View Full Version : Ponowne otwarcie Forum
Mamy zaszczyt ogłosić wszystkim, iż dnia 19 maja br. forum APO, zostało ponownie otwarte i można już z niego korzystać "jak dawniej".
Jednak zaszły pewne zmiany w użytkowaniu forum, gdyż z dniem dzisiejszym zostali wybrani nowi moderatorzy, którymi są: Elvan, Splaxor (Recuso), Laluś, Listek, Guest, Layer, Nixon, Busst, Mc Maciek, Pandora, Flama oraz Arhadus.
Miejmy nadzieję, iż będą wzorowo pilnować porządku na naszym kochanym forum :)
Z poważaniem
Ekipa APO
Tre Cool
19-05-2008, 13:54
No, dobrze, że są nowi, szkoda, że nie ja. xd
IMO wybór trafny w 99%. A czemu nie 100? Patrz wyżej...
Kiedy następna rekrutacja? :O xD
No nareszcie forum otwarte i można zacząć nabijać posty:D (stupid dzołk)
no ale Tygrys coś długo to ci zajęło to sprzątanie,
ale wybaczam ci:D
GRATULACJE dla nowych Moderatorów w tym dla Splaxor
O gratuluje wam . Nie dziwie się dlaczego ...
Tygrys ma pytanie czemu Catka nie ma w tym gronie ... Chyb on jest najlepszy na forum .
@edit
Wiem Ko0oDeeXIIIK ale mondrze się wypowiada Mojim zdaniem ty powinieneś być modkiem :P
Ko0oDeeXiiiK
19-05-2008, 13:59
Pozwólcie że podkreślę ludzi odpowiednich
Elvan, Splaxor (Recuso), Laluś, Listek, Guest, Layer, Nixon, Busst, Mc Maciek, Pandora, Flama oraz Arhadus.
O reszcie nawet nie słyszałem, powinniście wybierać znane osoby..
Dorąbałeś jakiegoś Flame, a pierwszy raz słyszę o kimś takim (na apo jestem rok)
No nic, przynajmniej reszta jest w porządku
#Up
On jest człowiekiem z kompleksami, który 24/7 siedzi przed komputerem, Na forum najlepszy jest Mały Down <3
~Helian~
19-05-2008, 13:59
wkoncu moze bedzie pozadek na tym 4um bo taki syf byl ze lepiej nie gadac.. :)
Jak dla mnie Moderatorów jest za dużo, no ale nie będę płakał, ponieważ sam nim zostałem.
Tak więc gratuluję wszystkim nowym Moderatorom.
No gratuluje wszystkim !! Myślę, że będą się dobrze sprawować, a Wy - Administratorzy nie będziecie mieli za dużo do roboty :p . Kiedy powstanie ten nowy dział, który miał być [pytanie skierowane do Tygrysa] ?
Pozdrawiam i liczę na Was
@~Helian~
to że był syw to każdy wie, a dlaczego był syw??
bo takie nooby jak ty piszą byle co aby nabić posta i się robiło gówno (za przeproszeniem)
@Tygrys
Tygrys a otworzycie "Chat bOx"??
Mc Maciek
19-05-2008, 14:04
Moderatorów jest dosyć sporo, ale wg mnie, dzięki temu będzie większy porządek na forum, zawsze ktoś powinien być obecny.
Gratuluje reszcie Nowych Moderatorów i zapraszam Ich do współpracy :)
Cóż mój pierwszy post na nowej posadzie.
Chciałbym w imieniu wszystkich nowych Moderatorów podziękować Ekipie za obdarzenie Nas zaufaniem. Postaramy się wykonywać pracę najlepiej jak tylko możemy.
Mam nadzieję, że praca Tygrysa nie pójdzie w piach, więc apeluję do Was drodzy użytkownicy, doceńcie Jego wysiłek i nie zakładajcie niepotrzebnych tematów oraz, aby Wasze wypowiedzi były przemyślane i na temat.
Gratuluję wszystkim nowym Moderatorom i życzę dobrej pracy, ale także współpracy.
P.S Też się zdziwiłem jak zobaczyłem, że Catek nie jest "na zielono".
