View Full Version : Nekus vs Bartus ;)
Smaczus I
19-05-2008, 22:15
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :eek:
Zapraszam:
http://www.speedyshare.com/120296914.html
http://www.speedyshare.com/881162444.html
:p
niewiem jak ci to wytlumaczyc ale wtedy gral nekiem old smaczus czyli ja! , a teraz ban byl przez 3 dni przez male nieporozumienie i sie niejaraj:mad:
Przez 3 dni byl nowy owner ale teraz jestem spowrotem chcialem juz niegrac na apo oddac postac komus i ten koles co mu oddalem mial boty tak padal niemoja wina:( Mortiis powiedzial ze musze wrucic jak niechce widziec neko z 1200+lvl wiec musialem wszystko spowrotem na swoje miejsce zrobic i oto jestem Samczus Powraca!!!!:eek::eek::eek::eek:
[Splaxor] Nie zamieszczaj double postów. Połączyłem dwie Twoje wypowiedzi w jedną.
Fast Rall
19-05-2008, 22:29
[19/05/2008 17:06] Grom -> Neko Knight was banished because of Uzywanie macro/botow itp.
1557 18/05/2008 18:55:16 Sarumar
1557 18/05/2008 19:00:05 Bart
1557 18/05/2008 19:04:15 Sarumar
1557 18/05/2008 19:13:32 Bart
1557 18/05/2008 19:16:18 Sarumar
1557 18/05/2008 19:18:43 Bart
1557 18/05/2008 19:21:58 Iriliuz
1557 18/05/2008 19:24:24 Sarumar
1557 18/05/2008 19:27:10 Sarumar
1557 18/05/2008 19:29:10 Bart
Padałeś od nas jak mucha .. nie licząc twojego uhera , i bota
LoL nigdy filmow niedawales bo na bocie jechales a co do dedow wiecej ty razy padles niz ja , niejaraj sie i zawsze filmy dam jak nagram , az zal i smiech z ciebie mam bo jestes dziecko serio ;]:)
tia. przypomnieć ci ile razy ty miałeś bana za boty? pewnie były niesłuszne, nie? taa więcej razy.
zal.pl
Teraz ja się wypowiem: przypatrzcie się wszyscy jak ciągle pisze "23:04 Neko Knight: w8" a w tym czasie się manasuje, albo piszę jakieś głupoty na moim filmiku i na jego ciągle tak pisze :d do tego później napisał: "23:04 Neko Knight: spac mi sie chce" a grał jeszcze co najmniej 2h
Dorba!!!
wrucic
pozdro
Ko0oDeeXiiiK
20-05-2008, 08:45
Jeszcze 2, 3 twoje tematy a zwątpię całkowicie w ludzką inteligencje...
Koleś ty się rozumiesz?
bart, hehe, noob, hehe, bot, wes ic bo siare mam, hehe, hoc tu hehe
Bart ma 1436 lvl a ty 1557, zabiłeś słabszego. Gz.
Dałes chara kumplowi i Mortiis powiedział, że musisz wrócić? Jakoś nie chce mi się w to wierzyć.
Mówiąc prawdę mało osób grającyh na starym APO miało pvp , nie wiem czym sie tu chwalić jeśli ubiłeś kogoś .. Pamiętam jak Eklerq (wiem ,że to nie knight) bądz Rilisek włączali skulla i nikt ich jakoś nie mógł ubić a wszyscy mówią ,żę knight jest najlepszy bla bla sorc jest najlepszy .. teraz wszyscy mówią ,że pall jest Pr0
No i co z tego postacie są tak zbalansowane ,że każda profesja jest ~ równa drugiej profie tzn . : knight ~ pall
Wiem ,że zaraz każdy napisze " Pall jest najlepszy i bla bla bo ma skille i wogóle"
No i co z tego pamiętam jak na Antice pojawił się Orsh w Edron i zabijał każdego poza Strinity (Sorc) i krążyły ploty ,że niby ma 2 myszki i wogóle ... I wyszło na jedno Sorc zawsze był najlepszy i jest najlepszy ..
