View Full Version : baczeq
baczeq szypki zulf
20-05-2008, 11:47
xd odchodze chyba z armii gralem tu prawie 2 lata selem juz baczeq nic mi tu nie trzyma xd moze koledzy jak bede miec neta wyastawiam 60rp na rl i 77 pala oraz tu 250kcc i raczej ni bede tu gral xd pozdro dla wszystkich potem edytne
>Pan Jan<
20-05-2008, 12:18
Spitalaj, nikt za toba płakać nie bedzie, idz do szkoly na J.Polski.
[Splaxor] Grzeczniej proszę. Szacunek dla graczy powinien być zachowywany zawsze, nawet do wroga.
Ok ok mistrzu, do Ciebie jako jedynego tutaj wielki Szacunek :)
Baczeq chciałbym Cię pożegnać i jestem pewien, że Twoja postać jest w dobrych rękach. Gwarantuję Ci to.
Mam nadzieję, że jednak zostaniesz z nami bo na APO zaczyna się Wielka Rewolucja.
lukasz2.0
20-05-2008, 13:25
Rewoluzja.
Rewolucja chyba ;d
[Splaxor] Tak, zgadza się Rewolucja. Przepraszam za "literówkę" :)
Szkoda ze odchodzisz, fajnie sie razem grało ;d
Baczeq na pewno bedzie w dobrych rękach..
Trzymaj sie w prywatnym życiu :*
Szkoda ze odchodzisz.. :P Nie expile¶ afkowałe¶:P Zawsze cie wspominam dobrze mimo kilku spięć!:P Postać Baczqa trafiła w dobre rece :) Demu¶:)
I dobrze robisz :) Ja już od dawna nie bawię się w ten syf i jest cool.. Dobrze, że w końcu sprzedałe¶ tego Baczqa. Btw... jakby co, dzwoń XD
mariusz1990
20-05-2008, 14:56
Szkoda że odchodzisz nie zapomnę Ci togo co dla mnie zrobiles i ile razy mi pomagales:). Bedziemy za Tob± tęsknic :D
Destroyer Pall
20-05-2008, 15:15
Popisalismy tam czasami ale tak to Ciebie nie znalem.
Szkoda ze odchodzisz :S.
PozDRowieniA.
:>>DeStU$$<<:
Techniks
20-05-2008, 15:21
Bonczeq ;<
Nie odchoooodz new neta i graj new charem kup/zrob i znow zarobisz xd
Jak przyjade to pogadamy ^^
Szkoda ze odchodzisz...
Ale mam nadzieje ze nie na dlugo ;(
Bardzoo wspominam wszystkie chwile z toba na ots ,a szczegolnie ostatni wypad z pacc na perf,omniby (i przez neka nie wise a ni glacki)
Baj baj Zioms ;*
Przyjade to bedze biba ;)
Masz Grac!
spierdalaj nikt Cie tu nie trzyma
allegro kid..............
[Splaxor] Warn za wulgaryzm, ponieważ już byłe¶ ukarany za tego typu przewinienie, dziękuję.
#up
Zamknij mordę idioto .
#down
Do ciebie ¶mieciu nie mówię, więc łaskawie zamknij swój parszywy ryj, bo nikt Cię do głosu nie dopu¶cił.
[Splaxor] Dostałe¶ ode mnie upomnienie za obrażanie, ponieważ jeszcze nie miałe¶ takiego przewinienia, ale teraz poleci już warn. Co za dużo to niezdrowo.
[Azian] Dla mnie i tak jest ¶mieciem, btw. teraz to przynajmniej kto¶ dba o to forum ;o
@Up Afff dziki wonrz ( Czyt Emca ) ma racje nikt cie tu nie trzyma :p
@Topic papa znalem cie wogole ? :D
@Azian Morde mozesz miec ty cisni od dzikego wenrza _,_
!! ODDAWAC NORMALNEGO BOXA !!
Ales Thon
20-05-2008, 16:30
Heh... Szkoda Baczeq odej¶cia ale na lepsze w rl'u Ci to wyjdzie. ; d
Postać wg. mnie trafiła w dobre ręce.
Pozdro. ;*
BaXzalosnyOgryzek
20-05-2008, 17:18
SPLAXOR NIEKUPZRUPY!!!!!(czyt.NiezrobKupy), mi tez dales warna zato, lecz napisalem to 1miech temu a teraz warn KOWALINHO!
@topic.
Ciua 3mka i wiecej niekituj,ze jestes 1ovnerem
baczeq szypki zulf
20-05-2008, 19:11
nie kitowlem ze jestem 1 ownerem xd pograłem tu swoje osi±głem znam poł serwa xd przynajmniej kasy wpadlo cos xd ps. jak cos to gg xd jak nie bede grał piszcie na gg ;o oczywiscie tylko normalni ;<
nie miałem bana za shara i bota nigdy ;O i nikogo nie oszukałem osoby ktore tak pisza nie dały dowodow; /
xd najlepszym przykładem jest baczeq mam passy zmienia sie eamli i nie hakne ; x ps. jak kto¶ hcce kupić 59rp na rl z outfitami (400k) 350k w kasie eq warte 300k domek 37ed to pisać mam tez tam 77 pala oraz na apo na sell 220kcc xo
PRosze aby nie wypowiadały sie osoby typu emca neko i mara ;<
ninja roukenon
20-05-2008, 19:28
Krzyż na droge,a ty Splaxor niebadz taki ostry chojrak i niewarnuj za czesto bo dedniesz xD Splaxor jest z Allegro xD
[Splaxor] Odbiorę to jako żart, a co do moich warnów to s± słuszne. Ten kto przestrzega regulaminu nie dostaje warnów/upomnień. Proste jak drut.
Dobrze Splendor sry Splaxor mozesz mi powiedziec szczegolowo co to wanr i za co mozna je dostac
Upomnienie za post nie na temat(nabijanie postów)//Lalu¶
Wreszcie.. xD może wreszcie się zaczniesz uczyć. Teraz jak nie masz neta to nawet punkty z polskiego dostajesz :D hahaha Tak trzymać :D
Sunrise Hope
20-05-2008, 21:32
Gratuluje, że w końcu udało się sprzedać Tobie chara.
Dla własnego dobra nie graj tu więcej jak ja...
Najarany Zenek
24-05-2008, 13:16
Nie znasz mnie ale to nic ja ciebie też nie znam ale to nic i tak będzie
SMUTNO :confused:
Baceq ;( szkoda że odchodzisz ;[ lubiłem Cie, chociaż nie znali¶my się za bardzo ... No ale każdy kiedy¶ odchodzi ;/ Mam nadzieje, że może wrócisz tu kiedy¶.
No to jak odchodzisz to powodzenia w rl życiu. PaPaTkI ;*
Jurassko
24-05-2008, 15:33
No karolku szkoda ze odchodzisz nie będzie kogo denerwować:(Znam Cie z rl i w pewnym sensie Powiniene¶ odej¶ć na trochę bo szkoła itp
Wracaj Szybko!!!Ale i Tak Nie wieze ze wytrzymasz dluzej niz 2tyg-1miech
Papa Karel:(
Hmmm. Nigdy z Tob± nie rozmawiałem . Widziałem cie pare razy w city jak pekowałes. Ale z wystawionych opini twierdze ze jestes spoko . Powodzenia w realnym zyciu .BB
karol powrocil
25-05-2008, 19:56
szkoda ze odeszles fajnie sie z toba gadalo;)
fajne przedewszystkim byly nasze solowki
mam nadzieje ze oddales konto w dobre rece
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.