Zaloguj się

View Full Version : [Wywiad] Nixon

Ko0oDeeXiiiK
20-05-2008, 20:25
Nixon
Ja

Cześć Nixon, mogę przeprowadzić z tobą wywiad?

Hiho. Oczywiście.

Na początek powiedz mi i czytelnikom, jak masz na imię, ile masz lat, i czy lubisz zime?

Mam na imię Łukasz, mam 14 lat i wolę wiosnę (rotfl).

Masz może jakieś zainteresowania? Lubisz czytać książki? U dzisiejszej młodzieży to rzadkość, dlatego też pytam.

Do moich zainteresowań należy informatyka, muzyka (gram na keyboardzie). Niestety czytanie książek jest jedną z niewielu rzeczy, do których w ogóle mnie nie ciągnie, książki czytałem kilka lat temu, znudziło się ^^

Masz może rodzeństwo, jeśli chcesz nie musisz odpowiadać na to pytanie.

Mam rodzeństwo. 8-letnia siostra, nie chcę nikogo obrażać, więc nie mam ochoty wypowiadać się na jej temat xD

Hmm, widzę że typowe podejście do "Rodzeństwa" lecz nie ważne. Masz może jakąś partnerkę, kogoś z kim chciał byś dzielić łoże? Oczywiście nie mam na myśli siebie..

Aktualnie nie mam partnerki.

Jesteś typem imprezowicza czy, raczej wolisz usiąść przed komputerem i porozmawiać z kumplami, czy też poczytać jaki artykuł.

Różnie jest ze mną. Często siedzę na kompie, ale też czasem pójdę do kumpli na 'imprezę'.

Może teraz przejdźmy do Tibii, zacznijmy od twoich początków z tą grą. Grałeś na real tibii? na jakich serwerach, jakie poziomy osiągnąłeś ?

Najpierw grałem na Morganie. Osiągnąłem tam 20+ lvl knightem przy jakże zaskakująco żałosnych skillach 50/50. Po deadzie na pierwszym dragu (rotfl) skończyłem z tym serwerem i przeszedłem na Furorę. Tam miałem 30 lvl. Potem Kyra - 30 druid i 44 pallek, którego mam do dziś.

Również grałem na morganie. Przejdźmy może teraz do Apo. Kiedy rozpocząłeś sobie swoją przygodę na apo? A kiedy zawitałeś na forum?

Na APO zacząłem grać około 1,5 roku temu. Osiągnąłem wtedy 150 level i postać oddałem kuzynowi. Na forum zawitałem 16-06-2007.

Na forum zasłynąłeś z pomocy, jak wiadomo stworzyłeś " Apo klienta" Co zainspirowało Cię do tego, chce zdobycia sławy, czy też po prostu dla siebie.

Długo przed rozpoczęciem pracy nad Apo Clientem czytałem poradniki na jakimś forum. Między innymi dotyczące Hex Editora. Nie wiem dlaczego, przypomniało mi się to i postanowiłem pobrać Hex Editor. Od razu zrozumiałem jak on działa i najpierw z edytowałem IP clienta Tibii. Ku mojemu zdziwieniu.. działało. Zacząłem tłumaczyć menu, pomoc - dla siebie. Kiedy przetłumaczyłem już znaczną część, postanowiłem dać to na forum. Przyjęło się, więc zrobiłem następne wersje.

Hmm, ciekawe. Powiedz mi co myślisz o nowych Moderatorach? Wydaje Ci się że Tygrys wybrał dobrze?
Masz jakieś sugestie ?

Wybór trafny, każdy moderator jest dobry, ale jest nas za dużo. Nie chcę pogarszać sytuacji opisując ją, więc starczy ta wypowiedź.

Wydaje Ci się że nadeszły lepsze czasy armii ? Nowi moderatorzy, nowy tutor, powiedz co o tym wszystkim myślisz.

Porównując z tym, co działo się ostatnio - jest lepiej, no ale zawsze warto poprawiać sytuację. Na temat tutora nie będę się wypowiadał, ponieważ nie znam go.

Wiele osób uważa Cie za "Lizdoupa" chciał byś coś im powiedzieć?

Na forum panuje wolność słowa, każdy ma prawo wyrazić swoją opinię.

Masz na forum jakiś kumpli którzy pomagają Ci w trudnych sytuacjach, Wymień kilku z nich.

Leady kasiczka, Ty, Chojrak, Cielak, Tett, Sallen, ekipa ;), Dede, lukasz2.0, Tre Cool, Crayon i wiele innych ;d

Niestety nasz wywiad zbliza sie do końca, teraz seria krótkich pytań i odpowiedzi.

