View Full Version : Aktywacja Pacc
Wczoraj miedzy godzina 9.00 a 10.00 wysłałem pieniądze na Pacc. Odchodząc spytałem Pani z okienka kiedy pieniądze dojdą ... odpowiedziała Mi ze dziś do godziny 14-15 pieniądze powinny być.
3. Poczekać, aż przelew zostanie zaksięgowany na naszym koncie. Konto promocyjne zostanie aktywowane maksymalnie w ciągu 12h od wpłynięcia przelewu na nasze konto.
Jeśli to prawda to Pacc powinien być dziś z rana aktywowany , a go nie ma ....
@down
Ja napisałem maila do Mortiisa tak samo dałem mu dowód wpłaty i 0 odpowiedzi na mail.
Również zauważyłem, że coś jest nie tak. Kasę wysyłałem przez bank przedwczoraj a pacca nadal nie ma. Pisałem również do Mortiisa i wnioskuję, że pewnie nie miał czasu na sprawdzenie wpłat.
http://www.forum.toproste.pl/announcement.php?f=30
Poczytaj co tam jest napisane a napewno się czegoś dowiesz.
Zezi, a nie pomyślałeś, że dziś jest święto i Mortiis chciał by odpocząć? ;o
Ja również czekam na pacc, ale wiem, że moge go dostać dopiero nawet w poniedziałek.
Lipek Aldix
22-05-2008, 15:55
Zezikan ja kase wysłałem 16 i też jeszcze nie mam więc bądz cierpliwy...
Pomysl że Mortiis też ma prawo do odpoczynku.
@edit
Hehe może sie myliłem :P Mortiis ostro pracuje bo własnie otrzymałem pacca ;)
I każdy z was powiedział by "nie ja nie jestem noobem" brak wam cierpliwości -.-'
Jeśli wysłałeś kase to dostaniesz upragnionego Pacca .Spokojnie.
deadheal
24-05-2008, 11:02
Gdy ja wysyłam kase zaraz po sql np 14:00 lub 13:00 pacca mam na nastepny dzień rano. A że Mortiis nie odpisuje na maila to oznacza że mu sie nie chce kiedyś miałem sprawe to wzioł i nie odpisał. Czekam już 1,5 miesiąca aż odpisze a on nic.
NieBanujBerafita OKEY ?
27-05-2008, 10:56
IDIOCI !! Mortiis pisał, że raz dziennie sprawdza.. Może sprawdził o 14 a twoja kasa doszla o 15 ? Pfff.. Kopnij się w mózg :s Że takie durnie się rodzą, żeby po jednym dniu spamować to to jest żałosne ;o.. Moj kumpel wysłał też bankiem i po 4 dniach dostał i huj ? ;s A wysłał tym najszybszym sposobem "eliksirem" czy coś takiego co 3zł kosztuje czy iles..
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.