Zaloguj się

View Full Version : Nie dobrze mi sie robi...

RanyRanyJestemNiePokonany
22-04-2008, 23:35
Na początek mowie ze jebie mnie to co wy powiecie..
chodzi mi o dzisiejszy rap, on juz nie istnieje, nie ma rapu!
Prawdziwy HH był w U.S.A w latach 80-90 za czasu Czarnych Panter
Rap mógl byc nagrywany moze byc tylko przez czarnoskórych, zaden OSTR czy tam Tede nie jest raperem, jest zwykłym gównem które nie zaznało ani biedy, ani głodu.
Rap mówił o bólu, cierpieniu, chęci wyrwania sie z tego gówna, narodzil sie w gettach, tam bylo naprawdę ciężko czarni mieli przejebane, nagrywali na starym odtwarzaczu slychac bylo bród ulicy, opowiadali jak im jest ciezko wyrazali sie wlasnie przez ta muzyke, a teraz? nie ma rapu, to jest w ogole oddzielna muzyka, taki Donguralesko, o czym on spiewa? jak sie lansuje z panienkami czy o tym mial mowic rap, czy w gettcie mieli tak zajebiscie ? palili sobie jonty lezeli z dupami i wpierdalali same zajebiste zarcie ? NIE chodzili glodni biedni i czasem nawet bez dachu nad glowa, zaraz napisze mi tu jakis szkarlatny leon ze go nie interesuja slowa, tylko melodia...
Jedynym człowiekiem który spiewa rap dzisiaj jest peja, mowi o tym jak mial przejebane w dziecinstwie i probuje przeztrzec innych, aby starali sie wyrwac z gówna, mu sie udalo.
zaraz mi powiecie ze peja to narkoman, on nie bierze...

wypowiadajcie sie co o tym myslicie..

^Dementis 2.0^
22-04-2008, 23:43
Masz ***** rację...

Aby dowartościować mortiisa przedłużam swoją wypowiedź do 60 znaków.

The Witcher
26-04-2008, 08:47
Masz k**** racje jak napisał dementis.
Ale i tak prisoon break anthem roXXX
......

VaReZ
26-04-2008, 11:37
aaaaaaaaa źle mi było bo mieszkałem w bloku aaaaaaa bo jadłem chińską zupke aaaaaaa. ludzie w HH nie zgadzają się z szarą rzeczywistością buntują się i nie muszą spać pod tekturowym pudełkiem w ameryce gdzie po lewej leży bambus a po prawej pingpong

@down

wtf jaki robert ? chodzi ci o tego typa co gra varezem ?

Cimek
26-04-2008, 12:22
aaaaaaaaa źle mi było bo mieszkałem w bloku aaaaaaa bo jadłem chińską zupke aaaaaaa. ludzie w HH nie zgadzają się z szarą rzeczywistością buntują się i nie muszą spać pod tekturowym pudełkiem w ameryce gdzie po lewej leży bambus a po prawej pingpong

Czy ja dobrze widze czy tu Robert sie wypowiada ;>

@topic
Omg .. nie chce sie ośmieszać ,ale "peja " hahahahahahhahahahahahahhahahahhahahaha , wiesz Verba też śpiewa o życiu
Hahahhaha nie pomyślałeś zbytnio przed założeniem tego tematu nie każdego obchodzą jebane czarnuchy. ja słucham Metalu i Ch*j. Każda muzyka coś "mówi"
nie tylko rap czarnuchów
P.S:
Pomyśl troche następnym razem przed założeniem tematu o czarnych.

