Zaloguj się

View Full Version : [Wywiad]Z Elvanem by Dj Cielak xD

Clk
20-05-2008, 19:51
Ja
Elvan

Siema. Mogę przeprowadzić z Twoją osobą wywiad ?
Witaj. Jeśli bardzo Ci na tym zależy ... Możemy przeprowadzić wywiad.

Notoryczne pytanko.. Imię, wiek, miejsce zamieszkania, zainteresowania ?

Imię - Marek
Wiek - 16 lat
Miejsce zamieszkania - Szczecin
Zainteresowania - Ładne dziewczyny i sport. ;D

Jak Ci się w życiu wiedzie ?
Dobrze. Nie będę się rozpisywał, bo nie będą chcieli wywiadu czytać.

Jakim cudem usłyszałeś o grze 2d jaką jest 'Tibia' ?

Hmm ... O Tibii powiedział mi kumpel. Na początku stwierdziłem, że grać nie będę. Nie dlatego, że "grafa do dupy", tylko ... po prostu nie miałem ochoty. Po paru dniach namawiania mnie, postanowiłem zagrać. I tak się zaczęła moja przygoda. Niestety już się skończyła.

Jak udało Ci się dotrzeć do ''działu'' tibii, jakim jest OTS ?

Standard. Znudziła mi się gra na RL Tibii, postanowiłem więc poszukać jakiegoś OTS'a. Wszedłem na www.ots.pl (http://www.ots.pl) i tam przyuważyłem APO. Zacząłem tu grać i grałem dość długo. Potem "krótka" przerwa i hack. ;D

Moderator na Armii... Na Forum tego OTS'a.. Jak udało Ci się zdobyć tą pozycję ?

Hmm ... Jakby Ci to wytłumaczyć ... Pomagałem na forum. To raczej wszystko. Poza tym jestem na tym forum stosunkowo długo (miesiąc temu stuknęły 2 lata), więc ludzie mi zaufali i nawet zakładali tematy "Elvan na moderatora" (kilku złośliwych użytkowników uważało nawet, że zmuszałem ludzi zakładających takie tematy do ich zrobienia xD). Mortiis (w sumie, to Scorpion przeprowadzał nabór xD) w końcu ustąpił i wysłał do mnie PW z zapytaniem jakie mam doświadczenie w moderowaniu. Odpowiedziałem i ... oto jestem.

Odbiegniemy na chwilkę od tematu... Masz dziewczynę ?
Nie. Jeszcze nie. ;]

Czy palisz, pijesz i wciągasz ? ;]
Piję. Nie nałogowo. Okazyjnie. Np. "ZA OSTATNIĄ ŚRODĘ W TYM TYGODNIU CHŁOPAKI !!".
Nie no dobra ... bez przesady. Ale np. Na zakończenie testów czy roku szkolnego ...

Podoba Ci się informatyka ?
Jakie określenie ... "podoba". ;D Nie ukrywam, że lubię informatykę. Mam bardzo dobre oceny (jak pewnie wszyscy >.<). Jednak ... Wolę matematykę ;)

Masz rodzeństwo ?

Tak. Brata (starszego) i siostrę (młodszą i wkurzającą jak cholera).

Wracając do forum.. jak oceniasz pracę nowych moderatorów ?

Zdecydowana większość bardzo dobrze zaczęła. Guest trochę się rozpędził, ale na 100% za jakiś tydzień przystopuje i będzie bardzo dobrym moderatorem. Adiosa tu nie ocenię, bo ma przecież do pokierowania tylko dwoma działami.

Stopień ortografii na forum ?
Coraz wyższy. (Chociaż są przypadki dzięki którym spada on drastycznie)

Takie pytanie od siebie... czy podoba Ci się pomysł na założenie ''APO Radia'' ?
Wydaje mi się to całkiem dobrym pomysłem, jednak nie wiem, kto mógłby je prowadzić. ;P

Co sądzisz o Dj, Metalowcach, Raperach ?

