Zaloguj się

View Full Version : Wywiad inny ni? wszystkie xd.

Angel Death
22-05-2007, 18:45
Fani : och , Mejger jesteś kull! O fuck!!! Mejger plxxx autograf jestes moondry prosee!

Angel of Death : <przedziera się przez stado fanów> jo , ziom! Widać że zajęty jesteś ale chyba chwila Cię nie zbawi?;> A dokładniej chcę przeprowadzić z tobą wywiad , możemy zaczynać?

Mejger : YyY, z deka mi przeszkadzasz no ale może być.

Angel of Death : och , dziękuje!!2121 a dasz puuzniej auutograF?;< Dobra mniejsza o autograf zaczynamy :
Prasa mało mówi o twoim wieku , miejscowości etc. Może rozjaśnisz nam to?;>

Mejger : No tak, mało udzielam się w prasie ale zrobię wyjątek dla twojego yyy brukowca. Mam 16 lat, no dobra 15 ale w czerwcu konczę 16. Mieszkam na takim mały Zadupiu tzn. w Zamościu.

Angel of Death : Dobzie , dobzie!! onjejdde! A słyszałem że lubisz sex tak? Czy może coś innego Cię interesuje?

Mejger : Chodzi ci o moje zainteresowania? Swego czasu interesowałem się Cekoladą, ale to już przeszłość. Teraz interesuję się KopCiuszkiem i to mocno. Oprócz tego raczej nie mam zainteresowań które mogłyby zaciekawić =).

Angel of Death : [dostanę podwyżkę , te jego romanse! pytam dalej!] Może teraz przejdźmy do twojej kariery na armii , opowiesz swoje początki? Tylko nie żałuj bo szef mówił że wywiad musi być na 32strony A4.

Mejger : Pierwszy raz na APO zajrzałem w maju 2006, zniechęciłem się - z resztą nie znałem tam nikogo. W sierpniu gdy Karmazyn (pozdrówki =D) założył postać też zacząłem grać, przecież nie mogłem być gorszy od niego =).Nie mam jakiś szczególnych osiągnięć na APO. Może to że swego czasu byłem ownerem Karmazyna, leczy zwróciłem go spowrotem =)

Antyfani Mejgera : KARMAZYN ROX , MEJGER SUXXXX!

Angel of Death : Widać że niektóra część społeczeństwa Cię naprawdę kocha :-). Mam też przecieki z tego brukowca 'Tele tydzień' że grałeś na rl tibii to prawda?

Mejger : Grałem na Globalu, jednak jakoś nic szczególnego z tego nie wyszło. Przez własną naiwność straciłem troszkę stuff'u ale jakoś się tym nie przejmuje. Obecnie mam 37 ED.

Antyfani Mejgera : Ale jestes suxx dac sie nabracc na own tibiee!

Ochrona Mejgera : <ładują broń> , <celują w antyfanów Mejgera>

PIF , PAF!

Atyfani Mejgera : aaa Karmazyn kohaam cieeem!

Angel of Death : o_O niezły chwyt na konkurencje , ile za nich chcesz? Dobra ale to później! Teraz przejdźmy do następnego pytania : Byłeś przeciwny nowemu forum na armii może powiesz coś więcej?;>

Mejger : Tak to prawda. Ormin bardzo napracował się nad starym forum, lubię go i szanuje. Forum trzymało się rok, co prawda było na nim pełno spamerów itd. ale jednak było takie coś co mnie na nim trzymało. Na nowym forum Ormin nie dostał nic, nawet moderatora. Według mnie to bardzo chamskie ze strony Mortiis'a.

Fani : Mortiis skrzywdziłeś Ormina zapłacisz za to życiem!!@!21

Angel of Death : No to teraz pytania nie związane z armią : w co lubisz grać oprócz tibii? A jeśli komp w naprawie to może wychodzisz na dwór?

Mejger : Nie gram w gry, jakiś czas temu grałem jeszcze we FlyFF'a ale znudził mi się. Na dwór wychodzę zazwyczaj po 20, czasem wcześniej.

Angel of Death : Sprytny trick ,żeby fani Cię nie dorwali no , no bystrzak z ciebie :-).

Mejger : Raczej nie mam fanów m. in. za to że mam swoje zdanie. Ale z moich przyjaciół przede wszystkim chciałbym pozdrowić, kurde zapomniałem jego imienia (...) aaa, Angela oraz Karmazyna i jeszcze Mr Jabbe, może jeszcze Veruis'a i przy okazji Wiceps'a.

