PDA

View Full Version : G?upoty gadacie

Shikamaru
18-03-2008, 17:29
No właśnie.

Od czasu gdy zawitała do nas Kasia (pozdrawiam:) )
na nowo rozgożała dyskusja o tym czy się liczy wygląd czy nie.

Otóż, ja, droga empirystyczną, doszedłem do wniosku, że wygląd liczy się, i to jak cholera! Nie mówcie mi że nie, bo to kłamstwo...
Oczywiście, nie jest on najważniejszy, ale niech mi któraś dziewczyna albo chłopak powie, że się dla niego nie liczy. Kogo Wy chcecie oszukać?:P
Nie chodzi tu o gusta, bo jedni lubią chude/chudych, inni grube/grubych, silne/silnych, ale o sam fakt że się liczy.

Ja osobiście lubię zgrabne, smukłe dziewczyny, duże usta, niemałe piersi, itd itd(Saphirka, Carlitta, Natalka, wybaczcie, że posłuże się Wami za przykład:P)

Z drugiej strony, żeby nie było że zależy wyłącznie na wyglądzie. Osoba sama w sobie jest najważniejsza, liczy się wnętrze, charakter, wychowanie. Ale nie mówcie mi że liczy się TYLKO wnetrze x)

Co Wy sądzicie?

ps. liczę na liczne głosy i ciekawą dyskusję:)
ps.2 podobno Kasia to chłopię, może zrobisz zdjęcie z kartką na ktorej jest dedykacja dla APO?:P

Kichu
18-03-2008, 17:39
No racja, wygląd się liczy zawsze. :p No ale wnętrze też się liczy i nie pierdol , że nie!! . :p

Khuramek
18-03-2008, 17:49
Powiem tak zawsze na pierwszy żut oka oceniamy ludzi po wygladzie.
Ale kiedy zaczniemy juz z daną osobą konwersację to bardziej przynajmniej moim zdaniem liczy się wnetrze .
Lubicie Laski typu Plastikowa lalka barbi czy Laska ktora jest fajna ale tez mozna z nia pogadac?

ByOuT
18-03-2008, 17:51
Witam Was wasz kochany ByOut http://www.gify.beka.pl/gify/dzieci/dzi02.gif

Oczywiście wygląd się liczy.. lecz najważniejszy jest charakter!!! :D:D

No to to na tyle.

PozdrOwionka,

Your ByOuT

Shikamaru
18-03-2008, 17:57
Powiem tak zawsze na pierwszy żut oka oceniamy ludzi po wygladzie.
Ale kiedy zaczniemy juz z daną osobą konwersację to bardziej przynajmniej moim zdaniem liczy się wnetrze .
Lubicie Laski typu Plastikowa lalka barbi czy Laska ktora jest fajna ale tez mozna z nia pogadac?

weź nie obrażaj nasze dziewczynyi nie porównuj je z Pamelą:P
osobiście wolę laskę która jest fajna, i da się z nią rozmawiać na poziomie:) jestem stuprocentowo pewien, że nasze dziewczyny z forum są takie:)
rozmawiałem juz z Carlittą, która jest bardzo mądrą i miłą dziewczyną, czy tez z Natalką:) z Saphirką się nie dało, bo mnie zdmuchnęła i nie pozwoliła się odezwać:P Ale też myśle że jest i taka i taka równocześnie:)

Jokee
18-03-2008, 18:03
@ByOuT
Chłopak powiedział co wiedział ^^,pzdr! chociaż Cię nie znam :P
@Topic
Nie pier***ie ze wygląd się nie liczy i również nie pier***ie że charakter się nie liczy!:P
Obydwie te "cechy" są ważne

Pozdro, Jokee:D

Nerki Knight
18-03-2008, 18:07
Oczywiście że wygląd też się liczy. Można to udowodnić na małym przykładzie ,a mianowicie powiedzmy że jakaś niezła"dupcia" idzie chodnikiem.Nie znacie jej z zachowania itd. ale mówicie że jest zajebista. :P

Layer
18-03-2008, 18:12
W pewnej kwestii się mylisz. Powiedziałeś że chodzi o to kto jaki ma gust, mylisz się w kwestii chłopaków. Dziewczyny nie mają tak jak chłopacy, że np. Jedna lubi chudych, a druga grubych. Wszystkie myślą tylko o księciu z bajki, żeby był przystojny, szczupły itp. Wiem jak to jest, jeżeli nie wierzysz wyjdź na rynek i posiedź chwilę. Zobaczysz może ze szczęściem chłopaka, szczupłego idącego z puszystą kobietą, ale szczupłą kobietę z mężczyzną nigdy. Tak, otóż to, ludzie postrzegają takich jak ja jak sekte, dobrze wiem jak to jest. Padają wyzwiska w naszą stronę prawie od każdego. Fakty są faktami, dziewczyny lubią jak wyżej napisałem, przystojnych, szczupłych mężczyzn.

