Zaloguj się

View Full Version : [WYWIAD] Sir bartek by Dark Peter)

Dark Peter2
16-03-2008, 19:51
Ja
Bartek Pall

Siema! Czy mogę przeprowadzić z Tobą mały wywiadzik??

pewnie :)

Na początek powiedz cos o sobie. Skąd jesteś, ile masz lat itp.

No to mam na imię Bartek. Jestem z Konina i mam 15 lat :)

Gdzie i kiedy poznałeś Tibię? Przez baner, a może przez qumpla??

Ani to ani to :) Tibię poznałem na wakacjach. Byłem wtedy na jakiejś kafejce internetowej. Tam mi jacyś chlopacy pokazali co to Tibia i nauczyli w nią grać :) Było to jakieś 3 lata temu :>

Czy aktualnie grasz na APO? Jeśli tak opisz nam krótko swoje postaci.

Tak, gram na APO. Moim największym osiągnięciem był 300 Paladyn (solo wbity). Aktualnie jestem 3 ownerem postaci Quiet i tą postacią gram.

A jak oceniasz prace nad serwerem?

[Praca nad serwerem nie jest zła. Nie będę oceniał postępowanie Mortiisa, ale sądzę że nie powinien wyrzucać zbyt wielu osób z ekipy.

Czy na APO masz domek? Jak tak to czy mozesz poslac ssa?

Nie nie posiadam domku. Przynajmniej narazie. Może kiedyś..

Czy uważasz, że server "schodzi na psy"? Chodzi o to, że ceny itemków sapadają, expowiska są przepełnione i ta ilość noobów...ciągle rosnąca....

Tak. Serwer schodzi na psy. Kiedyś to było fajnie. Jak zaczynałem grę na APO to sofciaki kosztowały 1k cc, a teraz można je nabyć za 300 cc. Nooby były, są i będą, więc na ten temat nie będę mówił więcej, a co do expowisk to mogłoby być ich trochę więcej

Co nowego powinno się pojawić po kolejnym Update?? Jeśli taki nastąpi?

Hmm, przede wszystkim powinni w końcu wprowadzić recorvery key. Mogliby też zwiększyć ilość respów na roku oraz dodać respy najbardziej obleganych monstów (ms, dracule itp)

Apropo recovery keyow- Mortiis zaproponował je w kategorii "propozycje". Pomówmy teraz o RL Tibi. Jakie było Twoje największe osiągnięcie i na jakim świecie?

Największy to 118 RP na eterni. Ale posiadam również 116 ED i 105 EK, również na eterni :)

Co Ci się najbardziej podoba na ****na RL?

Na APO, hmm fajne są najazdy. Masz 10% szans że wyjdziesz cało. A na rl tibii to mi się już nic nie podoba. Ostatnio zwiększyli nawet loot. Jak poszliśmy z kumplami na hunta to w ciągu 12 dni mieliśmy loot warty 3kk. Normalnie jak OTS. Mogliby jeszcze zrobić na stałe exp 2x. Ogólnie Cipsfot ją niszczy i tyle. Koniec i kropka

No ale kiedy RL nie bedzie już wart gry, to cała ludność rzuci się do gry na APO :D. Czy gadałes kiedyś ze sławnymi postaciami z RL? np. Seromontis, MDW czy Knight Poderoso?

Gadałem nie raz. Głownie z Seromonem, bo MDW raczej traktuje wszystkich poze VIP jako noobów którzy chcą powiedzieć "fri items plx!!". Poza tym znam sporo h lvl z Konina. Przykład: Fert Mardo, Akum the Slayer, ale zdarzyło mi sie pogadać z MDW

A co sądzisz o tym temacie? http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=24608
Sir Hubert uważa cię za oszusta! Czy możesz to wyjaśnić??