Angel of Death : Dobra frajerze i tak Cię nie lubię , zrobiłem to dla kasy!! CYA!

Ochrona Mejgera : <tłucze dziennikarza po głowie>

Angel of Death : Aaaa.. nieeeee!

~~Koniec~~

@edit
Tylko nie oceniajcie że za krótki.. wiem to ;p.

@down
Sam jesteś krótki!@!@!@!@!@!@!
@down/edit
A ty jeszcze krótszego!

Elvan
22-05-2007, 18:55
Za krótki.
9/10, bo za krótki.
Za krótki.

A kiedy wywiad ze mną :< nikt mnie nie kocha, czy jak? :<

@edit
@up
A Ty masz krótkiego ! ;D

KodeX
22-05-2007, 20:40
Ciekawy wywiad podobał mi sie bardzo!
Najlepszy jaki widziałem
bo z humorem!

15/10

Ake
22-05-2007, 20:46
<SpaMMer Mode>
Mejger suxorux :P (i tak go nie znam :P)
Mejger Fuuuxxx :P
Za krótkię
Za krotkie
za w kratke!
A co ja pisze? zJebaŁomnie :O
Love odszedł, Ake poszedł się naćpać i jest na haju :P

9.9/10 :D:D:D:D:D:D:D:D
Wiesz czemu? Za Krótkie !

More PLAAAAAXXXXAXAXAXAXA !!!!!!! noeneoneoenoenoe twotwotwotowtowotwo threhthehrehrhethehrehr ~!!!!!!!!!!!!!!1111121312312312312312

warn murowany :P

Garbus
22-05-2007, 21:04
Wywiad S U P E R...z humorem..wszystko cacy oprocz 1 :P[krotki] <<ale tego tu nie ma...ocenka 9/10

Yest Lypa
22-05-2007, 21:18
Ach Ty masturbancie =* (Joke !)
Wywiad jak zawsze do dupy naspamujesz tylko Buziek (:>) i myslisz ze jestes cool.
A tak serio fajny wywiad i ogolnie bardzo cie lubie bo masz fajne bombelki.

Nemezis
23-05-2007, 01:08
Widać, że inni zaczynają iść w moje ślady i pisać "wywiado-opowiadania"
Ogólnie dobrze.

KodeX
23-05-2007, 08:10
Widać, że inni zaczynają iść w moje ślady i pisać "wywiado-opowiadania"
Ogólnie dobrze.

*****!
Tak wszyscy wszystko z ciebie!! ty robisz wszystko najlepiej
a tak na prawde to te twoje wywiady sa głupie jak lato z radiem nikomu sie nie chce czytac!
Ten jest fajny i przed tym wszstkie twoje sie chowaja!!!
i już sie tak nie podniecaj

A i jeszcze za cwaniactwo dam Ci wspaniałego reputa

Pozdro

Ogel
23-05-2007, 12:30
Spoko wywiadzik. Sam tytuł przyciąga :)
Treść bardzo fajna, <humor>, miło się czytało.
Ogólna ocena 9/10

Karmazyn
23-05-2007, 13:48
Zawsze mowie ze wywiady sa cool i ten tak samo!! thx za pzdr ;p;p I love Was xD

kajojek
23-05-2007, 14:37
hehe no rzeczywiscie "inny wywiad" :D moze ja moge komus udzielic wywiadu? :D

Qlers
23-05-2007, 15:41
o tak jak kajojek napisał . On jest inny niż inne
Gz podobał mi się, ale ...(pisałeś, żeby nie pisać)

Ogólna ocena 9.5/10 bo jest za....(pisałeś, żeby nie pisać)

Gregorus
23-05-2007, 16:23
HyH no jeszcze takiego wywiadu nie czytałem :P Gratz Pomysłu Daje 9,999/10

Nemezis
23-05-2007, 16:44
*****!
Tak wszyscy wszystko z ciebie!! ty robisz wszystko najlepiej
a tak na prawde to te twoje wywiady sa głupie jak lato z radiem nikomu sie nie chce czytac!
Ten jest fajny i przed tym wszstkie twoje sie chowaja!!!
i już sie tak nie podniecaj

A i jeszcze za cwaniactwo dam Ci wspaniałego reputa

Pozdro

Wybacz o wielki obrońco Angel Deatha...
Przepraszam,e że uraziłem cię moim stwierdzeniem. Mam nadzieję, że mi wybaczysz, bo nie mogę znieść twojej pogardy wobec mnie. Powiedz mi proszę co mam zrobić abyś zmienił nastawienie? Moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina. Obiecuje, że się poprawie. Dla Ciebie wszystko w końcu jesteś damą mego serca.

