PDA

View Full Version : Pall czy Knight ??? Dorad?cie

Dark Belfix
30-04-2008, 20:41
Otóż mam dylemat... Ostatnio naszła mnie chęć grania pallem. Poszedłem knightem 30 lvl na amazony nazbierac spearow. Tam dwóch pk'erów mnie zlalo... Lvl i skile spadły na 63/62... Odrazu odechciało mi się grać knightem... W tym czasie pallem nabilem 13 lvl i 43 dist, a dziś knightem odrobiłem troche skile na 63/63... Kim grać? Sam już nie wiem... Pallem trzeba nosić ammo, a knight ma spore waste bo walczy wręcz. Dodam sonde... TO MA BYĆ NA REAL TIBII :P

Tre Cool
30-04-2008, 20:43
Po pierwsze, to powinieneś grać tą postacią, dzięki której Tibia daje Ci radoche...
Ale jeśli już mam wskazać, to pall. Ale tylko ze względu na sentyment ;]

Mam Babolek
30-04-2008, 20:49
Grałeś na test serverze? Widziałes jaką Palladyni mają siłę? Jeżeli nie, to uwierz mi na słowo.
Do rzeczy...Jeżeli umiesz się dobrze (czyt. szybko) uhać, to z knightem nie będzie większych problemów. Z tego co widzę lvl'em nie grzeszysz, więc moja dobra rada: graj pallem ;).

Dark Peter2
30-04-2008, 21:04
Paladyn to przyszłość APO ;] Naprawde wymiata teraz bardziej niz knight

.Bart.
30-04-2008, 21:29
@all up
On chyba piszę o Rl Tiibii, a nie o APO :d

Ja na Twoim miejscu grał bym na RL knightem, bo masz już 30 lvl i skille też są dosyć dobre ;> a w ogóle to graj tą profesją którą Ci się lepiej gra : p

pzdr.

Bany
01-05-2008, 02:59
Jesli chodzi i co granie to lepiej pallem mniejsze waste
A jesli chodzi ci o pseudo granie tzn botowanie to najt :p
Jebac botterów :)
@Down Najwiecej knightów jest botterów :)

Jamniczek
19-05-2008, 21:06
Knight, Knight i jeszcze raz Knight.
Najwięcej jest: Knightów.
Najłatwiej sie gra: Knightem.
Najwiecej hlvli ma profesje: Knight:)

Ale oczywiscie wybór nalezy do Ciebie;d

Rase Aberi
19-05-2008, 22:25
Hmm to zależy tylko od ciebie.
Jak na mnie to knight lepszy mimo wszystkich update. Daje przykład na 60 ed napada(;p) 3 pallki 40 lvl i ue+sd i każdego pokolei, a kina duzo hp ed 0 szans po exori combo...
Mówisz waste w zwarciu. Jeżeli chodzisz na guardy to oczwiste, że masz waste z 30 lvl. Idz na mino na dara(pacc) na faccu mint (kolo thais) robisz lootbaga i z 2h expienia masz 10k. Zapytaj sie wyskoich lvl na Rl tibi o knightów. Knight to maszyna do zarabiania pienędzy

Mam nadzieję, że cie przekonałem :D

@down

Wy pewnie myślicie, że pall ma Rs'ki od 25 lvl to jest zajebisty. Pall sie do dupy leczy nie ma dobrych potionów i dopiero na 65 lvl zaczyna być ciekawy do huncenia z ass stars

Sedan Swordmaster
20-05-2008, 08:36
Ojj powiem Ci tak ... Ja osobiscie mam palka i jestem zadowolony, chociaz czasami zaluje, ze nie nie zrobilem sobie sorca lub druta :P 30 lvl to mozna wbic bardzo szybko :P Ja wbilem w 3-4 dni na paccu ;] Ale potem juz szlo juz wolniej, bo skilowanie, questy itp ... To teraz omowie dwie profesje

Knight : Najlepszy do bocenia, wiec jesli zamierzasz bocic to wybierz jego. Ma duzo waste tak jak i sorc i druid. Jego plusem jest takze duza ilosc cap ...

