View Full Version : WaR RocK. Gra onnline. Dla wszystkich
Witam... ostanio same tematy o "counter strike" czy jak to się pisze.
Może coś dla odmiany ? Proponuje wam gre o nazwie "War Rock":D
Gre sciągamy z "http://www.instalki.pl/gry/download/strzelanki/War_Rock.php" Można z strony producenta. Poźniej rejestrujemy się na stronie "http://warrock.gamersfirst.com/index.php"
mamy juz login i haslo. Włączmy gierke i wybieramy server. W grze mozna kupywać bronie eq, jest takie cos jak lvl i statystyki.
Zoabczcie sami... a a nie tylko cs...:mad:
Marantiel
23-03-2008, 08:39
Ja jednak zostaje przy CSie ;] Nie chce mi się ściągać ~470 mb... Cs mi wystarczy ;] a To 300 mb
xD Lukki xD
23-03-2008, 09:35
Screeny ładne, ale jakie to ma wymagania? Bo ja mam dosyc starego kompa... 256 RAM wystarczy? >_>
EDIT
Minimalne wymagania systemowe:
- Procesor Pentium 3, 800 Mhz
- 512 MB RAM (lub więcej)
- Karta graficzna Radeon 8500LE, Geforce MX400
- Karta sieciowa 100 Mbps / 1000 Mbps
- 1200 MB wolnego miejsca na HD
- Połączenie internetowe
... poszło by, ale bym kicał po tej mapie raczej :>
Więc BB! :<
P.S New kompa trzeba szarpnac ._.
Verrier 2.0
23-03-2008, 10:09
Ładne screeny, wymagania mam w sam raz. Jak ściągnę i trochę pogram dam edita.
@down
http://www.instalki.pl/gry/download/strzelanki/War_Rock.php - Tu masz tą grę opisaną kołku -.-
Destroyer Pall
23-03-2008, 10:39
Moze powiesz jakie masz postatcie oco tam chodzi itp ? a nie pobiore i niewiadomo poco -,-
Namyslam sie nad pobraniem ale raczej nie pobiore juz ^^ z takimi poradnikami ... dodaje gre to nawet jej nie opisze <__BRAWO__>
PzdR
Mefzim
Moze powiesz jakie masz postatcie oco tam chodzi itp ? a nie pobiore i niewiadomo poco -,-
Namyslam sie nad pobraniem ale raczej nie pobiore juz ^^ z takimi poradnikami ... dodaje gre to nawet jej nie opisze <__BRAWO__>
PzdR
Mefzim
O to chodzi co w cs'ie .... jest dużo możliwości.. lepsza grafika bronie itp itd..
A co tu opisywać sciągasz instalujesz,resjestrujesz sie. i logujesz sie na jakiegos serva... i grasz... U mojego kolegi chodzi na kompie co ma 256 ram net : 1 mb/s...:)
W tej grze jest super klimat... rożne tereny wojen,,,, wrazie czego pisac
Grałem, miałem 20+lvl... gra może być ale laggi są dobijające.. masakra po prostu.. Pod względem fizyki gra hmm.. dupiata.. nie raz gościa nie zabija cała seria z m4.. oO
Ogólnie to polecam i nie polecam XD
PozdrOwionka,
Your ByOuT
Grałem, miałem 20+lvl... gra może być ale laggi są dobijające.. masakra po prostu.. Pod względem fizyki gra hmm.. dupiata.. nie raz gościa nie zabija cała seria z m4.. oO
Ogólnie to polecam i nie polecam XD
PozdrOwionka,
Your ByOuT
Nie wiem... Mi się nie lagowała gra..;/i nie laguje ;p
20lev ? Nice ^^
Hokeistaaa
23-03-2008, 22:39
Ja mam 17 lvl, ale tj mówił ByOut, też mnie wkurzaja laggerzy, ale reszta ok. plecam grę.
To tam się lvluje?? :D
Skille też jakieś są?
To ma się zyczajnie konto (podobnie jak w Tibia), loguje się, wybiera się chara??
A jakieś profesje są?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.