PDA

View Full Version : Modki part 2...

Rase Aberi
19-05-2008, 22:45
Założe oddzielny temat do tej sprawy... Czy nie sądzicie, że osoby ktor maja moda nie powinny grać na Apo... a jeżeli już to jako tutor. Bo jeżeli ktoś podpadnie jakiemuś modowi w grze to potem bedzie sie mścił na forum. A tak może to zrobić przez pvp (tyle, że po co ?? Jeżeli mam moda...)

Czy myślicie, że tak bedzie ??

@love
Ehh troche sie nie na temat wypowiedziałeś ale można wywnioskować twoje zdanie. Myślisz, że tak nie bedzie??

[Splaxor] Używaj do wypowiadania się tylko i wyłącznie koloru czarnego.Upomnienie.

Love 2.0
19-05-2008, 22:48
Wiesz co? Kiedyś ktoś powiedział mi bardzo mądrą rzecz. Ten kto jest dobry na forum jest słaby w grze i na odwrót. Rozumiesz? Nie każdy moderator ma czas na granie na ots. Może woli np. poświęcać więcej czasu na pomaganiu na forum.

dt3
19-05-2008, 23:09
Dobrze jest , jeżeli dostanie hunta to jego sprawa :)

[Splaxor] Nie wnosisz nic do tematu. Następnym razem postaraj się napisać własne zdanie, a nie napisać coś, aby była wymagana ilość znaków. Upomnienie.

Mc Maciek
20-05-2008, 06:40
Moderatorom nie wolno nadużywać swojej pozycji. Jeśli jednak takie coś zajdzie, najlepiej zgłosić to w odpowiednim dziale na Forum.

Żeby dostać tutora, trzeba się wykazać i jakoś sobie na to zasłużyć. Nie każdy może go mieć.

OtherWay15
20-05-2008, 07:17
Wiesz co? Kiedyś ktoś powiedział mi bardzo mądrą rzecz. Ten kto jest dobry na forum jest słaby w grze i na odwrót. Rozumiesz? Nie każdy moderator ma czas na granie na ots. Może woli np. poświęcać więcej czasu na pomaganiu na forum.
LovuŚ, pamiętasz jak ja siedziałem na Forum non-stop :) Wtedy czasem grałem, i co? Max mój lvl wbity to 203... ;]
Co do tematu: Jak chcą, grają, jak nie, to nie. Ale gdyby się na kogoś jakiś mod uwziął, to powinni go pokarać siłą nieczystą.

BaXzalosnyOgryzek
20-05-2008, 12:54
Mojim zdaniem jest spox tylko "Splaxor" czy jakos tak dal mi warna za post który napisalem ok. 1miech temu, ;s...

Acha tak pS. Niezauwazyliscie,ze nowi modkowie jak dostali wieksze uprawnienia to pisza tak, hmm jak to nazwac "profesjonalnie" niewiem naprawde jak to nazwac ale tak dziwnie, rozkminiacie mnie?.

Busst
20-05-2008, 12:57
#Bax
Jeżeli ktoś zaczął tak pisać, to chyba dobrze, prawda?
Zauważ jednak, że kilka osób, które dostały pozycje Moderatora pisały tak od początku swego "istnienia" na forum.
Najlepiej będzie, jak każdy zacznie pisać "profesjonalnie".

Nixon
20-05-2008, 13:56
Moderator nie może się mścić na forum, bo niby jak?
Każdy usunięty post/temat można zobaczyć.
Do każdego niesłusznego warna można się odwołać.

A w takiej sytuacji moderator leci z posady.

Clk
20-05-2008, 14:17
Autor tematu ma trochę racji.. Nixon się myli..[że można zobaczyć temat, bo jeżeli usuniemy go fizycznie, nie zobaczymy go ;p]

#topic
Masz rację. Może wtedy być bardziej surowy dla tego użytkownika..

[Nixon] Niestety każdy post, który my, moderatorzy możemy usuwać, pozostaje na forum i mogą go oglądać moderatorzy i wyżej.

[Edit by Cielak for Nixon ;*] Niestety, ale nie czytasz ze zrozumieniem... napisałem TEMAT ! Nie post czopku xd.. rób mi tą sygnaturkę.. bo zamiast tego zrobiłeś mi ten user -.-

[Nixon] Nie każdy post jest tematem, ale każdy temat jest postem -.-
Ostrzegam, nie edytuj moich wypowiedzi.