Jaroz27
26-04-2008, 13:04
Na początek mowie ze jebie mnie to co wy powiecie..
chodzi mi o dzisiejszy rap, on juz nie istnieje, nie ma rapu!
Prawdziwy HH był w U.S.A w latach 80-90 za czasu Czarnych Panter
Rap mógl byc nagrywany moze byc tylko przez czarnoskórych, zaden OSTR czy tam Tede nie jest raperem, jest zwykłym gównem które nie zaznało ani biedy, ani głodu.
Rap mówił o bólu, cierpieniu, chęci wyrwania sie z tego gówna, narodzil sie w gettach, tam bylo naprawdę ciężko czarni mieli przejebane, nagrywali na starym odtwarzaczu slychac bylo bród ulicy, opowiadali jak im jest ciezko wyrazali sie wlasnie przez ta muzyke, a teraz? nie ma rapu, to jest w ogole oddzielna muzyka, taki Donguralesko, o czym on spiewa? jak sie lansuje z panienkami czy o tym mial mowic rap, czy w gettcie mieli tak zajebiscie ? palili sobie jonty lezeli z dupami i wpierdalali same zajebiste zarcie ? NIE chodzili glodni biedni i czasem nawet bez dachu nad glowa, zaraz napisze mi tu jakis szkarlatny leon ze go nie interesuja slowa, tylko melodia...
Jedynym człowiekiem który spiewa rap dzisiaj jest peja, mowi o tym jak mial przejebane w dziecinstwie i probuje przeztrzec innych, aby starali sie wyrwac z gówna, mu sie udalo.
zaraz mi powiecie ze peja to narkoman, on nie bierze...

wypowiadajcie sie co o tym myslicie..

To co piszesz to prawda... Nie lubie jak jakis raper z panienkami gołymi w teledysku wystepuje i ma full wypas. A co do peji ekhm... nie ktore nuty ma dobre... ale źle sie troche o kobietach wyraża... Albo piosenka Ascetoholixa "suczki" żal mi goscia " on prubuje byc fajny?" "lubi robic loda,zna sie na samochodach czy cos takiego" no żal mi go... Albo "najszybszy w miescie" Żal i rozpacz... peja ujdzie .... paktofonika (jestem bogiem,fajne fajne ;p)

Ko0oDeXiik
26-04-2008, 13:17

@topic
Omg .. nie chce sie ośmieszać ,ale "peja " hahahahahahhahahahahahahhahahahhahahaha , wiesz Verba też śpiewa o życiu
Hahahhaha nie pomyślałeś zbytnio przed założeniem tego tematu nie każdego obchodzą jebane czarnuchy. ja słucham Metalu i Ch*j. Każda muzyka coś "mówi"
nie tylko rap czarnuchów
P.S:

właśnie tym rózni sie rap od tego darcia ryja, rap o czymś opowiada, a taki black metal ? tylko ryj drą i nawet zrozumiec nie mozna

#Down
Jedyne co O.S.T.R ma dobre to Fl0w
i tylko. A poza tym wy myślicie ze taki Peja to jest jakis milioner, ile razy go widze w Pzn zwykły szary człowiek, troszeczkę bardziej rozpoznawalny, jezdzi czerwonym BMW

Layer
26-04-2008, 13:27
Ohh, straszne... Z jednym się zgodzę. Verba, Peja, Onar, Jeden Osiem El, to zwykłe gówno któremu zależy tylko na kasie, lecz nie zgodzę się z OSTR. Skąd ty możesz wiedzieć jak oni się wychowywali? Ci chłopacy mają talent, są dobzi i wiedzą o czym śpiewają. Wkurwia mnie to w tobie że chcesz pokazać jaki z ciebie Bozs, Cfaniak i w ogóle, wychowywałeś się w biedzie i paliłeś gazety, łał... Mi się nie dobrze robi jak widzę twoje posty :)

@Jaroz27
Sorry, ja mam inne upodobania ;)

@Edit
:)

Jaroz27
26-04-2008, 13:31
Ohh, straszne... Z jednym się zgodzę. Verba, Peja, Onar, Jeden Osiem El, to zwykłe gówno któremu zależy tylko na kasie, lecz nie zgodzę się z OSTR. Skąd ty możesz wiedzieć jak oni się wychowywali? Ci chłopacy mają talent, są dobzi i wiedzą o czym śpiewają. Wkurwia mnie to w tobie że chcesz pokazać jaki z ciebie Bozs, Cfaniak i w ogóle, wychowywałeś się w biedzie i paliłeś gazety, łał... Mi się nie dobrze robi jak widzę twoje posty :)

Przepraszam że się wtrące... Ale czy ty masz cos do "JEDEN OSIEM EL" ?

