Zaloguj się

View Full Version : na obiadek...

Mortiis
11-04-2008, 12:33
Poprawiliśmy odwieczny problem ze zbyt szybko kończącym się haste.
Nie testowaliśmy tego zbyt długo, ale powinno być teraz dużo lepiej.
Zaktualizowaliśmy również dział 'przedmioty' na stronie internetowej.
Możecie tam zapoznać się z itemami dostępnymi z najnowszego questu.

Voltius
11-04-2008, 12:53
Dobrze , że poprawiliście haste , bo to bardzo wkurzało że sie szybko kończyło.
Aktualizacja działu przedmioty też się przyda.Przynajmniej już wiemy jakie są nagrody z tego nowego quest.

Sea Ranger
11-04-2008, 13:02
WoW Mortiis dziękuję że wysłuchałeś mnie i poprawiłeś to haste oraz zrobiłeś więcej kratek pz przy wejściu na pvp island :p to nie mam już żadnych zastrzeżeń co do tego OTS'a, prócz questów :)
Jakbyś zrobił jakiegoś małego queścika (350 - 450 lvl) to był bym bardzo szczęsliwy ;) widzę że ostatnio się zebrałeś do roboty.
Questy bardziej mobilizują do expienia, bo chce się najszybciej nabić xxx lvl żeby go wykonać, a od 300-500 lvla nie ma nic :<
Taka brzydka luka :p
Ważniejsze questy:
100 lvl - anni 1.
150 lvl - ots quest.
200 lvl - Softy i anni 2.
250 lvl - Queen quest.
300 lvl - Winged helmet quest.
350 lvl - nic :<
400 lvl - nic :<
450 lvl - nic :<
500 lvl - Pandemonium armor quest.

Ice Prince
11-04-2008, 13:02
Moim zdaniem przesadziliście z tymi sqm max 4 :) nie podoba mi sie to:( Pozdro :)

salata sorc
11-04-2008, 13:43
no no racja z tymi sqm ale co do tego pojawil sie bolt mace wand a gdzie axe??? bo ja np mam knajta pod axe -.- a axe nie zrobiliscie jak na zlosc;p a co do tego haste to good :) bo wtedy przed dojsciem wymarnowalem polowe many przeznaczzona na expienie ;/

Samotna Koza
11-04-2008, 13:46
Dlaczego używasz liczby mnogiej, czyt. 'my', skoro każdy i tak wie, że zrobił to Tygrys? Przypisujesz sobie jak zwykle cudzą zasługę, pff, żałosne.
Ave glany.

KaZ
11-04-2008, 13:48
WOW jak ruszyliście do roboty to już na maxa sueper ze zrobliście cos z czarem na hasta :D bo juz mnie to denerwowało no i extra ze na stronce juz mozna zobaczyc najnowsze przedmioty:D

Hrater
11-04-2008, 16:34
Silver Wand i Golden Bolt ;D To mnie interesuje ;D i Sprite wand dostal + 10 pkt ataku <jupi> ;D :D :D Oby Tak Dalej :D

EsSaΥ
11-04-2008, 18:02
Nie będę komentował, beznajdziejnych nazw wziętych z angielskiego na poziomie 4-latków (np. magic bunny slippers - magiczne królicze kapcie), ani doboru grafik do itemów (wszystkie z nowych itemów są maczugami).

Pozatym, nie uratujesz osoby, która jest już chora na AIDS. Nie ważne, ilu lekarzy by nad nią siedziało i tak umrze. (metafora dla inteligentych)

Ave glany i marchewka

wiking tor
11-04-2008, 18:11
No wreszcie aktualizacja :) Dobzre że jest obuch nowy bo ci co walili z cluba to narzekali cały czas.

Majewski
11-04-2008, 20:16
Bardzo dobrze że to już się skończy :)
Denerwował co kilkunasto-sekundowe odpalanie "haste":o:D

Bobo
11-04-2008, 20:58
OOooo... Widze, że Mortiis wziął się do roboty. I bardzo dobrze, czas zająć się tym OTS, bo się rozpada. ( co niektórym nie prezeszkadza). Chociaż nie gram na APO wiem, że takie postępy to dobra rzecz.