BTW uważał tak to prawda. Okazało się że 1 właściciel postaci kupował new recka i mi o tym nie powidział. W każdym razie już zostało wszystko wyjaśnione. Nawet Sir Hubert napisał że jednak nie jestem oszustem :> chociaż i tak pewnie większość już mnie ma za niego ;/

Narazie koniec pytań związanych z Tibia! Powiedz nam...Masz dziewczyne?

Nie, nie mam. I nie chce narazie mieć xD Może ktoś mnie uzna za głupka, ale ja uważam że dziewczyna to tylko wydatek :) poza tym jest jak kotwica u okrętu xD

Kim chcesz być w przyszłości?

Hmm, chciałbym zostać programistą lub grafikiem. Zobaczymy co będzie za kilka lat ^^

Jakie jest Twoje najwieksze marzenie?

Podróz statkiem na Karaiby ^^ Byłem w Brazylii ale niestety w południowych krańcach. Może kiedyś w końcu ujrzę brzegi Hawany ^^

Ulubione danie?

Kebap :)

Ulubiony napój?

Rum ^^

Najdziwniejsza rzecz która Ci się przytrafiła?

Heh, nie wiem xD Może ostatni (3) hack na APO. DO tej pory nie wiem czy miałem już wcześniej coś na kompie, czy coś ściągnałem. Równolegle miałem hack na rl, więc może ma to jakieś powiązanie, ale nie wiem.

Co to jest? Leży w trawie i nie dycha?

ty? ^^

Dwie dychy!! Czy chciałbyś kogoś pozdrowić?

xD Tak.
Pozdro for:
Popel
Holinex
Etaril
Tras Lowe
Dark Peter
Superaxe
Ketrab II
Amaka Pirah
Rivaldo Pall
Royal Umbro
Ice Men
Camex
Becio
Flydrone
Zwyciesca
Ramzes II
Sir Hubert
i dla tych których nie wymieniłem :*

Dziękuję za wywiad! Dozobaczenia!

cYa in APO

Sir Bartek
16-03-2008, 19:57
No cóż, xd, zdziwiłem się że ktoś w ogóle chce ze mną przeprowadzić wywiad, ale całkiem ładnie to wyszło xd :)

Pozdrowienia :*

~Helian~
16-03-2008, 19:59
Fajny wywiad mi sie podoba juz troche wiecej wiem o jednym graczu na APO ... :)

oby tak dalej ;)

Holinex007
16-03-2008, 20:25
Nom ładny wywiad ;) Thx za pierwsze miejsce w pozdrowieniach a wywiad pewnie dla tego iż jesteś bardzo udzielającym sie publicznie na forum.
Pozdro

Creator
16-03-2008, 20:27
Nom spoko;) Nie dziwie sie ze ludzie przeprowadzaja z toba wywiady bo jestes znany na forum;):p:p:p
@up ja jestem 1 w pozdrowieniach;)

Amaka v2.0
16-03-2008, 20:55
Wywiad spoko , duzo informacji i wogole :P
Ogolnie 10/10
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
heh dziex za pozdro czopku :P
poprostu noob :P
Moze bede gral na eternii bo aktualnie nie gram nigdzie wiec jak cos to mi bys pomógł cos?
" Plax fre itans or daj wery fastt !!!1111 oneoneoneoneonejeden "
Pozdro for u "terz".
xD
jak co to na gg msg :P

Splaxor
16-03-2008, 22:09
Ogólnie wywiad mi się podobał :) Ciewawie przeprowadzony i trafne pytania. Kilka małych błędów, ale żart na końcu nadrobił :) Niby mału śmieszny, ale mi łzy ze śmiechu poleciały :( Dalej się smieję jak sobie go powtarzam :) Pozdro :)

P.S Może ktoś ze mną przeprowadzi wywiad? Gram tu już ho ho : ) praktycznie od początku.

Carlos :D
16-03-2008, 22:56
Ulubione danie?

Kebap

Tesz lubie "kebap" : //.
@wywiad: Nie znam go nawet :o.

Pzdr:>.