Spoko chłopaki... i mają talenta... i normalnie spiewają...

Lubie ich i ich muze. Przesluchaj sobie ich utwór "kiedys bylo inaczej"

peja nie dla płaczków ;p

Cimek
26-04-2008, 13:50
właśnie tym rózni sie rap od tego darcia ryja, rap o czymś opowiada, a taki black metal ? tylko ryj drą i nawet zrozumiec nie mozna

Może ci zapodam pare linków z tłumaczeniami piosenek??
Pozatym ja nie słucham black metalu tak jak ty to nazywasz "ylko ryj drą" ,
tylko Rock i Metal ,a to jest wielka różnica .
"Nic nie mam do czarnuchów puki są w Afryce" <- to jest moje zdanie .:cool:

.Drako.
26-04-2008, 14:15
"Nic nie mam do czarnuchów puki są w Afryce" <- to jest moje zdanie

jestes pojebany.......................................... .........................

Ko0oDeXiik
26-04-2008, 14:19
#cimek
Rasisto jebany, Nic nie mam do takich idiotów jak ty puki rodzice nie kupią im Neostrady.
Widzisz jaki jesteś ograniczony, a ty widziałeś tłumaczenia piosenki np. Nas - Just A Moment. I wiedziałem ze napiszą tu takie gówna jak Layer którym podoba sie tylko melodia a naprawdę chuj wiedzą o co chodzi w kulturze rapu. Rapu już nie ma teraz takie gówna jak O.s.t.r. Nie rozumiem jak można najeżdżać na korzenie rapu mówiąc ze O.s.t.r jest lepszy, np. od Tupaca nie ma lepszego, tyle ile on sprzedał płyt to ostr w życiu nie sprzeda, nawet jak by do nich Monitory plazmowe dorzucał...

#Up
Racja ;d

~Tricky~
26-04-2008, 14:27
No to ty kur.wa muwisz prawde i oni udawajo takich wielkich, jakies huj.owe piosenki -.&^&#163;&^

Sallen.
26-04-2008, 14:39
jestes pojebany.......................................... .........................
Kórwa twoje wypowiedzi mnie dobijają.. ;> Dziki wenrzu.. GieZet!
@Topic
Zgodzę się tylko z tym że 2pac był najlepszy.. ;] Ale Peja?! xD N/c..
@Cimek
Rasista =* Albo czarnuch wyruchał mu starą ;<
@Layer

Z jednym się zgodzę. Verba, Peja, Onar, Jeden Osiem El, to zwykłe gówno..
Twój stary.. -,,-
@Jaroz27
To ma być ironia!? Czy Ty na poważnie?! WTF? xO

Azian
26-04-2008, 15:08
Ogólnie to ja rapu nie lubię, dlatego wypowiadać się zbyt dużo nie będę. Wiem tylko, że Tupac rządzi i tylko jego czasem mogę posłuchać ;>

Oxidosiss
26-04-2008, 15:33

@Jaroz27
Sorry, ja mam inne upodobania ;)

Przestań udawać z tym pisaniem.......... dobrzy sie pisze........... cya

Verrier 2.0
26-04-2008, 15:49
#Cimek
Jebany metal i rasista. Idź czyścic glany.
#Jaroz27
Jeden Osiem L .... HA HA! Spadłem z krzesła.
#topic
Prawdziwy HH moim zdaniem jest w USA. Snoop Dogg, Dr.Dre itd. A polski HH to jest gówno. Nie rozumiem ludzi, którzy myślą, że to co śpiewa taki mezo to jest rap ...

