Zaloguj się

View Full Version : Pro?ba

Kodeino
21-05-2008, 18:55
Witam i zwracam się z zapytaniem czy Mortiis sprawdza codziennie wpłaty z pacca? Chcę upewnić się, że wszystko jest ok, robiłem przelew z konta bankowego wczoraj a pacca nie mam.

Mariox
21-05-2008, 18:58
Tego to nikt nie wie oprócz samego Mortisa. Uważam, jednak że raczej wpłaty na konto są sprawdzane codziennie a napewno na bieżąco!!!!!

Guildmage
21-05-2008, 21:15
Ja raz dostałem po 4 dniach ale to z pół roku temu^^ ogółem stara sie sprawdzić raz dziennie kiedyś jakiś GM mi pisał..

PAMIETAJ ŻE ON TEŻ MA RL ŻYCIE

Zezikan
21-05-2008, 21:42
No tak ten Pacc to coraz dłużej dochodzi ;/ ja myślałem że jak wysłałem dzis pieniadze to Pacc mi dojdzie a tu klapa ... Patrz ze chyba bede musial tak jak ty poczekać troche czasu i dostać tego Pacca. Szkoda że nie jest to tak jak kiedyś ... wyślesz o godzinie 9-12 i masz Pacc najdlużej o 15 ;p

Kodeino
21-05-2008, 21:49
Jeśli to czytasz Mortiisie to wiedz, że mamy parę dni wolnego z racji Bożego Ciała dlatego im wcześniej premium by doszedł tym lepiej. Drugi powód dla którego owy temat rozpocząłem to chęć upewnienia się czy w ogóle pieniądze doszły na Twoje konto. Z tego co wiem sprawdzasz to codziennie dlatego proszę o wyrozumienie.

Pozdrawiam, dentysta

Listek
21-05-2008, 21:54
Z tego co wiesz Mortiis także ma wolny dzień z okazji Bożego Ciała , więc też to chce jakoś wykorzystać , niekoniecznie przy komputerze. Trzeba czekać , jeżeli dobrze zaadresowałęś , pacc powinien dojść = )

Mortiis
25-05-2008, 23:46
banki tez maja wolne w dzien bozego ciala, wiec przelewy ktore nie doszly przed dniem wolnym dojda po tym dniu...

konto sprawdzam minimum raz dziennie.