Zaloguj się

View Full Version : Forum cd.

Tygrys
08-05-2008, 01:02
Forum zostanie całkowicie otwarte ponownie, dopiero po wybraniu nowych moderatorów forum.

W związku z tym, z dniem 8 maja 2008r. o godzinie 7:00, zostanie otwarta rekrutacja na nowych moderatorów forum, która potrwa 5 dni, tj. do 13 maja do godziny 13:00.

Więcej na temat rekrutacji w tym (http://www.forum.toproste.pl/announcement.php?f=29) temacie.

Oczywiście temat o rekrutacji będzie dopiero dostępny, gdy rekrutacja zostanie OTWARTA!

P.S
Powstał również temat (w dziale Forum), w którym będzie można składać swoje propozycje co zmienić, dodać lub też usunąć na forum.
Temat znajduję się tutaj (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=27293).

Temat ten również będzie dostępny dopiero gdy rekrutacja zostanie otwarta.

Wiceps-Biceps
08-05-2008, 01:04
Wiceps-Biceps, nie masz uprawnień do przeglądania tej strony. Może być kilka powód zaistniałej sytuacji:

1. Nie masz wystarczających uprawnień aby przeglądać tę stronę. Może próbujesz edytować nie swoją wiadomość, lub próbujesz użyć funkcji dostępnych tylko administratorowi?
2. Jeżeli próbujesz napisać wiadomość, administrator mógł zablokować Twoje konto, lub nie zostało ono jeszcze przez Ciebie aktywowane.

Wyloguj się Strona główna forum

Przenieś gdzieś temat rekrutacji :P

PS. Mam nadzieję że nowy moderatorzy spiszą się!

Tygrys
08-05-2008, 01:08
@up
Z edytowałem (dopisałem info), żeby każdy następny nie pytał o to co Ty :P ;s

Busst
08-05-2008, 01:43
P.S
Powstał również temat (w dziale Forum), w którym będzie można składać swoje propozycje co zmienić, dodać lub też usunąć na forum.
Temat znajduję się tutaj (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=27293).

Temat ten również będzie dostępny dopiero gdy rekrutacja zostanie otwarta.

Po tym kawałku wydaje mi się, że rekrutacja zostanie przeprowadzona w sposób taki, że kto poda lepsze propozycje, kto mądrzej napisze, dostanie modka.
Szczerze powiedziawszy myślałem, że będzie to wyglądało tak, iż Admini upatrzą sobie grupę użytkowników i między nimi wybiorą te kilka osób.

No cóż, pożyjemy zobaczymy. ;)

#Down
Bardzo się ciesze, że nie ma nic wspólnego z rekrutacją. :p
Ale pewnie ten temat będziecie w jakimś stopniu brali pod uwagę.

Tygrys
08-05-2008, 02:17
@Buust
Hmm? Ten temat akurat nie ma nic wspólnego z rekrutacją...
Chyba źle mnie zrozumiałeś... :D

pianka
08-05-2008, 07:49
Moim zdaniem zostaniesz zasypany górą maili więc będziesz miał co do roboty przez kolejny tydzień.
Mam nadzieję ,że wybór będzie trafny chodz pewnie nie jeden użytkownik będzie miał jakieś ale jak zawsze zresztą.
Powodzenia

Clk
08-05-2008, 08:05
Wspaniale... Ale i tak nie mam żadnych szans, ponieważ Cielak jest do ''dupy'', chce GjeEma za prezentacje...

#Topic
Tygrysio.. otwieraj szybko to forum, bo nie ma gdzie wbić tych 30-stu postów, Skoro takie są wymagania, a miałem z 50.

Pozdrawiam i życzę szczęścia innym.