Wiele osób liczyło na moderatora, wiele osób także jest zaskoczona.
Miejmy nadzieję, że to trafny wybór.
Arhadus jak nam wiadomo był chyba adminem czy tam modkiem iOTS więc możemy pomyśleć, że ma jakieś tam doświadczenie i się spisze.
W reszcie użytkowników jest moich trzech kumpli, są przede wszystkim spoko więc też chyba sobie poradzą. Dodam coś jak każdy "Szkoda, że nie ja.."
Noo , Arhadusa , Guesta to można było ale inni to mnie zaskoczyło : o
Ale zobaczymy jak będzie ;-)
Pozdro wam modki ^^
xD Lukki xD
19-05-2008, 14:52
Layer - mnie nie zaskoczył kolega... :)
Mc Maciek - Zrobił kalkulator należy mu się :)
Nixon - tu chyba nie muszę komentowac ;) nawet urodził się w ten dzień co ja
Busst - inteligentny ;)
Reszty dokładnie nie znam ...
No dobra, dupa wylizana haha! :)
Warto było wybrac nowych moderatorów, lecz Busst powiedział dobrze, że jest ich za dużo?
A co z CB!?
Żałosny wybór, wg mnie jedynie 7 zasuguje na tą posadę. Nie będe ukrywał żadnych nicków: Elvan, Guest, Layer, Nixon, Busst, Pandora, Arhadus. Co Splaxora i Lalusia nie będę się wypowiadać, bo jeszcze ich nie znam, ale tak czy tak zdania zmieniać nie zamierzam.
#Tetti
Masz racje, Arhadus był admiinem iOTS.pl
#Off
Pamięta ktoś Scorpiona? Miła niespodzianka nadchodzi :D =) Ale i tak nie powiem ocb.
kamillos75
19-05-2008, 14:56
Może teraz nie będzie takiego syfu na forum jak był kiedyś. Jak będzie to okaże się za parę tygodni.
Gratki dla nowych modków.
O Tygrys ;d
Tak dużo tych moderatorów ?
Mniejmy nadzieje że się sprawdzą ; )
Powodzenia i pozdrawiam ; )
p.S : ChaT boXa otwórz!
Na pewno na moderatora zasługują Arhadus i Nixon, a co do reszty to się nie wypowiadam, bo zbyt dobrze ich nie znam.. No ale niech mają xD
#down
A widziałeś kiedyś niewspólną współpracę?:)
Bardzo się cieszę że forum zostało w pełni włączone.
Gratuluje wszytkim wybranym moderatorom i zapraszam do wspólnej współpracy.
Fee conte
19-05-2008, 15:46
Jedyna rzecz, która mnie zaskoczyła a zarazem rozczarowała, to to, że Layer ze swoją, cytuję 'mądrą inteligencją', dostał moderatora.
Przyznam się, że o Splaxorze i Flamie słyszę po raz pierwszy, więc trochę zaszokowała mnie ta decyzja. Ale nie będę jej negował. Skoro ich wybrałeś, Tajgerze (;o), to znaczy, że będą dobrzy.
Nie spodziewałem sie tak dużej ilości morderatorów , mam nadzieje że dobrze będą sprawować swoje funkcje ,
Verrier 2.0
19-05-2008, 16:04
Splaxor, Listek, Flama, Guest - pierwszy raz o nich słyszę, a na APO gram 1,5 roku. Cóż mam nadzieję, że utrzymają porządek na forum.
Witam was moje biedroneczki ;< Napewno wiele osób rozpacza, zgrzyta zębami i zadaje pytanie: kim są niektórzy moderatorowie między innymi Ja. Starsi gracze powinni mnie kojarzyć, ponieważ na APO jestem od prawie samego początku jego istnienia :)
Jak będzie mi się nudzić to pobawie się w Banowanie , upominanie , zawracanie wam gitary... postaram się żebyście mieli mnie dosyć ( czy to nie jest piękne ? ) [Elvan] Tak, to jest piękne. Kocham się wyżywać na użyszkodnikach :)
Mam nadzieje że po przeczytaniu mojego posta ani na myśl wam nie przyjdzie spamowanie , pozdrawianie swojego sąsiada w temacie dot. PACCa i itp.
