Zaloguj się

View Full Version : Jak tam po testach????? o.O

MargothMówiŻal
22-04-2008, 11:29
Co was zaskoczyło?? ;P

Mnie totalnie zaskoczyła charakterystyka :O Byłem pewien, że będzie rozprawka xd

HaRd CoRe xD

Ikki
22-04-2008, 11:37
A weź nie gadaj o tych testach -.- Niech sobie sami ***** piszą jakąś zjebaną charakterystykę!! Miałem pisać o kimś z Kamieni na szaniec ale nie znałem ich imion ;/ Ta charakterystyka to totalne dno!

Wicepsik
22-04-2008, 11:44
Napisałem rozprawkę pt. "Czy warto się uczyć ?"

Pani powiedziała na lekcji że jak się napisze coś innego można dostać do 9 pkt xd.

Charakterystyka? Żal... nie pamiętałem żadnej postaci....

Wojownik
22-04-2008, 12:00
Tak tragicznie nie było... Tylko ta charakterystyka mnie zaskoczyła ; o Opisałem Borowicza, bo tylko jego pamiętalem jak się nazywa ;d

Ten wiersz co był podany mieliśmy w tamtym roku, więc też nie będzie źle. xd
Najgorsze były chyba... zadania zamknięte do pierwszego tekstu

Teraz trzeba powtórzyć wzory na jutro...

20/20 xDDDDDDD
Jakby ktoś chciał sprawdzić wynik to : http://www.cke.edu.pl/images/stories/Arkusze_gimn_08/co_sprawdzano_a.pdf

Laluś
22-04-2008, 12:35
Ogólnie test łatwy, no ale tak jak już napisaliście ta charakterystyka...
Syzyfowych Prac wogóle nie czytaliśmy (film), a Kamienie na szaniec w II klasie... Napisałem o Zośce, ale nie podałem jego imienia i nazwiska, bo nie pamiętałem :D.

Jutro matma. Będzie łatwiej. :D

Gamerro
22-04-2008, 12:36
Weźcie wyjdzcie z takim testem xD Żal tej charakterstyki. Naprawde liczyłem na rozprawke czy cuś a tu huj jakas charak. Żal i ból :P Jutro matma moze bedzie lepiej chociaz ja chcialem polski napisac lepiej.
@edit
Z tego co widze co sobie sprawdziłem to nie jest tak źle ;p Większosc ABC mam dobrze ale lepiej nie zapeszac :D Jutro matma Bedzie hard :(

~Helian~
22-04-2008, 12:41
ja pisalem o tym 'jak on mial z syzyfowych prac' no kur..? jeden chuj chodzi mi o tego biedaka co chodzil do sql i sie śmiano z niego! ;(

Zamiast napisac jego imienia napisalem ... 'Marcin Borowicz' DNO! zal..pl>.<

a ten list mnie wzruszyl "Spalam z Misiem" zal ;o

Elite Matys
22-04-2008, 12:47
@margoth ;P
ty piczko jesteś dys... ;d
miałeś więcej czasu Xd
beznadziejne te testy ;|
jutro to dopiero będzie harcore Xdd
;(

Elvan
22-04-2008, 12:53
A gońcie się z tymi testami. Nie przerabialiśmy ani "Syzyfowych prac" ani "Kamieni na szaniec". Rada nauczycieli w związku z tym zadaniem miała być w naszej szkole. Czy będzie? Zobaczymy.
W ostatnim zadaniu znałem tylko bohaterów z "Kamieni na szaniec" bo wczoraj na polskim nam przedstawiała ich i nic więcej nie mieliśmy.
Napisałem o Alku, oczywiście wszystko zmyśliłem. Dosłownie wszystko. Prócz imienia Alka. xD

Neko
22-04-2008, 12:54
Noz kur... je.. charakterystyka zal nie pamietalem nikogo z bohaterow potem chwilke zerknalem do kolezanki to zobaczylem imie Rudy to zaczalem wymyslac itp i tak pewnie zle napisalem zal tego -.----- jutro z matmy bedzie moze 10 ptk z a,b,c,d bo scilych nawet nie rusze bo mam 2= z matmy;/ zal!!