Paladyn : Chyba najmniejsze waste sposrod wszystkich innych profesji. Najlepiej abys nim mial lekkie eq, aby jak najwiecej uniesc spearow. Ta profesja mozesz spokojnie zabic mocne potwory bez waste, ktore dla knighta sa nie mozliwe, chyba ze z bardzo duzym waste.

Myśle, ze Ci pomoglem :P Podsumuwujac powiem tak : Jezeli zamierzasz bocic wez knighta, a jezeli nie masz dobrego bota, albo nie zamierzasz bocic wez palka :P

BerafitoToKoksCoNie
21-05-2008, 14:26
Ojj powiem Ci tak ... Ja osobiscie mam palka i jestem zadowolony, chociaz czasami zaluje, ze nie nie zrobilem sobie sorca lub druta :P 30 lvl to mozna wbic bardzo szybko :P Ja wbilem w 3-4 dni na paccu ;] Ale potem juz szlo juz wolniej, bo skilowanie, questy itp ... To teraz omowie dwie profesje

Knight : Najlepszy do bocenia, wiec jesli zamierzasz bocic to wybierz jego. Ma duzo waste tak jak i sorc i druid. Jego plusem jest takze duza ilosc cap ...

Paladyn : Chyba najmniejsze waste sposrod wszystkich innych profesji. Najlepiej abys nim mial lekkie eq, aby jak najwiecej uniesc spearow. Ta profesja mozesz spokojnie zabic mocne potwory bez waste, ktore dla knighta sa nie mozliwe, chyba ze z bardzo duzym waste.

Myśle, ze Ci pomoglem :P Podsumuwujac powiem tak : Jezeli zamierzasz bocic wez knighta, a jezeli nie masz dobrego bota, albo nie zamierzasz bocic wez palka :P

Srajo muchy, bedzie wiosna :o :D:D 4dni na paccu i 30lvl :)? Ojjj xD W tydzien mielismy po 20lvl ja i ty .. ty chyba dokladnie 21 albo 22 bo ja na faccu gralem i na "fenszah" w venore expilem xD .. ale mniejsza z tym..
To co napisałeś, to ja ci niedawno gadalem :) xD (wcale, ze nie gadam, ze odemnie all zgapiles :D)

Topic : a wes se knajta i boć nim ile wlezie, bo tak jest lepiej xD.

Oxidosiss
21-05-2008, 16:13
Srajo muchy, bedzie wiosna :o :D:D 4dni na paccu i 30lvl :)? Ojjj xD W tydzien mielismy po 20lvl ja i ty .. ty chyba dokladnie 21 albo 22 bo ja na faccu gralem i na "fenszah" w venore expilem xD .. ale mniejsza z tym..
To co napisałeś, to ja ci niedawno gadalem :) xD (wcale, ze nie gadam, ze odemnie all zgapiles :D)

Yhy, ty to taki pro evul że koledzy Ci pacc kupują.
Co do twojego nicku po twarzy można poznać, że nie jesteś koksem.
Widziałem jak Sedan pędził z lvlem, wbił 30 w 4 dni.
@Topic
Pallek, mocniejsze hity, mniejsze waste, dobry exp.

Sedan Swordmaster
21-05-2008, 17:01

Poprostu to co napisales jest jadnym WIELKIM zalem... 22 lvl wbilem w 2 dni i to potwierdzi wiele osob ^^ a do 30 lvl tez jechalem szybko, chyba w 2 dni, bo dzielilem wtedy chara z doniem, a on mial cale dni wolne :] Wiec jak nie wiesz to sie nie odzywaj dzieciaku Tibi. Mowisz ze ja niby ta wiedze wiem od Ciebie?! To ***** zes mnie rozjebal w tym momencie, bo Ty myslisz ze wiesz wszystko o tibi a tak na prawde to h**a wiesz.
Myslisz, ze ktos potwierdzi ze jestes koxem? Po tej fotce co dales to mozna co innego wywnioskowac ... Zreszta Oxi tez sie juz o Tobie stosownie wypowiedzial ... Z apo teamu tez Cie wyjebali i mowisz "Jebie mnie to". Nie chcialem w teb sposob pisac, ale jak piszesz o mnie takie klamstwa ...

