View Full Version : Propozycja co do PACC
Fantassy
18-05-2008, 15:52
Osobiście uważam, że większość graczy APO traci Dni PACC. Np. Gdy na weekend wyjeżdżają gdzieś to marnuje się im PACC. Proponuję, więc te 45 Dni rozłożyć na godziny lub zmniejszyć godziny. Wtedy zwiększy się opłacalność zakupu PACC.
Pozdrawiam,
Fantassy.
P.S.
Chciałbym, aby Mortiis się wypowiedział w temacie.
Ko0oDeeXiiiK
18-05-2008, 16:06
Ja piernicze Żydzisz dychy, przez to nie jest sto milionów żeby o to topic'ki robić xD
Tak jest na mazurskim, a poza tym to sie Mortiisowi nie opłaca.
W ogóle to nie przejdzie.
Kthxbye
Dziwne, że od dawna jest PACC na dni, a nie godziny i nikt nie narzeka.
Tracisz PACC jak wyjedziesz? Nie wyjeżdzaj.
Chcesz wyjechać? Nie kupuj PACC.
Bez sensu. Ludzie się boją o marne 10 złotych. Nawet osoba, która nie należy do osób bogatych znajdzie sposób na zarobienie na PACC. Dla chcącego nic trudnego.
@Fantassy
PACC na godziny nie jest opłacalny dla Mortiisa.
@Frazeq
Załóżmy, że przeciętny gracz będzie siedzieć dziennie 5 godzin, więc w ciągu jednego dnia traci około 5 godzin PACC.
24 godziny x 25 dni = 600 godzin.
600 godzin / 5 godzin dzinnie =120 dni
Sam sobie odpowiedź czy Mortiis na takie coś pójdzie.
Ja Mysle ze 25 dni Pacc ale tylko jak jestes ONLINE ;p pozdro
Fantassy
18-05-2008, 18:02
Nie mówię, że mnie nie stać. Chodzi mi o to żeby było można się dłużej cieszyć PACCem i nie tracić go.
doniczekmateo
18-05-2008, 21:18
wiesz były już takie propozycje ale to po prostu więcej by se mogli pograć itp.a wtedy z pacca żaden zysk jak starczy mu na 2 miechy albo pomyśl o takich maniakach jak Neko przecież on prawie siedzi 24/7 przy kompie i by mu się to nie opłacało ponieważ by to było dla niego za mało
kamillos75
18-05-2008, 21:18
Jak chcesz pacca na godziny to na mazurskim tam jest i zbytnio fajnie niema :). A ja pojedziesz na weekend to przez 2 dni nic się chyba nie stanie. Na rl tibi 1dzień=1zł i jakoś nie narzekają, a tutaj pacc jest jeszcze tańszy więc niema co narzekać.
wiesz były już takie propozycje ale to po prostu więcej by se mogli pograć itp.a wtedy z pacca żaden zysk jak starczy mu na 2 miechy albo pomyśl o takich maniakach jak Neko przecież on prawie siedzi 24/7 przy kompie i by mu się to nie opłacało ponieważ by to było dla niego za mało
Dlaczego powtarzasz coś co już napisałem? Jak już wypowiadasz się to tak, aby szło coś zrozumieć z Twojej wypowiedzi, proszę i dziękuję.
Dlaczego poruszasz temat Neka? Ma duży lvl to musi być maniakiem? Przepraszam za to co teraz napiszę, ale żal Ci dupę ściska, że on jest najlepszy? Niech sobie siedzi 24/7, to już jego sprawa i Ciebie to nie powinno interesować.
Zostaw go! I niech każdy wreszcie się odczepi od niego.
Dziękuję za uwagę. Czekam aż ktoś odezwie się na mój temat.
P.S Najlepiej zamknąć temat bo dalsza konwersacja nie ma sensu.
Joey Master
18-05-2008, 22:13
[/B]cggjak to ***** zamknąć temat, mnie tu jeszcze nie było. Nie żal mu dupę ściska tylko jego stary mu zapycha kijem od szczoty bo mu ślepy rabin obrzezanie robił i bez kutasa został. Neko to mój ZIOM nie ruszajcie go!!!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.