Pozdro

Laluś
13-04-2008, 13:14
Szczerze? Dupa zbita... Haste działa tak samo krótko jak działało wcześniej (przynajmniej u mnie). Odpale 'utani hur', a tu sruuu 3 sekundy minęły i nie ma. Nie popisaLIŚCIE się (popisałeś?).

RanyRanyJestemNiePokonany
13-04-2008, 14:50
I po co komu ta Maczuga jednoręczna?
Mógł byś sworda zrobić bo więcej osób z niego wali, albo chociaż jakiś topór....

Ave Glany

Hiphophominid
13-04-2008, 15:31
Nie będę komentował, beznajdziejnych nazw wziętych z angielskiego na poziomie 4-latków (np. magic bunny slippers - magiczne królicze kapcie), ani doboru grafik do itemów (wszystkie z nowych itemów są maczugami).

Pozatym, nie uratujesz osoby, która jest już chora na AIDS. Nie ważne, ilu lekarzy by nad nią siedziało i tak umrze. (metafora dla inteligentych)

Ave glany i marchewka

Jak Ci się tu tak nie podoba to czemu nie odejdziesz?
Mortiis stworzył ten serwer i go utrzymuje.. To co z tego, że ma jakieś zyski? Może ty byś chciał sobie kupić glany i zazdrościsz, że aposoft stworzył coś czego ty nigdy byś nie zrobił?

Zacząłeś robić swój i nigdy go nie dokończyłeś ^^

Zamiast się cieszyć, że jest nowy quest, możliwości, przedmioty to ty pierdolisz głupoty, że źle bo cie ojebali z itemów ;]

Nie płacz już :)

Vonozaurus
13-04-2008, 17:32
Mortiis stworzył ten serwer i go utrzymuje.. To co z tego, że ma jakieś zyski? Może ty byś chciał sobie kupić glany i zazdrościsz, że aposoft stworzył coś czego ty nigdy byś nie zrobił?

Zamiast się cieszyć, że jest nowy quest, możliwości, przedmioty to ty pierdolisz głupoty, że źle bo cie ojebali z itemów ;]

Bo Essay nie jest trÓ :(. Nie miej do niego pretensji, chłopak pracuje nad czymś co ma raczej przyszłość - o ile wypali. Co do glanów. Tak jak śmiech z hot-keya, tak i ten tekst szybko przeminie, oczywiście będzie wiele wersji tego 'Ave Glany'. Jak każde dzieci, będą po sobie powtarzać i cieszyć się, że ktoś pierwszy napisał: 'Awe Klany' =)

@temat

Oczywiście ten quest wam sprawił wiele czasu, wysiłku itd.. Szkoda, że po kilku godzinach go zrobiono i cały serwer wie co i jak =). Czekajmy, aż znowu ceny przedmiotów spadną.

EsSaΥ
13-04-2008, 19:34

Dlaczego nie odejdę? Ponieważ trzeba pomóc APO w jego rozpadzie ;d...
Pozatym, Aposoft - grupa która stworzyła apo client.

Btw - specjalnie dla Ciebie zmieniłem podpis.

!Lion!
14-04-2008, 19:42
Mortiis co ty mówisz?! Haste trwa dłużej ?!
Niestety wam coś nie wyszło mam dalej taki sam problem ... Jest jeden grunt na którym znika raz dwa. Skontaktuję się z tobą poprzez gg i Ci to opisze

Brandswe
16-04-2008, 16:03
Szkoda że Club, powinno być do wyboru: axe, sword, club. Ale tu już Gm decyduje.

Master Filus
20-04-2008, 15:45
Wow Fajnie po ile chodzi ten Mace ???? <zNAKI><ZNAKI><ZNAKI>ZNAKI><ZNAKI><ZNAKI<>ZNAKI<>