JaCkAsS
18-03-2008, 18:15
Dobra ku*wa.........Mistrz Arcon was nauczy.

Więc:
1. Laska nie może być ładna i tępa.
2. Laska nie może być mądra i brzydka.

Poprostu musi być ładna (nie musi być sex bomba), musi mieć trochę rozumu.....You know, żeby potrafiła porozmawiać, myśleć ku*wa, myśleć.

Zauważcie taką rzecz: Dziewczyny na ogół nie są w ogóle bystre....
Chodzi mi o to że może się czegoś nauczyć z książki, wbić to sobie na pamięć (tak, laski lubią pamięciówkę)....Ale jak mają same coś pojąć, wymyślić, zrozumieć to się gubią.

Wydaje mi się że są pozbawione logicznego myślenia, przynajmniej mają go dużo mniej od facetów.
Nie mówię że wszystkie ale napewno większość... Albo to tylko moje takie spostrzeżenia ;))

Tak myślałem, tak napisałem.

Pozdrowienia dla mnie, dla Arcona i dla JaCkAsS'a.

Tettmeier
18-03-2008, 18:23
Też sądzę, że głupie, a ładne dziewczyny są tylko na pozór (tak, tak, yeah). Ale w pewnej kwestii zgodzę się również z Layerem, mówi prawdę o tym rynku (pozdro). Osobiście nie przekonałem się jak to jest, bo jestem za młody i te poważniejsze tematy są narazie nie na miejscu więc chętnie wypowiedziałbym się w tym temacie za 2/3 lata. Hyhy!

Citko7
18-03-2008, 18:30
Dobra k***a po pierwszym mistrzu Arconie wypowie się drugi mistrzunio Citko.

Najważniejsze we wszystkim jest to jaki kto ma gust.

Po1. Laska nie może być barbie, tzw. lansowanie się, to odpada na początku bo z góry wiemy, że jest pustą dziwką.

Po2. Każda laska ma wady i nie wmawiajcie mi, że k***a tak nie jest bo wszyscy dobrze o tym wiemy. Nie ma idealnych lasek.

Najważniejszy jest Nasz gust, spojrzenie na to co dla Nas ważne.
Laska nie musi być wcale ładna, Ona może mieć to ' coś ' co Cię pociągnie.

No to na tyle ide sobie zrobić zupke.

Cya's ;*

Shikamaru
18-03-2008, 19:02
Wydaje mi się że są pozbawione logicznego myślenia, przynajmniej mają go dużo mniej od facetów.
Nie mówię że wszystkie ale napewno większość... Albo to tylko moje takie spostrzeżenia ;))

Tak myślałem, tak napisałem.

Pozdrowienia dla mnie, dla Arcona i dla JaCkAsS'a.

Mistrz Arcon ni huja nie nauczy, bo nic najwidoczniej nie wie:D
1) to jest strasznie seksistowskie
2) znam kobiety bardzo bardzo madre, to że takich nie spotkałeś, nie znaczy że takich nie ma
3) nie uogólniaj

Co do targu, to prawda, dziewczyny zdecydowanie wola wyzszych i szczuplych/silnych facetow:)
Może i jestem niski, ale na siłownie chodzę od dawna, a swoje mam:)

Margoth
18-03-2008, 19:19
Chu*a!! Teraz mistrz Mar się wypowie po mistrzu Arconie i Citku...

Wygląd... hmm... ludzie mówią... "to co jest piękne, jest też dobre". Nic bardziej mylnego... czasami można trafić na samo zÓo...
Oczywiście, nie mówię, że każda piękna dziewczyna lub przystojny chłopak jest samym zÓem czy coś...

Dla mnie wygląd nie jest na 1st miejscu... wolę się dogadać z dziewczyną, która mądra... (Nie zaszkodzi jak jest ładna).

