View Full Version : Liga mistrzów-Final
Przemo ziom
22-05-2008, 10:16
Manchester United pokonał Chelsea Londyn 1:1 (1:1, 0:0), w rzutach karnych 6:5 w finale piłkarskiej Ligi Mistrzów w Moskwie.
Prosze o kometaze co do tego meczu i za kim byliscie...
ja oczywiscie za Chelsea Londyn
[Nixon] Przenoszę do Hyde Parku, żeby nie było nabijania.
Witam..
Oczywiście byłem za Chelsea Londyn..
Ale muszę powiedzieć, że w tym meczu zadecydowało szczęście.. tyle akcji które miała Chelsea.. Ah szkoda gadać.. Lecz jak to się mówi.. Niewykorzystane sytuacje się mszczą..
Ale co tam.. taka jest piłka nożna.. :]
Pozdrawiam,
ByOuT
Ja także byłem za Chelsea. Jeśli chodzi o finał to można było się tego spodziewać, że będą rzuty karne. A jak jest w rzutach karnych to wszyscy wiemy;)
Szkoda, że Terry nie strzelił karnego no ale było by zbyt pięknie
PS. Dobrze, że Ronaldo karnego nie strzelił heheh nabawi się może kompleksów i nie będzie kozakował
Man Utd 4ever! Piękny mecz i szacunek dla Chelsea! Gdyby nie czerwona kartka Drogby mecz mógłby się potoczyć całkiem inaczej, bo on by karnego strzelił :) Ale to jest football, tu też liczy się szczęście. Mimo wszystko pierwsza połowa piękna w wykonaniu Manchesteru, a reszta już bardziej wyrównana. Spotkały się dwa wielkie kluby i wygrał lepszy.. Podwójna korona dla Man Utd!!! GLORY GLORY MAN UTD!!!
KodeX dostał ode mnie informacje jeszcze przed końcem dogrywki, że będą rzuty karne, że Ronaldo nie strzeli i że Chelsea wygra. Gdyby później się nie minął Terry, miałbym 100% prawdy, no.. niestety, ManU wygrał. :D
Ales Thon
22-05-2008, 10:29
SEUoSheSUOEhSUOEhSUOe
Wiedziałem, że ManU wygra. ,,|,,
ManU troche zjebało 1-szą połowe... Mogliby strzelić spokojnie 3 bramki. Xd
Ale mecz zajebisty. O_o
Verrier 2.0
22-05-2008, 10:47
Cholera ... Kibicowałem Chelsea. ManU je**ni farciarze ... Moim zdaniem Chelsea grała lepiej od ManU i gdyby Drogba nie wylecial z boiska The Blues by wygrali. Na koncu meczu szkoda mi było Terrego :(
@down
Ja ManU nie kibicowałem i nigdy nie będę.
Po waszych wypowiedziach widzę, że większość z was było za Chelsea a przed meczem wszyscy Man Utd kibicowali hehehe
@up
Jeśli chodzi o Terrego to marzyłem o takim obrazku jaki jest w moim awatarze. Niestety...
Ko0oDeeXiiiK
22-05-2008, 11:04
Sfarcili pedały i tyle, jedyne co mnie satysfakcjonuje to, to że ten gej cristiano nie trafił.
Byście widzieli jak emocje panowały u mnie i u Nixona na GG, nie zamieszczę ze względu na treści wulgarne XD
ManU nie kibicuje bo dla mnie to idiotyzm, jak by przegrali to by kupili zaraz z sześciu nowych zawodników, sfarcili jak nigdy, Terry sie pośliznął w ogóle ich nienawidzę i niech im samolot na stadion spadnie !
Dzięki bogu , ManU wygrało = )
Ale mecz ogółem bardzo wyrównany , gdyby nie słupek w karnych Terr'ego wątpie czy Manchaster by wygrał. Ale czasem tak bywa , w footbolu może zdarzyć się wszytko.
Niestety zasnołem w czasie przerwy.. ;< Ale mikiel mi opowiedział co było później. :> Szkoda że Chelsea przegrała.. No ale cóż bywa.
Oxidosiss
22-05-2008, 11:25
Jak wy Chelsea możecie kibicować, zespół który zachować się nie umie, krętacze..
Ja osobiście jestem baardzo zadowolony że ManU wygrało :D:D.
