Zaloguj się

View Full Version : Zalany monitor - rady palx ; /

Grote
07-03-2008, 15:54
Więc myłem monitor ścierką leciutko wilgotną i płynem do szyb ; p

Gdy włączyłem kompa patrze, a tu zalany monitor ; d

Prosze o rady co mogę zrobić, aby był dobry.

Chodzi mi o to że nie jest on 'zalany' że nie da się włączyć itp. Że się spalił, nie!

Włączam monitor to na ekranie mam taką duża białą plamę ; P

Proszę o szybką pomoc.

@down

Płaski, lol a jak mam dać niby ss ? : p Jak to jest zalane w środku ekranu na ss nic nie bedzie widać, będzie normal pulpit.

SiMiNa :P
07-03-2008, 15:58
Hmmm? Daj ss'a XD. Bo nie wiem jak ta plama wygląda. najlepiej jak byś poszedł do jakiegoś sklepu komputerowego, powiedział co się stało i jakiego masz Monitora. Plazma czy płaski kineskop. Jeszcze raz, daj ss, to się zobaczy ^^

Elvan
07-03-2008, 17:10
Teraz, jakbym był chamem, napisałbym takiego posta, że by Ci w pięty poszło. Bo to, co Ty piszesz, to przesada. Post wyglądałby mniej więcej tak : "TY **** NIEMYTY ***** IDŹ ***** Z TAKIMI ***** PYTANIAMI ****** Z ***** TEGO FORUM !!!!!!!!!".

Ale, że chamem nie jestem, powiem Ci co masz zrobić.
Otóż... Kupić nowy monitor. Bo z tym nie da się nic zrobić.

Grote
07-03-2008, 17:19
@up

Ale mi pomogłeś.... Bardzo dziękuje wiesz... Po prostu zajebiście!

[Elvan] Dałem Ci jedyną słuszną radę. Nic z tym nie zrobisz, bo to jest nie do naprawienia. Jeśli masz monitor LCD, to już na 100% możesz się pożegnać, bo Ci się właśnie wylał. Ale za chwilę zadasz pytanie "ale co się wylało ?!!?!?!?!". Do tego już dojdź sam.

*Makaveli*
07-03-2008, 17:44
O Boże, Jeszcze takiego czegoś to nie widziałem, nigdzie, nawet w brazylijskiej telenoweli,
Płynem do szyb monitor czyścić, ; O Od tego są specjalne płyny, Jesteś głupi to teraz masz!

Kiedyś w CDA w AR w rubryce "LoL'' Ktoś napisał że przeciął Monitor nożem przy rozpakowywaniu,
Moja rada ? Idź do sklepu w którym kupiłeś monitor oddaj na gwarancje, oni naprawią, Ale TY będziesz musiał zapłacić.

Albo spróbuj Suszarką jechać xD mi telefon wpadł do piwa, wysuszyłem i działał xD

#Down

Pobaw się kabelkami od Neostrady.

RoX xD

Layer
07-03-2008, 17:52
Nje Moszesz Ekzpić? Ale Shkota :( Poczekaj aż wyschnie, to chyba logiczne. Zależy też jaki masz ten monitor.

@GroT
Doradziłem ci co masz zrobić. Fajnie się odwdzięczasz :) Pobaw się kabelkami od Neostrady.

Grote
07-03-2008, 17:58
@up

Wiesz co ? :} W tibie nie gram już ; } I się odpierdol : >

Graydon
07-03-2008, 19:27
Podmuchaj, może się wysuszy... ^^

Wiadomo, że nic nie zrobisz. Chyba, że dasz radę ściągnąć obudowę, w co wątpię.

Di end, bo nabijacie -.-

Kup nowy monitor...