Poprostu musi być ładna (nie musi być sex bomba), musi mieć trochę rozumu.....You know, żeby potrafiła porozmawiać, myśleć ku*wa, myśleć.

I wszystko jasne...

Hmmm... dziewczyna (jak dla mnie...) nie powinna mieć na twarzy 319287328937 ton pudru... <zabić_zbędną_tapetę>

Chyba wszystko... może dam edita jak coś sobie przypomnę... ;P

Pozdro <33 =* xdd

Shikamaru
18-03-2008, 19:44
a ja chciałbym żeby dziewczyny się odezwały:) niech też się wypowiedzą!:)

Nixon
18-03-2008, 20:18
IMHO wygląd jest ważny, ale najważniejszy jest charakter.

Osoby, które dają swoje fotki (masowo) do odpowiedniego tematu (nie nawiązuję do nikogo), aby pokazać tylko jakie są piękne mają może od razu zapewnionych kumpli, którzy tak naprawdę nie zwracają uwagi na charakter, tylko wygląd.

Najładniejsza dziewczyna na Apo (wg mnie) nie dała swojej fotki na forum, takich pewnie jest więcej.

@Kasia
'Ia nje kuamiem! Jestesh sweet!!11'
Btw. Już wiecie o kim wyżej pisałem. :<

Wasza kochana i szczera jak nigdy Kasia :* {Przyleciałam z kosmosu}

Kochana? - zgodze się. xd
Szczera jak nigdy? - zgodzę się, jak nigdy ;o (^.^)
Przyleciałaś z kosmosu? - chciałbym być w takim kosmosie ;* ^^

Leady kasiczka
18-03-2008, 21:28
@Nixon - 'Kuamczóh' _._ xd

Taka mała uwaga na początek.. nie próbujcie podważać tego co tu napiszę, bo zdania nie zmienię :] Nie kłamię i nie wmawiam sobie tego. Ci, którzy mnie znają, wiedzą jaka jestem.

W nosie mam to jak ktoś wygląda... Liczy się serducho, a nie 'opakowanie'. Z pudłem w kolorowym papierku nie pogadasz.
To samo tyczy się chłopców. Ważne jest to, co masz między uszami, a nie między nogami {czy gdzieś indziej :p}.

Wasza kochana i szczera jak nigdy Kasia :* {Przyleciałam z kosmosu}

Layer
18-03-2008, 22:02
Kasiczka, większość tak gada przez "Internet", ale w życiu jest inaczej. Kobiety patrzą na wygląd mężczyzn, a na takich jak ja potrafią nawet napluć i wyśmiać w oczy. Taka jest prawda, bo już doświatczyłem tego nie raz nie dwa. Pogodziłem się z tym, i zostawiłem za sobą.

Szkarlatny leon 2.0
18-03-2008, 22:42
Hmm... Człowiek jest przyzwyczajony, że co piękne to dobre. Tak więc ludzi też się ocenia po wyglądzie w większości ale to nie to najważniejsze. Macie racje, wygląd jest ważny bo długo byś z osobą nie wytrzymał ale trzeba też zwracać uwagę na charakter/to co jest we "łbie" żeby nie mieć dziewczyny pustaka ;P.

Pozdro ;]

Shikamaru
18-03-2008, 23:49
Kasiczka, większość tak gada przez "Internet", ale w życiu jest inaczej. Kobiety patrzą na wygląd mężczyzn, a na takich jak ja potrafią nawet napluć i wyśmiać w oczy. Taka jest prawda, bo już doświatczyłem tego nie raz nie dwa. Pogodziłem się z tym, i zostawiłem za sobą.

problem polega na tym że Ty tak doświadczyłeś:) znam mnóstwo dziewczyn które chodzą z tak grubymi facetami, że nie uwierzyłbym gdybym nie zobaczył. Ludzie różni są. Ja sądzę że w naszym życiu aspekt wyglądu jest bardzo ważny.
Dla tego też należy dbać o wygląd.