Anelka i Terry troszke sprawe zepsuli, no i C.Ronaldo musiał pobajerować w karnym ;]
Dzięki bogu , ManU wygrało = )
Ale mecz ogółem bardzo wyrównany , gdyby nie słupek w karnych Terr'ego wątpie czy Manchaster by wygrał. Ale czasem tak bywa , w footbolu może zdarzyć się wszytko.
Gdyby Terry trafił to Chelsea by wygrała, ponieważ MU było już po 5 karnych a wynik był 4:4
Destroyer Pall
22-05-2008, 11:26
Gdy ManU strzelilo gola myslalem ze bedzie przewazac a tutaj Chelsea zaczela grac.Ale rzuty karne to loteria :(
Byłem za ManU
ale jak C.Ronaldo nie strzelil karnego to myslalem,ze juz po meczu ...
A tu jednak cuda się zdazaja :D
PozDRaWIam
MajorToNoob
22-05-2008, 11:39
Bardzo dobrze, ManU na zawsze rox. Chelsea to prostaki, chamy i nie wychowani piłkarze, oprócz Ashley Cole, Frank Lampard i John Terry, reszta to płaksy i prostaki tacy jak np. Drogba albo Joe Cole. ManU 4ever!
Manu miał po prostu farta...
Ale dobrze , że Ronaldo nie trafił karnego. :D
Szkoda też Drogby , że dostał czerwoną kartkę.
Mnie zastanawia czemu Avram Grant dał na boisko Anelke , a nie Shevchenko.
PacxKnight
22-05-2008, 12:53
Cholera ... Kibicowałem Chelsea. ManU je**ni farciarze ... Moim zdaniem Chelsea grała lepiej od ManU i gdyby Drogba nie wylecial z boiska The Blues by wygrali. Na koncu meczu szkoda mi było Terrego :(
@down
Ja ManU nie kibicowałem i nigdy nie będę.
Jako fan Chelsea powinieneś się cieszyc, ze wcześniej Carvalho nie dostał czerwonej kartki,a w tedy ManU by szybciej ich rozd***** :). Obie drużyny miały nie wykorzystane sytuacje, szkoda mi Terrego, cieszyłbym się bardziej jakby Ballack nie trafił, gestapowiec jeden. -.-
Dzięki szczęściu ManU nie musze robic loda koledze xd... Utrzymało się, że jak ManU gra w finale to wygrywa! :D
No i tak miało być. Żadnego meczu nie przegranego, Chelsea była blisko, ale oni postarali sie wszyscy o emocje dla widzów do końca przede wszystkim i to sie liczy.
Miejmy nadzieję, że Edwin van der Sar nie skończy na ten czas kariery, a C. Ronaldo nie odejdzie do Realu Madryt i Manchester zostanie taki jaki jest-dobry.
Z całego serca kibicuję również Juventusowi Turyn, czekam tylko na finał 08/09 Manchester vs Juventus i tak samo emocjonujący pojedynek.
Niezapomniany mecz.. gdyby na miejscu Anelki był Drogba mogłoby sie to całkiem inaczej potoczyć. Zwróćmy także uwagę, na to, że Nani, Giggs i Hargraves (ch** wie jak to sie pisze) trafili karne pewnie, tak samo pewnie jak Kalou, Ballack i Lampard- długo sie nad tym zastanawiałem i myślę, że w tym może coś być..
Ogólnie najlepszy po finał oczywiście po Liverpool - Milan poprzedniego roku.
Zajebiste. Mykam.
SiMiNa :P
22-05-2008, 13:07
Jak zawsze, byłem za ManU. Należało im się to zwycięstwo, za katastrofę w Monachium w 1958 roku, gdy 8-iu piłkarzy ManU poniosło śmierć. Już 50 lat minęło. Niech w następnym roku też wygrają, choć Cristiano Ronaldo ma przejść (podobno) do Realu Madryt. Jest on wyceniony na 120 mln. O_O Pewnie Real ma tyle kasy. Ale wątpię, żeby Real kiedykolwiek wygrał jeszcze LM, ma same 'gwiazdy' ale zgrać się nie umieją. To na tyle >.>
Nie zamieszczamy linków do innych serwerów, serwisów w celu reklamy.
Usuń link z podpisu, ponieważ gdy klikniesz w obrazek przenosi cię na stronę serwera. Dostajesz upomnienie i masz 24h na usunięcie. Później będzie warn.
