View Full Version : Propozycja o Pacc
Mógłby ktoś wypełnić przykładowy formularz na poczcie jak zakupić pacc??
Zrobic skan i umiescić w dziale Pacc!!
To wielu pomorze:D
Verrier 2.0
16-05-2008, 17:38
Nie widzisz tematu Catka ? Tam jest wszystko opisane.
Przecież masz wszystko tutaj.
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=24059
Może nie ma Fotki jak to wypełnić, ale jest wszystko objaśnione, i każdy powyżej 10tego roku życia rozumie to. Jak większość będzie za TAK to poproszę Catka żeby dodał tam tego skana.
Jak bys mógł to poproś catka o umieszczenie skanu ,gdyż i tak nie wiem
co wpisac w nazwe odbiorcy, odbiorcy cd itp. chyba ze to niepotrzebne.
Z tego co pamiętam to przykład formularza był na tej stronie www.siedziba.prv.pl
Przynajmniej ja z tego korzystałem.Pozdro
Lemon'ek
16-05-2008, 17:57
Jak bys mógł to poproś catka o umieszczenie skanu ,gdyż i tak nie wiem
co wpisac w nazwe odbiorcy, odbiorcy cd itp. chyba ze to niepotrzebne.
oto zdjęcie!
//Prosze nie wklejac swoich numerow zamowienia!!!
Lecz Polecam zrobić to jak podał catek bo będziecie mieli inne kody i szybciej wam pacc dojdzie!
Z tego co pamiętam to przykład formularza był na tej stronie www.siedziba.prv.pl
Przynajmniej ja z tego korzystałem.Pozdro
Ten formularz już jest nieaktualny i szczerze nie wiem czy kasa doszłaby, gdybyś wypełnił stary formularz. Teraz się korzysta z bardziej wygodnego systemu.
@Mariox
Ten system istnieje już dłużej niż dwa tygodnie, więc jednak dalej wysyłanie poprzez kwitek z siedziba.prv.pl działa. Mimo wszystko polecam wysyłać nowym systemem.
@BubuWaleczny
Wysyłaj nowym systemem. Jest to bardziej korzystne i mniej kłopotliwe.
Ten formularz już jest nieaktualny i szczerze nie wiem czy kasa doszłaby, gdybyś wypełnił stary formularz. Teraz się korzysta z bardziej wygodnego systemu.
rzeczywiście jest nie aktualny (nie zwróciłem uwagi) ale wysłałem takim systemem dosłownie dwa tyg. temu i wszystko było ok.
BubuWaleczny
16-05-2008, 20:48
to teraz w jaki sposób powinniśmy wysłać na pacc tak jak na stronie armi jest ze ten formularz nam sie pojawiaa w dziale pacc czy w stary sposób ze pisało sie login i nick postaci?
to teraz w jaki sposób powinniśmy wysłać na pacc tak jak na stronie armi jest ze ten formularz nam sie pojawiaa w dziale pacc czy w stary sposób ze pisało sie login i nick postaci?
Sprawa wygląda tak: Powinno się zamawiać PACC przez formularz na stronie armii, ale ja starym sposobem wysłałem i też mi doszedł.Także jeśli dobrze wypełnisz kwitek i pójdziesz z nim do banku nie powinno nic stać na przeszkodzie aby ten PACC do Ciebie doszedł.
Lemon'ek
16-05-2008, 23:08
Sprawa wygląda tak: Powinno się zamawiać PACC przez formularz na stronie armii, ale ja starym sposobem wysłałem i też mi doszedł.Także jeśli dobrze wypełnisz kwitek i pójdziesz z nim do banku nie powinno nic stać na przeszkodzie aby ten PACC do Ciebie doszedł.
Jebaka:P
wy zawsze musicie coś dodać od siebie tzn Powtórzyć to co ktoś już napisał??
3 posty wyżej by temat miał już się zakończyć a wy go kontynuujecie dalej....
Powiem tak możecie tutaj spamować nie wiem jak a temat i tak zostanie wywalony do kosza!
PROSZE ZAMAWIAC TAK JAK JEST W PORADNIKU CATKA! INACZEJ PACC NIE DOJDZIE!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.