Pamiętajcie ! Moderator też był kiedyś ( i może znów kiedyś będzie ) takim zwykłym szarym użyszkodnikiem jak wy ! ( bez wyjątków ; D )
Życze Powodzenia ! ( Wielki Pandzia ma was na oku ! )
Lipek Aldix
19-05-2008, 16:59
Bez obrazy nie podoba mi sie ten ktoś "Flama" 2 posty 2 miesice na forum?? Ech sorry za co modek :(
Gram tutaj od początku Armi praktycznie i pierwszy raz słysze o nich heh więc troche nie bardzo mi to pasi ,ale skoro taka jest Twoja decyzja.. Mam nadzieje że dobrzę będą pełnić swoją rolę na forum.
Muszę przyznac ze jestem rozczarowany.
Moim skromnym zdaniem moderatorów jest za dużo, pozatym są osoby które widzę pierwszy raz. Jestem na forum już od ponad 1,5 roku (oczywiscie to moje 3 konto), a Pandora, Flama oraz Arhadus widzię pierwszy raz. Są też osoby które nie powinny dostac moda, nie będę wymieniał. Fee conte wyjasnił. Moim zdaniem rekrutacja udała się w 35%, tzn moda powini otrzymac (Elvan, Nixon, Busst). Mam nadzieje że nowi moderatorzy się sprawdzą.
EDit@
Dobra, co z tego że grasz od 2006 roku? Jezeli na forum wogole się nie udzielałeś, no może minimalnie. Ale napewno nie tak jak catek. Dlatego uważam że są osoby, które bardziej zasłużyły. Coż nie do mnie wybór nalezał. Mam nadzieje że się sprawdzisz.
Tak czytam sobie te wasze wypowiedzi i widzę, że każdy (Ci, którzy mnie nie znają) nie orientują się kim tak naprawdę jestem.
Specjalnie dla Was ujawnie swoją tożsamość. Zaczynamy...
Na APO gram od lipca 2006 roku i mam spore osiągnięcia. Wiele osób może mnie pamiętać z postaci Dementis, którą grałem od 1-520 lvl. Chciałbym również napisać, że sławny temat Dementis na GM'a to nie moja sprawka. Wtedy tą postacią już nie grałem. Piszę o tym, ponieważ spotkałem się z wieloma obelgami w moim kierunku przez ten wybryk. Kolejną sprawą są oszustwa dokonywane przez Dementis'a. To również nie moja ingerencja, chociaż spotkałem się z wiadomościami typu: Oddaj tę pandemkę mojej koleżance.
Drugą moją postacią był kolejny Master Sorcerer o nicku CristaL, ale potem został zmieniony nick na Recuso (teraz wiecie skąd był nick na forum). Tą postacią grałem od 1-555 lvl. Poprosiłem Tygrys'a o zmianę nicku na forum, ponieważ gracz, który teraz gra postacią Recuso miałby małego spama.
Trzecia postać jaką miałem tutaj jest Demek (od Dementis). Mam ją do dziś i jest to 535 Royal Paladyn.
Mam jeszcze jedną postać, ale to pozostanie moją tajemnicą.
P.S Jeszcze jakieś wątpoliwości? Może pytania?
[Elvan] Żadnych. Siema zioooooom ! :D
Skoro zostałem wybrany to znaczy ,że dam rade w utrzymaniu porządku.
Gram postacią o nicku Flamaster.
MeHu :*: Dla twojej wiadomości nie jestem 1 ownerem.
Mam pytanie. Znasz wszystkich nowych moderatorów osobiście ? Jeśli nie, to nie proszę nie mów ,że nadaje sie tylko pięciu.
A wiec tak, gratuluje wszystkim moderatorom na pewno sobie na to zapracowali.
Moim zdaniem wybrano ich trochę za dużo ale cóż.
Przynajmniej będzie porządek na tym forum.^^
@2xup
Mam nadzieję, że nie jesteś 1st ownerem tej postaci, bo 1st owner, nie dość, że wbijał mi się na resp, to jeszcze sypał żałosne tekściki typu "Twoja stara ....." ...