Tupac był najlepszym raperem na świecie ... Szkoda, że nie ma go z nami.

Dede Lionheart..
26-04-2008, 16:22
Żal.
Peja niby nie bierze nic? byl u mnie koncert, to afera na pół wsi, bo kogoś tam o prochy prosił.
A Kodexiku myslisz, że on nie ma kasy? jeździ BMWu a reszte ma na koncie, ale tego nie pokazuje...
OSTR lubię słuchać, ale reszta to gówno... nie mówie o HH w USA, bo nie wiem.
Tupac ujdzie jeszcze, niektóre kawałki ma fajne, ale zbytnio mi się nie podoba.
No i jeszcze tak jak Tupac, to Snoop Dogg i Dr.Dre

Bobo
26-04-2008, 16:29
To czas na mnie, abym poskładał swoją wypowiedź...

Do Peji coś masz? Huehusheu! Baran! Weź wyjdź i przy okazji powiedz mu to samo w twarz. Verba śpiewa o życiu? To chyba Ty pod prysznicem...
Hahahhaha nie pomyślałeś zbytnio przed założeniem tego tematu nie każdego obchodzą jebane czarnuchy.
Nie obchodzą Cię "jebane czarnuchy"? To wypierdalaj do Chin, czy gdzie tam chcesz... (Chociaż i tak nikt nie będzie tolerował takiego jebańca jak Ty).

ja słucham Metalu i Ch*j. I słuchaj go dalej! (najlepiej przy czyszczeniu glanów (jak ktoś up powiedział, i dziękuje mu za to :*)

Każda muzyka coś "mówi" nie tylko rap czarnuchów
No oczywiście, że każda COŚ mówi... (oprocz techno, bo jak?)

Może ci zapodam pare linków z tłumaczeniami piosenek??
Pozatym ja nie słucham black metalu tak jak ty to nazywasz "ylko ryj drą" ,
tylko Rock i Metal ,a to jest wielka różnica .
Poprosze o te linki... a tak wogóle to co znaczy "ylko ryj drą", sry, ale tu sie po polsku pisze...

"Nic nie mam do czarnuchów puki są w Afryce" <- to jest moje zdanie .:cool:
Nie mam nic do dzieciaków zjebanych przez muzykę typu metal... Dopoki nie otworzą dupy (tego co mają z przodu głowy)...

Pomyśl troche następnym razem przed założeniem tematu o czarnych. Pomyśl troche zanim zaczniesz na kogoś najeżdżać lachociągu. Rasista jebany!

Ohh, straszne... Z jednym się zgodzę. Verba, Peja, Onar, Jeden Osiem El, to zwykłe gówno któremu zależy tylko na kasie, lecz nie zgodzę się z OSTR.
Do pewnego stopnia masz racje... Ze wszystkim się zgodze (po części nawet z tym co o Peji napisałeś, ale na pewno nie o tym ostrym?), ale jak napisałeś, każdy ma swoje upodobania.

No to ty kur.wa muwisz prawde i oni udawajo takich wielkich, jakies huj.owe piosenki -.&^&#163;&^
Masz jak największą racje, ziom. Tylko pisz wyraźniej i ortografia. Ok?

Tupac rządzi
Zawsze wiedziałem, że porządny z Ciebie człowiek :D.

#Cimek
#Jaroz27
Sama prawda

#topic
Prawdziwy HH moim zdaniem jest w USA. Snoop Dogg, Dr.Dre itd. A polski HH to jest gówno. Nie rozumiem ludzi, którzy myślą, że to co śpiewa taki mezo to jest rap ...
Święta prawda

Sama Święta prawda, ale Tupac zawsze będzie z nami, dopóki jego muzyka będzie żywa.

