View Full Version : Loot
Mielismy dzisiaj crash serwera i drobne problemy z powodu nie zadzialania autorestartera. W nagrode za to ze musieliscie tak dlugo czekac zwiekszylismy czestosc wypadania wszystkich przedmiotow ze wszystkich potworow. Wylaczylismy chatbox na forum poniewaz zauwazylismy ze duzo osob nie potrafilo kulturalnie z niego korzystac.
Mikel Żałosna Żabka
01-05-2008, 18:04
Yeah
PS. Nie da się zalogować :D złe passy
I Love Mortiis
xd
A ChatBox?
<www.forum.toproste.pl>
Wiadomość którą wpisałeś jest za krótka. Prosze wydłużyć swoją wypowiedź do przynajmniej 60 znaków.
Kamil1995
01-05-2008, 18:09
Też nie mogę się zalogować ;/
znaaaaaaaaaaaaaaakiiiiiiiiiiii
Maciek xD
01-05-2008, 18:10
Nie da sie zalogowac. Przez to nagłe wyłącznie servera padłam z moim ostatnim slem :(
Dobrze ze przynajmniej loot zwieekszony moze uzbieram na sla :<:<
Vrangsinn
01-05-2008, 18:10
W sumie nawet fajnie, choć ma to swoje plusy i minusy...
A tak w ogóle, to hasła są błędne. Z tego co zdąrzyłem zauważyć u mojego przedmówcy też
Vanbobel
01-05-2008, 18:16
Nie da sie zalogowac. Przez to nagłe wyłącznie servera padłam z moim ostatnim slem :(
Dobrze ze przynajmniej loot zwieekszony moze uzbieram na sla :<:<
EE ty to pedał jestes ?, <padłam> lol a nick Maciek to chyba męskie imie co ? chyba ze ty jestes obojniak.
Vrangsinn
01-05-2008, 18:30
up#: Warn za nabijanie bezsensownych postów się należy :F.
Topic@: Hasła juuż działają, jest wszystko ok,.
Ten loot to na stałe czy na jakiś okres czasu jak tak to na ile!?
W nagrode za to ze musieliscie tak dlugo czekac zwiekszylismy czestosc wypadania wszystkich przedmiotow ze wszystkich potworow.
Nie wydaje mi się, aby on był zwiększony aż tak bardzo :) Zabiłem 60 Kingów i nic konktretnego nie poleciało :)
@ziemowid
Nie musisz mi tego tlumaczyc jak dziecku. Dobrze rozumiem to, ale jak dla mnie loot nie zostal zwiekszony tak, abysmy byli zadowoleni :D
ziemowid
01-05-2008, 20:49
Nie wydaje mi się, aby on był zwiększony aż tak bardzo :) Zabiłem 60 Kingów i nic konktretnego nie poleciało :)
logiczne, ze nie zwiksza od razu o 100% jak juz to zostal zwiekszony maksymalnie o 10% ;) czyli sredno wczesnie bylo 1000gp teraz 1100 :D mozesz se przelozyc na itemy :P
Wylaczylismy chatbox na forum poniewaz zauwazylismy ze duzo osob nie potrafilo kulturalnie z niego korzystac.
Żal Czopa. =< .................................................. .................................................. .................................................. ......
xD Lukki xD
01-05-2008, 22:44
Czatboks off :<
I JAK JA TERAS BENDEM PO STARYH NAJESZCZAU!!!!!! :<
Po co wyłączyliście czatboks, nie lepiej dac warna osobie nieKURTURARNEJ!
Do dupy pomysł. Jedyny pozytyw to większy loot, ale ja i tak nie gram xDD
Co mam zrobic??? Loguje sie na chara pisze blad logowania-sprawdzam na stronce charakter i pisze 1 level last login 1970rok-potem loguje sie na stronce sprawdzam i nie ma tego konkretnego...;/ Co mam zrobic?
Mortiis plx odp
Zly Duszek
02-05-2008, 11:17
Zal.Chyba chcieli napisać zmienjszenie loota,a nie zwiekszenie.Teraz już mniej leci niż przedtem leciało -.-
Marcelllo
02-05-2008, 13:30
Super ze zwiekszyles loota... ale crashe i tak sie co chwila powtarzaja teraz... Moze tak jeszcze kilka crashy i beda ciagle knight sety z kazdego bk leciec :D ale to i tak mnie nie uzadza bo mam bana za free xd
a co do bana to why nie dostalem go przy pierwszym restarcie servera jak mi kase zabralo? :(
Podszywam sie pod Gall Jopek
02-05-2008, 18:06
Ciekawe jak powiększyliście loot, jak mi w 3h na kingach nawet mpa nie poleciało... żal!! :mad:
Mi się wydaje że loot faktycznie się zwiększył bo w 1 h wyleciały mi 4 Great shieldy z Dli a wcześniej to leciał jeden/dwa na 1 h...
Mam nadzieję że tak zostanie na stałe bo do 140 lvla żadnej kasy nie zyskiwałem bo wszystko traciłem na manasy i uhy a teraz może coś kasy odłoży na lepsze eq:P
O ja! Jesteś niesamowity .
Fajnie, że jest większy loot dla wszystkich, ale i tak ciągle są crashe;d
A może byś już włączył ChatBox i po prostu zablokował `niecenzuralne słówka`:eek: bo ludzie chcą pogadać : o
Ko0oDeXiik
02-05-2008, 23:21
Pewnie były zawody w rzut glanem w server, Mortiis trenował i trafił... i tak powstał czokapik...
Szkoda Chat Box'a.. Jest szansa na ponowne włączenie?:P A co do loota to mało mnie on interesuje :]
Fan Thomas
03-05-2008, 23:18
A ja sie bardzo cieszę, że jest zwiększony loot :) Dla mnie te pare cc to zawsze coś ;p
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.