Wniosek : Jestes, uzaleznionym, bez samokrytyki dzieckiem tibi.

BerafitoToKoksCoNie
21-05-2008, 17:36
Ty buraku skończony xD.. Wiadome.. Oxi to twój RL brat ;] ...

Po 1 z gildi sam bym odszedł, zresztą nie tylko ja odszedłem bo tam jest wiele osób wkurwiających... :s Ale huj z tym.. to nie na temat ;p.

Po 2 Wiesz co oznacza słowo ironia ty idioto ;>? Oxi zjebie tez..

Po 3 Ehhh... Wiele osób potwierdzi ? Twoi zasrani bracia i kuzyni :s ? Pfff.. A moja mama mówi, że ja wbiłem 58lvl w tydzień.. Noi ?

Po 4 Ja jestem niby uzależniony od tibi ? Ja nawet raz w tygodniu 2h nie expie.. :s wszystko za mnie robi bot, bo nie jestem tak głupi jak ty żeby expić 5h dziennie, a w weekendy z 10h na dragach :s <wolę larvy xD>

Po 5 Ja wszystkiego nie wiem, jednak parę dni temu słowo w słowo Ci powiedział to co ty napisałeś..

Po 6 Nie piszę żadnych kłamst, nie jestem uzależniony ii... chóI xD.

PS. Załatw to między mną a tobą ;). A nie rodzinę wołasz do pomocy <czyt. bracia> :). I nie pisz ciągle "wiele osób wie to, że ja......" bo to jest nudne.. gdy się pytam kto ? To ty wymieniasz swoich braci, rzadziej bardzo dobrych kumpli .. a bardzo rzadko kogoś innego . :S

Aaa.. Oxidosis pało - Mi kupują PACC ? Pfff.. ;) Zresztą chcesz mnie tym faktem pogrążyć ? Odejdź lepiej xD. Na RL Shuriken kupił pacca, mieliśmy sharowac.. jednak on wrócił na APO :). A na APO mi kupił razem 135dni pacca, za 90 mu zaplaciłem, zreszta on mi to kupił nawet za free na swieta a ja mu tez dalem prezent w itemkach na APO :p. A drugie 45dni kupił po to, zebym wrocił na APO. :) Dałem mu domek, którzy sprzedał za 5kcc.. ale to nie za PACC tylko za bota którego mi jeszcze kupił za 15zł :). Zazdrościsz, bo ty w życiu masz tylko mame, tate i Sedana, którzy Cie NIBY lubią :)? Brak kumpli ? Masz pecha frajerze ;0.

Sedan Swordmaster
21-05-2008, 18:18
Ty buraku skończony xD.. Wiadome.. Oxi to twój RL brat ;] ...

Po 1 z gildi sam bym odszedł, zresztą nie tylko ja odszedłem bo tam jest wiele osób wkurwiających... :s Ale huj z tym.. to nie na temat ;p.

Po 2 Wiesz co oznacza słowo ironia ty idioto ;>? Oxi zjebie tez..

Po 3 Ehhh... Wiele osób potwierdzi ? Twoi zasrani bracia i kuzyni :s ? Pfff.. A moja mama mówi, że ja wbiłem 58lvl w tydzień.. Noi ?

Po 4 Ja jestem niby uzależniony od tibi ? Ja nawet raz w tygodniu 2h nie expie.. :s wszystko za mnie robi bot, bo nie jestem tak głupi jak ty żeby expić 5h dziennie, a w weekendy z 10h na dragach :s <wolę larvy xD>

Po 5 Ja wszystkiego nie wiem, jednak parę dni temu słowo w słowo Ci powiedział to co ty napisałeś..

