View Full Version : Poprawki
Poprawiliśmy częstość wypadania przedmiotów oraz ilość punktów doświadczenia (exp) w potworach przeznaczonych dla graczy początkujących.
Chodzi o potwory, które zabija się najczęściej mając od pierwszego do sześćdziesiątego poziomu doświadczenia.
Mortiis, czy to również dotyczy rooka?
no fakt, nie raz były tematy typo "z Hydr nic nie leci"
Pozdro
wiking tor
07-04-2008, 01:57
To dobrze bo zrobiłem sobie knighta i na mniejszym lvl nie potrafi on sam na siebie zarobić
Lece przetestowac zmiany ^^
Kaman Veri
07-04-2008, 07:49
Dziekuje Wlasnie zaczolem grac Pallem zobaczymy co z tego wyjdzie Wielkie Dzieki :)
pogromcaszczurow II
07-04-2008, 08:23
Hehe , to teraz się na rooka chyba przeniosę :D , bo jak na mainie to i na rooku ^.^ .
Teraz nie będzie narzekania , że z np Hero nic nie leci :)
Więcej poprawek ;p Loot bedzie czescie wypadal czy zadziej teraz ? chodzi mi o golden sety dsl itp itd
Sea Ranger
07-04-2008, 14:36
Dobra decyzja! może to troche ograniczy to bieganie po dp małych lvli i wołanie o kase i itemy.... oby ;]
Maly down
07-04-2008, 15:32
Widać coś robicie. Miejmy nadzieje że prace nad OTS'em nie staną. Powodzenia dalej i dodajcie coś hlvlom bo widać nudzą ich już te gonitwy pvp, jeden przez drugiego sie kłóci.
Szkarlatny leon 2.0
07-04-2008, 15:56
Dobra spoko, ale zajmijcie sie wreszczie APO pod tibie 8.0 czy tam 8.1 miało być przed wakacjami, pozniej mialo byc pod koniec wakacji i do tej pory sie nie doczekalem. Juz dajcie sobie spokoj z ta stara tibia 7.6 bo juz nudna jest, zajmijcie sie 8.0(1).
Khuramek
07-04-2008, 16:23
No widać że praca ruszyła.
Jeszcze troche i może wejdzie w życie ten nowy Quest od 1000 lvl. na te nowe itemki.
Widze ze i ekipa APO sie zbiera.I że APO (zuo) może za 2 miesiące nie bedzie miało Bottów.
Tzn bedzie mniej botterow i tak Tygrys i reszta wzieła sie do roboty wczoraj to poleciało z 50 banów ;d
Czekam na dalsze efekty waszej pracy w ogole zauwazylem ze z 600/600 osob online dziennie jest 490(max)/600. Po prostu ludziom znudziło sie grać na old APO gdzie było(narazie jest) Tyle botterów ze niema juz czegos takiego jak PvP.Teraz jest BvP(Bot vs Player) albo BvB (Bot vs Bot)
Tak jak napisałem czekam na dalsze efekty waszej pracy.
Z poważaniem
Khuramek
Sasuke Uchiha
07-04-2008, 16:52
A o jakie potworki chodzi ? Mógłbyś przetoczyc kilka Nasz Mortiisie?
Chodzi o potwory, które zabija się najczęściej mając od pierwszego do sześćdziesiątego poziomu doświadczenia.
Do 60 mówisz?
A nie można było podać konkretów bo 60 lvl to pojęcie względne bo jedni do tego czasu expią na hero a ja na przykład od 40 siedzę na demach (przynajmniej siedziałem przed wprowadzeniem Elder demków bo teraz to i na 60 ciężko pojedyncze ubijać).
wroneczki4
07-04-2008, 18:26
gz mortiis pomysłu, ALE MOŻE WZIOŁBYŚ SIĘ ZA WYRÓWNANIE NORMALNE PROFESJI CO?!... PALL WALI SUPER HITY ZA 750 MANY A ED/MS czarem za 1,2k/1,5k... MOŻE KUR** BEZ JAJ JUZ... MOŻE OSŁAB IM TEŻ LEKKOW VITE CO?... CHYBA ZA DUŻO PALLÓW DAJE CI ZA PACC WIĘC NAJLEPIEJ DAĆ IM SIO JESZCZE BO CO MAMY SOBIE OSZCZĘDZAĆ...