Uważam, że każdego człowieka trzeba szanować. Bez względu na to, czy słucha metalu czy rapu ... Niech sobie żyją, ja ich zaczepiać nie będę.

Jeżeli forum apo byłoby Twoje.. komu dałbyś moderatora ?

Bardzo trudne pytanie. Nie mam specjalnych kandytatów. Wybrałbym tych, którzy by się do tego nadawali. Proste

Czy na forum APO panuje haos taki jak wcześniej ? [kilka tyg. temu] ?

Możliwe, że jest to spowodowane nadmierną ilością moderatorów. Wcześniej było ich za mało, teraz jest trochę za dużo i każdy się prześciga w zamykaniu tematów i dawaniu warnów. Jestem jednak pewien, że za parę tygodni wszystko się uspokoi.

Coś do Twojego nicku.. Skąd on się wziął ? Co oznacza ?

Nie oznacza zupełnie nic. Ale skąd się wziął ... nie miałem pomysłu na nick (tak, tak. Teraz by było : "Nie masz pomysłu na nick? Kup go ! Winiacze pomysł na ..."), a kumpel miał taki fajnyyy ... "Elvas Thorius". Skończył grać tą postacią, więc zrobiłem postać o nicku "Elvan Thorius" (Jakoś mi to "n" pasowało). Potem, na APO postanowiłem skrócić nick z "Elvan Thorius" na "Elvan". I tak powstał czokapik.

Nasz wywiad dobiega końca... Ostatnie dwa pytania

Co sądzisz o powstaniu takiego działu jak ''Prezentacje APO'' ?

Myślę, że jest on raczej zbędny. Prezentacji powstaje mało, więc można je zamieszczać w dziale "Inne". Jednak jeśli udałoby się wam/tobie nakłonić Tygrysa/Mortiisa do powstania takiego działu, nie miałbym nic przeciwko.

Nowy layout strony APO, co o tym sądzisz ? [Czy mógłby być]

Wydaje mi się, że nowy layout jest niepotrzebny. Ten prezentuje się bardzo dobrze. Jest czytelny i bardzo mało (nikt?) osób na niego narzeka.

Ok. Koniec wywiadu.. chciałbyś kogoś pozdrowić ?

Pozdrawiam wszystkich, którzy mają potrzebę być pozdrowieni, bo np. nie kochają ich ... koledzy.

Okaj. Dzięki za udzielenie wywiadu.. Trzymaj się
Ty również. Do zobaczenia/usłyszenia/doczytania (?)

Komentować xD

Elvan
22-05-2008, 18:07
Wsiurski wywiad bo z jakimś wsiurem go przeprowadzałeś. Kto to jest w ogóle ten Elvan, że go wszyscy tak znają, hę? -.-

xD

[Nixon] A chcesz warna za offtop? :<

[Elvan] A w dziób chcesz? xD

Nixon
22-05-2008, 18:09
Zainteresowania - Ładne dziewczyny i sport. ;D

"ZA OSTATNIĄ ŚRODĘ W TYM TYGODNIU CHŁOPAKI !!".

Aff. Mam rozumieć, że Wy w środy uprawiacie 'sport' z ładnymi dziewczynami, a potem wspominacie? xD

@Topic
Wywiad ładny, a co mogę napisać?
Tylko to 'Dj Cielak'. Jak Ci się znudzi 'Djowanie' to potem będziesz mnie prosił, żebym usunął z nazwy 'Dj', a ja nie usunę :<

Psujekbanned
22-05-2008, 18:19
Wywiad bardzo wartościowy ^^

Tylko to "DJ" Cielak nie pasuje ;]

Dowiedziałem się wiele rzeczy o Elvanie ;sss
Dobry wywiad ;P

Ko0oDeeXiiiK
22-05-2008, 18:38
Wywiad fajny, tylko takie pytania za krótkie, mogłeś dodawać coś od siebie.
Dość ciekawe odpowiedzi tylko czasem takie lakoniczne, oceniam 8/10 (Gdyby były by dłuższe pytania dał bym 9.5/10 a i jeszcze jedno, następnym razem rób cały wywiad w [b][./b] wydaje sie taki soczysty

Lemon'ek
27-05-2008, 21:42
Notoryczne pytanko.. Imię, wiek, miejsce zamieszkania, zainteresowania ?

