Zaloguj się

View Full Version : A mi si? nie dobrze robi - komentarz 2

TakTak
19-05-2008, 21:56
Witam.

Chciałbym napisać komentarz do tematu 'Nie dobrze mi się robi'

@RanyRanyJestemNiepokonany.

Człowieku Ty się wogóle na rapie nie znasz. Mówisz, że O.S.T.R. w życiu nie zaznał biedy ? Jakoś mieszka na Bałutach co już coś tłumaczy. Do tego dożuce Ci cytat z piosenki pt. "1980"

'Miałem 5 lat około
gdy w naszym domu ojciec
dostał wpierdol od ZOMO...
...Rok później taki wpierdol ja dostałem od ojca"

Dalej twierdzisz, że O.S.T.R. miał piękne dzieciństwo i życie ? Myśl co chcesz ...

@Ko0oDeXiik

Wiesz dlaczego O.S.T.R. nie sprzeda tyle płyt co Amerykańscy gwiazdorzy ? Bo nie jest komercyjną gwiazdeczką . Nie ma go nigdzie w telewizji. Jak sam podkreśla robi muzyke wyłącznie dla siebie i nie zależy mu na słupkach ... Ale Ty pewnie nie wiesz o czym mówie bo nie wiesz czym jest komercja ...

Do tego na koniec taka riposta odemnie.

O.S.T.R. jest jedynym polskim raperem, który kocha hip-hop. Nie robi go dla pieniędzy. Bo tak naprawde nie ma on pieniędzy z płyt tylko z tego, że jak każdy człowiek pracuje. Jego praca to siedzenie 12-14h przy Akai 5000 i klepanie bitów, lub siedzenie przed kartką papieru i piórem i pisanie tekstów.
Tacy mądrzy jesteście na forum ? A który z was powiedział by w twarz co myśli o np. OSTRYM ? Żaden...
Koledzy. Mam wrażenie, że rapu słuchacie od max roku i nic o nim nie wiecie. Gdyby OSTRY był tym za kogo go uważacie to Grand Agent nie chciał by nagrywać z nim płyty. A jednak wybrał właśnie jego, Polaka z Bałut...
Odniose się jeszcze do sprzedaży płyt. O.S.T.R. sprzedaje 15tyś płyt. Taki status osiągnęła HollyŁódź i Ja tu tylko sprzątam. Są to 2 pierwsze złote płyty w historii polskiego rapu. Wcześniej status złota zdobyła tylk kaseta Liroya oraz Paktofoniki.
Na koniec powiem wam, że Adam Ostrowski zjada intelektualnie 99% tego forum a ja nie potrzebnie się produkuje przed tak ograniczonymi odbiorcami jak wy... Wy zostaniecie przy swoim zdaniu a Ja nie potrzebnie szarpie nerwy. Ale jak czytam takie steki bzdur kolegów co kochają 18L lub słuchają rapu od roku to mi się niedobrze robi ...

PS.

Mam nadzieje, że na tym forum będzie choć jedna intelektualna osoba, którą nie przestraszy długość mojej wypowiedzi i przeczyta ją od początku do końca.

Pozdrawiam.

PS 2.

Proszę o nie zamykanie tematu. Poki co niekt sie nie wyzywal w poprzednim wiec nie rozumiem powodu zamkniecia. A wrozka chyba nie jestescie ...

Elvan
19-05-2008, 22:05
Jesteśmy. Ja i Elvan mamy rozdwojenie jaźni. Mamy podzielny mózg i łączy nas silna więź emocjonalna. Mózg Elvana przepowiada, że jutro w tym temacie będzie 7 bluzgów. Dlatego też my, w postaci mnie i Elvana, postanowiliśmy znów pokrzyżować Twoje plany i zamknąć ten temat.