View Full Version : Jestem rozdarty :P
Dark Peter2
27-04-2008, 20:58
No tak właśnie się czuję. Na kompie mogę spędzać tylko 2h dziennie ;/ To nie wystarcza do gry w żadną grę. I tak planuję zakup laptopa, ale to daleka przyszłość. Nie wiem czy mam grać na globalu gdzie mam 12 knighta i wiedzie mi sie jakos dobrze, czy na ukofanym OTSie APO gdzie 130 sorc po haku, czy zalozyc wlasnego OTSa, czy grać w Metina2. Nie piszcie tekstów typu "masz problem", bo nie wiem czemu poświęcać czas xD
Heh, global... mam knighta xD Czasu na skille ni ma xD A dla APO chcialbym coś zrobić xD
Real Życie RoX! Sam tam gram. xO Najlepiej w nic nie graj.. Wyjdzie Ci to na dobre..
@Grence
No kórwa wim.. xO No ale co tam.. ;O Ja lubie Rl Życie..
^Dementis 2.0^
27-04-2008, 21:25
Urzekła mnie Twoja historia...
Mówię poważnie :<
Nie piszcie tekstów typu "masz problem"
No to o co chodziło Ci w tym temacie? ;s
GrenceWettias
27-04-2008, 21:33
Sallen ma rację. Chociaż czasami potrafi ostro dać po dupie...
Sam się przekonałem...
powiem Ci, ze 2h to masz za malo ale jesli mial bys juz graac to polecam global te 2h
Ko0oDeXiik
27-04-2008, 23:46
To sie zeszym omg masz problemy...
a graj se na rl tibii ........
salata sorc
27-04-2008, 23:51
jak pisza inni to r ly tibia rox apo tez no i sam lubie w metina pograc ;) nie wiem to od ciebie zalezy wkoncu istnieje powietrze przed domem to sie nieudusisz xd moze ja doradze nie grac a poswiecic czas nauce albo przyjaciolom/dziewczynie to moje opinia
pograj sobie w cs'a.. Najlepsze rozwiązanie.. Chociaż gdybym ja mógł spędzać na kompie max 2h, to nie grałbym w nic, tylko na gadu gadał.. No ale jak już chcesz w coś grać to gry rpg, mmorpg itd. Nie są przeznaczone do grania w nie max 2h dziennie.. Na rl tibi dojdziesz do respa, poexpisz chwile i koniec grania :) Rób jak uważasz...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.