Po 6 Nie piszę żadnych kłamst, nie jestem uzależniony ii... chóI xD.

PS. Załatw to między mną a tobą ;). A nie rodzinę wołasz do pomocy <czyt. bracia> :). I nie pisz ciągle "wiele osób wie to, że ja......" bo to jest nudne.. gdy się pytam kto ? To ty wymieniasz swoich braci, rzadziej bardzo dobrych kumpli .. a bardzo rzadko kogoś innego . :S

Aaa.. Oxidosis pało - Mi kupują PACC ? Pfff.. ;) Zresztą chcesz mnie tym faktem pogrążyć ? Odejdź lepiej xD. Na RL Shuriken kupił pacca, mieliśmy sharowac.. jednak on wrócił na APO :). A na APO mi kupił razem 135dni pacca, za 90 mu zaplaciłem, zreszta on mi to kupił nawet za free na swieta a ja mu tez dalem prezent w itemkach na APO :p. A drugie 45dni kupił po to, zebym wrocił na APO. :) Dałem mu domek, którzy sprzedał za 5kcc.. ale to nie za PACC tylko za bota którego mi jeszcze kupił za 15zł :). Zazdrościsz, bo ty w życiu masz tylko mame, tate i Sedana, którzy Cie NIBY lubią :)? Brak kumpli ? Masz pecha frajerze ;0.

Czy Ty tego nie widzisz?! Piszac kolejnego posta pokazujesz jakim jestes wielkim debilem...

Piszesz ze sam bys odszedl? Hmm udajesz ze Cie to nie rusza? Taki jestes "macho"? Nie mozesz sie pogodzic z tym, ze jednak Cie tam nie chieli?

Niby jestes taki "ą", "ę" a nawet dobrze pisac ortograficznie nie umiesz ... Czasami zajrzyj do slownika, a nie myslisz gdzie pojdziesz expic za 10 min ^^

I ja expienie kiedy mi sie chce. Ta gra ma byc przejemnoscia, a nie jak Ty robisz wszytko aby miec jak najwiekszy lvl i jak najwiecej kasy w banku. Przykladem jest zlodziejstwo ... Otoz Berafito zajebal mi b robe. Widac dziecko zaczyna juz krasc aby miec o 1 cc wiecej w banku. Przez tibie stales sie zlodziejem!

A na dodatek jeszcze mowisz ze to co ja napisalem tutaj jest czymś "Twoim". To jest smieszne przeciez ... Ze ty nie masz wiedzy o tibi to nie moja sprawa...

A czy jestes uzalezniony? Nie bede w to wnikal ... Ci co beda chcieli to wejda i zobacza sobie ile godzin przy tej grze spedzasz i odpowiednie wywnioskuja ...

Nie mow mi, ze mowie na braci ... Bo po pierwsze gra tylko jeden moj brat w tibie a po drugie zaden moj kuzyn nie gra w tibie, wiec to kolejne Twoje klamstwo, ktore piszesz ^^

I na koniec ... Myslisz ze kogos to interesuje, kto Ci kupil pacc itp? Z tego co widze, nie ma tutaj na tym forum dzialu przeznaczonego do chwalenia sie ...

I skoncz juz, bo staje sie to nudne, jezeli chcesz mi cos powiedziec to napisz to gdzie indziej a nie odwalasz popisowy na forum ^^.

