ots kingów jak niektórzy piszą bo nie zawsze to wychodzi :D
170-Nawet 300 :) lvl: Dracule są to potwory silne mniej wiecej jak DL a dają wiecej expa loot taki sobie :D
300-350\370 lvl: Teraz dopiero zabieramy się za tzw. Mastery xD czyli MS Ots kingi i orshaabale
3xx - 420/470lvl:UU tu sie zaczyna zabawa i to ostra możemy prubowac solować samemu flubbery i convektery , możemy tak że prubować Mystick Scaraby ale to naprawde ciężka sprawa (chyba że jesteśmy kasiaści to se kołujemy blokera xD) a jeśli nie to bally i urge xD
470- 5xx/560: wszystko jak leci czyli convektery flubbery mystick scaraby , bally ,urge :D itp.
560-620 lvl:Undead mastahy i inne potworki z up/\
Szczerze muwiąc tu pela się zamyka ponieważ mamy za mało hp np żeby iśc na isc na Wise man lub inne stworki z wyszej pułki

Poradnik jest tylko do 600+ lvl ponieważ wiekszego nie miałem :D

Mam nadzieje że się przyda mogłem coś pokićkać z new potworkami poniewaz gdy ja grałem (dopiero wruciłem po długiej przerwie)nie było tych dziwactw :P

Kevinek
01-07-2008, 15:09
Ja mam 262 sorca i od 180 lvl biore po 3 MS (monster skelety) na raz i padam tylko jak dostane combo ;d. Napisz jak będziesz chciał zobaczyć jak to się robi ;d

!!sQaua!!
01-07-2008, 15:28
Poradnik slaby 3/10. Nie podales na jakich potworach moze expic pacc na malym lvlu. Po za tym nie minęło cię pare blędów ortograficznych.

Lijo
01-07-2008, 17:16
TeN PoRaDniK tO dnO xD -.-

3/10 Bo co do expa masz troche racji, ale żeby to był poradnik musi mieć jakiś sensowny tytuł, musi być estetycznie napisany..

Adoxed
01-07-2008, 17:17
Poradnik nie jest jakiś wyjątkowy. Na pewno jego pisanie zajęło Ci nie więcej niż 10 min. Mało koloru, mało zdjęć. Jak już sie bierzesz za poradnik to postaraj sie trochę bardziej przyłożyć do pracy.

Ocena troche słaba ale więcej nie mogę dać
5/10- za samą wiedzę ;)

kabuto
01-07-2008, 21:35
daje 4/10
bo ten poradnik opisuje tylko exp i to tez w taki skrotowy sposob

Jan Pan Banned
03-07-2008, 12:44
Od czego zacząć nie wiesz? ja ci podpowiem. ORTOGRAFII ! potem dopiero łap sie za forum, a tym bardziej poradniki.

Poradnik oceniam na 4/10 te 4 pkt. tylko i wyłącznie na poświęcone parę minutek.

Jan
03-07-2008, 21:19
Dno.. Dno.. I jeszcze raz dno.. weźcie to przenieście na "Humor", bo mi się śmiać chce. Błędy są WSZĘDZIE!!! wogóle SSów (a w koncu to poradnik). Wątpie w to, że miałeś te postacie, którymi się lansujesz, a jeśli miałeś to jesteś inwalidą, bo da się bez problemu Dracule ubić na 120lvlu, a ty radzisz na o wiele większym. Nie da się tego czytać dosłownie. Wszystko się zlewa, taka bitka. Podejrzewam, że nie miałeś na czym postu nabić i przyszedł Ci do głowy poradnik. Zupełnie nie polecam tego poradnika.. To na tyle, a ocena końcowa to: 1/10 RAR!!

Xx Old Duff xX
03-07-2008, 21:47
Koles Umiesz POradnik Robic?? normalny zal z tego Poradnika ....:mad::mad::mad: Szkoda Posta robic .. Rozjebalo mnie To

30-50 lvlragi,Golemy,Cyce,Vampiry-możemy się toszke pomęczyc gdyż nie jetseśmy w stanie dac rady z Hero i BK

Playboy
03-07-2008, 22:12
Znasz sie na sorcu jak świnia na pomarańczach !
Dno Dno nic prktycznie nie opisales. ortograwia zadzi tfoja
Moze jakies ss? i dokładniejszy opis-.-