Wiceps-Biceps
08-05-2008, 08:12
@up

[07:28] Tygrys: Z resztą, możesz napisać podanie. Ja i tak będę wszystkie czytał
[07:27] Tygrys: Wiceps - Ale Admin forum widzi ile miałeś na prawdę postów, rozumiesz?
[07:25] Wiceps-Biceps: Tym też mi zabrali 90% postów więc skąd mam mieć to 30?-,-

Więc jak miałeś przed czyszczeniem forum 30 postów+ to możesz napisać podanie :)

Viseko.
08-05-2008, 10:18
Tak, przed czyszczeniem miałem 30+ postów, a teraz 20~=/
Lipa;/

Ko0oDeeXiiiK
08-05-2008, 13:04
Wy wszyscy myślicie że 30 postów starczy, ja np. nie dał bym nikomu z tego Forum, to co że są pomocni. Jakiś kumpel do nich napisze to już są ślepi ( Patrz kiedyś Elvan )
Ja osobiście dał bym takim "Bezwzględnym Skurczybykom którzy banują za byle kupę"

(Btw. Skurczybykom zamieniłem na sku***syną i g**no na kupę ; p)

Jeśli mógł bym coś doradzić, wg. mnie największym wymaganiem powinien być " Skan dowodu osobistego".
Nie powinien być konkurs na Moderatora tylko Admin powinien wyznaczyć Jednego moderatora do jednego działu tak było by najlepiej bo globalni będą sie opierdzielać, a jak ktoś ma moda w jednym dziale to tam będzie siedział.

[Tygrys] Co do skanu, to dobry pomysł :D No ale mało osób pełnoletnich gra na Armii, a czasem i nawet młodsi są mądrzejsi itp, niż Ci starsi, którzy mają po 18 lat +. Jak dotychczas dostałem ponad 30 zgłoszeń, z czego tylko jedna osoba jest pełnoletnia...
A co do modów i działów, to właśnie tak będzie. Że każdy mod będzie miał do pilnowania określone działy (3-5).

Tyle...

#CLK
Przecież miałeś Bana na CielakFreestyler, to cię dyskwalifikuje a i jeszcze to
#Topic
Tygrysio.. otwieraj szybko to forum, bo nie ma gdzie wbić tych 30-stu postów, Skoro takie są wymagania, a miałem z 50.

#Pianka
Na miejscu Tygrysa Admina dał bym właśnie tobie, nie wiem czy ty sie kiedykolwiek denerwujesz...
Jesteś spokojna i opanowana, myślę że nie podjęła byś pochopnej decyzji, jest tylko jedno ale, boisz sie powiedzieć co myślisz żeby
kogoś nie urazić..

#Edit
Catkowi nie dał Admina on co innego pisze na GG a co innego na forum, taka poza jak by, Catek pisze to co inni chcą usłyszeć a Nixon ma za słabą samoocenę, chyba chciał by zostać męczennikiem XD

Jessica
08-05-2008, 13:04
30 postów niby nie dużo ale..
Mysle ze dobiebierzesz dobrych moderatorów.
Szkoda ze znowu mam poczatkujacy skoro miałem Pogromca Stworów.

Laluś
08-05-2008, 14:10
1. Jeśli ktoś po czyszczeniu nie ma wystarczającej liczby postów, a miał ją przed czyszczeniem to znaczy, że pisał bez sensu i nabijał posty. To jest moje stanowisko w tej sprawie.

2. Dlaczego skan dowodu? To, że ktoś jest pełnoletni o niczym nie świadczy...

3. Zobaczymy co będzie. :)

Veronix
08-05-2008, 14:18
Nikt Tego nie sprawdzi czy jest pełnoletni, może on nie wiedzieć i dać moderatora osobie która ma 10 lat.

lukasz2.0
08-05-2008, 14:23
Nikt Tego nie sprawdzi czy jest pełnoletni, może on nie wiedzieć i dać moderatora osobie która ma 10 lat.