BerafitoToKoksCoNie
21-05-2008, 19:04
HAHAHA ja zacząłem odawalać "popisowy" na forum ;> ? Sam zacząłes ;) A ort. ? Pfff... Dla jakiegos debila (Sedan, Oxi) mam pisac poprawnie ? pisze byle jak, bo nie chce mi sie duzo czasu na to tracic dla ciebie :). Wiesz co to jest gra automatyczna idioto ? Sam dobrze wiesz, ze od 35lvla wbiłem 80% lvli na bocie ;) Właczam bota, wylaczam monitor.. Boli cie to wiesniaku ? To masz problem idioto, ze mnie z lvlem dogonic nie mozesz :s.. ja bije lvl z botem, zeby potem byl wiekszy i byla wieksza przyjemnosc na lepszych huntach/questach ^.- Kasa w banku mówisz ;]... HAHAHHAA xD.. To co zarobie na bocie, a to jest naprawdę niewiele to wszystko idzie na hunty potem xD.. Ew. na questy etc. ;p..
Next.. xD Ja nie mam wiedzy o tibi ? Pfff.. To ty z bratem nie potraficie sciagnąć bota.. :s Aaaa sory.. twój brat to kox bo wie co to jest c++ :o .. xD Tzn. smial sie, ze ja nie wiem.. a sam wie o tym pare słów xD..
Next plx.. ;] HAHAHA ojebałem cie z b robe ;d ? Wiesz, nawet all wiedzą czego to zrobilem xD.. Sram naprawdę na te 10k czy iles ;).. Zajebalem blue robe bo chcialem Ci zrobic na zlosc.. z poczatku myslalem, nad oddaniem Ci jej .. Ale jak mnie tak ostro wyzywales i napisales "chcialbym, zebys mial hacka" to napisalem wtedy "a ja chce miec twoje blue robe, itd." xD I dla mnie 10k sie ma liczyc ? Tylko ty wtedy pisales "plx ja zartowalem, ze chce zebys mial hacka, wes oddaj nie badz taki bo ja bym ci oddal"... Więc jasne synku ?
NeeeeeKSt x]. Pierdolisz o PACC cos :s.. Jednak to twoj brat pare postow wczesniej o tym napisal, ja tylko mu odpowiedzial :S wiec ty jełopie se po bracie jezdzij a nie po mnie ;]
NyXT.-.= Nie moge sie pogodzic, ze mnie nie chcial ktos w gildi ? Pfff.. bo nie kupilem chara za 7k od jakiego Havu depe :s.. Dlatego dostalem kicka.. myslisz, ze to przez ciebie ? Wszyscy na to srali, ze ci b robe wzialem :> Jesli uwazasz, ze tak nie bylo, to dlaczego odrazu kicka nie dostalem ? Tylko jakies 2tyg po zajebaniu Ci blue robe ? Aaaa ? Lyso ci kiepie ?
Jeszcze cos.. To jest naprawde najsmieszniejsze.. xD Ty jestes taki tempy.. nie masz np. mnie jak wyzywac z bratem, to to co ja na was gadam to wy z tym jedziecie do mnie xD. Przykladem jest to, jak sie zawsze smialem z tego co wasz kuzyn mi powiedzial, ze Oxi jest jechany na dworze (Sam Jaro, Nande potwierdzili, ze Donio tak gadal na skype ;]) A oxi zawsze na mnie jedzie, ze to mnie na dworze orają xD. Albo ja pisze, ze jak cos masz do mnie to zalatw to na priv a nie na publicznym forum.. To ty to samo piszesz do mnie ;p Więc gdy ja to pierszy napisalem, to ty skoncz jesli cie tak boli takie jechanie sie :p..

i ty takiego mądrego nie udawaj ;] bo sam pokazujesz jaki jestes glupi jak dajesz moje RL zdjęcie na TinyPic'a a twoj brat na tibia.pl/forum :s.. A sam zajebiscie nie wygladasz... (UFO) :D

JEBAL CIE PIES =o

edit : ja nie potrafie ortografi ? A ty ? Twoje slowa : "skoncz" , "chieli" etc... Nie wymawiaj mi wad, jesli sam owe posiadasz. :s.

<z tym "skoncz", nie wiem czy błąd, czy nie> XD.