:mad:ZRÓW CZŁOWIEKU RÓWNOWAGE DOBRĄ W KOŃCU, A NIE RÓB JAKIEŚ MAŁO ISTOTNE SPRAWY...:mad:
Mordotymoja
07-04-2008, 20:24
gz mortiis pomysłu, ALE MOŻE WZIOŁBYŚ SIĘ ZA WYRÓWNANIE NORMALNE PROFESJI CO?!... PALL WALI SUPER HITY ZA 750 MANY A ED/MS czarem za 1,2k/1,5k... MOŻE KUR** BEZ JAJ JUZ... MOŻE OSŁAB IM TEŻ LEKKOW VITE CO?... CHYBA ZA DUŻO PALLÓW DAJE CI ZA PACC WIĘC NAJLEPIEJ DAĆ IM SIO JESZCZE BO CO MAMY SOBIE OSZCZĘDZAĆ...
:mad:ZRÓW CZŁOWIEKU RÓWNOWAGE DOBRĄ W KOŃCU, A NIE RÓB JAKIEŚ MAŁO ISTOTNE SPRAWY...:mad:
tak tak wiem cos o tym... naprawde mortiis wez sie za to... bo knight to nie jest latwa profesja a drut i sorc i pall z ta swoja vitka i czarami takie hity wala ze naprawde-.- 80 pall po 1000 z max erexa a knight na tym lvlu po 800+ -.- vitka cale zycie odnawia i malo many zabiera na dodatek... a uh na poczatku to jedną piąta hp odnawia-.- ! Jak mowia sorce i druty i palle ze knight ma najlatwiej bo duzo hp to mi ich zal... i co z tego ze ma duzo hp? ale sie musi uhac wiec moze dednac -.-
Suepr że są poprawki mam nadzieje że z kingów wreszcie będzie sie normalnie lootować :D <znaki>
"Poprawić" nie koniecznie znaczy "zwiększyć" :D Zresztą mnie i tak już to nie dotyczy... :cool:
no i git
................................................,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,
:mad:ZRÓW CZŁOWIEKU RÓWNOWAGE DOBRĄ W KOŃCU, A NIE RÓB JAKIEŚ MAŁO ISTOTNE SPRAWY...:mad: ZA OFF TOP ostrzezenie co noobie offtopujesz? po ch*** poruszasz tutaj temat profesji dziecko wez sie za siebie bo jestesz zalosny
wroneczki4
08-04-2008, 15:30
@up
pało widziałeś ze jest gz mortiis pomysłu?-.- żal to mi Ciebie...
@mortiis
jeszcze raz gz pomyslu i zrob cos z prof--.--
Naprawde dobry pomysl z tym lootem i expem. Szkoda tylko ze ludzia nie da sie dogodzic, sa i tacy ktorym i tak bedzie ciagle w d***e malo. Chodzi mi tu zwlaszcza o tych co narzekaja jak to palleq ma dobrze a sami pewnie tymi pallqami nigdy nie grali wiec nie wiedza jak to jest chodzic bez tarczy i obrywac hity ale to ich sprawa, tylko chca aby wyrownac im ich profesje i ciagle beda mieli jakies zastrzezenia. Moim zdaniem dobrze jest jak jest a jesli komus sie nie podoba to niech s*******a na innego ots'a ;]
Dobry pomysl :) Pomysl mi sie podoba pozwoli low lvl na samo rozwoj :P heh:D
MarSlayer06
11-04-2008, 14:54
Fajnie polepszenie exp ale chyba tylko main--- na rooku jedyne co to ze potwory mocniej wala np: Slimy 0 polowe minimum mocniej atakuja zrobcie cos z tym - albo choc o 100 exp im zwieksz :)
Jesli posiadasz takie mozliwosci.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.