Dark Peter2
17-03-2008, 07:32
No ja sam nie nie wiem czy się pisze Kebap czy Kebab xD Wywiad przeprowadzałem przez GG i tam sie normalnie o to wadziliśmy xD

Becio
17-03-2008, 16:58
Jupi! Dostałem pozdro!!!111oneoneone

#topic
Kól fyfiat! ;d

Sir Bartek
20-03-2008, 12:46
Jupi! Dostałem pozdro!!!111oneoneone

#topic
Kól fyfiat! ;d

A czemu miałbyś nie dostać? Gadaliśmy parę razy ;p A tak do Creatora i Holinexa: nie kłócić się. Kolejność losowa :)

Quiet v 2.0
07-06-2008, 14:02
A czemu miałbyś nie dostać? Gadaliśmy parę razy ;p A tak do Creatora i Holinexa: nie kłócić się. Kolejność losowa :)

xd 4 konto banned :) Teraz to ja juz nie pamiętam za co te bany były xD No ale mogliby tu dawać bany na miesiąc albo coś takiego :) Koment plx :)
@down: Ja:)

Marta18
08-06-2008, 13:29
Fajny wywiadzik :P tylko proszę oświetlić mnie kto to jest :^^ :D

Lu$hOoOoOfy Cineq
09-06-2008, 15:18
Doczytałem tylko do:

Aktualnie jestem 3 ownerem postaci Quiet i tą postacią gram.
Jak powszechnie wiadomo pierdolę wszystkie dzieci allegro, a tu jest taki syf, że już po 3 ownerów. xd

Quiet v 2.0
09-06-2008, 17:12
Doczytałem tylko do:

Jak powszechnie wiadomo pierdolę wszystkie dzieci allegro, a tu jest taki syf, że już po 3 ownerów. xd

Nie kupiłem go na allegro, lecz dostałem go za darmo od kumpla. On go kupował. Teraz gram postacią Candy, a Quieta ma mój kumpel.

Quester
09-06-2008, 19:46
Wywiadzik całkiem, całkiem.
Rób takich więcej bo mi sie podobają :).
Moja ocena: 9.5/10 ;)
Pozdrawiam.

Jan
21-06-2008, 16:56
Osoby nie znam, ale wywiad przeprowadzony w miare ładnie. Zazwyczaj się czepiam i.. tym razem zrobie to samo, bo gdzie niegdzie są błędy stylistyczne, na początku słowo "pewnie" jest napisane z małej litery na początku wypowiedzi, a powinno być "Pewnie." ogólnie ciekawy wywiad, bo troche więcej wiem o młodzieży tego servera :P tylko trzeba było upatrzeć ciekawszą osobę jeśli chodzi o wywiady. Starych graczy najlepiej (takich jak ja z 2005 roku.) ze mną kiedyś chcieli, ale się nie zgodziłem, może jeszcze kiedyś.. :)
Ogólna ocena: 8/10

Piter knighciq =0
22-06-2008, 14:31
Ogólnie wywiad mi się podobał :) Ciewawie przeprowadzony i trafne pytania. Kilka małych błędów, ale żart na końcu nadrobił :) Niby mału śmieszny, ale mi łzy ze śmiechu poleciały :( Dalej się smieję jak sobie go powtarzam :) Pozdro :)

P.S Może ktoś ze mną przeprowadzi wywiad? Gram tu już ho ho : ) praktycznie od początku.

ushsushsuhsushsushsuh no nie moge ....
Jak sie prosi o wywiad
Nasi kochani moderatorzy ....... ;];];];] "Ale mi łzy ze śmiechu poleciały"
nie no to przesada ;];];];]
"Ciewawie" a co to znaczy ?

Dobre Chlopaki
22-06-2008, 15:54
FAJNY Wywiad przejrzysty :) fajnie sie czyta :P xD :]
Dark Peter ^^ czekam na wywiadzik ze mna :P bo nie moge sie doczekac ^^
aby kilka slow wyrazic o niektorych graczach jak i urzytkownikach Forum :]

9/10