View Full Version : Prezentacja - Full Version !
Cydro v1.03
28-04-2008, 20:25
http://www.dailymotion.com/video/x58o0t_armia-podkarpacki-ots_fun
Zapraszam do komentowania. Scereny robione na test serwerze postacią '.' [kropka], króta była GM'em na TS'ie ^^
salata sorc
28-04-2008, 21:07
fajny filmik ogladalem ss dokladnie i podoba mi sie :) chociarz sku[pialem sie zeby przetlumaczyc piosenke na polski
Samotna Koza
28-04-2008, 22:49
Prezentacja jak prezentacja, niczym szczególnym się nie wyróżnia. Najlepsza była Amedaina, reszta to porażka.
No ta prezentacja wyjebista. Dużo ciekawszych miejsc oraz fajnie poskładane !
Tytuł nuty plx !
#up
Ty też byś nie odpisał.
#topic
Prezentacja bardzo fajna :] Jedna z lepszych jakie widziałem.
Nema Lypy*
29-04-2008, 14:09
Dobre wykonanie prezentacji.. podobalo mi sie :) pozdro !
Good Job
The best
29-04-2008, 14:10
Bardzo ladna prezantacja jedna z najlepszych jekie widzialem ciekawe efekty z tym przyblizaniem obrazu ,:)a screeny nie sa monotonne.
Muzyka średnia, ale nie lubie takiego gatunku. Prezentacja nie podoba mi się wogóle. Pozdro :)
Zarąbiste. Jeżeli możesz to podaj mi nazwę utworu. Dobra robota
Podlaczam sie do pana up. Co to za utwor?? Bo zajebisty.
znaczki...........................
Heh.. jak zwykle zajebiście.
Muzyka średnia, IMHO są lepsze piosenki (techno rox), ale ogólnie było nieźle. Byłoby dobrze, gdybyś dostał tego tutora :P
McsKuba 2.0
29-04-2008, 16:00
Nom, fajna prezentacja. Muzyka fajna, podaj tytuł :D No nic sklejaj wiecej takich filmów. Pozdro.
kamillos75
29-04-2008, 16:08
Za co dostałeś GM na Test Servie? Prezentacja nawet fajna, ale mogłeś dodać jakies filmiki a nie tylko zdjęcia. :)
Średnia prezentacja, muzyka fajna, lecz wykonanie średnie ; |
Cydro v1.03
30-04-2008, 07:54
Muzyka: 2pac ft Kurupt - Still Ballin (Dj Fatal Remix)
Dzięki za miłe komentarze. Golden jest tak zjechany, że poprostu zazdrości mi byłej posady GM'a... a z glanami co Cineq wymyślił już stare i do d**y nie podobne :>
Pozdrawiam i więcej komencików prosze.. ;D
Chcecie wiedzieć, za co "Cydro v1.03" miał GM'a? Dlaczego? Zazdrość was zżera?:/
Otóż dostał go po to, aby mógł zrobić bez problemów tą o to prezentację, którą właśnie skomentuje...
Tak więc, będę szczery...
Nie podoba mi się zbytnio ta prezentacja... - wydaje mi się, że podkład muzyczny, powinien być nieco bardziej "mocniejszy". Ten podkład jest jakoś taki "zbyt lekki". Trudno jest mi to wyrazić w słowach, ale chyba wiadomo o co chodzi...
A co do screenów... Niby dobrze, że jest tak dużo zdjęć, ładne także efekty są, gdy leci next fota.
Tylko mam jedno ALE... Screen'ów powinno właśnie być sporo i tu tak jest, no ale nie dokładnie o to mi chodziło... DUŻO - nie oznacza "podobne"... A tu jest tak, że jest sporo ss, ale wszystkie są "podobne" :/
Jeśli ma być dużo fotek, powinny być one różne i przedstawiać większość ciekawszych miejsc na OTS'ie! A nie tak jak jest tutaj, np. Quest na klapki i kilka/kilkanaście screen'ów z niego... No i po co to komu?:/
Oczywiście, można dać kilka ss'ów z tego miejsca, ale po co aż tyle?:/
Prezentacja powinna być jak najkrótsza i tym samym powinna jak najwięcej pokazywać! Tu jest ona nieco za długa i zbyt wiele nie pokazuje...
Takie jest moje zdanie...
P.S
Dajcie sobie (co niektórzy) spokój z tymi poj*** docinkami, żartami w strone Mortiis'a... :[ On stara się dla was zrobić jak najwięcej, żebyście mieli jak najlepiej, a wy kur*** tak go traktujecie...
Nic dziwnego, że jest już tak na was wyczulony i czasem może coś palnie niestosownego, nie pomoże etc. Ale nie dziwcie się! Tak jak wy go traktujecie - on będzie traktował tak samo was!
"nie czyń bliźniemu swemu tego, co Tobie nie miłe..."
^Dementis 2.0^
30-04-2008, 13:19
@Tygrys
Co do Mortiisa, to muszę Ci teraz przyznać rację. Kiedyś efektów jego pracy widać nie było... i nie tylko ja ich nie widziałem ale większość. Widać, że w tej chwili wszystko rusza w dobrym kierunku.
na temat Mortiisa nie bede sie wypowiadal
a co do tej prezentacji to jest do dupeczki na mase.
muzyka nie dopasowana i ss takie niewiadomo jakie.
@Tygrys
jak chcecie miec oficjalna prezentacje servera to trzeba sie zglosic do Czarnego Lucyfera:D
jak bedzie trzeba to moge podac jego nr gg na priv.
No ; /
Nie za bardzo mi się podoba ; /
Fajne efekty
Muzyka taka w miiare
Ale mogłeś pokazać troChce więcej tego
Pokazać jakieś ważniejsze w city mniejsca
Ps. Nie mów : " Zrób lepszą "
To tylko moja ocena
pozdro
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.