Gotów?

Tak.

Rl tibia czy Apo?

APO

Pies czy kot?

Neutral

Leszcz czy karaś ?

Leszcz.

Pora zakończyć ten mało kontrowersyjny wywiad, możesz teraz pozdrowić znajomych!

Chciałbym pozdrowić: Leady Kasiczkę, Ciebie, Kuzaja, Chojraka, Cielaka, Dementisa, Sallena, Becia, Aziana, BaXa, Bussta, ByOuta, Dede, Demiza, Elvana, Fee conte, FranQa, Maskotka, Lalusia, Layera, Likitiki, Listka, Love, Lukasza2.0, Marantiela, Mejgera, Mikiela, Oxidosissa, Simine, Tetta, Traxa, Tre Coola, Wicepsa, Margotha, Lukkiego, Crayona, Diexa.

cześć
Narka

Proszę aby nowi podjarani moderatorzy nie przenosili od razu do wywiadów... (Już widze Mc Macka i Guesta)

Laluś
20-05-2008, 20:30
Wywiad super. :D Pytania zajefajniste :P. Tylko te odpowiedzi jakieś takie... czerwone. :P

@edit
Zapomniałem dodać, że przeniosłem temat do działu 'wywiady'.

Plener123
20-05-2008, 20:31
Kodex to umie wywiady robić :) Oczywiście wywiad bardzo mi sie podobał.Trochę sie dowiedziałem o Nixon'ie.Jeszcze raz Gratuluje wywiadu
Pozdrawiam!

Azian
20-05-2008, 20:32
O kurczę!!1 Jestem pozdrowiony :P Idę się pochwalić mamie!
A tak serio, to wywiad krótki, ale ciekawy. Zauważyłem chyba 2 literówki a tak to raczej nic pozatym:)

Elvan
22-05-2008, 18:08
Wywiad ciekawy, z moim pr0 przeprowadzony więc the best ... I co by tu jeszcze napisać ... KodeX pisz więcej wywiadów czopsie.

[Nixon] Będzie tych wywiadów więcej, wiele więcej.

Lemon'ek
22-05-2008, 19:10
heh ale on musi być lekki jak siedział na komputerze i go nie rozwalił:P

A tak pozatym to nawet nawet ten wywiadzik.

User
22-05-2008, 19:25
Ciekawy wywiad, na poziomie ; ) szkoda, że tak mało treściwych pytań..
Czekam na kolejne wywiady autorstwa 'Syna Izraela aka. KodeX' naprawdę fajnie Ci One wychodzą następnym razem proszę o dłuższy wywiad.

Frazeq
22-05-2008, 19:34
Ciekawe,interesuje mnie xD hihi ale bys dodal cos jescze no wiesz pozdro,make more.

.SnS.
22-05-2008, 22:09
Kóórwa ale wasze wywiady są zajebiste.. ;> Czekam na następne wywiady.. ;>

Likitiki
23-05-2008, 17:59
Wywiad bardzo fajny, sporo dowiedziałem się o Nixonie :) 9.9/10

No i najważniejsze ZOSTAŁEM POZDROWIONY!!! xP

Busst
23-05-2008, 18:04
Nasz Kodexik robi bardzo fajne wywiady.
Rób ich więcej bo bardzo fajne się je czyta.
A Nixonowi dziękuję za pozdrowienia, ale dalej jakoś nie czuje się najlepiej, więc nie były one z całego serca.
Masz Hónted Nixon.

Carlos :D
23-05-2008, 23:53
Fajny wywiad, z fajnym człowiekiem, fajne pytania, no i w ogóle wszystko FAJNE XD.
Oczywiście Dziennikarz - Kodex to mój zią, więc 10/10.

Quik
01-06-2008, 21:19
Bardzo ciekawy wywiad pozdrowienia dla wszystkich

Cielok Żałosny Ogryzio !!
02-06-2008, 17:34
Ładny wywiad. Nixon przeszedł teścik i jest luuz. Kodex robi zawsze ładne wywiady i gra z AIM xD

IbidorekIII
05-06-2008, 16:48
Wywiad Bardzo Wciągający Naprawdę Chce Sie Czytać

Dzięki Temu Wywiadowi Dowiedziałem Sie Trochę O Nixon`ie

Mógłbyś Robić Więcej Takich Wywiadów ! Pozdrowienia Dla Ciebie !