Jeśli ktoś oszuka i poda fałszywą date urodzenia to Admini na pewno coś z tym zrobią.. ale nie sądzę żeby znalazło się duzo takich osób

Tre Cool
08-05-2008, 14:41
Co by nie było, to i tak Ci którzy zostaną wybrani nie będą większości pasować, bo 'ja byłbym lepszy'. ;p

Master Fish
08-05-2008, 15:12
Fajnie ale czy jakieś nowe działy będą może byś powiedział jakie
I Thx Za img w podpisie ! :D

Tetti
08-05-2008, 15:19
No to czekamy z niecierpliwością, na otwarcie forum!! Miejmy nadzieję, że nie będzie takiego bałaganu a admini częściej będą kontrolowali forumową sytuację.

Brain
08-05-2008, 15:23
@Up Forum powinno być otwarte w weekend.

Mam nadzieję, że nie będziecie się popierać na wieku, a pomysły po przeczytaniu są fajne ;). Mam nadzieję, że moderatorem będzie ktoś inteligentny ;).

Wojo Devil
08-05-2008, 15:32
Oby było jak najszybciej. I żeby jakich spoxik Moderatorów wybrali :)

Spy Massive
08-05-2008, 15:33
Mam nadzieję że nowi mode.. będa dobrze wykorzystywac swoją posadę na Forum ;] i nie bedzie tyle bałaganu co wcześniej.

Verrier 2.0
08-05-2008, 15:37
No to wybierajcie tych moderatorów i otwierajcie 4um ! Mam nadzieję Tygrys, że dobrze wybierzesz ;p

P.S.
Czemu mój 1 post w tym temacie został usunięty ? -.-

Tr4X
08-05-2008, 15:41
Cieszę sie bardzo ze forum zostanie wkrutce otwarte xD Miejmy nadzieję że na modka wybrany zostanie ktos inteligentny.

Oodama Rasengan
08-05-2008, 16:09
JA też tak myśle że powininen być ktoś doświadczony dobrze że nie trzeba mieć np. 500 level bo większość by odpadło.

Zieniu07
08-05-2008, 16:30
A wedlog mnie nowi moderatorzy forum powinni byc z poza Apo, Chyba ze Nixon, ByOut. Ja szans nie mam bo mam 4x warn i tylko czekam na bana i zegnam sie z forum(stale ip). ZNow zaczelo sie lizanie dupy poprzez poprawna pisownie, heh aadmin to widzi i byle lizodupowi nie da moda bo w dwoch postach napisal poprawnie. To powinien byc ktos co duzo przezyl, niekoniecznie dorosly. pzdr

,,l,, Bobo ,,l,,
08-05-2008, 16:38
Co by nie było, to i tak Ci którzy zostaną wybrani nie będą większości pasować, bo 'ja byłbym lepszy'. ;p

Całkowicię zgadzam się z panem Tre Cool. Nigdy raczej nie było tak, że ktoś został (przez wszystkich) przyjęty ciepło... No, ale cóż... Na wszystko potrzeba czasu.

Blajdyh
08-05-2008, 16:50
No wkoncu bo juz mi sie nudzilo bez forum :D czasami fajnie pogadac mozna :)

kamillos75
08-05-2008, 17:34
Szkoda że forum nie działa, a pomysł z rekrutacja jest dobry bo będzie więcej osób pilnowało porządku na forum. :DPOzdRO:D

Splaxor
08-05-2008, 17:38
Jestem ciekaw czy nowi moderatorzy będą mieli większy szacunek niż poprzedni bo to co ostatnio działo się na forum to było okropne.

Tygrys nie denerwuj się jak dostaniesz z 500 zgłoszeń :)

Powodzenia nowym moderatorom. Kto to będzie? Zobaczymy... Szanujmy ich!!

Mentor
08-05-2008, 18:50
Bardzo dobrze ,że forum zostało oczyszczone z bezsensownych postów ! Ale zarazem szkoda ;( było tam kilkanascie moich sławnych postów. A jeśli chodzi o mode to Mortiis wybierze należyta na tą posade osobe.