@Smaczus
Chwialisz się ,że ubiłeś Barta .. Taki pro jesteś to graj na servie pvp najlepiej na jakimś starym czyli na Antice albo Novie ,zobaczymy czy coś osiągniesz.
:rolleyes:
Chyba o czymś zapomniałem ... ale mniejsza. To tyle z mojej strony.
Człowieku, weź Ty się nie ośmieszaj, tibia Ci mózg ******* ...
Pozatym to ile zapłaciłeś Mortiisowi, żeby Ci bana zdjął ?
@Bart
"Dorba!!!" to literówka, ale żeby napisać "wrucic" ... to trzeba być mózgiem :D
Upomnienie za wulgaryzm. Następnym razem poleci warn, teraz tylko ocenzurowałem//Laluś
Smaczus I
21-05-2008, 13:17
LoL moze niejestem taki doskonaly "jak wy oczywiscie" jestes naprawde bardzo intligetni ale po 1 niedalem tego temu aby udowodnic ze zabilem barta tylko po to zeby on sie tak niejaral , bo tak naprawde slaby niejest ale za mily tez nie robi namnie glupie tematy wiec tez mu dojebie nieraz wiec troszke luzu all
Nigdy Mortiis nieotrzymal odemnie kasy za odbanowanie czy cos podobnego.
I jak bym gral Smaczus ktorym Skonczylem gre na 1-918 lvl i tak bym byl 1 na liscie.
^Dementis 2.0^
21-05-2008, 18:01
zabilem barta tylko po to zeby on sie tak niejaral , bo tak naprawde slaby niejest ale za mily tez nie robi namnie glupie tematy wiec tez mu dojebie nieraz wiec troszke luzu all
Tak, tak... i myślisz, że twoje "dojebywanie" ruszy normalnych ludzi. Po twoich filmikach widać, że jak ubijesz Barta, to momentalnie dostajesz epilepsji i pierdolisz jakieś smuty. Wypadki chodzą po ludziach...
@Grulix
Nie napisałem, że Bart ma najlepsze pvp.
Dementis ma 100 % racji ... Bart ma najlepsze pvp i co poradzić Neko koza z nosa scar 99.9%
bart ma najlepsze pvp ? ownet? gdyby miał takie pro pvp to by nie padał od neka ;d
Neko z takim lapsem jak Bart nawet nie ma co sie mierzyć jego lista kiedyś wyglądała tak : Kostel,Abu,Kostel,Abu i tak cały czas.To jest jednym słowem laps pęka sie sam lać i bije z pedałami z Angels
Neko z takim lapsem jak Bart nawet nie ma co sie mierzyć jego lista kiedyś wyglądała tak : Kostel,Abu,Kostel,Abu i tak cały czas.To jest jednym słowem laps pęka sie sam lać i bije z pedałami z Angels
Laps to wiesz do kogo możesz sobie mówić?;> piszesz, że tyle razy padłem, a ty pewnie byś sie wyuhał od abu 9k+2k wand i kostel 6k+3k broń do tego ja co chwile wale maxy, a z tym, że boje się sam lać do doj*b*ł*ś hAUHSUAHSUHAUSHAUSHAS nigdy nie zawołałem nikogo z angels do uhania <lol123981273> XddddddddddDd, a właśnie ; ] pedał to ty sobie mów do neka;) ty chyba mnie z nimi pomyliłeś ja biłem z Wulfem abu i kostela, oni padli przyszli znów kostel 3 uherów abu jeden i tak padli jeszcze 4x ; ]]] później kostel wbił rs'a HAUHSUAHSUHASUHAS
@topic
n/c ; D
@down
a wiesz co to edit?;<
a jak mieliśmy cię zabić jak biły 2 albo 3 osoby do tego miały u mnie yellow była ~2 rano i miałeś 4 uherów w tym abu ; ] moje dzieci z angels? dziwne, że nigdy nie byłem w tej gildi ;|
Tak tak ale jak mialem rs'a kostelem to jakos nie ubiles mnie.Za slaby jestes czy wiecej kolegow teraz nie bylo online ??!! Jestes 0 i nie pier...... ze nie wolasz kolegow bo jak pk odbapal zawsze twoje dzieci z Angels przychodza.
Az milo popatrzec na old apo. Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.