EDIT

Juz nawet mi sie tego nie chcialo czytac, ale pewnie same klamstwa... Jeszcze nie skonczyles? Boli Cie to ze Cie tyram? I ze Cie wyjebali z gildi? I pisze sie "skoncz" dzieciaku tibi ... Poraz kolejny powtarzam zajrzyj w slownik a nie w tibie popierdalasz debilu :o. I twoje nicki na prawde sa zalosne, bo po tym jak wygladasz mozna wywnioskowac, ze jestes ciota a nie "koxem" AHuahAUauh :D Cale apo team sie smieje hahahah :D Ty i kox o ***** :O. Nice zart :D Dzieki za poprawnienie humoru ...
I nie odpisuj juz, bo to sie staje nudne ... Czemu tu taki kozak a na GG inna osoba? : O Chcesz pokazac jaki to jestes "macho"? Zalosny jestes debilu.

I nie odpisuj juz!!!!! Bo forum nie potrzebuje postow pisanych przez smieci, a Ty do takich nalezysz : O

Śmieje się ze mnie całe APO team ;o ? Szczerze ? Nawet jesli sie smieje, to mnie to jebie ;). Ja tu mam bekę z Ciebie xD. Bo na GG to ty mi spamujesz, pisząc "plx nie wyzywajmy sie na forum" hahaha xD. I ja już Ci gadałem, ty inteligantna osobo, POCZYTAJ GDZIEŚ, CO TO IRONIA !!!!! :S

Sedan Swordmaster
21-05-2008, 21:53
HAHAHA ja zacząłem odawalać "popisowy" na forum ;> ? Sam zacząłes ;) A ort. ? Pfff... Dla jakiegos debila (Sedan, Oxi) mam pisac poprawnie ? pisze byle jak, bo nie chce mi sie duzo czasu na to tracic dla ciebie :). Wiesz co to jest gra automatyczna idioto ? Sam dobrze wiesz, ze od 35lvla wbiłem 80% lvli na bocie ;) Właczam bota, wylaczam monitor.. Boli cie to wiesniaku ? To masz problem idioto, ze mnie z lvlem dogonic nie mozesz :s.. ja bije lvl z botem, zeby potem byl wiekszy i byla wieksza przyjemnosc na lepszych huntach/questach ^.- Kasa w banku mówisz ;]... HAHAHHAA xD.. To co zarobie na bocie, a to jest naprawdę niewiele to wszystko idzie na hunty potem xD.. Ew. na questy etc. ;p..
Next.. xD Ja nie mam wiedzy o tibi ? Pfff.. To ty z bratem nie potraficie sciagnąć bota.. :s Aaaa sory.. twój brat to kox bo wie co to jest c++ :o .. xD Tzn. smial sie, ze ja nie wiem.. a sam wie o tym pare słów xD..
Next plx.. ;] HAHAHA ojebałem cie z b robe ;d ? Wiesz, nawet all wiedzą czego to zrobilem xD.. Sram naprawdę na te 10k czy iles ;).. Zajebalem blue robe bo chcialem Ci zrobic na zlosc.. z poczatku myslalem, nad oddaniem Ci jej .. Ale jak mnie tak ostro wyzywales i napisales "chcialbym, zebys mial hacka" to napisalem wtedy "a ja chce miec twoje blue robe, itd." xD I dla mnie 10k sie ma liczyc ? Tylko ty wtedy pisales "plx ja zartowalem, ze chce zebys mial hacka, wes oddaj nie badz taki bo ja bym ci oddal"... Więc jasne synku ?
NeeeeeKSt x]. Pierdolisz o PACC cos :s.. Jednak to twoj brat pare postow wczesniej o tym napisal, ja tylko mu odpowiedzial :S wiec ty jełopie se po bracie jezdzij a nie po mnie ;]
NyXT.-.= Nie moge sie pogodzic, ze mnie nie chcial ktos w gildi ? Pfff.. bo nie kupilem chara za 7k od jakiego Havu depe :s.. Dlatego dostalem kicka.. myslisz, ze to przez ciebie ? Wszyscy na to srali, ze ci b robe wzialem :> Jesli uwazasz, ze tak nie bylo, to dlaczego odrazu kicka nie dostalem ? Tylko jakies 2tyg po zajebaniu Ci blue robe ? Aaaa ? Lyso ci kiepie ?
Jeszcze cos.. To jest naprawde najsmieszniejsze.. xD Ty jestes taki tempy.. nie masz np. mnie jak wyzywac z bratem, to to co ja na was gadam to wy z tym jedziecie do mnie xD. Przykladem jest to, jak sie zawsze smialem z tego co wasz kuzyn mi powiedzial, ze Oxi jest jechany na dworze (Sam Jaro, Nande potwierdzili, ze Donio tak gadal na skype ;]) A oxi zawsze na mnie jedzie, ze to mnie na dworze orają xD. Albo ja pisze, ze jak cos masz do mnie to zalatw to na priv a nie na publicznym forum.. To ty to samo piszesz do mnie ;p Więc gdy ja to pierszy napisalem, to ty skoncz jesli cie tak boli takie jechanie sie :p..

