Zaloguj się

View Full Version : Problem z netem ...

MeHu :*
20-05-2008, 17:55
Witam !

Mam taki niemały problem z internetem, otóż, gdy chcę włączyć stronę www.google.pl, wszystko idzie błyskawicznie, sekunda i jest, ale jak wpisuje fraze do wyszukania, to wtedy wogóle się nie ładuje, nie wiem czego, tak też się dzieje, gdy chce wejść na poszczególne strony, których wymieniać mi się nie chce :P
Zauważyłem też, że ilość pakietów wysłanych jest mniejsza od odebranych(dziwne), może to przez to ?

Plx help me >;

@P@trol
Miałem o tym napisać, ale nie wiedziałem, że to ma znaczenie.
Otóż tak, jak w operze przestała się wczytywać fraza w google, to spróbowałem w mozilli ... chodziło, ale niestety tylko przez pare godzin, tak samo z IE. ;/
Na IE wchodziły strony, które nie wchodziły na operze, ale tylo przez pare dni.

Nadal plx help >;

Jaroz27
20-05-2008, 20:20
jakiego neta masz ? radiówke ? napisz.. to moze ci pomoge.

P@trol
20-05-2008, 20:37
A sprawdzałeś na przykład czy na każdej przeglądarce jest tak samo???
IE 7, Mozilla, Opera???
Jeśli wszędzie tak samo to nie wiem. :D

27-05-2008, 21:32
Odświerzam .

HaWkInS
28-05-2008, 21:01
Myśle że to jakieś przeciążenie na lini. [?] Dziś właśnie mam takie coś zamula mi neta, mam Liveboxa TP 1Mb. Takie coś dzieje sie co około 2 miesiące, czasami wiecej i trwa przez maxymalnie trzy dni. Po tym czasie jest ok. Np jak zaloguje sie na OTS'a to widze że inni nie maja lagów, a ja praktycznie stoje w miejscu. Poprostu musisz poczekać, sprawdz u kolegów z podwórka czy u nich tak jest..Może masz coś z netem, albo coś poważnego z kompem. W ostatnim razie pozostaje format kompa. Ale po co to robić, myśle że da sie to naprawić.

PzDr

01-06-2008, 00:06
Odświerzam po raz kolejny i nie mówić, żebym szedł do dostawcy neta .