View Full Version : Serwer Counter-Strike 1.6 - Shooters.pl
Zapraszam na serwer hostowany przez firmę Shooters.pl (zero lagów, mili, ogarnięci admini którzy nie grają 4 miesięcy i banują każdego lepszego od siebie).
Nazwa: Mini ProXneT [FFA] @Shooters.pl
IP: 195.42.112.90:27054
Hasło: 123
Cu on game :rolleyes:, eCo!
Mikiel 3.0
15-04-2008, 18:50
WYPIERDALAJ! Zlodziej jebany oszust.
Serwer non steam pro elo elo bocik pocwicz
Internetowi napinacze <33 : **
Nonsteam :O ? Woow, masz racje, lepiej założyć steamowy na pewno 100% ludzi z APO tam wbije.
BTW. Jeżeli udajesz takiego pro to chodź zagramy ogar mixa (z Twoim pro elo elo ns klanem :cool:), esl, gb cokolwiek - chce tylko poczuć sie (albo my) pokarany/ani przez hajtera :rolleyes:.
Witam... :<
Twój serwer długo nie postoi.. zmień opis serwera.. nie podawaj hasła, gdyż od pewnego czasu jest to zabronione.. Kto tego nie przestrzega po prostu straci serwer...
Pozdrawiam,
ByOuT
Jest zakaz - ale podawania hasła w nazwie serwera.
Faktycznie, rozpowszechnianie hasła publicznie też jest zabronione ale jakoś nie wierzę żeby admin Shooters.pl sprawdzał akurat forum o tematyce Tibii w poszukiwaniu osób łamiących regulamin.
Mikiel 3.0
15-04-2008, 23:40
Ok. zagramy esl 5on5 Pawian Gaming pisz......... pro evul mastah gosuu. btw masz brzydki nick ze zygac mi sie chce - . -
http://www.esl.eu/pl/cs/5on5/mr12/ladder/player/2552080/
twoj profil :< ?
[Listek]
Staramy się używać kulturalnego słownicta.
mikiel widze ze w huj kozak jesteś chcesz zagrac spara 5v5 pisz na gg 6345911 zobaczymy kto tu jest takim dupnym kozakiem w slowach pierdolony lamusie :))
WYPIERDALAJ! Zlodziej jebany oszust.
Serwer non steam pro elo elo bocik pocwicz
Popieram , kup Steam :)
Wiesz o tym że mozesz stracić Serwer za publikowanie hasła?
Ok. zagramy esl 5on5 Pawian Gaming pisz......... pro evul mastah gosuu. btw masz brzydki nick ze zygac mi sie chce - . -
http://www.esl.eu/pl/cs/5on5/mr12/ladder/player/2552080/
twoj profil :< ?
[Listek]
Staramy się używać kulturalnego słownicta.
Uspokoj sie :> to raz, a dwa ja moge z toba zagrac :) ... Wygladasz na wyszkolonego, ale w mowie zobaczymy jak bedziesz wymiatal w grze ... Server czas
Chciałem sobie wejść... Ale nie wiem czy tylko ja tak mam, czy serwer ma 3 sloty ?o_O
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.