@Kasiczka

oczywiście przyznaję że w bardzo dojrzały sposób patrzysz na świat, ale nie powiesz mi chyba że 2 cm fiutka a 22 cm nie robi dla Ciebie różnicy?:D

JaCkAsS
19-03-2008, 00:04
Mistrz Arcon ni huja nie nauczy, bo nic najwidoczniej nie wie:D
1) to jest strasznie seksistowskie
2) znam kobiety bardzo bardzo madre, to że takich nie spotkałeś, nie znaczy że takich nie ma
3) nie uogólniaj

A widzisz mistrzuniu, przeczytaj dokładnie, jest tam taki tekst jeszcze
"Nie mówię że wszystkie ale napewno większość" XD

Po za tym może to ja jestem taki inteligentny że mi dziewczynki nie dorównują? Tak, właśnie tak napewno jest. Nie nadążają za moją logiką ;/ trudno nic nie poradzę :(

Pozdrawiam siebie, Arcon'a i JaCkAsS'a.

Shikamaru
19-03-2008, 00:27
Po za tym może to ja jestem taki inteligentny że mi dziewczynki nie dorównują? Tak, właśnie tak napewno jest. Nie nadążają za moją logiką ;/ trudno nic nie poradzę :(

ja bym powiedział że masz zbyt wysoka samoocenę:) powiedz mi więc czemu uważasz że za Twoja logika nie nadążaja dziewczyny? Może nie natrafiłeś na żadną wartościową, a Carlitta, z którą byłeś, może była zbyt inteligentna dla Ciebie?;) Kto go tam wie:)

Ale nie oceniaj się za fajnie, bo to niefajne i często świadczy o niedowartosciowaniu:)

pianka
19-03-2008, 00:42
Moi kochani wszyscy macie trochę racji każdy ma tam już sowje jakieś przeżycia i minimalne doświadczenie.
Ale jak dla mnie naprawdę nie liczy się wygląd bo po co mi np "książe z bajki" za ,którym oglądają się wszystkie laski ,który mysli tylko o sobie o swoim ego i czy ma modną garderobę w szafie czy już nie.
Owszem pierwsze wrażenie to powierzchnia człowieka ale najważniejsze to wnętrze i nigdy nie oceniam ludzi powierzchownie.
Również macie rację co do lasek są takie ,które polegaja tylko na swoim wygladzie ale niestety piękno przemija i to dosć szybko a głupota pozostaje.

Shikamaru ja nie mówię ,że wszyscy sa piękni i głupi poprostu to były przykłady

Shikamaru
19-03-2008, 00:46
ja bym powiedział że hormony mijają, a pozostaje zycie:P

nie, ja jednak nie twierdzę że jeśli ktos jest ładny/ładna to wprost proporcjonalnie do ładności jest się głupim.
KAŻDY mi przyzna rację, że byłby szczęśliwy, gdyby jego partner/nerka byli zarazem i piękni i madrzy?;)

JaCkAsS
19-03-2008, 05:58
ja bym powiedział że masz zbyt wysoka samoocenę:) powiedz mi więc czemu uważasz że za Twoja logika nie nadążaja dziewczyny? Może nie natrafiłeś na żadną wartościową, a Carlitta, z którą byłeś, może była zbyt inteligentna dla Ciebie?;) Kto go tam wie:)

Ale nie oceniaj się za fajnie, bo to niefajne i często świadczy o niedowartosciowaniu:)

No lepiej mieć wysoką samoocenę niż być zakompleksionym fifolem chyba nie? Po za tym powtarzam: Nie mówię że wszystkie dziewczyny!

Co do Carlitty:
Skąd wiesz że z nią nie jestem? To że ona tu już nie gra nic nie oznacza, może był mały (ogromny) ferment, ale nie każdy tutaj wszystko wie.
Po za tym fakt, za jej logiką to ja nie nadążam, przyznaje, chowam się przy niej, tak samo jak reszta tutaj obecnych prawdopodobnie.

Tym razem pozdrowię Ewe z raju.....Adama też. Dzięki wam jestem ;* <3

Drako dziki wonrz
19-03-2008, 10:10

Więc:
1. Laska nie może być ładna i tępa.
2. Laska nie może być mądra i brzydka.

no i tu jest prawda

po chuj to pierdolenie shkamaru czy jakos tak ;p

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Shikamaru
19-03-2008, 12:16
spokojnie, nie przeczytałem tego:P w sensie źle zrozumiałem:D

@Dupa jacka

lepiej byc szczerym;)

xXxDrahMasterxXx
19-03-2008, 12:32
Każdy z nas tu zebranych chciałby mieć : ładną/mądrą partnerkę, ładnego/mądrego partnera ale również każdy z nas wie, że nie ma nikogo na świecie idealnego w każdym calu, musimy się zdecydować na jedno albo na drugie ; o.