[Edit by Cielak] Ale post a temat to co innego..

[Elvan] Ale tematy usunięte też widzimy. xD

[Cielak] Ale jeżeli usuniesz je FIZYCZNIE to nie widzicie :p. Znam opcje tego forum w zakresie moderowania... NIE EDYTOWAĆ TEGO POSTU BO SIĘ POKARZĘ ! !!

GladeQ
20-05-2008, 19:56
Mi się wydaje, że czegoś takiego nie będzie, bo np. podpadne Nixonowi, a on swoim charem będzie chciał mnie za to ubić no to bym się poskarżył Tygrysowi i dostałby upomnienie albo nawet by już nie był zielonym... No więc to dla nich ryzyko jest... chyba, że im nie zależy...

Busst
20-05-2008, 20:05
Ja osobiście zrezygnowałem z gry i czas, przez który miałem grać, poświęcę forum.
Chyba lepiej tracić czas na forum, niż na Tibię, nie?

I z tym w 100% się zgodzę. Zrobiłem identycznie.
//Layer

Ave Nithersson
20-05-2008, 20:17
pS. Niezauwazyliscie,ze nowi modkowie jak dostali wieksze uprawnienia to pisza tak, hmm jak to nazwac "profesjonalnie" niewiem naprawde jak to nazwac ale tak dziwnie, rozkminiacie mnie?.

Rozkminiamy. xd Płakać mi się chce gdy patrze na stare wypowiedzi nowych moderatorów..
Różnicie sie od reszty tylko zielonym kolorem nicku, nie widzę w Was nic koksiarskiego i godnego podziwu. To śmieszne jak niektórzy niesłusznie unoszą się dumą. o.O
Oni zostali wybrani do odwalania brudnej roboty na forum, a nie do zabawy na APO.
Poza tym..

Bart c: (19-05-2008 19:52)
Nixon - wiedziałem, że dostanie moderatora, a co do tego:
Nixon - nikt ważny etc. to leże z tego ;>

W każdym bądź razie mam nadzieje, że będziecie dawali dobry przykład innym.

Rhybeth
20-05-2008, 22:52
Nie obchodzi mnie twój kolorek przy nicku, pozycja w grze, kim jestes lub mieszkasz gdzie, wazne jest to, iz ja udzielam tu się, nikomu nie szkodze i dobrze przy tym się bawie!

# Niech maja tych modkow, niewiecie jakie to umeczenie... masakra, ogarnij ten spam, powodzenia zycze

Zmieniłem kolor na czerwony, żeby bardziej rzucało się w oczy :)//Laluś

Busst
20-05-2008, 23:00
]Nie obchodzi mnie twój kolorek przy nicku, pozycja w grze, kim jestes lub mieszkasz gdzie, wazne jest to, iz ja udzielam tu się, nikomu nie szkodze i dobrze przy tym się bawie![/center][/b]

# Niech maja tych modkow, niewiecie jakie to umeczenie... masakra, ogarnij ten spam, powodzenia zycze

Czy ja dobrze widzę?
Bardzo mądre słowa!
Ludzie twierdzą, że ten i ten Moderator nie nadaje się na to stanowisko, "Bo ja będę lepszy".
A gówno prawda!
Tygrys w pewnym sensie wiedział co robi i kogo bierze do ekipy.
Nie myślcie, że My zajmujemy się tylko zamykaniem oraz warnowaniem.
Nie wiem czy to pisałem, ale przed zostaniem Moderatorem miałem w skrzynce 25 PW, 3 godziny później 95.
Musicie nas zrozumieć i wybaczyć błędy, które CZASAMI możemy popełnić.

I na dodatek musimy niekiedy czytać takie bzdury, że klękajcie narody :D//Laluś

Pietro
21-05-2008, 10:00
Każdy Mod o zdrowych myślach nie robiłby takiej głupoty >,>.

"mscic sie na forum". Dżizys, to jest TYLKO internet. Nie ma co sie przejmować jakimś warnem, etc. ale nie namawiam, żeby nie zachowywać własnej kultury osobistej. Kultura ma być i mam nadzieje, że będzie.

#up

No właśnie. Wiele osób twierdzi, że one byłyby lepszym moderatorem. Tak naprawde tym osobom chodzi albo tylko o kolorek, albo o jakąśtam "sławę". Widziałem takie przypadki i w każdym, nikomu nie chodziło o dobro forum.