@topic
Masz rację w 100%! Pozdro dla Ciebie :* xD

Cimek
26-04-2008, 17:53
[QUOTE=Bobo;226529]To czas na mnie, abym poskładał swoją wypowiedź...

Do Peji coś masz? Huehusheu! Baran! Weź wyjdź i przy okazji powiedz mu to samo w twarz. Verba śpiewa o życiu? To chyba Ty pod prysznicem...
Nie obchodzą Cię "jebane czarnuchy"? To wypierdalaj do Chin, czy gdzie tam chcesz... (Chociaż i tak nikt nie będzie tolerował takiego jebańca jak Ty).
I słuchaj go dalej! (najlepiej przy czyszczeniu glanów (jak ktoś up powiedział, i dziękuje mu za to :*)

No oczywiście, że każda COŚ mówi... (oprocz techno, bo jak?)

Poprosze o te linki... a tak wogóle to co znaczy "ylko ryj drą", sry, ale tu sie po polsku pisze...

Nie mam nic do dzieciaków zjebanych przez muzykę typu metal... Dopoki nie otworzą dupy (tego co mają z przodu głowy)...
Pomyśl troche zanim zaczniesz na kogoś najeżdżać lachociągu. Rasista jebany!

Do pewnego stopnia masz racje... Ze wszystkim się zgodze (po części nawet z tym co o Peji napisałeś, ale na pewno nie o tym ostrym?), ale jak napisałeś, każdy ma swoje upodobania.

Masz jak największą racje, ziom. Tylko pisz wyraźniej i ortografia. Ok?

Zawsze wiedziałem, że porządny z Ciebie człowiek :D.

Sama prawda

Święta prawda

Sama Święta prawda, ale Tupac zawsze będzie z nami, dopóki jego muzyka będzie żywa.

Nie moge wy jesteście Polakami czy Jebanymi Czarnuchami ??!!
Ch*j mnie oni obchodzą ... podniecacie się ich muzyką .. chyba jak Polski naród powinniście słuchać Polskiej Muzyki... Bo Ja jako Polak !! słucham polskiej muzyki .. i moge słuchac każdej muzyki ale nie Wy !
Pojebane dzieci 10 letnie wiecie jak mi was żal ?!!! jesteście takimi pojebami ,że bronicie jakichś :
-pixeli
-czarnuchów
-ich muzyki
-i jakichś pedałów typu Drako ..

Jak mnie denerwują tacy ludzie jak Wy !! zakładacie posty o czarnuchach to wypierdalać do Afryki !!! albo do Holandii !! Tam jest równośc między Gejami takimi jak Wy , a takimi czarnuchami !!

Elvan
26-04-2008, 20:12
Cimek - zachowaj swoje rasistowskie teksty dla siebie, bo przestanie być zabawnie. Albo nie. Już przestało. 2 warny for You.

@Sallen
Bez wyzywania rodziców Twój post byłby zapewne o wiele ciekawszy. Warn.

Jaroz27
26-04-2008, 20:35
#Cimek
#Jaroz27
#topic

#Jaroz27

I z czego sie cieszysz zjebie. Kazdy ma wlasny gust ty yebaku leśny.
Zal mi cie Kur Wa jak much na gównie.

Sallen.
26-04-2008, 21:48
@Elvan
Co mnie obchodzi jakiś warn? =O Jeszcze jeden plax? ;O
@Cimek

Pojebane dzieci 10 letnie wiecie jak mi was żal ?!!! jesteście takimi pojebami ,że bronicie jakichś :
-pixeli
-czarnuchów
-ich muzyki
-i jakichś pedałów typu Drako ..
Pedał to twój stary.. -.- jakichś Rox.. -.- Nie no PRO. -.-

Pele
26-04-2008, 21:55
Jak rap = Tylko
cierpienie,
bicie,
mowienie tylko jak mi jest ciezko,
itp.
To ja jestem Chrystusem