i ty takiego mądrego nie udawaj ;] bo sam pokazujesz jaki jestes glupi jak dajesz moje RL zdjęcie na TinyPic'a a twoj brat na tibia.pl/forum :s.. A sam zajebiscie nie wygladasz... (UFO) :D

JEBAL CIE PIES =o

edit : ja nie potrafie ortografi ? A ty ? Twoje slowa : "skoncz" , "chieli" etc... Nie wymawiaj mi wad, jesli sam owe posiadasz. :s.

<z tym "skoncz", nie wiem czy błąd, czy nie> XD.

Juz nawet mi sie tego nie chcialo czytac, ale pewnie same klamstwa... Jeszcze nie skonczyles? Boli Cie to ze Cie tyram? I ze Cie wyjebali z gildi? I pisze sie "skoncz" dzieciaku tibi ... Poraz kolejny powtarzam zajrzyj w slownik a nie w tibie popierdalasz debilu :o. I twoje nicki na prawde sa zalosne, bo po tym jak wygladasz mozna wywnioskowac, ze jestes ciota a nie "koxem" AHuahAUauh :D Cale apo team sie smieje hahahah :D Ty i kox o ***** :O. Nice zart :D Dzieki za poprawnienie humoru ...
I nie odpisuj juz, bo to sie staje nudne ... Czemu tu taki kozak a na GG inna osoba? : O Chcesz pokazac jaki to jestes "macho"? Zalosny jestes debilu.

I nie odpisuj juz!!!!! Bo forum nie potrzebuje postow pisanych przez smieci, a Ty do takich nalezysz : O

Layer
21-05-2008, 22:03
No ładnie, 5 warnów w jednym temacie, i będą kolejne jak to się nie zmieni. Takie sprawy załatwia się na PW, a nie robiąc gigantyczne offtopiki!

&Topic
Osobiście jestem za Palladynem. Lepiej się nim gra, lecz musisz liczyć się też z dużymi kosztami za strzały/bolty i inne wydatki.

Figo Konrad
21-05-2008, 22:05
Osobiście jestem za Palladynem. Lepiej się nim gra, lecz musisz liczyć się też z dużymi kosztami za strzały/bolty i inne wydatki.

No raczej nie... Pally gdzie nie pójdzie expic zawsze ma jakiś profit ;s

Polecam Paladina! : >

Sedan Swordmaster
22-05-2008, 10:19
No ładnie, 5 warnów w jednym temacie, i będą kolejne jak to się nie zmieni. Takie sprawy załatwia się na PW, a nie robiąc gigantyczne offtopiki!

&Topic

No raczej nie ^^ Paladyn najmniej wydaje sposrod innych profesji ... Knight duzo traci na hp, sorc i drut duzo na mp : O

NieBanujBerafita OKEY ?
24-05-2008, 15:22
No więc sedan pisał, ze wbil 20lvl w dzien a 30 w 3 dni czy jakos tak.. tam wyzej pisze ;] jednak postac zalozyl 4 kwietnia, a ..Apr 25 2008, 09:27:45 CEST Died at Level 34 by a dragon

hyhy .. 21dni i 34lvle ;)) tAaa zaraz bedą bajki "aa ja to skillowalem" .. ale jechales do tego 34lvla (wtedy na dragu padl twoj DRUGI OWNER i od wtedy sam grasz) na dwóch ownerow ;].. 70dista to znowóż ile to roboty ? ;/ 20dni ;s ??? Widać jak kłąmiesz, i oxidosis tez klamal gadajac "taa sedan to wbil w pare dni 30lvl" haha xD.. KłamczuCH xD.

topic : knajta wybierz :P i tak jak pisalem z tamtego konta, jedz na bocie ile wlezie xD.