~~Tullo~~
22-04-2008, 12:57
Taa:D w ogole dojebane bylo :] a ta charakterystyka to tlyko dobicie ;p nie wiedzialem jeszcze tych kilku co trzabylo napisac ze 1 pkt. samemiu bo bylo tepe a z tym obrazem jaka technika ale kolezanka siedziala za mna ktora zajebiscie maluje wiec:d pomogla mi i powiedziaal ze za pomoca kontrastu kolorow wiec mzoe bedize pkt :] a mysalem ze bede mial 40+ bo na probnych z humanistycznego bylo 38 a teraz cso czuje ze jak bedzie 35 to bedzie dobrze :/

xXxDrahMasterxXx
22-04-2008, 12:57
Wylazłem z testów po 25 min xdd.
***** przerabialiśmy te zajebane 'Kamienie na Szaniec' & 'Syzyfowe Prace' ale fajnie, że ja jaką kolwiek lekture czytałem..-,-

~Helian~
22-04-2008, 13:03
Wylazłem z testów po 25 min xdd.
***** przerabialiśmy te zajebane 'Kamienie na Szaniec' & 'Syzyfowe Prace' ale fajnie, że ja jaką kolwiek lekture czytałem..-,-

ty zes dojebal po 0.3h wyjsc no no jestes 'miszcz' >.< Kleska! ja tak mysle jak mozna wyjsc po 30 minutach, nie umiesz czytac tam all bylo napisalne w tekstach! -.-'? zal?:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

Blajdyh
22-04-2008, 13:12
Charakterystyka totalnie kazdego zaskoczyla ale za to wczesniejsze pytania proste jak niewiem.... ja cos tam opisalem ale nie wiem czy dobrze :D:D jakis 10 pkt bedzie za ta charakterystyke <moze> a za reszte to nie wiem UAHauhuHAUahuAHuahUAHuah

Mimiko
22-04-2008, 14:08
Żal tego testu... Zaden nauczyciel nie robil z nami zadnych charakterystyk... zawsze byly Rozprawki a tu nagle Charakterystyka... zal poprostu A po drugie wszystkich Bohaterow zapomnialem :D tylko od kumpla Imie Chudy zobaczylem a reszta to zmyslanie !! -.- Ale jutro to bedzie dopiero ZGON!! ;o Pojebane w HUJ!!

kamillos75
22-04-2008, 15:17
Widziałem te testy na necie można powiedzieć że oprócz charakterystyki to by nawet spox były. ciekawe co jutro z matmy wam wymyślą?

~Helian~
22-04-2008, 15:29
a ma ktos odpowiedzi nie chodzi mi o teraz zeby ktos napisal 'A , B , C , D' bo kazdy mial inne ;d o tresc mi chodzi xd jak tak to niech poda jakas xd stronke plx :D

xD Lukki xD
22-04-2008, 15:40
Wy przeżywacie tutaj te swoje charakterystyki, a za rok dochodzi egzamin językowy, a ja jestem teraz w 2 gim... I MAM NIEMIECKI! :(
A co do tego Egzaminu, to kumpel mówił że mu nieźle poszło, ale powiedział że jutro dzień sądny... "Matma" oO

kamillos75
22-04-2008, 15:46
Wejdz na ta stronę http://www.oke.krakow.pl/inf/ tam sa odpowiedzi strona jest cały czas aktualizowana

Ramone
22-04-2008, 15:52
http://www.cke.edu.pl/images/stories/Arkusze_gimn_08/gh_1_082.pdf

Dzisiaj charakterystyka, ciekawe co jutro graniastosłupy jakie czy co :D

~Helian~
22-04-2008, 16:12
zamkniete 18/20 ;p aaa.. te dalej to z 2 pkt xD z 30 bedzie xD