@topic
Cieszę się, że forum w końcu zostało otwarte, teraz tylko czekać na 8.0<ironia?>
Z tych wszystkich moderatorów nadaje się tylko 5<wg mnie>, nie będę ich wymieniał :P
Także wysłałem podanie, ale niestety nie doczekałem się odpowiedzi. >;
Gratulacje !
Lipek Aldix
19-05-2008, 17:58
Hmm no dobra Splaxor Ciebie znam ;P Też gram od dawna najpierw postacią o nicku: Zbuj potem Lipkiem Aldixem itd ;P zresztą mniejsza ztym Mam nadzieje że wszyscy sie sprawdzą życze wam powodzenia :)
W końcu forum zostało otwarte. Może teraz będzie porządek na forum. Tylko żeby moderatorzy się nie kłócili pomiędzy sobą.
>Pan Jan<
19-05-2008, 18:20
Taa moderatorów stanowczo za duzo.. Pewnie duzo z nich to dzieciaki ktore sie jarają ze mają "coś" i teraz co druga osoba dostanie Warna za to ze napisze postac, nie chodzi o spam tylko nromalnego posta. Moderator jakis 13 latek nie zrozumie posta i warn leci. Za duzo ich moim zdaniem.
Tygrys ma pytanie czemu Catka nie ma w tym gronie ... Chyb on jest najlepszy na forum .
Catek pisał 150 mld razy, że nie chce moderatora.
Ż
#Off
Pamięta ktoś Scorpiona? Miła niespodzianka nadchodzi :D =) Ale i tak nie powiem ocb.
Jego to chyba każdy pamięta. ;d
Witam was moje biedroneczki ;< Napewno wiele osób rozpacza, zgrzyta zębami i zadaje pytanie: kim są niektórzy moderatorowie między innymi Ja. Starsi gracze powinni mnie kojarzyć, ponieważ na APO jestem od prawie samego początku jego istnienia :)
Jak będzie mi się nudzić to pobawie się w Banowanie , upominanie , zawracanie wam gitary... postaram się żebyście mieli mnie dosyć ( czy to nie jest piękne ? ) [Elvan] Tak, to jest piękne. Kocham się wyżywać na użyszkodnikach :)
Mam nadzieje że po przeczytaniu mojego posta ani na myśl wam nie przyjdzie spamowanie , pozdrawianie swojego sąsiada w temacie dot. PACCa i itp.
Pamiętajcie ! Moderator też był kiedyś ( i może znów kiedyś będzie ) takim zwykłym szarym użyszkodnikiem jak wy ! ( bez wyjątków ; D )
Życze Powodzenia ! ( Wielki Pandzia ma was na oku ! )
Pandora! moderator? XD jasne, że Cię pamiętam < tak już Ci obrabiam p u p k ę, bo jesteś moderatorem;)!11111111111> XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Skoro zostałem wybrany to znaczy ,że dam rade w utrzymaniu porządku.
Gram postacią o nicku Flamaster.
Który owner?
Splaxor (Recuso) - pamiętam jak nabijałeś posty w dziale screeny ; )
Laluś - coś kojarzę
Guest - jak wyżej
Nixon - wiedziałem, że dostanie moderatora, a co do tego: Nixon - nikt ważny etc. to leże z tego ;>
Mc Maciek - chyba mu się należało ;d
Flama - wtf?
@Mehu :*
prawie każdy owner tego chara bluzgał, jechał po rodzinie i wbijał na respa ; o
Reszta dobrze wybrana ; ]
@down
Chyba dlatego napisałem " prawie każdy "
"prawie każdy owner tego chara bluzgał, jechał po rodzinie i wbijał na respa ; o
Reszta dobrze wybrana "
Który owner? Aktualny owner, nie wiem co robili moi poprzednicy.
Jeśli mnie trochę lepiej poznasz zobaczysz jaki jestem.
Nerki Knight
19-05-2008, 18:55
Jedyna rzecz, która mnie zaskoczyła a zarazem rozczarowała, to to, że Layer ze swoją, cytuję 'mądrą inteligencją', dostał moderatora.
