Zaloguj się

View Full Version : Jak zagra? na Apo?

KS2
21-05-2008, 21:49
Przeglądałem forum w poszukiwaniu bezpiecznych ip changerow lub clientow apo, ale wszystkie albo mi nie dzialaja, albo sa przestarzale. Moglby mi ktos pomoc, podac bezpieczny sposob, by pograc na APO?

Z góry thx ;)

Listek
21-05-2008, 21:52
Polecam Apo Clienta. - Apo Client By Nixon (http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=11793)

@Down
Jeżeli pojawi się Nixon , porozmawiaj z nim o tym.

KS2
21-05-2008, 21:55
probowalem sciagac, ale jedne wersje w ogole mi sie nie zalaczaja, inne zalaczaja za 1 razem, za 2 nie ale zalogowac sie nie potrafie na zadnym ;/

jak sciagam wersje 4, nie wlacza mi sie w ogole, a wersja 3... gdy sie loguje pisze mi to :
Cannot connect to a login server.
Error: Error while resolving the server name.
...

^Dementis 2.0^
21-05-2008, 23:02
www.tibiasoft.com

Nie reklamuję tutaj tego serwisu, ale jeśli chodzi o grę na APO, to stamtąd ściągam klienta i ip changer. Wszystko działa.

@Edit

Jeszcze jedno. Jeżeli już ściągniesz ip changera wejdź w klienta tibi, kliknij options, network i zaznacz "Test Server Login".

Pozdro.

KS2
21-05-2008, 23:18
Jaka mam pewnosc ze to nie jest zawirusowane? Nie oskarżam tego lecz juz nie raz mialem wirusy, key loggery itp. nie mile uczucie ;p

Szpaczek
22-05-2008, 00:08
Tibiasoft.com, Otserv.pl
Nie reklamuje, ale tutaj znajdują sie wszystkie potrzebne rzeczy.
Link do tematu Exoda, jak zacząć grę.
http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=542

#ks2
Strona niema, żadnych wirusów..
Powinien, być Warn za double posta.

KS2
22-05-2008, 10:05
Co do poradnika Exoda czytalem go ale jest nieco przestarzaly, ip changera i klienta nie da sie juz sciagnac ;/

KS2
22-05-2008, 11:04
link tibiasoft.com zawiera wirusy. Probowalem sciagnac lecz nie sciagnalem, moj antywirus go wykryl :) Prosze modkow lub adminow o zlikwidowanie linku

@Edit
Sry za podwojnego posta

xD Lukki xD
22-05-2008, 11:24
Tibiasoft.com ma wirusy... hahahah dojebałeś!
Najlepszy serwis z botami itp... Chłopie! Masz jakiegoś dupnego antywira jak Ci wszędzie wirusy pokazuje, jesteś taki paranoik więc ta gra nie jest dla Ciebie!
Wiesz co to google?! Wpisz MULTI IP CHANGER!...
Albo wejdź na www.otfans.net <<< PEFNO MA FIRÓSY! : (
@down
Tam pliki nie mają wirusów, chyba że wszedłeś na forum i pobrałeś z postu nowego użytkownika...!!!
Po prostu twój antyvir znajduje wirusa tam gdzie go nie ma... tak robi np Avast czy Avira, lub parę innych antyvirów.

KS2
22-05-2008, 11:36
Sama strona nie ma.... pliki jakie na niej sa maja i to ze mi znalazlo wirusa nie znaczy ze mam durnego antywirusa, lecz swietnego...
Po za tym ... offtopic

Maciek Z Klanu 666 Zuóóó
24-05-2008, 14:06
Powiem Jedno Spie****
Człowieku Wiesz że google nie boli?
Jak masz awasta to się nie dziw, Idz na Tibia.pl (Nie reklama)
I ściągnij tibie 7.6... IP changr z Tibia Org/Tibiasoft.com.
Można cie nazwać N00B'em. Tłumaczy ci sie, a ty nawed niewiesz jak ściągn ąć.

człowieku idz pograj w Mario.
ale nie wiem czy byś umiał go włączyć.