*Sedan*
24-05-2008, 20:30
No więc sedan pisał, ze wbil 20lvl w dzien a 30 w 3 dni czy jakos tak.. tam wyzej pisze ;] jednak postac zalozyl 4 kwietnia, a ..Apr 25 2008, 09:27:45 CEST Died at Level 34 by a dragon

hyhy .. 21dni i 34lvle ;)) tAaa zaraz bedą bajki "aa ja to skillowalem" .. ale jechales do tego 34lvla (wtedy na dragu padl twoj DRUGI OWNER i od wtedy sam grasz) na dwóch ownerow ;].. 70dista to znowóż ile to roboty ? ;/ 20dni ;s ??? Widać jak kłąmiesz, i oxidosis tez klamal gadajac "taa sedan to wbil w pare dni 30lvl" haha xD.. KłamczuCH xD.

topic : knajta wybierz :P i tak jak pisalem z tamtego konta, jedz na bocie ile wlezie xD.

Nie klamczuch ... Moze troszke z tym przesadzilem, ale 30 lvl wbilem w 5-6 dni ^^ Wiesz skilowalem strasznie dlugo ^^ Zanim uzbieralem/kupilem wystarczajaca ilosc kamieni tez troszke minelo i ja nie uzywam bota do skilowania jak Ty. W tygodniu mam malo czasu po wracam conajmniej o 16 ... A jezeli mi nie wierzysz to spytaj sie kilvada ze szybko bilem lvl :]

Araldix
03-06-2008, 20:51
Powiem ci tak zrobisz co chcesz bo wybor i tak nalezy do ciebie. Ja gralem palkiem zajebiscie duzo kasy mozna zarobic na malpach na lvl nawet po 40k tylo dobre skile. Mowisz ze masz 13 lvlskile by ci sie juz przydaly 60 chyba ze nielubisz trenic :d wprawdzie przestalem grac palkiem war :/ i zrobilem kinna 25 i skille 55/54 znudzil mi sie. Moze nawet i sie przyzwyczailem do palka, ale wedlug mnie nim sie lepiej gra szczegolnie ze otrzymal exure san ktora sie niezle przydaje. Ja uwazam ze Knight jest nudny, kazdy ma inne zdanie a wybor nalezy do ciebie. Mam nadzieje ze ci pomoglem

IbidorekIII
04-06-2008, 16:11
Na Global Tibii Jak Było Równanie Profesji Bardzo W Górę Poszedł Pall Ponieważ Dostał Pare Spearów W Jednym I Ma Lepsze Hity Niż Knigcht (Zalezy Jaki Lv)
I Dotego Wali Na Odległosć Myślę Że Zgodzicie Sie Ze Mna Ze Na Real Tibii Pall Jest Najlepszy Nie Mówiac O KoXach Z APO Pall RoX Nic Dodac Nic Ujac

Pozdrowienia Do Usłyszenia

Pinkus
04-06-2008, 16:15
ja mialem 91 ek i 63 rp i stwierdzam ze knight byl o niebo lepszy tylko knightem musisz miec dobre eq i dobre skile zeby potwory cie mocno nie bily aha niewiem na czym ty expisz skoro masz waste...

avaquar
06-06-2008, 09:52
Jasne że Knight palkiem musisz kupować amunicje itd. A jak kinem zrobisz ładne skile to nic tylko bota odpalać i jazda. Robisz nocke i lvls up. A najlepiej to jeszcze jak masz pacca bo na free to za bardzo nie poszalejesz bo nie ma gdzie. Masa nabów się tam kręci.