View Full Version : Jak gra? w cs'a ? Jak si? pod??czy? pod ip?
Witam ! Jak grać w cs'a ? Jak się podłączyć pod ip? zaczynam grac w to i nie zabardzo wiem co i jak...moze by mi ktos pomugl albo jakis poradnik ;p
Z góry THX.:)
A kupiłeś Steam ? czy na no steam ?? to zależy. :eek:
powiedz dokładniej co chcesz wiedzieć a postaram/y się tobie pomóc.
Counter Strike Non Steam... a czym się rożnią ?
Moje gg : 6450064.. ale możma tu pisać ^^
Włączasz cs!
Wciskasz Find Server
Internet klkikasz na jakis server i masz O.O!
Włączasz cs!
Wciskasz Find Server
Internet klkikasz na jakis server i masz O.O!
No i sie poloczylem .... -,- i tylko moge patrzec jak inni grają...
Zal ? xd
Bo pewnie wchodzisz na severy Steamowe a nie no steam.:cool:
Poszukaj a znajdziesz.
@up
Jak można wchodzić na serwery Steam mając nonsteam ? -.-
@topic
Włączasz CS, klikasz w Find Servers, potem wchodzisz w zakładke Favourites i klikasz Add Serwer, tu wpisujesz ip ...
master kallhi
21-03-2008, 20:27
@up
Owszem da się -.- Ale on wchodził na servery HLTV gdzie się tylko oglada..
@Topic.
Musisz Znaleźć ip do serverów non steam ( np tu: http://www.game-monitor.com/)
Po czym kopiujesz ip servera wchodzisz w cs'a ,zakładka favorites klikasz add ip(...) wklejasz ip. i sobie wchodzisz. -.-
@down
Poprostu ci się nie chce.. wpisałbyś servery non steam w google,i wszedł w pierwszą lepszą stronę i byś miał..
Mam juz ip i dziala... a skad bronie new wziasc ? plz na gg napsiac : 6450064 albo tu
@up
Jak można wchodzić na serwery Steam mając nonsteam ? -.-
@topic
Włączasz CS, klikasz w Find Servers, potem wchodzisz w zakładke Favourites i klikasz Add Serwer, tu wpisujesz ip ...
k*rwa debilu nei wiesz nie pisz ... bo jak patrze na to co Ty mądrego piszesz to mi się płakać chce.:cool:
SiMiNa :P
22-03-2008, 18:57
k*rwa debilu nei wiesz nie pisz ... bo jak patrze na to co Ty mądrego piszesz to mi się płakać chce.:cool:
Jak już Autor tematu wie, co i jak, to nie wiem, po co komentujesz. Fajno nabić posta? O Wypierdalaj lepiej z tąd.
#Down.
Oj. Next bez sensowny post ;<. rodzice Cię biją w domu? Nie powinieneś mieć nick "Cimek", tylko "Cipek". Lepiej by do ciebie pasowało. Pewnie się zagubiłeś w Warszawie. Taki sam, biedny człowiek, który najeżdża na innych rodziców, bo sam nie masz... mam 14 lat, i co? Jestem dzieckiem? Chyba nie ;>... Boisz się pokazać wiek? Tfuj suofnik jest wery gud. Nje wiesz, rze pszet "że" stafia sje "," ? Goł Goł na J. Polski =]
Jak już Autor tematu wie, co i jak, to nie wiem, po co komentujesz. Fajno nabić posta? O Wypierdalaj lepiej z tąd.
Dziecko zauważyłeś że każdemu piszesz "wypierdalaj lepiej z tąd " i na tym twój słownik się kończy co ??-.- może poproś starego o parę nowych słów ..
Jeżeli np kumpel poda Ci ip jakiegos serva to wchodzisz na Cs`a i dajesz tylde (~) nastepnie wpisujesz connect i podane ip.
Zna ktoś jakieś fajne servy ? Jak tak to plax IP.Bo trudno znaleść serva na ktorego mozna wejść ;/
Z góry thx
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.