Raqq
26-04-2008, 22:10
Po pierwsze:
Polscy 'raperzy' to dla mnie tylko hip hop'owcy.Moje uznanie mają gural, O.S.T.R., Kajman.
Peja to komercyjna *****.Tak wszyscy są komercyjni, on pisze piosenke 'Szacunek Ludzi Ulicy'? Dla mnie to śmieszne.Jeden z najlepiej zarabiających muzyków w Polsce tak śpiewa?On ma to w dupie.U mnie w mieście jak był w Mega Clubie 1 to kumpel z nim gadał.Cipa dla mnie to jest nie 'raper'.
'Reprezentuje Biedę'?Może tak?:
Mam ***** BMW i ***** reprezentuje Biedę,
Ile mam kasy?Nie jestem pewien, i reprezentuje biedę.

Gural się chwali co ma, co robi.Nie leci w chuja :) jego styl mi pasi.Ostry jedzie też ostro ;].

Co do rasizmu :P:P :
Polska dla polaków!
Tępić kitajców, czarnuchów oraz Emo!
Pzdr!

[Elvan] Polska dla wszystkich ! Warn dla Raqq za głoszenie treści rasistowskich !
Pzdr!

Ko0oDeXiik
27-04-2008, 00:20
#up
Bo masz 11 lat, jesteś idiota i nic nie wiesz o Rapie ;)
Wiesz co to komercja? radze Ci zaczerpnąć wiedzy
A i jak byś ***** nie ograniczał sie do Łady samary to był wiedział ze BMW nie są juz takie drogie...

.Drako.
27-04-2008, 01:40
Polska dla polaków!
Pzdr!

Pzdr![/color][/b]

przez takie cos polska nigdy nie bedzie krajem ktory dorównuje innym

w ameryce czy nawet coraz czesciej w europie (poza polska oczywiscie) codziennoscia sa 'nigasy' (murzyni), czy tez lezbijki/geje i nie przeszkadza im to...

a w polsce sa takie jak ty dzieciaki, teraz tak piszesz a jak bys mial im to powiedziec prosto w twarz to bys sie osral bo mocny przez neta

-> "nie ma podzialu na kolor skory, wyznanie czy osobowosc" fajny cytat nie? marzy sie takie cos

.Chojrak.
27-04-2008, 10:09
Cimek*
1.Co Ci murzyni zrobili?
2.Jesteś pierdolnym rasistą(om) chuj wie jak to sie pisze -.-
Będziesz zabraniał Polakom sluchać zagranicznej muzyki?
Każdy jest jaki jest, i ty tego rasisto nie zmienisz
3.Denerwujesz mnie ty.-.-
4.Mogę sie załozyc ze jakbys zobaczyl murzyna bys sie posikal ze strachu -.^

Dolozylem swoje kilka groszy, kk, thx, bye. [/QUOTE]

edit^
chodzilo o cimka a nie o Bobo cos sie zjebalo z quote -.-

Mikiel Żałosny Ogryzek
27-04-2008, 10:32
Pierdolisz o O.S.T.R , a gówno o nim wiesz.... Nie jakiś jebany czarnuch co w wieku 10 lat napierdala sie dragami i myśli że jest fajny. Nakręcił jakiś zjebany kawałek i ma w chuj kasy.... N/c
Nie jestem rasistą , tylko nie lubie takich ludzi... Co są zwykłymi śmieciami a mają w chuj kasy..

Pele
27-04-2008, 10:59
Prawdziwy R.A.P
24h /d.o.b.e
w tle codziennych zdarzen w miescie
sluchaj uwaznie
a poznasz go to tekscie.

A co do murzynow to chcialbym zarabiac tyle co oni i prawie nic nie robic

Verrier 2.0
27-04-2008, 12:46
#Jaroz27

I z czego sie cieszysz zjebie. Kazdy ma wlasny gust ty yebaku leśny.
Zal mi cie Kur Wa jak much na gównie.