Noski
19-03-2008, 13:31
a ja nie wiem po co ten temat??:D:D:D to ze pojawila sie nowa dziewczyna a wy juz robicie jakies tematy pokaz to pokaz tamto lol to jest gra a to jest forum na ktorym kazdy pokaze ile chce i ile ze chce wiec lol dla mnie smiszny temat;d
a jezeli ogolnikami biorac to ja patrze na wnetrze serducho wsumie fakt najpierw patrzy sie na zawnetrzna strone ale potem calkiem to sie zmienia jak poznasz wnetrze

POzdro dla mamy i taty^_^

JaCkAsS
19-03-2008, 17:36
@Dupa jacka

lepiej byc szczerym;)

Sądzisz że jestem fałszywy? Twoja sprawa. ;P

Pie*dalnęłem tutaj to co o tym sądzę i mam w ch*ju czy wam się to podoba czy nie.

Pzdr

Shikamaru
19-03-2008, 18:42
sądzę że za bardzo rysujesz kredkami:)

@Noski
no i co? nowa pseudodziewczyna podsunęła mi temat na forum, i tyle:P

ktoś się jeszcze wypowie?:P

Tre Cool
19-03-2008, 21:40
IMO, wygląd się liczy, fakt. Charakter jednak jest ważniejszy.

Ja poruszę inną kwestię. Mianowicie: osoby ktore przychodza na forum tylko po to, by pokazać swoje fotki i zebrać komplementy. Co o tym sądzicie?

#down
Af, ale ja nie mówie o forum APO. Pytam się całkowicie ogólnie!

Shikamaru
19-03-2008, 21:49
wątpię by taie były na forum APO. może na innych, ale nie tutaj,

@down

alez masz rację, ale jednak WYGLĄD się liczy!:P

Jamniczek
19-03-2008, 22:18
Wg. mnie nie ma podziału ładny - brzydki.
Każdy inaczej odbiera drugiego człowieka, ten podoba sie tamtej, tamten tamtej:) o gustach sie nie dyskutuje, a każdy ma inny i każdemu inna dziewczyna badź chłopak bedzie sie podobał. A jeżeli chodzi o wygląd zewnętrzny to trzymam sie słów "Przyciągnąć wyglądem, zatrzymać charakterem". I oczywiście ten wygląd dla każdego bedzie inny, więc nie ma co tu dyskutowac;) pozdro;*

ByOuT
20-03-2008, 11:11
Cześć Cześć Cześć xD

No więc na wstępie chciałbym pozdrowić mojego żółwia oraz psa.

A teraz do konkretów:

W ogóle gdybym miał wybierać - między piękną i idiotką a brzydką i fajną - to bym w ogóle nie chciał dziewczyny :P. Po co dzielicie laski na to czy są ładne czy brzydkie? Każda jest ładna na swój sposób... Najlepszym przykładem jest to, że widząc z kumplem jakąś laskę Ty uważasz, że jest godna uwagi a twój kolega mówi, że zwykła brzydota. Jak to się mówi De inimico non loquaris sed cogites.

Mówicie, że nie ma laski mądrej i ładnej.. a może to Wy nie potraficie owej znaleźć? Jest wiele takich osób wystarczy tylko poszukać..;)

Hmm.. co do lasek ładnych i głupich.. to takie puste laleczki, które nie widzą nic poza własnym mejk apem oraz tipsów. Z taką dziewczyną pogadać się nie da na żaden normalny temat, gdyż ona myśli tylko ile kilogramów tynku nałożyć na swoją sztuczną twarz..

Dziewczyna "brzydka" i mądra. Hmm uważam, że nawet ta "brzydka" posiada w sobie coś pięknego, co potrafi "zahipnotyzować" niejednego. Z taką osobą można porozmawiać, spędzić miło czas. Nie, że z ładną nie można bo owszem można.. ale na dupace długo się nie pociągnie oO.