Old Lollek
08-05-2008, 19:42
Mam nadzieje że moderatorem zostanie osoba która bedzie umiała sobie dać rade z tym obowiązkiem :)
Pozdrawiam Old Lollek

WillOw
08-05-2008, 19:51
No Tygrys widać, że jak się już za coś bierzesz to z sercem! To mi się podoba :)
Mam nadzieję, że to forum już nie długo będzie idealne

deadheal
08-05-2008, 20:55
Wreszcie normalna rekrutacja i forum będzie zadbane a nie jak kiedyś że ludzi brakowało do obsługi forum :)

Arcusia
08-05-2008, 21:58
Nawet nie opłaca wysyłać mi sie maila ^^

@down
Po pierwsze sam jesteś dzieckiem i twój podpis dotyczy tylko i wyłącznie Ciebie!
pzdr ;*

EsSaΥ
09-05-2008, 00:59
Nono, widze ładnie sie dzieje na armii, a mortiis jak dalej tylko grzeje parówę na słońcu.

Ja nie wiem czy to coś w ogóle pomoże, no ale próbujcie, macie czas, aż CotM zostanie w pełni otworzone, wtedy wypadacie z gry :D.

dt3
09-05-2008, 08:54
Bardzo dobrze że forum znów zacznie działać , Tygrys zrobił dużo roboty :)

Pozdrawiam

viking
09-05-2008, 10:07
mam nadzieje ze ta rekrutacja bedzie jakas sprawiedliwa:P:P a nie po znajomosciach bo znowu bedzeimy tu mieli naplyw noobow.....

WillOw
09-05-2008, 15:12
Wypierdalaj z tond ***** xamash to dopiero kurewski ots wbiłem tam 500lvl i co hujnia jaka jest :)pozdro pierdol się!

No spoko powrzucał na OTS, że noobowski itp, a Ty wszczynasz z nim gadkę, a nie znasz podstaw ortografii i psujesz jedynie reputacje forum :) Właśnie przez takie osoby jak Ty, to forum ma taką a nie inną opinie :)

MeHu :*
09-05-2008, 15:14
@up
"Nasz" Ots jest na www.ots.pl ... Niby dlaczegp Podkarpacki jest najlepszy w Polsce ? Dlatego, że wy nie jesteście, i wón z tego forum.

Pozdrawiam.

@topic
5-8 modków ? trochę mnie zszokowało, myślałem, że będzie max. 5 :P

Tomcio
09-05-2008, 15:37
Nareście myślałem, że już nigdy nie będzie Otwarte. Myślę, że nie będzie za dużego spamu :]

karol powrocil
09-05-2008, 22:41
TO jest bez sensu patrze swoje posty i mi pisze ze mam 12 postow
a dawniej mialem range senior member
Wiec jak mam teraz 30 postow miec nagle?

Perihis
09-05-2008, 23:06
No wlasnie teraz liczba poastow sie zmienila(niedawno mialem 180 postow) wiec ten limit 30 postow to chyba sie odnosi do tego co bylo przed czyszczeniem forum?

karol powrocil
09-05-2008, 23:07
30 postow trzeba miec teraz w tych tylko dzialach a ja np nie udzielalem sie tu zbyt czesto:p

Frazeq
10-05-2008, 00:05
Ah po co nam nowe moderatory tera all na forum to nie mogo nic innego powiedzec na postku niz ale jestes ZJEB...... ,Kur..... Huju tylko to mowio i ja se robie jaja

Busst
10-05-2008, 01:06
TO jest bez sensu patrze swoje posty i mi pisze ze mam 12 postow
a dawniej mialem range senior member
Wiec jak mam teraz 30 postow miec nagle?

Trzeba było pisać mądrze i w odpowiednich działach.
To niczyja wina, że pisałeś tylko w dziale "screeny"...
Tam niestety wszystkie tematy zostały usunięte.
:rolleyes:

Tygrys
10-05-2008, 02:14
Widzę, że co niektórzy nie potrafią się należycie zachować. Widzę również, że wypowiedzi was drodzy użytkownicy, zaczynają sie powtarzać, tak więc nie pozostaje mi nic innego, jak zamknąć temat.