PDA

View Full Version : [Solo] by Bart

.Bart.
19-05-2008, 19:37
Solo z kozą-nekiem:
http://www.speedyshare.com/173586516.html
też padłem od niego solo z 7x, ale on ode mnie z 20 ;> jak na razie jeden filmik, bo teraz jest nowy owner i wczoraj bał się iść na pvp, a teraz ma bana ;d

Solo na PvP Island z abu:
http://www.speedyshare.com/263337138.html

i drugi raz:
http://www.speedyshare.com/964912623.html

pzdr.

@down
nie umiesz się tak manasować to odrazu scar? zazdrość, zazdrość, zazdrość.

To teraz sobie plakata w domu zawies ze zabiles xx ownera neka oraz o wiele slabsza profe jaka jest druid...
pierdolnij sie w leb i idz spac ; / to ze jestes 1 ownerem to swiadczy tylko o tym ze jest uzalezniony (wbijajac 1400 lvl'i);> a co do botow to gm'owie tak sie znaja na botach jak ja na tancu...

@edit a co do tych wygrania solo z nekiem to o wiele razy wiecej zabil cie neko... ALE oczywscie zaraz lizodupy sie odezwa i zaczna pierdolic ze bart potrafi solnac devil atoma ...
wbiłem te 1400+leveli, bo to był mój cel do tego zaliczone top3 i 14mlvl ;)
jak by to twój kolega neko mnie zabił to byś pisał jaki to z niego pr0.
a przypomnieć ci kto się przyznał na test servie, że botuje?
co do solo z kozą. może ze 2-3x widziałeś na filmiku jak mnie zabił, a przypomnij sobie ile razy go rozj*b*ł*m na dachu w city albo na pustyni, bo biliśmy się na górze, a wy z dołu wszystko widzieliście ;>

a kto odemenie lecial na fraga na tescie jak ciota? : > taki sam lvl miales a w pizdu dostawales
Miałem 2999 bo dalej nie leciał, a ty miałeś 3300+ i waliłeś we mnie z miecza po 20k, jak miałem się wyuhać od hitów+max+co chwile freez

@koza
co do twoich postów to nawet nie chce mi się wypowiadać.

Royal Jogi
19-05-2008, 19:50
Pomijając fakt, że lecisz na Scarze...
No to Gratuluje :D
Chociaz Neko, też botuje, o czym się dziś wszyscy przekonali :D BAN =]
Filmiki fajne, dobra walka =]
Pozdrawiam :D

Chir
19-05-2008, 20:33
Jest nowy owner Neka?

@up
Jakby Bart miał na tych filmach scara to wątpie żeby na forum je dał.

@topic
Gz

Barek
19-05-2008, 20:40
To teraz sobie plakata w domu zawies ze zabiles xx ownera neka oraz o wiele slabsza profe jaka jest druid...
********** sie w leb i idz spac ; / to ze jestes 1 ownerem to swiadczy tylko o tym ze jest uzalezniony (wbijajac 1400 lvl'i);> a co do botow to gm'owie tak sie znaja na botach jak ja na tancu...

@edit a co do tych wygrania solo z nekiem to o wiele razy wiecej zabil cie neko... ALE oczywscie zaraz lizodupy sie odezwa i zaczna ****** ze bart potrafi solnac devil atoma ...
@edit
przyznalem sie ze botuje? ;o mniejsza o to ... ty dostales bana za bota nie ja ;) a kto odemenie lecial na fraga na tescie jak ciota? : > taki sam lvl miales a w pizdu dostawales... po 2 neko nie jest moim kumplem jedynie znajomym chociaz i tak chyba owner sie zmienil znowu... opowiadac umiesz... ale wiekszosc osob umie ;)

jak by to twój kolega neko mnie zabił to byś pisał jaki to z niego pr0.
dobre xd... a czy ja taki temat zalozylem kiedys ? : > chwalisz sie jakbys cos osiagnal ... a to jest tylko jebana gra zajmujaca 10 mb sluzaca jedynie do rozluznienia sie ;]

Upomnienie za wulgaryzm. Następne przewinienie skończy się warnem. Dodatkowo ocenzurowałem. Następnym razem proszę wygłaszać opinie w bardziej kulturalny sposób//Laluś

Hogart 2.0
19-05-2008, 22:06
Nono gz ale mi i tak bys rady nie dal ;d:D:D

Smaczus I
19-05-2008, 22:40
LoL nigdy filmow niedawales bo na bocie jechales a co do dedow wiecej ty razy padles niz ja , niejaraj sie i zawsze filmy dam jak nagram , az zal i smiech z ciebie mam bo jestes dziecko serio ;]:)

Wrobel
20-05-2008, 20:51
Wrrr. [!?]. Mmm... Bart , zawsze się dobrzE uhał. Nie jestem za tym aby .Bart. MiaŁ bota. Np. Ja nie widzę chmurek,co jest przyczyną zbyt szybkiego uhania siE. @Smaczus I - Mocny w gębie [?]. Cóż wykaż się i udowodni. A tak nawiasem , twa wypowiedz nie przytacza owych informacji na temat tego topic, jeżeli tak nie lubisz .Barta. załóż nowy temat i napisz jakim to bart jest "Diobłem" =x ...
@ Do wszystkich : Motywem tego tematu jest to iż .Bart. potrafi się wykazać , a jeżeli Ty też chcesz to się wykaż ! "You can dance" [!].

Ales Thon
22-05-2008, 13:36
#up
On jest dobry w robieniu "Beeee, Meeee". -_-

#topic
Jedno słowo do kozy i barmana - wypie*dalać.
Bart jest poprostu lepszy. :]
Koza jesteś pierdolniętym dzieciakiem którego tylko kasa i pixele w tym pustym łbie. :[
Ja bronie Bart'a jako przyjaciela. Jebią mnie wasze opinie. -.-

Pzdr.
Becio

Grulix
24-05-2008, 21:44
Bart o Kicaii to najlepszy gracze a i jeszcze abu ... A tak to neko to nie jest kozak co 3 h nowy ovner daje postać za sms'a z paypal.pl

Mori
27-05-2008, 12:18
ja myślałem że AHaM to jakieś lepsze pvp a tu widze 0 pvp

a to że koza sie podnieca że cie zabił solo to sie nie przejmuj niech sie cieszy dziecko neo...
czasami wyjdzie czasami nie

pzdr600

Smaczus I
27-05-2008, 14:55
A ty co dupe mu podcierasz tez? ty jestes dziecko neo uuszolu

Ko0oDeeXiiiK
27-05-2008, 15:20
#Up
O muj borze na motoże w ciemnom noc...
Weź gościu milcz bo aż żal.
A tak btw. to dzięki tobie urozmaiciłem sobie podpis :)

#topic
Bart rox i zamknąć mordy :D Jak mnie leją to nikt nie pomoże tylko Bart wiec nie dam na niego złego słowa powiedzieć, trudno o drugiego tak lojalnego kumpla . : )

^Jaco0^
27-05-2008, 21:28
Gratki Bartuś !! Jestem twoim idolem i fanem.
Ja bardzo szanuję Barta z powodu tego iż gdy on padnie od kozy to się z tym pogodzi i nie tłumaczy się tym, że miał laga. Poprostu potrafi przegrywać a taki cwel neko nie.

Sebvek
28-05-2008, 15:05
Gratki Bartuś !! Jestem twoim idolem i fanem.

Chyba on jest Twoim idolem, a nie Ty jego.