Dobra dziecko nie zesraj się. Jeden Osiem L to gówno i zdania nie zmienię. Pi****l się.

^Dementis 2.0^
27-04-2008, 13:19
Nie wiem ***** o co wam chodzi sztuczni rasiści. Nie rozumiecie tekstu? To wypierdalajcie posłuchać sobie feel'a albo Kasi Kowalskiej. Chuj was to boli kto czego słucha i jakie ma upodobania. ***** najlepiej słuchać czegoś co nie ma żadnego przekazu oprócz jakichś bełkotów (polecam: http://pl.youtube.com/watch?v=nllyMCF3Jyo)
albo być emo i chodzić po ulicy wyglądając jakby się wpierdoliło 3 tony węgla.

:S Wypierdalać.

@Down (dosłownie)

Dzięki, nie skorzystam.

Mikiel Żałosny Ogryzek
27-04-2008, 14:32
Nie wiem ***** o co wam chodzi sztuczni rasiści. Nie rozumiecie tekstu? To wypierdalajcie posłuchać sobie feel'a albo Kasi Kowalskiej. Chuj was to boli kto czego słucha i jakie ma upodobania. ***** najlepiej słuchać czegoś co nie ma żadnego przekazu oprócz jakichś bełkotów (polecam: http://pl.youtube.com/watch?v=nllyMCF3Jyo)
albo być emo i chodzić po ulicy wyglądając jakby się wpierdoliło 3 tony węgla.

:S Wypierdalać.

Deprim na agresje , depresje oraz pomaga się uspokoić. Zapraszam do Kiosku ; >

Maatini Żałosny Ogryzek
27-04-2008, 17:59
Każdy raper w Polsce sie sprzedał .... Oprócz 2 może 3 ( O.eS.Te.eR , Tede)
To nie jest Ameryka że taki 50cent nagrał 1 płytę i od hoja ma kasy wille itp itd ... Tam płyty sprzedają sie jak świeże beleczki a u nas nie bo są drogie -,- U nas lepiej kopic u pirata dużo taniej a to samo !! ... Kiedyś w latach 70-80-90 To był prawdziwy Czarny rap a teraz to wszystko jest komputerowe .. Kto mówi ze peja śpiewa o życiu gada głupoty ( Ciemno już UHEuHEuE) (997) <<zal
zaśpiewał może 3 4 fajne a potem co kasy więcej wiec śpiewał jakieś piosenki do dupy tylko zęby ludzie kupowali i kasy więcej do radia itp ..

O.S.T.R
27-04-2008, 18:08
...'Kiedy ja słuchałem rapu to większość z Was na gówno mówiło papu'...
Jeżeli słuchacie hip-hopu/rapu od 2-3 lat to nawet się nie wypowiadajcie bo tak naprawdę gówno wiecie na ten temat :|

Cimek*
1.Co Ci murzyni zrobili?
2.Jesteś pierdolnym rasistą(om) chuj wie jak to sie pisze -.-
Będziesz zabraniał Polakom sluchać zagranicznej muzyki?
Każdy jest jaki jest, i ty tego rasisto nie zmienisz
3.Denerwujesz mnie ty.-.-
4.Mogę sie załozyc ze jakbys zobaczyl murzyna bys sie posikal ze strachu -.^

1.Zdecydowanie nic.
2.Zdecydowanie 'rasistą'.
3.A Ty mnie.
4.Chyba coś Ci się pomieszało.

Każdy raper w Polsce sie sprzedał .... Oprócz 2 może 3 ( O.eS.Te.eR , Tede)

Jeżeli mam być szczery i subiektywny z pełnym wyrazem szacunku do Jacka Granieckiego ale moim zdaniem się sprzedał i to na wysoką skale ; ) ale szacunek dla niego za to co robił i robi.