Cielak czy to wiesz co oznacza słowo notoryczne??

A zresztą wywiad z Elvanem już był...
słowo "notoryczne" oznacza że ktoś ciągle się pyta bądź ty się pytasz ciągle tego samego.... Wiec "didżeju" nie rób wywiadów jak nie znasz słów!

Notoryczne jak ty się ciągle o to pytasz a jak każdy się pyta to raczej się nazywa Reguła....Bo z reguły każdy się o to pyta...

Clk
28-05-2008, 08:08
@up
A czy to nie jest notoryczne ? W prawie każdym wywiadzie pytają o to, więc ?

Sorka za offtopa :p

Pietro
28-05-2008, 08:41
http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=4328

kto szuka, nie błądzi.

Hokeistaaa
28-05-2008, 10:05
Ladny, estetyczny wywiad, brak błędów.

Jakim cudem usłyszałeś o grze 2d jaką jest 'Tibia' ?

Tibia jest 1 d ;).

Ocena oczywiście 10/10, rób więcej wywiadów.

Splaxor
28-05-2008, 12:29
Dla mnie dość ciekawy wywiad i sporo można się dowiedzieć. Przejrzysty i przyjemny dla oka.

Słowo chaos się pisze przez "ch". Jeżeli stosujesz słowa, których rzadko używasz to zastosuj jakiś synonim. Dlaczego każde mniej używane słowo musi być pisane przez "H"?

Ocena 9/10

PacxKnight
28-05-2008, 21:34
Wywiad fajny, bo osoba odpowiadająca na pytanie niczego sobie :)
8,5/10 , a ze mną nikt nie zrobi wywiadu, tylko z takim zuym Modkiem. :<

Ales Thon
29-05-2008, 08:57
http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=4328

kto szuka, nie błądzi.

Szkoda, że to wywiad z przed roku. ; <

#topic
Fajny wywiad, można się czegoś o tym "wsiurze" dowiedzieć. Xd
9/10

Crayon
29-05-2008, 20:15
Ladny, estetyczny wywiad, brak błędów.

Tibia jest 1 d ;).

Ocena oczywiście 10/10, rób więcej wywiadów.
Jak mówi pewna koszulka: "It's not 2D. It's xD !" : D

Wywiad z Elfanem jest fajny bo Elvan odpowiada i Elvan jest fajny i w ogóle super i fajny jest Elvan.
PS: Kocham Ciem misiaczq ; *

Elvan
29-05-2008, 22:27
@up
Na allegro jest ta koszulka? Jak tak, to daj link xD Przyda mi się taka.

@Hokeistaaa
Nie ma ŻADNEJ gry 1D. -.-

avaquar
30-05-2008, 14:14
Wywiad całkiem ciekawy i treściwy można sie dużo o naszym Elfanie dowiedzieć. Ale te kolorki strasznie rażą w oczy.
No nic pozdro Elvanq :P

Daaron
31-05-2008, 20:26
"ZA OSTATNIĄ ŚRODĘ W TYM TYGODNIU CHŁOPAKI !!".

Wiesz ja to zrozumiałem że, lubisz robić sport z... chłopakami ;p (żart ale, tak pomyślałem)

Niezły poradnik podobały mi się pytania krótkie zwięzłe i na temat. Poprawna estetyka kolory spacje etc

ALE ZROBIŁEŚ BŁĄD

haos pisze się przez "ch" :P

Pozdro!

Quik
01-06-2008, 21:15
Daron ma racje chaos się pisze przez ch bardzo fajny wywiad ten oto wywiad uświadomił bym pisał ortograficznie hehe chociarz coś