//Layer
&Edit
Dziękuję :)
Przemo ziom
22-05-2008, 23:26
Chelsea Londyn im nalezalo sie zwycięstwo.Doszli tak daleko,mieli wielka sznase wykozystac to ale sie nie udalo.Osobiscie jestem fanem Fc Barcelony ale angielskich klóbów nienawidze a o do pedalka jakim jest C. Ronalodo to macie raceje ze gej itp.;p
Wiadomo, że byłem za niebieskimi..
Moim zdaniem finałów nie powinno się kończyć karnymi ... tylko następną dogrywką. W dwunastkach wszystko może się zdarzyć i trochę szczęścia i Wisła kraków mogła by wygrać z ManU czy z Chelsea. Moim zdaniem finał powinien być dla Chelsea. Przynajmniej ten zjebaniec c.ronaldo nie trafił karnego. Wieś tańczy i śpiewa. hauhus
Ja kibicowałem na Chelsea . Chelsea by wygrali tylko ten głupi słupek i poprzeczka ;(
Ja tam nie wiem jak można lubić Chelsea. Ciekawe czy którykolwiek z was znał Chelsea zanim Abramovic(?) wykupił ten klup i nasprowadzał tam gwiazd. A co do C. Ronaldo też go nie lubię jako osoby, ale jako piłkarz sprawuje się według mnie bardzo dobrze. Jestem zadowolony z wyniku.
Kicka 2.0
25-05-2008, 11:37
Man !!! Glory Gloory Man united!!! Chelsea dzieliła wygrana (słupek w karnych)
P.s kliknij na jajeczko i nadus click here :)
Carlos :D
25-05-2008, 11:40
Przynajmniej ten zjebaniec c.ronaldo nie trafił karnego. Wieś tańczy i śpiewa. hauhus
Ta? Taki kozak ;>? Ciekawe, czy Ty trafił byś w ogóle do bramki.. Wyobraź sobie, jaką trzeba mieć siłę w nodze żeby trafić w okienko.. Każdemu sie zdarza, nikt nie jest idealny..
#topic: Glory glory, ManU :).
Ja kibicowałem CHELSEA . Manchaster to zalowa druzyna. Nienawidze ronaldo nic nie robi tylko tego ryja szczerzy za mi go !!!!!!!!!!!!!!!
ktoś tam up pisał , że Chelsea to same gwiazdy xD a Manchester to niby co?
byłem za Chelsea i tyle :D:D ManU miał szczęscie i tyle !!! w nastepnym roku to Chelsea wygra a manU nie wyjdzie nwet z grupy :D i dobrze ze ten laluś ronaldo nie strzelił :D:DKtoś napisał , że Londyn to wies a co niby taki Manchester?
to jest jakies zadupie normalnie przy londynie xD
Ta? Taki kozak ;>? Ciekawe, czy Ty trafił byś w ogóle do bramki.. Wyobraź sobie, jaką trzeba mieć siłę w nodze żeby trafić w okienko.. Każdemu sie zdarza, nikt nie jest idealny..
#topic: Glory glory, ManU :).
No, na prawde trzeba byc supermenem żeby kopnąc piłką w "okienko" O.o [IRONIA]
@top
Byłem neutralny xd
Ales Thon
25-05-2008, 19:00
No, na prawde trzeba byc supermenem żeby kopnąc piłką w "okienko" O.o [IRONIA]
Jeszcze trzeba dokopnąć do bramki...
#topic
Koment na 1-szej stronie.
Żeby nie było offtopa
Byłem za ManU. xDDD
Taki se pazdzioszek
25-05-2008, 19:18
Nie tylko Chelsea miała 2 duże szansę w regulaminowych 90 minutach...
Carrick i Giggs strzelali na można powiedzieć "pustą bramkę".
W karnych jak w karnych... Decyduje tylko szczęście...
Byłem i będę za ManU. ;)
xLisTekx
01-06-2008, 22:06
United!
United!
United!
United!
United!
United!
United!
United!
ManUtd - 4 ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zostajesz zbanowany za podszywanie się pod Moderatora Listka.
//Layer
Tre Cool
01-06-2008, 22:14
#up
Ja pierdziele archeolog ....
Wyjdź plz.
Do modów: Kasacja tematu blz.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.