Po pierwsze:
Polscy 'raperzy' to dla mnie tylko hip hop'owcy.Moje uznanie mają gural, O.S.T.R., Kajman.
Peja to komercyjna *****.Tak wszyscy są komercyjni, on pisze piosenke 'Szacunek Ludzi Ulicy'? Dla mnie to śmieszne.Jeden z najlepiej zarabiających muzyków w Polsce tak śpiewa?On ma to w dupie.U mnie w mieście jak był w Mega Clubie 1 to kumpel z nim gadał.Cipa dla mnie to jest nie 'raper'.
'Reprezentuje Biedę'?Może tak?:
Mam ***** BMW i ***** reprezentuje Biedę,
Ile mam kasy?Nie jestem pewien, i reprezentuje biedę.

Gural się chwali co ma, co robi.Nie leci w chuja :) jego styl mi pasi.Ostry jedzie też ostro ;].

Polska dla polaków!

I ty chłopie masz 17 lat ? chyba jak sobie napiszesz.
Odróżniasz rap od hip-hop'u ? rap jest grany Zagranicą a hip-hop w Polsce.
Kogo interesuje Twoje uznanie ? Piotr Górny się sprzedał jak najbardziej, Kajmana nie słucham więc nie mam zdania na jego temat co nie oznacza, że nie lubię go słuchać wracając do Piotra Górnego bo parę piosenek ma naprawdę świetnych, przytoczę tu parę tytułów :

1.Otoczony oceanem.
2.Leje się atrament.
3.Wyrok.
4.Drewnianej małpy rock.
5.Ziomek

Mam nadzieję, że nie dowierzasz w to co piszesz na temat Ryszarda Andrzejewskiego po co się chwalisz tym, że Twój kolega rozmawiał z nim ? kogo to interesuje ? nie On pierwszy z nim rozmawiał nie On ostatni -,- raperem On nie jest bo nawija po Polsku -,- gdybyś oglądnął sobie dokument pod tytułem 'Blokersi' to byś zmienił zdanie ;| ja słucham Peji od produkcji o nazwie 'Zwykła codzienność' rok bodajże '98 bądź '97 więc wiem co i jak a słucham do teraz, Peja odbił się od dna i to chyba dobrze nie ? sam byś się woził BMW gdybyś nagrywał od '96 aż do teraz -,- jak by nie patrzeć zarabia na produkcjach już przeszło 12 lat więc się ciągnij.

'A tak ode mnie to nie dyskryminuj rasy bo sam zostaniesz w niedługim czasie oddalony od społeczeństwa'.

@topic
nie tylko rap czarnuchów
P.S:

Chłopie KodeX założył temat o kulturze a nie tak jak przytoczyłeś o 'czarnuchach'.
Masz rację nie ośmieszaj się i zmień w swoim nicku 'm' na 'p' <- kumaci zrozumieją,
kogo to interesuje czego Ty słuchasz dla mnie to Ty możesz nawet słuchać Discopolo,
jeżeli słuchasz Metalu to czas najwyższy umyć głowę i wypastować nowe glany, 'każda muzyka coś (mówi)' zastanawiam się po ilu grochach byłeś jak ten post pisałeś..

Ormin
28-04-2008, 07:46
A ja się zastanawiam , ile potrzeba aby jeden porządny moderator zamknął ten temat, skoro tutaj tylko błotem się obrzucają , hmm?...

O gustach się nie dyskutuje , wiecie? Każdy lubi/nie lubi jakiegoś rapera/chooj-wie-jakiego-innego-muzyka , a to że się obrzucacie błotem bo temu się to nie podoba a mi tak jest na poziomie przedszkola..

Plx Close? Yeaah.

The Witcher
28-04-2008, 18:11
Tak klołs , klołs!!!!
Temacie:
Zginiesz marnie! Zginiesz marnie ku***!!!

I prison Brik ANTHEM ROKXXASAA!!!!
A także rock jest rockss!!!!! LCXXZDDDDDD
RIHANNA ROX!!!
Alem sie rospisoł . :)

P>S
Sillmarileieeien hir.