Akanant.o
22-04-2008, 16:24
A gońcie się z tymi testami. Nie przerabialiśmy ani "Syzyfowych prac" ani "Kamieni na szaniec". Rada nauczycieli w związku z tym zadaniem miała być w naszej szkole. Czy będzie? Zobaczymy.
W ostatnim zadaniu znałem tylko bohaterów z "Kamieni na szaniec" bo wczoraj na polskim nam przedstawiała ich i nic więcej nie mieliśmy.
Napisałem o Alku, oczywiście wszystko zmyśliłem. Dosłownie wszystko. Prócz imienia Alka. xD

To ty na zajebiaszczej wsi musisz mieszkac(...), co do tej rady, to wątpie zeby na takiej wsi (jak wczesniej wspomniałem) chcieli sie zbierac

Elvan
22-04-2008, 16:39
@ap
A pódziesz Ty ! xD
I tak się chyba nie zebrali, bo to boty.
BTW: 20/20 z zamkniętych. RoX? :D Nawet tam gdzie nie byłem pewien miałem dobrze. xD

XnoName
22-04-2008, 16:51

A pecha macie...syzyfowe prace i kamienie na szaniec to dwie ostantie lektury jakie przerabialem w szkole i pamietalem wszystko

rowniez mam 20/20 z zamknietych

.Drako.
22-04-2008, 16:53
ale z was kujony ja juz nawe tnie pamietam co mialem na tym xdd

polak toluz

gorzej z matmy ;x

XnoName
22-04-2008, 17:05
ale z was kujony ja juz nawe tnie pamietam co mialem na tym xdd

sorry ale ja sie nic nie uczylem, ale na jutro to juz bedzie trzeba

Pandora
22-04-2008, 17:43
ja tak samo jak wiekszosc : napisalem byle co na ostatnie pytanie byle miec pkt za stylistyke xD

po drodze do domu spotkalismy pana ktory myslal ze jestesmy Maturzystami ;D oto fota z nim : http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/658b83f933dee5a4.html
odrazu mowie ze nie ma mnie na zdjeciu bo to ja robilem fote ;P

Tre Cool
22-04-2008, 19:52
Ja akurat pisałem próbny, ale i tak wasz był trudniejszy xD
Co do tych lektur, jak można nic nie pamietać o_O

I tak jutro popadacie, matma suks : /

:D powodzenia, połamcie se odbyty

#up
roxxxx \,,/ xD

lukasz mistrsz
22-04-2008, 20:54
@~Helian~
tez o tym pisalem, bo druga wersja byla wg. mnie bardziej zjebana.
@topic
tak szczerze mowiac to test byl dosc latwy. praktycznie nic mnie nie zaskoczylo.
Zobaczymy jak bedzie jutro. zycze wszystkim powodzenia (nie dziekowac :))

Akanant.o
22-04-2008, 21:37
A tak btw, jak bylem w 3 gim to mialem 64 pkt z obu <3. Wiem, sux, ale zawsze cus , ne?

Azian
22-04-2008, 22:16
Z zamkniętych 18/20 a reszty nie wiem :] W czerwcu się okaże. Jutro za to będzie ładna kosa na matmie ;< Powodzenia..

Laluś
23-04-2008, 12:43
Oooowned ;s Z zamkniętych 20/20 xD. A patrząc na przykłady otwartych to większość mam tak samo. :d

Kanii
23-04-2008, 14:31
Charatkerystyka nawet była prosta napisałem o Rudym z "Kamieni na Szaniec" jak się czyta to się wie,a tak po za tym u nas praktycznia wiekrza połowa szkoły pisała o Rudym 20/20 zamkniete:D.

Flly
23-04-2008, 16:22
ja czułam że będzie coś innego niż rozprawka ;d
test był banalnie prosty zad. zamknięte
gorzej z charakterystyką bo nie czytałam tych lektur i nawet nie wiedziałam jak oni na imię mieli ;DD ale jestem dobrej myśli że z 35 będzie xD