Żal...

Szefu
23-05-2007, 19:25
O.o mejger mieszka w tym samym miescie co ja :D

xD Luki xD
23-05-2007, 21:02
Najlepszy wywiad ze wszystkich śmiechu trochę przed monitorem miałem fajnie się go czyta znakomity pomysł. 100000000000000000000000000000/10

Hoby
24-05-2007, 09:04
Hehe, nikt nie robi takich wywiadów jak Angel :D Angel roxxx!! :D:D
Wywiad bardzo mi się podobał! 100000/10 :D

Your Troubles
24-05-2007, 10:54
Wywiad rzeczywiście inny niż wszystkie :p Czekamy na następny :p A czy ta ochrona nie poszczelila kogoś ? :D Ale jak dziennikarz żyje to jest git :D 10/10

Emilka
24-05-2007, 13:12
Jak na mnie to głupie, typowo szczeniarski wywiad, ale takie coś dzieciom się podoba, a niestety to wiekszość dzieciaków zaszczyca nasz ots jaki forum... Do mnie ten wywiad nie trawia, poprostu mi się nie podoba... Zaraz wszyscy po mnie zaczną jechać, ja poprostu wyrażam swoją opinie o to chyba na forach chodzi!
Thanks for attencion:)

Mejger
24-05-2007, 13:58
Emilko, bardzo Ci dziękuje. Jako jedyna skrytykowałaś wywiad i to mi się podoba. Według mnie o wiele lepsza jest 1 odpowiedź z tym co mamy zmienić, niż 1000 "sóper, hiper kól".

#topic
Wywiad jak wywiad, troche odbiega od wywiadu ...

Najlepsze z całego wywiadu są okrzyki:
MEJGER SUUUUX!!, w końcu to prawda ... Mnie tu nikt nie lubi ... W sumie to się z tego ciesze ...

Nemezis
24-05-2007, 15:43
Jak na mnie to głupie, typowo szczeniarski wywiad, ale takie coś dzieciom się podoba, a niestety to wiekszość dzieciaków zaszczyca nasz ots jaki forum... Do mnie ten wywiad nie trawia, poprostu mi się nie podoba... Zaraz wszyscy po mnie zaczną jechać, ja poprostu wyrażam swoją opinie o to chyba na forach chodzi!
Thanks for attencion:)
Proszę nie mówić, że się podlizuje :D
Ale myślę tak samo jak Emilka, za dużo tam nieśmiesznych głupot, a za mało normalnego wywiadu. Wywiady są po to, żeby się o kimś czegoś dowiedzieć nie pisać głupoty. Ten wywiad to takie lanie wody.

Elvan
24-05-2007, 15:46
Aha ... rozumiem ... Znaczy się ... nie rozumiem.
Najpierw mówisz, że wywiad dobry i nagle mówisz, że głupi? No to życzę powodzenia w dalszym, niezdecydowanym życiu >.<

Nemezis
24-05-2007, 15:52
Ogólnie dobrze.

Ogólnie dobrze, nie powiedziałem, że wywiad jest dobry. Może być przecież ogólnie dobrze pod względem ortograficznym etc. Określenie "Ogólnie dobrze" nie musi znaczyć tyle co "super wywiad strasznie mi się podobał"...

Powodzenia w nauce czytania ze zrozumieniem.

catek
24-05-2007, 16:53
"wywiad inny niż wszystkie" dobrze powiedziane... wystarczy poczytać inne wywiady (w necie, gazecie) i zobaczyć, że w wywiadzie nie chodzi o to, aby był śmieszny, tylko aby można było się czegoś dowiedzieć o osobie, która odpowiada na pytania jak powiedział Nemezis. Piszcie co chcecie, ale wywiad mi się nie podoba.

Angel Death
24-05-2007, 17:51
@up
Tja? Naprawdę? Tak w ogóle zacznij w swoich wywiadach pisać polskie litery bo wygląda to beznadziejnie :-).Zresztą bym mógł się przydupić teraz do pisania idiotycznych komentarzy , lizania dupy etc. ;-P
No bo jak Emilka powiedziała forum jest od wyrażania opinii , więc to o tobie sadzę O_o zresztą jak normalniejsza połowa forum.

