View Full Version : Wasze serwery CS 1.6
Jak widać na forum pojawia się coraz więcej tematów z serwerami CS. Może i jest to forum o tibii, ale troche csa nie zaszkodzi, zwłaszcza, że jest tu taka nuda >.< No więc zamiast robić tyle tematów dawajcie ip serwerów tutaj. No i żeby to jakoś wyglądało to nie piszcie posta bez dodania jakiegoś ip...
Ja może potem dodam ; o
@down
Bocie czy ty czytać nie umiesz? Ja nie szukam serwerów tylko stwierdzam, że na forum jest coraz więcej tematów typu "Nowy server cs 1.6 wbijać" i ludzie podają tam ip serva... Po co, skoro można to robić w jednym temacie?
lukasz mistrsz
16-04-2008, 16:13
Moje servery to "wyszukiwarka w CS". Mam steama wiec niema cheaterów.
@Topic
Poszukaj sobie w necie tam jest ich duzo.
Zapraszam na nasz serwer [0 lagow,mila atmosfera,ogarnieci admini]
Nazwa serwera SeC^Squ serwer Gamepad.pl
IP : 77.79.210.78:27239
PW : napewno sie domyslicie
Pozdrawiam!!!
Zapraszam na nasz serv - 0 lagów, bardzo miła atmosfera, dojrzali admini... Wejdźcie, a nie pożałujecie :D
Ip: 82.177.194.130:27047
Pass: ckp
Serdecznie zapraszamy!!
P.s. To nowy serv, dopiero się rozwija, więc nie mówić, że czegoś tam nie ma itd. :p
Epsilon 2 Public Wojkowice Ip servera: 193.218.155.184 port 27110 serwer non steam
Czesc wszystkim (:
Zapraszam na mój serw 24/7/365 , no czasem z małymi przerwami na spar albo jak się coś posypie. (: Serwer wykupiony na 21 slotów. Mili admini (ja ^^ i kumpel już troche mniej miły, szcególnie nie lubimy czitów z non steamów).
Klan |*aAo*| zaprasza,
193.218.155.201:27022
Hasło : aao
Nazwa serwera : |*aAo*| @ Hitme[PL]
ps. Jeśli ktoś chętny do klanu, pisać pw albo napisać do Mistrzzz-a lub
El3ment-a.
Warunek Steam, no i oczywiście jako tako żebyście byli kumaci. (:
Strona została właśnie wyprodukowana przez mojego kumpla,
http://team-aao.prv.pl/
Jedziemy na darmowym hostingu. :)
Haxy on Steam pernament ban. (:
Haxy on Non Steam ban on ip 2h+.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.