PDA

View Full Version : [Wywiad] Jamniczek

Loord
01-04-2008, 22:30
Ja
Jamniczek

Cześć, czy mogę przeprowadzić z tobą wywiad ?:D

Oczywiście

Na samym początku podstawowe pytanie: Jak masz na imię, ile masz latek i ofc. skąd jesteś ;D

Mam na imię Marta, w maju skończę 16 lat a jestem z Poznania

Masz może jakieś zainteresowania?

Tak, interesuje sie sportem. Szczególnie siatkówką. Oczywiście jak (prawie) każda dziewczyna interesuje sie moda;D

Jakąś konkretną modą ? Może Modą na sukces? Czy chodzi Ci o Modne gacie po tacie ?

Jak mogłeś pomyśleć o innej modzie... Oczywiście, że moda na sukces <3

A tak na serio to chodzi modę na ciuchy;D Czyli co sie nosi na dany zeson, co jest "modne"

Przejdźmy do Apo, powiedz coś o swojej postaci? Który posiadasz lvl, mlvl i czy grasz w ogóle?

No więc w maju będzie jak gram 2 lata na Apo. Mam tam knighta "Jamniczka" z obecnym 450 lvl. Miałam 480+ ale był rs ;< Mlvl na jamniczku mam mały, bo 11 :> i jakoś nigdy nie miałam ochoty go wbijać ;)

Jak każdy na Apo na pewno masz przyjaciół wymień kilku z nich i powiedz coś o nich ;p

No w sumie przez 2 lata dużo sie ich przewinęło. Moją największa podpora na apo jest Vikusiowata z która spędzam każdą noc, oczywiście jak sie w dzień nie obrazi, albo czegoś źle nie zrobię :( Mój przybrany braciszek Michapall z którym mogę o wszystkim pogadać i zawsze pomoże:** Moje dwa kochane miśki z forum Byout i Kodex :**
[Autor] Tesh Cię kocham =*Najwięcej łączyło mnie z Nusultanem Tudialkbai, było minęło ale bardzo go lubię:)) Jak również: Bart, Baczeq, Arcoon, Karnak, Miskov, Carlitte i wiele wiele więcej

Grałaś kiedyś może na Rl tibii ? Który osiągnęłaś poziom ? masz może jakiś znajomych? Bo ja np. mam bardzo wielu :P

Tak, grałam na Trimerze. Osiągnęłam 20 lvl ;D <koks> ale po wpisaniu passów na dziwna stronę, straciłam chara. I od tego momentu zaczęła sie moja przygoda z Apo ;D i Mam jeszcze 2 lvl na Guardi!;D A co do pytania o kolegów to mam ich więcej od Ciebie:D
[Autor] Nie masz xD

Masz może rodzeństwo czy jesteś sama ? : >

Nie, nie jestem sama:d Mam o rok starsza siostrę, o imieniu Paulinka:*

Hmm, a może lubisz jakiś Alkohol? xD

No, a kto nie lubi:D Kokosa Nuta i Lipa Miód Roks:d Hmm... może jednym pogardzę, nie lubię wina ;<

Chodzisz może na jakieś imprezy coś ? Czy tylko Dożynki w remizie ?

Tak chodzę na imprezy, kocham tańczyć, dobrze sie zabawiać <hmm> Oczywiście Kluby, Kluby i jeszcze raz Kluby. A dożynki też są elo!;D Powiedziałabym nawet bardzo:)
Oczywiście babskie wieczorki i domówki <3[Autor] No to skoczymy do Alcatraz XD

Hmm, Gdy byś miała wybrać 3 gmów i moderatorów kogo byś wzięła ?

Wiem tylko, ze modernatorami są Coguar, Elvan i Graydon, to jest cala moja wiedza na ten temat. Nie jestem wstanie odpowiedzieć na to pytanie:)

A kto z twoich obserwacji wydaje się najlepszym Moderatorem ?

Wydaje mi sie, ze Coguar;))

Teraz seria krótkich pytań i odpowiedzi
Ja zadaje krótkie pytanie a ty szybko odpowiadasz

Ulubiony Kolor ?

szary

Ulubiony zespół(Muzyka)

Fisz, Paktofonika

Ulubiony napój ?

Kubuś

To już Koniec Wywiadu : ( ( Możesz teraz pozdrowić przyjaciół (Ale pozdrów wszystkich bo jak Buliiego nie pozdrowiłem to sie obraził)

No to pozdrawiam: Ciebie, Byout, Viki,Side Paulinka, Carlitta, Nusultana, Arcona, Karnaka, Michapall, Baczeq, Bart, Bulii, Citko, Wojownik, Seviper Wulgar, Shakur, Maskotka, Miskov, Methods zarexoholik.

Dziekuje za wywiad papa =*

Papa:*:*:*:*

#Edit
Przez swój własny idiotyzm nie dopisałem kilku osób do pozdrowień

smerfus
01-04-2008, 22:50
No tak powiem ze Jamnik to taka moja Siostrzyczka ^^
Bardzo ja lubie a wrecz Kocham jak Siostre ... :***
Wiec Siostra bedzie dobrze nic sie nie przejmuj bo zawsze mozesz na mnie liczyc
bardzo dobry wywiad 10/10 ^^ GZ

ByOuT
02-04-2008, 06:42
Elo xD

Co by było jakby ByOuT nie ocenił wywiadu KoDeX'a?;o

Bardzo fajny wywiad.. dobrze ułożone pytania jak i odpowiedzi xD.. No to na tyle.. co by tu dalej pisać

Pozdrowionka,
ByOuT (:***)

Baczeq
02-04-2008, 09:01
hihih ;dd fajny wywiad ale o wszystkim prawie wiedziałem ;d Jamniczek =* ty za pozdro ;p jednym słowem(może 2 xd) fajny wywiad

.Bart.
02-04-2008, 14:11
Hohoho. Ja też muszę się tu wypowiedzieć ;D. Sexi wywiad bo wypowiadały się dwie normalne osoby <3 ? A tych już za wiele nie pozostało...xD teraz jest tylko brud, smród i ubóstwo ;P Nie no 10/10 ale jak dałem za mało to nie bijcie ;<:p

pÓzdro ;O! ;*

pogromcaszczurow II
02-04-2008, 14:30
Oczywiście Fajny wywiad i nie ma się do czego przyczepić :D
10/10 oczywiście :D

Pzdr Ci Jamniczku ^.^