Zazdrościsz że jest dopiero w wieku dojrzewania, a ma bardziej bogatsze słownictwo niż Ty?
@topic
Dla mnie lista Modów jest spartolona, bo mnie tam nie ma -.-
Muszę to napisać!
Któryś z moderatorów musi się nieźle bawić...
Napisało do mnie kilka osób, że to ja zamknąłem jakiś temat.
Jeżeli coś robicie, to róbcie to z sensem...
Nie chcę stać się tym winnym, ponieważ to nie ja robię źle, jak twierdzi kilka osób.
#Edit
Nie chcę być przeciw komuś, ale wydaje mi się, że któryś z Moderatorów nie zna się na swojej robocie...
Dobrze, że forum wkońcu ruszyło bedzie można pooglądac jakieś skriiny xD Mam nadzieje ze wybór nowych moderatorów jest trafny i wkoncu zapanuje tutaj ład i porządek :)
Pietrass2008
19-05-2008, 19:23
Heh nareszczie nowi moderatorzy forum [wielki brawa za ośiągnięcie tego drodzy panowie] bądźmy dobrej myśli iż bendom dobrymi i sprawiedliwymi moderatorami !!
Vonozaurus
19-05-2008, 19:50
Daję im tydzień aktywnego użytkowania :]. Niestety nie gratuluje nikomu posady, bo Tygrys raczej wybierał osoby, które w jakiś sposób mu się podlizały :). Ciekawe co Tobie Tygrys dali xd....
Dark Peter2
19-05-2008, 20:00
Gratki gratki! Wszystkim moderatorom! Ciesze sie że forum jest otwarte bo na APO nie gram ale chetnie wypowiadam się na forum ;]
Gratuluję, szczególnie tobie Guest, chociaż przyznam, że również liczyłem na tą posadę.
No cóż, mam nadzieję, że się sprawdzicie.
@Tygrys
Chyba nie byłem jedyny, tak jak napisałeś. :P
No no no ;] porządek na forum już jest ( mam taką nadzieję) teraz tylko wystarczy zrobić porządek z boterami itp. ;] Mimo, że niektórych z modków nie znam, ale mam nadzieję, że będą dobrze sprawowali swoją funkcję.
O niemoge ale Tygrys ludzi do ekipy wybrales ale dobra twoja decyzja.!?!!
2/3 new moderatorow to osoby ktorych prawie nikt nie zna.
i nie wiem skad ich wytrzasnoles!!!
To na tyle bb!!
piter-k1
19-05-2008, 21:27
Heh, mam takie dziwne przeczucie i wiem to, że Modków wybieraliście patrząc na ilość postów i poprawne pismo. Może spojrzelibyście najpierw na umiejętności związane z prowadzeniem forów.
Zieniu07
19-05-2008, 21:34
Hehe spoko, Anty ma moda:DYeah:D Nixon!!:D:D:D No i jeszcze Elvan:D co bylo wczesniej wiadomo:D Heh tylko nie sprujcie mi zbytniu dupy bo mam 4 warny:( :D pozdrawiam
To, że znacie osoby, które zostały wybrane na moderatorów, czy też nie - nie ma w ogóle znaczenia.
Widzę, że prawie każdy piszę, że "ja znam tego i tego, nadają się taaak...", a innych nie znam, wiec co? Już im się nie należy posada moderatora?!
Ja na prawdę was nie rozumie ludzie... Od razu na początku wszystkich skreślacie. Dajcie im szanse, dajcie się im wykazać! Jeśli któryś z nowych moderatorów będzie źle pełnił powierzone mu funkcje, nie będzie sobie radził itp. - niestety zostanie zdegradowany... Można powiedzieć, że jak na razie wszyscy nowi moderatorzy są na okres próbny. Więc albo zostaną, albo też nie. To się jeszcze okaże...
Bądźcie wyrozumiali i starajcie się traktować ich jak zwykłych użytkowników, a i ta informacja tyczy się również "modków" - Nie wywyższajcie się, bądźcie tacy jak dawniej ;)
P.S
Temat zamykam, nie widzę powodu, aby był on nadal otwarty...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.