Zaloguj się

View Full Version : Jestem rozdarty :P

Dark Peter2
27-04-2008, 20:58
No tak właśnie się czuję. Na kompie mogę spędzać tylko 2h dziennie ;/ To nie wystarcza do gry w żadną grę. I tak planuję zakup laptopa, ale to daleka przyszłość. Nie wiem czy mam grać na globalu gdzie mam 12 knighta i wiedzie mi sie jakos dobrze, czy na ukofanym OTSie APO gdzie 130 sorc po haku, czy zalozyc wlasnego OTSa, czy grać w Metina2. Nie piszcie tekstów typu "masz problem", bo nie wiem czemu poświęcać czas xD

Heh, global... mam knighta xD Czasu na skille ni ma xD A dla APO chcialbym coś zrobić xD

Sallen.
27-04-2008, 21:24
Real Życie RoX! Sam tam gram. xO Najlepiej w nic nie graj.. Wyjdzie Ci to na dobre..
@Grence
No kórwa wim.. xO No ale co tam.. ;O Ja lubie Rl Życie..

^Dementis 2.0^
27-04-2008, 21:25
Urzekła mnie Twoja historia...

Mówię poważnie :<

Nie piszcie tekstów typu "masz problem"

No to o co chodziło Ci w tym temacie? ;s

GrenceWettias
27-04-2008, 21:33
Sallen ma rację. Chociaż czasami potrafi ostro dać po dupie...
Sam się przekonałem...

.Drako.
27-04-2008, 21:40
powiem Ci, ze 2h to masz za malo ale jesli mial bys juz graac to polecam global te 2h

Ko0oDeXiik
27-04-2008, 23:46
To sie zeszym omg masz problemy...
a graj se na rl tibii ........

salata sorc
27-04-2008, 23:51
jak pisza inni to r ly tibia rox apo tez no i sam lubie w metina pograc ;) nie wiem to od ciebie zalezy wkoncu istnieje powietrze przed domem to sie nieudusisz xd moze ja doradze nie grac a poswiecic czas nauce albo przyjaciolom/dziewczynie to moje opinia

Wrona
28-04-2008, 00:20
pograj sobie w cs'a.. Najlepsze rozwiązanie.. Chociaż gdybym ja mógł spędzać na kompie max 2h, to nie grałbym w nic, tylko na gadu gadał.. No ale jak już chcesz w coś grać to gry rpg, mmorpg itd. Nie są przeznaczone do grania w nie max 2h dziennie.. Na rl tibi dojdziesz do respa, poexpisz chwile i koniec grania :) Rób jak uważasz...