Ja osobiście bym wybrał ładną (która mi się podoba) oraz mądrą, która nie spędza 10 godzin dziennie przed lustrem aby być piękną bo to chuja warte.
Puknąłbym taką laskę a ona się zacznie sypać..;s To na tyle nie mam weny twórczej ;s

Pozdrowionka,
ByOuT :*

Saphirka
20-03-2008, 11:19
Wiecej kobiecej ręki dziewczynki w tej wypowiedzi bo faceci nie wiedza co gadaja ;D

Napisze jak moim zdaniem kobieta wyobraza sobie mezczyzne <ale moim zdaniem ma sie rozumiec>
Wiec kobieta piekna, przecietna <brzydkich nie ma kazda z nas ma cos w sobie> szuka faceta mzoe nie koniecznie szuka no ale, ktory nie koniecznie bedzie przystojny, chudy i umiesniony, szuka takiego ktory bedzie soba i ktory bedzie przyniej w kazdej sytuacji i bedzie mogla na nim polegac. Takeigo ktory swoim zachowaniem nie bedzie sie popisywal przed kolegami nie bedzie kozaczyl i tak dalej. Owszem sa takie dziewzyny ktore lubia takich facetow ale mniejszosc. Zobaczcie jak spaceruje piekna kobieta z wcale nie przystojnym mezczyzna ten widok jest czestszy niz piekna kobieta i przystojny facet. A wiec kobieta poszukuje takiego ktory ja obdarzy miloscia zaufaniem a przedewszystkim opieka. Musi tez potrafic na poczatku ja oczarowac;) <no oczywiscie jesli dziewczyna ma poukladane w glowie xD>

Mezczyzna kobiete? A to mysle tak:

U facetow przedewszystkim na 1 miejscu liczy sie wyglad kobiety. Stojace na przystanku dwie dziewczyny (ladna i przecietna) jak msyliscie do ktorej najpierw zagada?
Oczywiste jest ze do ladnej... no tyle ze moze wyjsc tak ze rozmowa oczarowala go pani przecietna i jego punkt widzenia wtedy sie zmienia, ale mimo wszystko najpierw odezwal sie i zwrocil uwage na ladna dziewczyne ktora moze i jest ladna ale malo wie. W sumie facetwo mozna podizelic na kilka grup: Jedni szukaja dziewczyny ktora moga pochwalic sie kolegom. Drudzy by czuc sie dowartosciowanym. Trzeci licza tylko na seks. A czwarci lacza przyjemnosc z pozytecznym :D

Dobra juz nie zanudzam xD sorki za bledy ort . xD

Pozdrawiam

;**

Baczeq
20-03-2008, 12:23
; o ile kobiet sie wypowiedziało ; o panowie xd cicho siedzą xd to chyba 1 temat z niewielu co tyłe Klijetek sie wypowiedziało xd co do tematu bezesensowny moim zdaniem ona dała fotki chyba dla itemów i komplementów (może sie myłe ) xd Pozdrawiam ; *

Humu-un
20-03-2008, 13:03
Racja, niech nikt z nas nie wkreca filmu ze pierwsze naco patrzysz u kobiety to charakter
... Zgadzam sie 100 % :)

Bobo
20-03-2008, 15:35
Hmmmm... W tym temacie powiedziane już chyba było wszystko :) Nic mi nie zostawiliscie nawet :(

Wg. mnie nie ma rzeczy ważniejszej... Wyglad jest tak samo ważny jak inteligencja. Ale niestety nie istnieja idealne kobiety (zreszta NIKT nie jest idealny :( ).

Najlepiej być kawalerem xD xD xD

Pzdro dla wszystkich znaków graficznych których użyłem w mojej wypowiedzi O.o !

Shikamaru
20-03-2008, 18:02
@up

dokładnie!:D

Ale skieruję teraz uwagę na Saphirkę.
Otóż zbyt uogólniasz z tym przystankiem autobusowym:)
Nie każdy taki jest:)
Też nie zgadzam się z tym że kobiety które zwracają uwagę na uwysportowanych facetów jest mniej;)

Co do tego jacy powinni być faceci to Saphirka dobrze mówi, ale dodałbym też żeby był odpowiedzialny za siebie i za dziewczynę.

W sumie najbardziej nienawidzę facetów, którzy chwalą się ile to razy dzienni epukają swoje dziewczyny:P A znam takich:)

W każdym bądź razie poprawię się: nie ZAWSZE jest tak że LICZY się wygląd.
Ale w ogromnej większości tak jest.

ShikaMARU <-- jakby nie patrzeć, łatwiej pisać niż Shikacośtam;)
trochę logiki:)

Saphirka
20-03-2008, 21:23
Wszystko juz wiemy zamknac temat xD

@ Shika~~ cos tam
Nie mialam glowy by myslec tyle napsailam co wiedzialam a to co napsailes ze odpowiedzialny za siebie i za kobiete to racja ;]