@topic
Czy wy nie rozumiecie że to miało być śmieszne?O_o Dlatego jest tytuł wywiad inny niż wszystkie ;o. Ale mówcie co chcecie ;-P mi tam to nie przeszkadza :d.

Elvan
24-05-2007, 18:01
@Nemezis
A więc nie wiesz co mówisz ...
Czytanie ze zrozumieniem nie ma tu nic do rzeczy, bikos wyrażenie "Ogólnie dobrze" w tym przypadku miało kilka znaczeń. Więc każdy mógł zinterpretować to inaczej.

Powodzenia w dedukowaniu.

Nemezis
24-05-2007, 19:13
@Nemezis
A więc nie wiesz co mówisz ...
Czytanie ze zrozumieniem nie ma tu nic do rzeczy, bikos wyrażenie "Ogólnie dobrze" w tym przypadku miało kilka znaczeń. Więc każdy mógł zinterpretować to inaczej.

Powodzenia w dedukowaniu.

Wyrażenie "Ogólnie dobrze", owszem może być różnie interpretowane, ale gdy chce się kogoś pochwalić za dobry wywiad najczęściej mówi się do tego kogoś w 2. osobie np. "Świetnie to zrobiłeś" albo mówi się po prostu "Naprawdę dobra robota, świetnie zrobione".

Nawet jeżeli interpretowałeś na swój sposób to stwierdzenie "Ogólnie dobrze" jest prędzej neutralne niż pozytywne.

Powodzenia w przyszłym interpretowaniu :D

Shodreis
24-05-2007, 22:04
LoL co to ma byc z takim czymś to idz se... daje 0.1/10 :p
A tak na serio to wywiad bardzo fajny z humorkiem. Rób więcej takich wywiadów bo mi sie podobaja ;). Ocena 0.1/10 (PS. A tak serio to 11/10 :D)

Dede Lionheart
26-05-2007, 14:10
Wywiad fajny, z humorem, ogolnie fajna forma :]
Troche sie spoznilem z ocena:P

Dyzio
30-05-2007, 18:52
Bardzo fajny wywiad fajny bo naprawde inny niz wszytkie :D:D
Pozdro :)

MasterQ
13-06-2007, 16:19
Spox wywiad :D (najbardziej podobało mi sie z fanami i antyfanami :P0
Daje 10/10

_Royal_
13-06-2007, 16:48
Wywiadzik gites ;] 9/10 bo przykrotkawy :-x Pozdroo

Lador
13-06-2007, 19:06
Głupota jakich mało... Po co to komu? Chcesz żeby ludzie się pośmiali z Twojej głupoty zapraszam do działu Humor. Jedna osoba napisała, że fajnie, a reszta to samo... a ok. 30% nawet tego nie przeczytało.

Angel Death
13-06-2007, 19:43
@up
A to Ci się mądrala znalazł ! No cholerka! Takiś ty mądry że nawet tytułu nie przeczytałeś co nie? Czy może soczewki wypadły?;< 'Wywiad inny niż wszystkie' czyli INNY! Wiesz co to słowo znaczy? W tym przypadku słowo INNY oznacza INNY z deczka wywiad , kumasz? Mam w dupie może Ci się nie podobać każdy ma INNY gust ok.. ale dla niego ten wywiad może być dobrym 'dowcipem'.Więc nie mów że to głupota, po prostu jak Ci się nie podoba to napisz 'Głupie nie podoba mi się -10/10 oejndejdie!' a nie nazywasz to ogólnie głupotą jak wyżej napisałem dla kogoś to może być dobrym 'dowcipem'.

Yest Lypa
14-06-2007, 15:28
Lador ty wszystkich krytykujesz , sam nie masz wogole poczucia humoru tylko gadasz o tym jak nienawidzisz policji i jaki jestes fajny.
Wedlug mnie jestes żałosny i prosze Cie odejdz z tego forum.

PS:
W jednym z postow napisales mi zebym nie zwracal na Ciebie uwagi.
Jest to trudne bo w kazdym z tematow gdzie cos napiszesz widze twoj nick po PARENAŚCIE razy.

Drah Master
14-06-2007, 16:43
Nie typowy wywiad ,chociaż do mnie nie przemawia ani trochę.
Daje 6/10 za Autora tego wywiadu "Angela."
Angel Czopie :* stać cię na dużo więcej ty były ANALfabeto !! łonełone111 xD